Mitt i veckan

2009-09-30 @ 23:59:26

Hej på er!

Har en känla av att den här vecan bara kommer rinna förbi. Känns inte som något direkt givadne händer, men det finns ju dagar kvar. Blev nöjd med mina Svenskaartiklar i alla fall. Rättade de imorse och sedan åkte jag till skolan för projektarbete, men det blev inte mycket till projektarbete utan mesta babbel med de flesta och mest med Issa :) Sedan var det estetiska och vi gick igenom råmanuset som efteråt visade sig behöva en del ändringar. Så jag och min grupp satte oss med det efteråt i två timmar, men blev riktigt nöjda så nu är vår del helt klar!

Dessutom så gick vi igenom vilka roller var och en ville ha och på några blir det en liten auditionbattle. Bla. på min men haha som jag ska köra! Ni som tittar in på onsdag eftermiddag kan förvänta er en tillbitchad Joanna som är ute efter den elakaste, men kanske roligaste rollen. Watch out för hon är inte där för att förlora!

Hemma var jag vid halv åtta, kul liv. ;) Middag och sedan bara slappat. En sådan där sego dag. Känns inte som att jag har saker som bör göras, men det har jag nog. Men inget go i mig direkt. Måste nog få lite utmaningar och bita i tror jag.

Nu ska jag somna till 2 and a half men! Btw. ett visst par svarta boots är påväg mot min brevlåda sooon :)

Nu:pluggtime!

2009-09-29 @ 22:30:17

Hej på er!

Haft en bra skoldag idag. Inga konstigheter. Mysig fika med Alice och Natta efteråt. Skönt att solen sken idag hade inte klarat engrå höstdag till! Efter det gick jag runt lite, tänkte hitta mössa men fick med mig en jeanskjol på rea från Veromoda, alltid bra. Hemma vid tre och har tagt det lugnt. Suttit och kollat på stövlar här och där och har nog hittat mina favoriter. Bra att jag var barnvakt i helgen!

Plugget har fått vänta tills nu, men jag känner mig inspirerad och som de flesta av er vet jobbar jag bäst på kvällen och under press, så varsågod Joanna.
En kopp te och musik och sedan kör jag.

Sovmorgon imorgon då det är Skol-SM i golf i dagarna. Det går hyfsat för dem.


De svarta är från nelly.com och är tänkta som höststövel, de bruna är från ellos och är tänkta som varma stövlar i vinter. Vad tycks?

To-Do v.40

2009-09-28 @ 23:17:48

(X) Lämna in argumenterande artiklar i svenska - onsdag
(X) Jobba med projektplanen - klar måndag v.41
(/) Handla mössa, halsduk och event. stövlar
( ) Försök få till ett möte med Kockum Fritid i Org&led - torsdag
(/) Dammsuga, tvätta och handla mat som vanligt.

Roligt uppdrag

2009-09-28 @ 17:20:16

Hej på er!

Efter tio timmars välbehövlig sömn var det ganska lätt att gå upp imorse. Särskilt när jag skulle göra något roligt. J hörde av sig igår och behövde mig som golftjej. Han bad mig att klä mig i golfkläder och accesoarer och ta med en klubba till klockan elva på Athleticum. Det enda jag visste var att jag skulle bli fotad för ett tjejprojekt.

När jag kom dit så möttes jag av några andra olika idrottstjejer som utövade andra sporter. Sen när det väl blev min tur så ville den trevliga fotografen att jag skulle svinga i olika vinklar, posera i framsvingen, puttläsning etc. Det var jätteroligt och hon blev jättenöjd med bilderna. De jag såg blev riktigt bra. Framtoningen skulle vara athletiska tjejer som är fokuserade på de de utövar så det var riktigt tuffa bilder. Som tack fick vi en liten goodiebag med Ldb-produkter.

Det är först efteråt som jag insett vad projektet handlar om. Det är detta! Ett stort center som ska byggas här i Malmö som ska finnas till enbart för idrottstjejers behov. Massa olika typer av bra saker ska finnas att tillgå, in och läs! Ett superintressant projekt som för min del skulle vara väldigt aktuellt när jag är klar med min utbildning om ca fem år eftersom bygget sätts igång i år. Fina referenser kommer jag inte heller ha något problem med då J kommer att vara lite inbland. Så våra bilder som togs ska fungera som pressbilder som jag förstod det. Finnas upptryckta där inne och i kataloger(?) och till använding för dem. Hahah detta kan vara ganska stort, men framför allt en rolig grej att ha själv då jag förmodligen får mina bilder när de är klara, sen att de kmr synas lite var stans får vi väl ta då isf..

I skolan hade jag geografi och renskrev sen teatermanuset. Nu är jag hemma och ska börja med middagen och sedan skriva svenskauppgifterna klara.

T-r-ö-t-t!!

2009-09-27 @ 21:24:17

Här följer ett kort och sammanfattat inlägg om min dag. Är alldeles för slut för att göra ngt annat än lägga mig ner.

Golfen för min del gick bra, inte första nio, men sista gick jag bara plus 3 o räddade mig. Alla i laget hade godkända singlar. Vi ledde efter dem. Men sedan hoppades vi nog på små mirakel när det var foursome. Efter som typ 3 av sex spelare i motståndarlaget var scratchspelare. Men vi gick ändå ut med vinnarinställning! Jag orkade inte hålla ihop det med therese och det gick inte bra. Ingen var väl nöjd efter dagens slut men samtidigt får vi ju tänka realistiskt att vi egentligen inte skulle ha en chans och lyckades ändå utmana de tills foursomen kom.

Gick upp halv sju i kolsvart mörker, trodde jag ställt klockan fel. Jag kom hem åtta på kvällen i mörker. jag är helt slut i kroppen under hften. Benen orkar inte ta ett steg och fötterna är ömma. Huvudet är slut och jag är glad över för att tävlingarna är över och det tror jag faktiskt de är på riktigt när det gäller den här nivån.

Nu ska jag lägga mig ner och somna till film. Imorgon väntar en rolig sak. Men skriver då istället.
Sov gott!

Fastnade jag?

2009-09-26 @ 15:47:47

Fick en fin kommenatar på min annars låga torsdag, Erik var absolut nöjdast med min porträttbild som vi tog i onsdags. Utifrån honom som fotograf såklart och jag blev glad för hans skull att han var nöjd. Jag är inte den som ojjar mig över bilder så tillvida att de ser okej ut och inte är tagna i de värsta av lägen.

