Nystart

2010-01-27 @ 16:27:11
Tröttnat på blogg.se och vill ha lite "fresh air" så nu drar jag hit istället: http://joannasetta.blogspot.com
Same old me, bara en ny sida. Hoppas ni följer med! :)

Snöstorm

2010-01-27 @ 15:56:53
Om någon undrar. Ja, Skåne har fått den väntade stormen. Det har blivit värre för varje timme som gått. Snön låg redan när jag vaknade och nu snöar det helt otroligt mycket. Tågen är inställda efter två och jag tror inte många tänker ta sig ut. Isabelle får sova här istället, mysig. Och jag ska faktiskt snart trotsa vädret för att hämta ut lite Oriflameprodukter.

Trötthet

2010-01-27 @ 15:50:34

Sov för lite igår så närja vaknade var jag trött och det höll i sig under dagen. Rätt lugn dag och svenskan gick bra. Följde med Isabelle upp på stan och kärade som vanligt ner mig i Zaras kollektion. Fick äntligen med mig torrschampo hem till mitt hopplösa hår också.

Vid fyra skiljdes vi åt och jag gick och handlade mat för veckan. Tog mig hem och lyckades äta, sen hamnade jag på soffan. Där lyckades jag hålla mig vaken ett tag innanjag somnade. Kom i säng vid tolv och det konstiga med allt var att jag frös under mitt duntäcke. Jättekonstig eftersom det inte var kallt och jag inte kände mig hängig.

Idag är jag piggare och har tagit det lugnt. Sökt massa jobb och fxat i ordning en nyhet. Ska strax röja lite här hemma för att sedan få finbesök av Isabelle.

Grattis Ellinor!

2010-01-25 @ 16:37:57
Världens finaste vän fyller 19 år idag! Grattis Ellinor!! ♥


Lugn start

2010-01-25 @ 16:14:24

För att vara en lugn dag, började den för tidigt med träning på gymmet. Gick helt okej och känner att träningsvärken kommer. Tog mig till skolan för god lunch och sedan lite slappande innan jag åkte hem. Har sträckläst "En ren skandal" och börjat närma mig slutet. Är hopplös när det kommer till att lägga ifrån mig bra böcker. Men nu måste jag läsa lite psykologi och göra mig i ordning för en spontan middag med ett trevligt gäng på Mosaik. Gott! Känns mysigt och ha lite måndagsmys. Efter det ska jag till Natta och plugga svenska.

Soft

2010-01-25 @ 01:04:25

Barnpassningen gick bra. Såg Män som hatar kvinnor. Tänkte att jag ändå sett de andra med sällskap, så denna borde gå bra. Note to my self – ingen bra film att se själv, obehaglig.
Hemma sent och somnade gott.

Idag har jag tagit det lugnt, försökt få lite gjort och ikväll tog jag mig till Natta och såg Galen i Kärlek med tjejerna, mys. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta med den bok jag läser. Älskar verkligen att läsa och just nu är det enkla romaner som gäller. Riktigt avkopplande.

En lugn helg

2010-01-23 @ 16:50:37

På torsdagskvällen mötte jag upp Isabelle och vi gich och såg Avatar! Äntligen! Jag hade inga direkta förhoppningar, alla har sagt att den är jättebra men vissta inte riktigt om det var min filmtyp.

Men WOW va bra den var! Typisk film som alla kan gilla. Riktigt häftigt var den och hade ett fint budskap, gå och se den! Jag gillade den i 3d så tycker definitivt att man ska se den i det.

I går gick jag upp för att gå på matten efter lunch. Vi alla satt där i en kvart utan att D kom, riktigt irriterande. Sen gav vi upp och gick därifrån. Sen insäg vi att han tydligen skulle till läkaren, men det hade han inte informerat oss om! Suck, kom till skolan heeelt i onödan. Tog mig hem så småningom  och tog det lugnt, läste lite och slappade. Var inte sugen på att göra något, så jag blev hemma och tog det lugnt, såg Let’s Dance och lite annat. Skönt var det. Idag har jag fortsatt ta det lugnt, satt mig i bostadsköer och sett på skidor. Ikväll ska jag passa barn så jag ska fixa i ordning mig snart och laga lite mat.

Hoppas ni haft en skön helg än så länge!

Veckans händelser

2010-01-21 @ 12:33:01

Lite dålig uppdatering här märker jag. Min tisdag började med lugn skoldag. Sen tog jag mig till Limhamn för en jobbintervju. Men jag föll mest på att jag bara kan jobba fram till i augusti. Samtidigt som hon tyckte jag hade en väldigt fin ansökan, vilket var positivt att höra. Jobbsökandet går vidare..