Men jag var inte direkt beredd på att bli fotad i onsdags så jag måste säga trots det att jag är är nöjd med resultatet, behöver inte blunda när ja ser denna i fortsättningen. Känns bra att se en så glad bild på mig själv när jag vet att jag inombords kanske inte riktigt bemästrade leendet på bilden den dagen. För övrigt är klädseln inte vald själv och jag tycker det är synd att ProCivitasmärket döljsunder mitt hårsvall.


Foto: Erik Schuss

Man kan ändra sig

2009-09-26 @ 13:44:10

Hejsan!

Barnpassningen gick bra igår. Ägnade mig åt att läsa min filosfiläxa när det var lugnt i huset så att den är klar.
Idag har jag sett Grey's, Gossip Girl och Skavlanavsnittet från igår. Wow, jag måste säga att jag fick min uppfattning av Anna Anka falerad. Hon hade enligt mig mycket sanning i det hon sa och tycker. Och jag tycker att det är otroligt skönt att någon kommer och rör om i Sveriges instängda och ibland väldigt trånga syn på saker och ting. Det är uppenbart att tv3 vinklar saker så att de ska få ut största möjliga tittarsiffror och jag är lättad över att Anna efter intervjun är mänsklig och faktistkt en riktig klipsk tjej i mina ögon. Åsikter kan ändras. Se programmet i Svt play vett ja!

Nu blir det plugg fram till middagen och sedan ska jag passa samma barn som igår och hjälpa till på födelsedagfesten som ska hållas.

Hoppas ni får en bra dag!

Studentplanering i full gång

2009-09-25 @ 18:32:28

Hej på er!

Mått bättre idag, får ta en dag i taget och hoppas att tiden snart går snabbare.
Började morgonen med sovorgon, skönt! Sen duschade jag och tog mig till bussen. Kollade på en lokal i Limhamn inför studenten och det var faktiskt ver förväntan så jag tror nog att det blir den. Skönt och redan nu veta det till studenten. Fick för övrigt hem eventuell studentklännig idag också, inte bestämt mig om jag gillar den ännu dock. Haha för en gångs skull är jag ute i god tid. Nu är det balklänning också, men den tar jag senare och så resten kvar..

Åkte till skolan sen, underbart väder för övrigt, och hade min mattelektion. Fattade det nya idag också. Efter det tog jag med min golfbag hem och har tagit det lugnt. Nu har ätit god kycklinginnerfilé och gjort mig klar.

Nu ska jag åter igen till Limhamn, men nu för att passa barn.

Ha en skön fredagkväll!

Saker sätts i perspektiv

2009-09-24 @ 22:06:18

Usch här sitter jag och allt är nu så definitivt. Men samtidigt så känner jag mig så arg på mig sjlv. Här sitter jag och mår så bra, men har änd något att klaga på. Mina nära och kära mår bra, jag lever precis det liv jag vill och är så  lyckligt lottad. Min morgondag kommer vara bra.

Jag läste nyss denna artikel, och jag be er att göra detsamma. Du lämnas inte oberörd. Det finns de som har all rätt att vara ledsna och tycka att livet är svårt. Lotta kämpar, imorgon klockan 9.30 ska hon få reda på om det finns någon spridning i kroppen, eller om hon kommer kunna fira jul i Thailand lättad med sin familj. Jag hoppas så av hela hjärtat att det är ett positivt svar och att det kommer vara så de nästkommande 9 halvårskontrollerna så att hon får friskförklaras. Själv vågar hon inte tro att hon överlever ens en månad till, hon lever ständigt med döden närvarande och jag har inte en chans att förstå hur hon känner. Jag kan bara se till mig själv och inse att jag och dem i min omgivning är lyckligt lottade och att vi egentligen borde leva som att det inte fanns någon morgondag. Läs artikeln och släng iväg en kommentar på hennes blogg, det minsta vi kan göra!

Nedräkningen har börjat

2009-09-24 @ 20:12:32

Imorse när jag klivit upp visste jag precis hur dagen skulle bli. Jag kände det i hela mig och det har legat som ett moln över mig hela dagen. Varit som i dvala. Inget i den korta skoldagen var kul. Mitt usb-minne är försvunnet och det är märkligt, med tanke på att det suttit fast på nyckelknippan. Tror ngn tagit det eller så har det gått sönder utan att jag märkt det. Det är ju ersättligt, men mkt på det tillhör min dator och det känns så fel om fel person fått tag i det och kommer åt alla bilder, dokument etc. som ligger där på. Hoppas att människan tömmer det! :S

Åter till dvalan. Lyckades handla mat för hela veckan trots att jag knappt visste vad jag skulle ha. Tvätten torkar just nu. Inte mycket till produktiv dag detta men orkar inte.

Resfeber har jag haft hela dagen, men ska jag någonstans? Näe precis. Helt spattig inombords samtidigt som jag är i dvala utåt. Knepigt detta.

Åerkommer imorgon.

Mina stora(!) extrasyskon

2009-09-24 @ 11:05:34

Underbart och få träffa familjen igen!! Härligt och få uppdatera varandra om tiden som varit och kommer. Barnen har blivit sååå stora, det märks så tydligt när man inte träffats på ett tag. Vi har busat och haft mysigt och imorse fick jag se deras nya dagis och skola (mkt viktigt at jag skulle med in tyckte dem =) )

Alice har börjat i ettan! Kan inte tro att lilla tjejen har gjort det och hela kvällen satt jag och mindes tillbaka till hur det var då när jag själv var så liten, men kände mig så stor! Känns så roligt att verkligen få följa de i sin utveckling och vi har diskuterat skillnaden i ålder på mig och Alice så hon har fått visa sina matteskills. När hon går ut nian (vilket är låååångt kvar, hon tycker dom är SÅÅ stora som går där och minns själv att jag kände så) då är jag 27 år! HERREGUD! Och när hon tar studenten, det gör jag ju nästa år, då är jag 30!! Helt sinnesjukt! Haha långt dit, men ändå inte. Då har jag ju kommit så långt i livet!

Blev ett litet uppvaknande detta, måste njuta av allt det braiga som är nu!

Gofträning i solsken!

2009-09-24 @ 10:57:14


Golfträning & familjemys

2009-09-23 @ 13:22:55

Hej på er!

Nu sitter jag och väntar på estetiskans början. Morgonen har gått bra med träning först. Wedgar, sving och putt blev det. Tog lite bilder men får lägga upp de imorgon. När vi kom tillbaka och hade ätit då blev jag helt plötsligt intagen i aulan och skulle vara med på bild(!) haha! Något märkligt att stå med Noring och Hilda som är landslagsmålvakter och ha med mig på samma bild(?) Men är man ansvarig och ordförande för idrottsrådet så är man, fina profilbilder blev det också på alla :)
Så nu lär man mötas av de i nästa kataloger som kommer och även på skolan. Suck haha.

Men när skolan slutar vid fem då blir det kuul! Då hämtar Maria mig och jag följer med hem till hela familjen och stannar tills imorgon. Härligt och få träffa de igen. Vi har inte setts sen i maj skäms på oss för att inte ha tagit tag i det. Men nu blir roligt och få se dem igen!

Antagligen blir det inte mer bloggning förräns imorgon då, så ha en skön dag fortsättningsvis!

Jag är bra på detta

2009-09-22 @ 22:54:43

Oj vad jag är bra på att trycka ner saker i det omedvetna, eller att komma över dem. De första timmarna hemma gick jag runt och var arg och besviken och ville till varje pris tala om det. Men efter ett tag skönk det där och helt plötsligt var det som vanligt och jag fortsätter som om inget hänt. Det finns viktigare saker och så länge jag hanterar det andra får det vara så här. Bara tagit det lugnt här hemma. Nu ska jag duscha och seda somna till OTH.

Åhh vad älskar Aloejuicen, den funkar verkligen (peppar, peppar) var supersnuvig och sänkt hela kvällen igår, men senaste dygnet har jag boostat mig med flera deceliter juice och det fungerar. Så jag fortsätter tills jag känner mig kry. För övrigt dricker jag det morgon och kväll vanligtvis i mindre dos. Ingen snuva på hela dagen idag. Varje gång jag dricker så känner jag hur de renar medans det far ner i magsäcken, klyschigt -men sant! Pröva ni med!

Fantasilöst var ordet

2009-09-22 @ 18:05:26

Hej på er.

Huvudet är lite upptaget för tillfället. Stänger igen en del andra delar då. Men skoldagen har varit bra. Matten var larvigt enkel. Filosfin såg vi film och på psykologin såg vi en film om amerikanska mammor som vinner pris för "årets mamma", sanslöst program. Helt sjukt vilka normer amerikaner lever efter. Juryn valde till och med vinnaren efter vad Gud skulle ge som förslag, mammorne skulle vara gifta och tro på gud. Ensamstående mammor eller homsexuella var otänkbara. Blir förskräckt och skärrad att ett modernt land har sådana principer.

Nu måste jag äta lite och sedan borde jag skriva svenskaartiklar. Men mitt huvud har ingen fantasi idag.

Boostar mig med Aloe

2009-09-21 @ 18:30:18

Hej på er!

Dagen har blivit flitig tycker jag. Började med plugg och sedan lunch innan jag tog mig ut till banan till tre. Gullet jobbade så kul och träffa honom och såklart Bengt och de andra grabbarna. Sen så stod jag och gjorde tre närspelsövningar som gick helt okej fram till fem. Då började gruppträningen och vi tränade svingen.

Jag tror min sving kan vila sig i form för den funkar helt okej nu och jag har koll på vad som sker i den och så. Lär inte kunna hoppas på drömgolf på söndag men förhoppningsvis att jag kan hålla det på en okej nivå.

Hade som vanligt numera en diskussion med Marcus om våra liv som verkar ganska lika med tanke på att vi spelar för samma klubb och går samma skola. Men som skiljer sig otroligt med tanke på att att han knappt behöver lyfta ett finger i jämförelse med mig och jag gör och klarar av allt som krävs i mitt egna liv helt själv. Jag vet att jag har rätt men börjar tröttna på att han inte kan se det. Eller så jävlas han som vanligt bara. Suck haha.

En snuvig näsa sitter jag med nu så försöker boosta mig med Aloe juice så gott det går. Ingenting som stavas sjukdom har jag tid med varken nu eller sen.

Nu: Middag!

To-Do v.39

2009-09-21 @ 14:00:44

(X) Plugga matte, projektarbete och filosfi på studiedagen
(X) Gör närspelstesterna på träning
(  ) Skriv debattartiklarna i svenskan - tisdag
(  ) Skriv teatermanus klart - onsdag
(  ) Kolla studentlokal - fredag
(  ) Passa barn - fredag & lördag
(  ) Juniorserien final - söndag

En del och hinna med! Nu ska jag åka och träna, göra mina tester och sedan ha gruppträning vid fem.

Höres!

Underbar måndag!

2009-09-21 @ 10:31:48

Jag som inte gillar måndagar så mycket, måste ju säga att den här är ett undantag. Jag har nämligen studiedag!
Skönt kan jag säga! Jag har vaknat, ätit och diskat härhemma. Nu ska jag ta en dusch och sedan sätta mig och plugga.

Sant an nana..

2009-09-20 @ 23:57:09

Myst här hemma ikväll. Nu jag suttit och skrattat åt detta: http://www.youtube.com/watch?v=IZjMgbRUsZM!
Kolla in klippet, helt sick. Ni som gillar Jeff Dunham speciellt också. Det han gör är otroligt. Nu ska jag kolla på ett klipp till och sedan sova. Natti Natti <3

Underbar septemberdag!

2009-09-20 @ 17:03:14

Heeej på er!

Det har varit sommar här i helgen. Jag skojar inte, tänk att det är slutet av september och temperaturen är som mitt i sommaren! Underbart! Idag har jag haft fullt upp och inte hunnit skriva här.

Började tidigt imorse med att jag var på banan till nio för att träna. Sedan kom Therese och vi gick ut kvart över tio för att spela in oss som foursomelag på banan. Gick oväntat bra, jag har inte spelat på banan på veckor så jag var förvånad men det var ju skönt. Gick bra tsm och vi kan nog lösa det bra på söndag.
Det räckte med nio för det var otroligt segt därute eftersom alla ville spela och vi visste ju vilka hål vi skulle spela. Vi kan ju banan utan o innan så vi kännde oss klara.

Jag var hemma till två då jag åt snabbt, duschade mig och gjorde mig i ordning. Bytte shorts och bytte piké mot linne och cyklade ner till mellanhedsplanen för att se killarna spela korpenfotboll. 4-1 vann dem med så det var bra, me de spelar inge vidare. Haha jag sitter som vanligt vid sidan av och skriker på dem, de säger inte ett ord till varanda på planen och så kan det inte vara.^^Hahah men har man erfarenheter så har man och måste tala om dessa! ;)

Och nu är jag hemma igen och har ätit. Nu blir det nog lite slappande.
Hörs!

Lördagsmys

2009-09-19 @ 14:45:51

Glad lördag på er!