Efter det tog jag mig in i stan på jakt efter en väska och ett usb-minne. Jag fann äntligen en väska jag blev riktigt nöjd med :) Och ett stort usb-minne, vilket var behövligt. Igår var jag ledig och tog det lugnt på dagen och sedan städade jag ordentligt här hemma, skönt. Vid fyra var jag i skolan för att hjälpa till på Öppet hus och precis innan dess hade Emma hört av sig och tyckte vi kunde samla ihop oss och ta det lugnt på kvällen. Så efter det öppna huset som gick bra tog jag mig hem och sedan droppade gänget in vid halv tio, med mat som skulle bestått av kinamat men som var tvunget och ändras till McDonalds. Gillar verkligen när det händer spontana saker och bara roligt att kunna erbjuda platsen när jag har en. :) Vi sjöng sing star och hade trevligt fram till tolv. Då var det vissa som ville hem eftersom de inte var lediga idag, som vi andra. Isabelle sov övre för att slippa åka ner till Abbekås och nu har hon gått och jag har börjat dagen med tvättning. Ska ta tag i lite ansökningar och plugg och så får vi se om det händer något roligt mot kvällen.


En mörkbrun väska som jag e riktigt nöjd med :)

Jag hade ju glömt..!

2010-01-18 @ 22:35:36

De vann ju!! Killarna, Henrik och Robert blev Årets Lag! Hade inte vågat hoppas på det, men flög såklart upp ur soffan när jag insåg att de faktiskt tog hem det! Så underbart roligt och deras vinst i World Cup var otroligt grym! Grattis! Sen att jag önskade Anna ett pris för årets prestation gick inte det inte lika bra med.

67,6 procent av svenska folkets röster till Jerringpriset gick till Helena! Så otroligt rolig och ja, om vi inte visste det innan så är hon ju verkligen folkkär! :) Som jag hoppades på att det var hon! Känns jättebra och viktigt också att vi skänker pengar till Haiti ikväll också.

En jättefin gala som avslutades fint. Såklart hade det varit roligt om Helena varit där, men är det någonstans folk har förståelse för det så är det ju på just en sådan här gala. OS är så nära!

Nu ska jag ta det lugnt och sedan sova!

När Anna är borta...

2010-01-18 @ 20:41:46
När Anna fick sin 7e plats, vill jag se Sarah Sjöstöm eller Helena Jonsson som vinnare. Helst Jonsson! :)

Nedlagt jobb

2010-01-18 @ 18:58:54

Hej på er!

Min fortsatta lördag blev bra. Mötte upp vänner på Athleticum och vi tillsammans hejade på Natta som för dagen inte hoppade jättebra, tyvärr. Men samtidigt gjorde det inte så mycket och det är ändå på SM det gäller om några veckor!

Efter det följde jag med Natta hem och vi tog det lugnt, såg Helena vinna skidskyttet och sedan tog jag mig till Limhamn för att passa barn hela kvällen. Hemma rätt sent och somnade gott. Igår jobbade jag, hade innan bestämt att det fick bli sista dagen. Jobbet passar mig helt enkelt inte och att ha ångest för att behöva jobba står jag inte ut med, finns bra många jobb jag kan jobba med istället som är roliga. Att sälja via telefon var inget jag trodde skulle funka bra från början, men ville ändå testa. Jag tjänade trots en väldigt kort period bra med pengar. Men jag känner mig otroligt oeffektiv när man sitter flera timmar med jättemånga samtal och får kanske sälja till fyra av dem..sen har jag aldrig själv gillat försäljare som ringer ;). Näe jag tycker mina egenskaper kommer mycket mer till pass när det gäller mer sociala sammanhang, när man möter kunden för att denne är intresserad. Och att jag får göra mycket mer praktiska saker. Trots det gick jobbet bra igår och jag kunde sluta på topp. :)

Idag har jag provat ut min studentmössa, det är typ bara 143 dagar kvar nu.. :) sen har jag haft geografi och skrivit min filmanalys klart. Jag skickade iväg den tio minuter innan deadline, varför vara ute i god tid när man hinner på kort tid? ;)

Nu ska jag diska undan, laga lite middag och bänka mig framför Idrottgalan med spänd förväntan!!
Telefonen kommer gå varm för den här tjejen,  Anna Nordqvist 099-206 04! Många av dem nominerade har presterat otroliga resultat, men jag kan inte sticka under stol med att jag inte känner extra för att den här tjejens otroliga prestationer ska få lyftas fram! En otrolig bedrift att vinna en major efter endast fem proffstävlingar, att sedan vara med i täten i många av säsongens andra tävlingar och avsluta genom att vinna tävlingen där de absolut bästa på touren under året är med är otroligt! Hon har på ett år tagit sig upp på sjunde plats på världsrankingen och etablerat sig bland världseliten och det endast 22 år gammal. Att det är värt Jerringpriset och kanske "Årets Prestation" tycker jag definitivt. Kan Annika så kan hon!