Jag har tagit det väldigt lugnt under förmiddagen, skönt och njuta av fint väder ute och att helgen är här. Just nu råkade jag slå på 3an när "Svenska Hollywoodfruarna" är på, herregud säger jag bara. Hade aldrig velat vara dessa tjejers barn. De har ju 0 innan för pannbenet. Om jag någon gång har pratat om att gifta mig med en rik amerikan har det aldrig varit på det här sättet jag menat.

Efter att detta är klart måste jag sätta mig och plugga lite. Sen får jag se om kvällen har något att erbjuda.

Härliga fredag är här!

2009-09-18 @ 21:51:37

Hejsan!

Suttit här och ändrat lite en stund, därav ingen bloggning. Hoppas ni har en härlig dag!
Jag fick lite sovmorgon imorse och sen väntade lite matteplugg och lunch i skolan innan själva mattelektionen. Jag är ju grym för tillfället i det. Måste be D om svårare uppgifter så jag kan öva in dem och förhoppningsvis få högre betyg än G, det vore ju väldigt skönt!

Efter det var dagen slut och jag cyklade hem i det underbara vädret! Rena sensommaren här och väldigt varmt, härligt!

Väl hemma har jag fredagsslappat bara. Kvällen hade inget att erbjuda bland människona i den här staden så jag blir hemma, lika skönt det. Dirty Dancing börjar vid tio så den ska jag kolla in. Till minne av Patrick Swayse som tyvärr som många andra förlorade sina sista andetag till Cancern. En underbar film som det var ett tag sedan jag såg.

Jag säger godnatt och så hörs vi imorgon! ♥

Mmm Gooott?!

2009-09-17 @ 17:10:35

Glömde bort igår och berätta om estetiskans början!

Isabelle och hennes vän Sofi, eller snarare Sofi..hade bakat två kakor. Och eftersom Issa är Issa är hon generös och tänker tanken att: "men nu står jag här med två kakor helt själv, jag skulle kunna äta dem själv, men naaj, jag tar med dem till teatergruppen imorgon och bjuder på dem!" Hon e väl kär inte sant?

Sen så kan hon nog tyvärr inte hoppas på att det blir någon tradition att det blir godsaker på den lektionen framöver, känner inte att gruppen har någon bra kandidat, om hon nu inte tar på sig rollen själv! ;D

Men nu till det roliga i det hela. De var inte riktigt klardekorerade när dem skulle ätas så Issa gjorde det på plats. Cheesecaken skulle ha goda blåbär på sig och så var det det där med jordnötskrämskakan...den skulle ju ha kräm även ovanpå och runtom. Så hon tar upp krämen och ska till och sprittsa ut den på kakan, samtidigt så säger hon "mmmm gooott" högt och när jag ser krämen tryckas ut kan jag inte annat än att skratta ordentligt för det ser inte ut som kräm som kommer...det ser ut såhär:


Förstår ni nu att om jag kunnat äta den hade jag nu tappat lusten till det?! Haha som tur var skulle den smetas ut så den såg ätbar ut minutrarna senare. Cheesecaken var jättegod och Issas fina gest gillades mkt, men vad vi skrattade! :D

Organiserad dag ur flera aspekter

2009-09-17 @ 16:53:54

Tjoho på er!

Idag har det varit en skön dag. Hade inga problem med att sova i natt, var så totalt utpumpad att det inte gick och göra annat. Satt bara och stirrade på datorskärmen igår utan att egentligen göra något.

I förmiddaga tvättade jag och röjde upp härhemma. Vädret är underbart, så skönt att hösten har varit så fin trots en del tråkdagar! Så det firade jag med kjol idag. Tog mig till skolan till halv två för att hinna äta, ja jag är i skolan 40 minuter för tidigt för att hinna äta innan lunchen plockas undan. Men det är ju mat vi pratar om?! HAHA!
Sedan väntade Organisation & Ledarskap, helt okej lektion inget jättewow ännu. Men det beror nog på att jag redan kan mycket om det från innan.

Sen var dagen slut och jag cyklade hem och handlade mat på vägen. Är helt duktig på att handla har jag insett. Idag var det bra erbjudanden så då kommer man ännu bättre undan i pris. Snålar inte på att äta bra mat, men det går ändå. Super.

Nu är jag hemma, ska nog göra lite planering och äta ngt gott till middag.

Mingel och manusskrivande

2009-09-16 @ 21:13:06

Heej!

Här sitter en tröttis. Idag är det beroende på mingel med företagare och entreprenörer i två timmar med hög ljudnivå, massa prat och värme. Men det var roligt och givande. Pratade kanske med 20-30 personer under den tiden, någon riktigt givande och vissa andra undrade man vad de gjorde där. Men verkligen en erfarenhet rikare. Jag har inga problem och prata så med nya folk. Känns bara som en stor möjlighet att presentera sig själv  Vi var där eftersom vi har ett mentorsprogram och då gärna hittar potentilla mentorer och är framgångsrika inom UF-företag och då är det här en jättebra möjlighet att visa upp sig, speciellt som vi var där som enda skola.

Jag kunde även knyta en kontakt inom idrottssbranchen så det var roligt och så får vi se om det leder någonstans.

När vi var tillbaka på skolan hade vi genomgång av vilka vi mött och sedan väntade lunch.
Sen hade jag handledarmöte med S. Inser att det kommer gå åt mycket timmar åt detta, det är ett roligt projekt men samtidigt är det inte det enda ämnet jag har..

Efter det avslutades dagen med 3 timmar estetiska. Idag satt vi och skrev manus i min grupp till vår tilldelade scen. Gick bra och var kul och få göra det själva. Och jag har en idé om vem jag vill spela...men det får komma senare.

Hemma vid sex och jag har tagit det lugnt. Skrivit ner allt jag ska fylla min kalender med, ganska mkt. Så nu borde jag nog fylla den och sen borde jag sova.


En bild säger mer än tusen ord..

Psykologi och fågelritande

2009-09-15 @ 21:48:10

God kväll!

Här sitter jag och är väldigt trött. Ska ta en dusch och sedan sova tänkte jag. Dagen har varit bra. På filosofin gick vi igenom vad som påverkar oss som personer. Natta tyckte att fåglar var en bra beskrivning på mig..? hahaha inetrnt.

Matten gick bra och sedan var det psykologiprov. Kunde alltihop så jag tror det gick bra! Sen eftersom svenskan var intstld bokade jag handledartid och sedan gick jag och Natta upp på stan och kollade runt och tog en fika. Mysigt! Efter det sa vi hej då, hon drar till Malage en veca, superskönt! Jag gick in på Hlens och hittade en kalender och sedan ett lack från Mavala som förhindrar att naglarna skivar sig och gör att det stärks. Något mina naglar verkligen behöver göra. Den var inte så dyr så jag hoppas det hjälper.

Iväll har jag tagit det lugnt och sett Idol, nu väntar duschen! :)

Veckan har startat

2009-09-14 @ 23:12:59

Hej på er!

Min vecka har börjat med träning i form av chip- och puttövnngar. Gick helt okej. Det som är så störigt med att börja så tidigt är att man väljer helt fel kläder. På morgonen är det kallt och molnigt, men så fort träningen började idag lyste solen upp. Jättehärligt, men önskade ju att jag haft bättre kläder särskilt som vädret skulle bli annat.

Jaja åkte tillbaka till skolan för tråkig geografiletion och sedan var dagen slut. Satt och gick igenom psykologin med Natta sen. Tror vi kan den bra.

Sen tog jag mig hem, hade svårt och sova igår så har varit trött. Har ändå pluggat matte och psykologi. Nu är Roast på Berns klart och jag ska kolla igenom psykologin igen och sen sova!

Sov gott på er!

To-Do v.38

2009-09-13 @ 20:12:14

(X) Plugga inför psykologiprov - tisdag
(X) Gör matteläxan - tisdag
(X) Skriv tränigsövningarna till golfen - måndag
(X) Bestämma mig för tre debattämnen i svenskan - tisdag
(X) Boka in handledarmöte projektarbete - onsdag
(  ) Mingeljobb med skolan - onsdag
(  ) Skriv CV
(  ) Ring Maria

Söndagsvila

2009-09-13 @ 20:07:51

Hejsan!

Här hemma har jag haft en skön dag med plugg i matte och psykologi och så har jag tagit det lugnt.
Nu ikväll har jag sett "Här har du ditt liv" med Mickael Persbrandt. En otroligt bra intervju om hans liv och möten med personer ur olika perioder i hans liv. Jag har nog alltid haft en bra bild av honom, trots alla medias vinklar. Men nu får han äntligen komma fram för alla. Riktigt bra var den! Ska blikul och se vilka andra som kommer vara med i fortsättningav serien.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att vid nio följa upp mitt oplanerade helgmaraton av Julia Roberts filmer med att se Notting Hill på 3an vid 21. En av favvosarna! Är så glad att hon är mitt upp i filmatiseringen av en bok jag läste i somras och verkligen gillade. Ska bli kul och se den på bioduken senare.

Nu är dem undanlagda i det omedvetna..

2009-09-12 @ 21:17:35

Va bra det är när man får ur sig allt negativt och trycker ner det i det omedvetna (psykologin..) så att det ligger där utan att man märker det (kan visserligen påverka en..)och så distraherar man sig själv med annat, som jag gjort idag. Nu kan jag tänka positivt igen och är avslappnad. Jag har så ruskigt bra känsla om detta så att vänta de där 5 månaderna får helt enkelt bli en väntan på något väldigt bra! Det kommer gå upp och ner med hur jag känner men så får det vara.

Nu sitter jag och ser den underbara filmen vid din sida (stepmom), alla borde se den för den innefattar ett otroligt svårt ämne som många familjer handskas med och min är inget undantag. Som tur är är det ganska länge sedan  perioden var över för oss och nu ser vi nog bara allt  bra som kommer ur det. Men det är klart att jag ibland tänker på hur det hade varit och det gör jag ju såklart ännu mer när jag ser filmen. Men den är riktigt bra så se den! Nu börjar den igen så ni får gå in och läsa om vad den handlar om. Julia, som är en av mina favoriter är med också!

<3

Jag tänker, alltså är jag förvirrad..

2009-09-12 @ 17:04:35

Varning för lång och osammanhängade text som ni inte behöver ta del av.

Ni vill inte vara i mitt huvud det kan jag lova. Hade ni varit det hade ni nog skjutit mig för det är inte klokt vad det går på högvarv. Kunde tro att jag hade en stor konferens där inne. Problemet är bara att jag är själv där och det generar inga svar. Defentift inga bra svar. Blir galen på mig själv. Det enda jag gör är att tänka 5 månader framåt. Som om de nästkommande månaderna bara ska blåsa förbi och är oviktiga. Hjärtat slits i två bitar. Ena sidan är beredd och göra allt för att det ska bli så, den andra skriker åt mig att sluta. Jag vill leva i nuet. Jag vill njuta av det som varit och det som är och framtiden kommer komma som en bonus så småningom. Den biten är större än den andra. Men det spelar ingen roll för den andra skriker högre och det gör mig tokig!

Jag har så mycket jag vill njuta av de kommande månaderna så mycket och vara med om. Men just nu är det som att jag gör mig beredd att gå i ide så snart nedräkningen börjar. Och det vill jag verkligen inte. Inte alls. Jag vill kontrollera mig själv, jag vill vara egoistisk och skrika rakt ut åt alla precis som jag känner. Men jag vet redan resultatet av det. Det är inte positivt för varken mig eller dig och det kommer inte bli bra. Därför tänker jag inte göra det. Men hur ska jag kunna stänga av framtiden och bara koncentrera mig på NU, idag och imorgon?!

Det enda jag kan komma på för stunden kallas förträngning och att ständigt ha något att göra.
Så idag har jag bakat kladdkaka och sen när jag njutit av den då ska jag plugga. Det är viktigt för mina kommande månader och tänk att det för studen kan vara skönare att räkna ett mattetal eller plugga psykologi än att lyssna på min konferens inne i huvudet! Det gör jag på min lördag. Sen att det skrålar pojkgrupper ur mina högtalare det hjälper faktiskt huvudet också från att tänka på mig själv, då blir mina tankar någon annans.

Jag skulle göra mycket för att försöka lösa dina problem än kämpa med mina egna som det känns nu. För mina har inga lösningar. Svaret är väntan. Det har jag aldrig varit bra på. Men någon gång är den första. Den måste komma Nu. Jag är så duktigt på att visa mina bästa sidor utåt, nu får jag nog försöka visa dem innåt också..



Detta är helt plötsligtroligare än mina tankar...

Fredagen är här!

2009-09-11 @ 18:30:38

Nu är helgen här igen, känns som om veckan rusar förbi, men då går det ju fortare.

Dagen är för mig väldigt helglik då jag kan sova ut och bara fokusera på min enda lektion som är matte. Idag gick det lite trögare och förstå men med några övningstal i ryggen blir det nog bra. När dagen var klar tog jag mig hem och har kopplat av bara. Det är de dagarna nu och kroppen är inte som vanligt. Känner mig alltid lite olustig då men så får det väl vara. Något man får leva med de få dagar det handlar om i månaden.