Rolig början

2010-01-16 @ 13:46:15

Hoppas er helg har startat bra, det har min!
Jag ”glömde” bort min mattelektion idag och tog det lugnt hela förmiddagen. Vid två tog jag mig ner till Triangeln för att leta efter en väska, men det gick mindra bra. Måste verkligen ha en ny nu. Fick lämna in min lånetelefon eftersom den var operatörslåst. Nu får vi hoppas att min gamla håller tills min vanliga är lagad. Gick in en sväng på Åhlens och hittade en fin värmeljushållare som var på rea och klar värd sina 150 kronor. Så den fick följa med hem. Hemma igen såg jag svenskorna vinna stafetten i skidskytte och lagade lite middag. Gick in i duschen och gjorde mig klar och gick hemifrån vid nio.

Tog mig till Paulsson och resten av killgänget för en rolig kväll innan vi tog oss till KB, efter många omvägar. Det är faktiskt riktigt kul där igen (ni kanske minns att vi inte var nöjde i höstas), många som man känner och fullt ös på dansgolvet. Det resulterade i sen hemgång. Men skötte mig ändå och ställde klockan så att jag kom upp. Har tittat på skidor och gjort mig i ordning. Ska vid halv tre ta mig till Athleticum för att heja fram Natta som tävlar idag! Hoppas att vännerna också dyker upp och hejar. Sen ikväll ska jag passa barn. Ha en skön kväll!


Finare i verkligeheten, men såhär ser den ut.

Veckan är snart slut

2010-01-15 @ 00:40:24

Hej!
Haft hela igår och idag uppbokad. Igår efter en lång dag i skolan gick jag och jobbade…det gick inte bra. Störigt när man inte får det och funka. Men jag försöker tills det inte går längre i alla fall. Jag var inte direkt glad efter det passet, men Emma hörde av sig att de tänkte ha filmkväll hos Natta och det kändes skönt att få tankarna på något annat. Så efter jobbet åkte jag dit och vi såg American Pie med gänget. Avkopplande och jag var så trött att huvudvärken kom. Hemma rätt sent och somnade snabbt.

Imorse gick jag upp och tvättade och sov emellan. Sen försökte jag få fart i min telefon som varit ur funktion sen förra måndagen. Riktigt trött på mobiltelefoni för tillfället. Knappsatsen la av och jag har allt sparat på minneskortet förutom kontakterna. Försökte typ tio gånger att hinna kopiera alla innan den la av men det gick inte. Gjorde mig i ordning och cyklade för första gången på länge till skolan. Tack vare solen var det inte lika kallt som vanligt, men det var moln på eftermiddagen och då inser man varför bussen är skönare. Gick på en ganska onödig psykologilektion och cyklade sedan hem, men via Triangeln. Jag lämnade in telefonen och som tur var hade jag garanti kvar i hela ett år till. Jag lyckades fresten på lunchen hinna kopiera alla kontakter, vilket var riktigt skönt!

Efter det handlade jag mat för veckan och sedan tog jag mig hem. Tog det lugnt ett tag och såg bl.a. Mästarnas Mästare. Är det bara jag som uppfattar Patrik Sjöberg som riktigt osympatisk och  ohyfsad? Att Catrin håller sig bland de fem bästa i tävlingen kommer mina vänner som insisterar på att golfare inte behöver ha fysik få höra så fort jag får chansen!
Pratade med Natta om kvällens planer och vi kom fram till att slappa tillsammans. Så vid åtta åkte jag mot henne, vi tog en sväng om Hemmakväll och sedan hem till henne och valde film i 4o minuter innan vi bestämde oss för Honey. Mysig film med ett väldigt bra budskap. Och nu är jag hemma igen och ser framemot sovmorgon och helg imorgon!

Full fart

2010-01-12 @ 23:25:50

Hejsan!

Är påväg i säng, men kom på att jag glömt uppdatera här. Dagen började tidigt och har kört på i snabb takt. Skoldagen var okej, men var trött så blev segt. Efter det dödade jag min tid med att i a f tänka igenom några arbeten jag ska skriva. Imorgon ska det i praktiken skrivas också.

Var på jobbet vid fem. Med en bestämd positivitet och vilja. Gick bättre än igår, men nästan två säl för lite. Inte nöjd. Dåliga listor som vi ringer på för tillfället och dåliga chanser gör det hela lite tråkigare. Sen handlar det ju om erfarenhet också. Men jag kör på.