Nu ska jag strax laga smarrig middag!


Jag får titta på massa glada sommarbilder och skratta ist!

11 juni 2010!!

2009-09-10 @ 21:04:03

It's the Date!!

Då vid fyratiden springer jag nerför trapporna på skolan med mina vänner och som nybliven student!
Riktigt glad för att det blirdet datumet, anteckna det redan nu!

Idol var okej idag, nu blir det nog en kopp te.

Jag mår bra när det är fint

2009-09-10 @ 20:06:22

Hejsan!

Haft en flitig dag vill jag påstå. Sov skönt i natt först och främst! Imorse gick jag upp och tvättade och tog det lugnt under tiden. När det var klart vid tolv så duschade jag och tvättade håret. Sen väntade psykologilektion vid två. Skoldagen var därefter slut då gjorde jag matteläxan och sedan knåpade jag och Jimmy ihop mitt schema så nu är allt klart. Äntligen!

Påvägen hem handlade jag för veckan och väl hemma diskade jag och städade undan överflödiga saker. Har en förmåga att hamna kläder över hela rummet efter att någon klätt på sig här. Undrar vem det kan vara? Det som är skönt är att jag inte känner mig särskilt välmående när det är stökigt omkring mig så jag brukar ta ett ryck och städa upp allt och sen är det ju fint igen!  Eftersom det inte är så stort här heller märks det direkt när det blir stökigt.

Ätit god tacosmiddag och nu blir det nog Idol.
I'll be back!

090909

2009-09-09 @ 20:07:59

Eh ju lite häftigt att få skriva den rubriken idag!

Estetiska gick helt okej, satte ihop massa scener och tog ut vilka karaktärer som ska vara med. Kul att Issa och Rebecca ska vara med, det är nämligen lite speciella personer som är med för övrigt om jag uttrycker det så..

Nu är jag hemma och har ätit och tagit det lugnt. För ett litet röstningkrig också om när vi ska ta studenten på Facebook. Imorgon ska det röstas emellan den 9e och 11e juni, dvs en onsdag och fredag. Jag är inte alltid bra på att tänka egoistiskt, men detta gäller MIN STUDENTDAG och då tar jag mig rätten till det!

Jag vill utan tvekan ha min student på fredagen! Tänk för alla som vill resa långt är det ju så mycket smidigare än att ha det mitt i veckan. Alla människor jobbar ju i veckan. Vet ju redan nu att alla som skulle vilja komma kanske inte har möjligheten pga av avsåndet och det har jag såklart förståelse för. Men jag skulle bli otroligt glad om ni ville ta er en sväng hit! Se fina Malmö över helgen och träffa mig! :D Om man bokar 3 månader i förväg så är tågbiljetterna superbilliga. Lovar er att inbjudningarna är skickade innan dess!

Så hur som helst är det omröstning imorgon. Än så länge har jag bra vibbar om detta, men vi får se. JOBBIGT!
Lugnt kvällsmys väntar nu.

Hej sköna onsdag!

2009-09-09 @ 12:20:40

Fortfarande sovproblem för min del. Antar att jag är inne i en tänkande period då allt ploppar upp i huvudet så fort jag lägger huvudet på kudden. Normalt somnar jag på 10 minuter, det är ju så skönt att sova! Men idag var de inte skönt när jag vaknar en kvart innan klockan heller, då känns det som att jag sovit dåligt också inte bara för lite. Önskar att jag hade mammas spikmatta att ligga på den var så underbart skön när jag provade den i somras.

Träningen imorse gick okej. Det var wedgeträning och jag fick skjuts av Douglas upp så det var smidigt. Tränade olika längder. Inser att min sving inte är bra i fullängd mendesto bättre när jag lår de korta wedgarna.

Nu är jag hemma en sväng och vilar lite, vid ett ska jag ta mig till skolan för lunch och sedan estetsika.


Grey's har underhållt mig

Sweet home Alabama

2009-09-08 @ 22:46:56

Nu sitter jag och njuter av den filmen. Patrick Dempsey är ju med, kan de bli bättre? Mysig flm!

Jag har sätt Idol också. Orkar egentligen inte se alla auditions eftersom jag blir galen på alla extremt dåliga och korkade människor som ödslar tid på att ta sig dit. Men så kommer det ju då och då små ljusglimtar och så blir man så glad över deras skull när de får så fint beröm som de förtjänar.

Ikväll var det den här killen som stack ut och som han gjorde det! Han var grym och verkar va ett sådant där musikalskt underverk som klarar allt.

Ojsan!

2009-09-08 @ 19:42:49

Hej på er!

Var trött idag också och kom hem vid halv tre. Vid halv fyra somnade jag och sov till halv sju. Kanske inte det smartast för nu lär jag inte kunna somna när jag borde. Men oj va skönt det var!

Men dagen har varit bra. Jag är jätteglad för att vädret igår och idag har blivit jättefint. Soligt och varmnt, problemet är att jag trott att det ska bli kallt och satt på mig för mkt kläder. Men jag ska inte klaga.

Än så länge är jag inget fan av mina filosofilektioner men det kanske kommer. Än så länge har vi inte gjort något speciellt och jag blir inte så stimulerad tillräckligt. Däremot så satt jag nästan och längtade till matten och läxförhöret för jag kunde ju allt. Det är så sjukt att JAG som hatade matte säger så, men än så länge fattar jag allt och då blir det ju kul! Behöer jag säga att jag hade alla rätt? :D

Psykologin är verkligen något jag tycker om! Riktigt intressant och vi pratar just nu om barns utveckling socialt och sexuellt från att de föds Jag lär mig mycket om va som sker med dem och hur otroligt viktigt det är med trygghet, värme och kärlek för att ett barn ska få ett bra liv som stor. Detta har man ju såklart förstått innan men nu får man så mycket mer fakta och exempel. Haha jag kanske är redo för barn när jag är klar med kursen..! (STORT skämt, jag älskar barn men vill inte ha egna förräns runt 30!!)

I svenskan ska vi börja skriva argumenterande artiklar och sen var dagen slut. Nu har jag ätit och ska ta det lugnt. Måste läsa lite inför teater imorgon också.

Han har blivit mänsklig

2009-09-07 @ 23:51:28

Kom på en sak som jag insett ikväll när jag surfat runt. Alex Schulman har gått ifrån att enligt mig bara provocera och sprida sina elakheter omkring sig som avgaser till att helt plötsligt bli mänsklig.

Vet ni vad det beror på? Jo han har skrivit en bok om sin pappa, men det stora är att han förlovat sig med sin livs kärlek men det är inte det största. Det största är att han har blivit pappa, till lilla flickan Charlie! Jag har sträckläst de flesta inläggen i hans nya pappablogg och jag skulle rekomendera den, så pass bra är den. En helt ny sida av en person jag trodde skulle förbli som han varit, elak och provocerande. Men jag har insett en sak ikväll. Att även de mest omänskliga kan bli normala, de behvde bara få barn. Då inser man att det finns något större och viktigare i sitt liv än sitt ego och blir helt plötsligt normal. Tänk vad kärleken kan bidra till! Jag är tacksam för att det fanns en räddning för honom, för jag har ALDRIG gillat hans tidigare person och jag hade tyckt synd om barnet. Men nu har det förändrats och jag är glad för det.
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Det där med måndagarna..

2009-09-07 @ 23:40:05

Ja själva måndagen är väl inte så farlig, men mitt problem är att jag alltid känner mig så seg.
Jag gick och la mig i tid igår men kan trots det inte sova. Okej att jag haft en väldigt lugn och skön helg men då brukar jag vara trött för att jag gjort för lite och somna gott, men inte igår.

Dagen blev bra trots en ngt trött jag. Hade träning med närspelstest som kunde gått rätt så mkt bättre i morse. Men sen vann jag tävlingen som killarna "gjort omöjlig" för mig för att de underskattar mig. Hahah fick de som inte fattat att jag presterar som bäst på tävling och klår de alla! :D

Inställd geografi resulterade i ytterst kort dag. God lunch. Sedan ut till banan för att ha ihjäl fyra timmar innan träning. Hann prata en hel del med Bengt vilket var skönt och roligt, senast var nog innan sommaren. Hade 8 bollsövning på träningen. Inte min grej. Man ska bara göra ett slag från varje avstånd. Jag tycker inte det ger mig så mycket och blir istället okoncentrerad och det leder ju till dåliga resultat.

När jag kom hem åt jag korv stroganoff och hade mysigt samtal med Mamma. Kjell kom med VÄLDIGT glada nyheter om Tobbe, (tack för att det finns skyddsänglar) och roliga planer för våren.
Man kan sammanfatta min kväll och dag i fina samtal. Ja faktiskt mysiga samtal med människor jag bryr mig om mycket.

Ledsen om detta blev lite trögt. Men jag är trött och vill sova nu. Ska dricka en kopp te och somna till 2½ men.
Får sova till 8 imorgon, skönt! Just nu hade jag velat somna medans någon kliar en i håret, det är sååååå skönt!

Sköna söndag

2009-09-06 @ 18:46:51

Hej på er!

Hoppas ni haft det lika skönt som jag idag. Bara tagit det lugnt och fixat här hemma har jag gjort. Nu ska jag skriva min idéskiss till projektarbetet och softa vidare.

Imorgon väntar ny vecka och närspelstest på träningen följt av geografi och sedan träning på kvällen på Malmö.

Varför, varför, varför?

2009-09-05 @ 20:14:11

Usch bara för att jag i tisdags sa hur glad jag var för att sommaren fortfarande var kvar så har det sedan i torsdags varit kallt och blåsigt. Den varmare jackan fick åka på igår tsm med handskarna och idag har det regnat hela dagen. De är grått och dystert, usch! Jag förstår mig inte på de som gillar hösten. Jag tycker inte om allt mörker som blir och allt regn och alla blommor och träd som vissnar och tappar löven.

Däremot känns det mer okej att krypa upp i soffan med en filt omkring sig, en kopp te och mysa med film hela kvällen medans regnet smattrar på fönstrena. Det kan jag iof uppskatta och det är precis det jag kommer göra ikväll.

Hoppas ni har en skön kväll!

Sällskap i slappandet

2009-09-05 @ 13:36:44

Hej på er!

Jag har fått sova ut idag, väldigt skönt! Tvättmaskinerna i källaren är igång och jag tror att den här dagen kommer bli lugn. Känner för att bara ta det lugnt och se film tror jag.

Igår så hörde Natta av sig på kvällen och tyckte jag skulle ta mig dit. Så efter att ha dragit mig upp ur soffan tog jag mig hem till henne. Vi tog en promenad till Hemmakväll och köpte chips och godis, planen var film. Men påvägen hem mötte vi upp Alice och Agnes och vi satt och pratade i två timmar. Skönt att få ventilera saker och ting och det fick vi alla, så det blev förhoppningsvis bättre av det. Så klockan var ganskaq sent när vi var tillbaka hos Natta så då satte vi på en serie istället och efter det åkte jag hem till min sköna säng.

För övrigt har jag ont i magen av tränigsvärk efter onsdaagkvällen och eftersom jag dansade i torsdags blv det nog inte bättre. Det jobbiga är att jag inte kan sträcka på mig, vilket jag tycke om, hoppas det går över snart!

En slapparfredag

2009-09-04 @ 19:11:41

Som sagt är jag rätt så trött idag, trots 8 timmars sömn. Men när klockan ringde vid tolv hade jag gärna legat kvar. Men en lektion väntade i skolan så jag tog mig dit för min mattelektion. Jag måste säga att jag är förvånad över mig själv. Jag föstår ju vad vi håller på med! Jag var typ klar med övningarna först av alla hihi. De vi gör nu handlar om kordinatsystem och det förstod jag kanske mindre än hälften av efter provet förra året. Nu har jag suttit två lektioner och tycker det är enkelt, ingen är gladare än jag.

Sen tog jag mig hem och har bara degat i soffan och nu har jag precis ätit. Jag är för trött för att anväda hjärnan till några extrema idéer så det fick bli stekt potatis, korv och ägg. Gott och enkelt. Nu ska jag fortsätta mitt slappande. Ikväll blir det fotboll och filmtittande.

Hoppas ni har det bra!

Tänk att torsdagar kan vara så bra!

2009-09-04 @ 19:03:27

Heej på er!

Det är en trött Joanna som sitter här. Men vad gör det när jag hade en GRYM kväll igår! Förfesten med klasskompisarna blev lyckad och det var nog kul för vår nya kille att få chansen att träffa oss utanför skolan. Sen bar det av in till Hipp, jag kan erkänna att jag var lite orolig för om det skulle bli bra. Men, vad jag älskar Dj'n! Han är grymt bra! Spelar alla kända pop- och danslåtar blandat med schlagers. Det var ös på golvet och skönt att det var 18+ trots att några lyckats nässla sig in..vi i ID3 var lätt de spm öste mest! :D

Precis innan de stängde drog vi till Donken och nattamat! Välbehövligt. Sen så tog jag mig hem.
Bilderna får tala för sig självt, de är från förfesten och alla har inte fastnat. :)




En helt vanlig torsdag..

2009-09-03 @ 16:12:03

Hej på er!

Det var skönt att få sova länge imorse men jag är ändå trött. Skoldagen innehöll en rolig Psykolgilektion och såvar det klart. Efter den cyklade jaghemoch handlade påvägen och nu är jag hemma för lite vila.

Ikväll är det nämligen årets första PPP på Hipp! Jag var inte så pepp tidigare i veckan, men så insåg jag att jag hade råd och att på 18+ dansgolvet kmr dj'n som spelade på ladan på etage i somras hålla till vilket betyder att det kommer vara grym dansmusik! Så jag ska äta och göra mig klar sen och ta mig till natta för förfest. Det är väldigt skönt att min enda lektion är klockan två imorgon haha..!

Så om vi inte hörs så får ni bilder och resumé imorgon!

Träningsverken börjar komma nu..

2009-09-03 @ 00:03:56

Tänk så skönt det är när man helt plötsligt känner sig deppig och jätteolustig men så ringer en underbar vän och vill helt plötsligt få med mig på träning. Istället för att deppa ihop så väljer jag att ta mig an utmaningen, summan av detta blir att man blir riktigt positiv och glad igen!

Som sagt så tog jag mig till Natta och vi tog oss en springtur ner till Limhamnsfältet där vi körde "uppvärmning", magstyrka och kordinationsövningar.  Hade jag fått bestämma hade det räckt med "uppvärmningen" som alldeles lagom (vill poängtera att detta var en kortversion av friidrottarnas uppvärmningar)

Jag vill också säga att jag aldrig någonsin skulle säga någonting annat än att jag är mäkta imponerad av alla er som utövar friidrott på hög nivå. Jag umgås med en hel drös och vanliga dödliga skulle aldrig förstå omsättningen av träning de gör!! Eller va sägs om ett 16-dagars träningsläger i Polen med 3 pass om dagen?!

Jag fick i alla fall skratta åt min otränade kropp och Natta ville oturligt nog inte sluta efter uppvärmningen och det gjorde att min mages muskler dog efter alla repetitioner och min kordinationsförmåga är komisk. Hahah men kul hade vi åt det och sedan efter en timme promenerade vi hem. Jag blev kvar för middag och ytterligare en stund innan jag var här hemma igen. Nu  känner jag mig skönt trött i kroppen efter träningen och träningsverken kommer kännas imorgon, gött! Ska nog börja med Pilatesen snart tror jag..måste få mer träning!

Nu ska en glad och harmonisk tjej krypa ner i sängen och se 2½ men och sedan sova länge imorgon!
Natti natti!

Var tog min glädje vägen?

2009-09-02 @ 17:42:28

Dagen var bra, men blev nog lite småbesviken på estetiskan. Berättar sen. Nu är jag hemma känner mig väldigt olustig och nästan deppig. Vill inte känna så. Nu helt plötsligt vill Natta ha med mig på löpning. Vet inte om jag någonsin sprungit? Men jag vill få bort den här känslan jag fått helt plötsligt, så jag tar mig dit och hakar på hennes träning och blir förhoppningsvis glad igen!

Hörs senare!

Något stressad morgon!

2009-09-02 @ 12:10:06

Gash vad irriterad jag var på mig själv imorse när jag insåg att klockan var alldeles förmycket. Så typiskt och försova sig när man verkligen måste passa en tid. Men på något konsigt sätt han jag slänga på mig lite kläder, dra ihop klubborna och skolsakerna och cykla till skolan. Haha var dr före killarna trots att jag var sen.

Det var wedgeträning, jag slog riktigt bra wdgar faktist ch sen väntade ett test på det. Men jag blev bara sur för testet gav inte alls rätt utdelning för mig. Jag var riktigt nöjd då också men inget bra resultat. Modern teknik går inte alltid att lita på!

Nu är jag tillbaka i skolan och har ätit god fisk till lunch. Nu är t projektarbete och sedan ESTETISKA!

Ingen kyla ännu!

2009-09-01 @ 18:46:46

Åhh så underbart att det idag är första september, men det märks inte ett dugg!

Har verkligen varit fint väder här många dagar och idag är inget undantag. Skulle tippa på 25 grader mitt på dagen och molnfritt - lovley! Imorgon ska det om inte annat bli ännu varmare, då tror jag bestämt på klänning! Jag njuter av all sol jag kan få då jag inte är ngt fan av grått, kallt och mörkt som det blir senare..hade gärna haft sol och värme jämt!

Tänk att tisdagar kan vara så mkt bättre

2009-09-01 @ 16:36:43

Heej på er!

Med tanke på att måndagarna inte alltid är en favoritdag, så kan jag säga att denna tisdag har varit väldigt bra!
Fast den hade kunnat börja bättre...Jag skulle upp vid åtta. Jag har sovit riktigt gott under natten men helt plötsligt börjar någonting låta extremt mkt, det bankas en massa. Jag flyger upp och tänker att nu har jag försovit mig! Samtidigt som det låter som att någon försöker bryta upp min dörr. Jag kollar klockan och inser att den är 07.20! Går upp och kollar i titthålet och det visar sig att gubben utanför fixar med trappräcket. Nu till min reflektion, vem gör detta en tidig morgon innan de flesta inte börjat jobba och förmodligen ligger hemma och sover?!!

Jag gick och lade mig igen och höll för öronen, medans jag hör att någon på övre våningen kommer ut och skäller på honom, inte mer än rätt! Jag lyckades slumra till en stund innan jag skulle upp på riktigt.

Resten av dagen har varit bra! Kände mig pigg efter en dusch och i skolan väntade filosofi, en mattelektion som jag förstod någonting på för första gången (förbannad över att behövt stå ut med en dålig lärare i 2an!), superkul!
Sen hade jag en härlig psyklogilektion där vi pratade om va vi har för behov i livet. Om vad kärlek är egentligen och om människor klarar sig utan sex ett helt liv, faktiskt kul och höra på våra resonemang.
Jag själv kan säga att så länge jag har trygghet, familj, kärlek, vänner och mat för dagen kommer jag kunna leva länge!

Dagen avslutades med svenska, vi gick igenom Argumentation i tal och skrift, jag kmr gilla dessa lektioner mycket eftersom jag älskar att skriva. Haha klasskompisarna tycker bara det blir mkt jobb..

Nu ska jag skicka ett mejl och skriva loggbok för projektarbetet.


Jag i mina nya chinos

Bloggtoppen.se
RSS 2.0