Imorgon väntar lite skolgolf. Haha vi ska börja ett arbete på morgonen. Sen blir det FULL fokus på mitt projektarbete hela dagen. Jobb på kvällen.

Kram på er och sov gott! Träningsverken stannar tills imorgon, garanterat.

Veckan startar

2010-01-11 @ 23:40:55

Hejsan

Hoppas ni haft en skön start på veckan. Själv har jag haft fullt upp. Började med träning imorse.
Var ju några veckor sedan och det kändes verkligen. Haha mitt vänsterlår fick sig faktiskt lite krampkänning så jag lär nog ha svårt att gå ordentligt imorgon, men samtidigt gillar jag det för då vet jag att jag varit ordentlig. :)Efter det åkte jag till skolan för att hugga in på god mat och sedan en geografilektion där vi mest gick igenom kommande arbete. Hade en ny lärare idag då den andra är barnledig. Hoppas verkligen att denna tillför mig bättre geografikunskaper än den förra…

När det var klart skickade jag lite mejl och försökte plugga..det gick sådär, måste vara bättre på det imorgon. Dödade tid med roliga sidor och prat med vänner. Vid halv fem gick jag till jobbet och hoppades på en bra dag..blev precis tvärtom. Men jag ska verkligen inte ge upp än. Har en budget som verkligen är genomförbar med lite envishet och bättre erfarenhet – så jag ska lyckas!

Hemma vid nio och då väntade middag och lugnt schema. Är trött och ska strax krypa ner i sängen och somna till Two and a half men förmodligen. Vi hörs imorgon!


Bild från Callles 18-års dag

Spännande nyheter

2010-01-10 @ 22:27:36

Hej på er!

Gårdagskvällen blev lugn, tackade nej till en förmodligen mkt roligt och trevlig kväll hos Emma, vilket var tråkigt. Men kände mig inte pigg och så visste jag att jag skulle jobba idag. Senare hörde killarna av sig och ville äta nachos och eftersom de erbjöd sig att komma hit och servera det tackade jag ju ja. :)Lite stjärnorna på slottet och prat blev det också, kanske inte till allas önskan haha. De gick vid halv elva och sedan ägnade jag mig åt att se two and a half men innan jag somnade.

Idag har jag jobbat ifrån tolv till sju. För att vara tredje dagen flöt det på helt okej och jag kan efter veckan få kalla mig anställd! Riktigt roligt! Hoppas på att det kommer flyta på bra så att alla blir nöjda. Jobbet jag fått är som telefonförsäljare på The Phone House. Vi ringer upp befintliga kunder och erbjuder de kampanjer etc. de kan dra nytta av. Känns som ett väldigt seriöst, ärligt och välkänt företag att jobba för så det är kul. Aldrig gjort något sådant här tidigare, men när chansen gavs så måste jag ju testa och alla är nöjda hittills :)

Nu ska jag plugga lite innan sängen står på schemat. Imorgon kickar terminen igång ordentligt och det innebär gymträning och förmodligen träningsvärk vid nio imorgon. :)

Sov gott!

Helgens början

2010-01-09 @ 14:46:53

Hejsan!

Härligt att helgen har startat. Min torsdag blev ju något onödig då jag kom till skolan och skulle ha psykologi. Vi var så få där att det inte var någon idé att ha lektion. Jaja, god lunch blev det iaf.
Jag gick och handlade mat för veckan istället och tog mig sedan hem. Det blev inte bio i brist på biljetter och sällskap, men det var nästan skönt för jag var trött. Igår var det matte som gällde och det kanske inte direkt var optimalt för min hjärna att starta med. Haha ingen av oss, inte ens D verkade vara inne i skoltänket än. Men klarade iaf G på mitt senaste prov så det var ju skönt. Efter det var skoldagen redan slut och jag gick med Rebecca till centralen och tog mig hem. Tog det lugnt och lagade riktigt god middag i form av pannbiff, sås och potatis. Riktigt gott, men blev helt seg.

Kändes inte som att det fanns några direkta planer för kvällen och ett tag hade det räckt med film fr min del. Men så drog vi ihop ett litet gäng , så vid tiotiden kom Natta, Emma, Hampus, Joel och Oskar hit. Vi förfestade lite innan vi gick till KB. Blev mest ytliga samtal och så var det ju ”superkul” att killarna hittade in hit. Haha de fick skratta och jag fick skratta så det var väl roligt på sitt sätt. Ska ju bli intressant och se om de fortsätter och läsa sen, haha. Vid ett gick vi ner till KB, inte direkt ensamma om det. Så det slutade med att Natta och Emma tog sig hem och vi andra gick in. Mkt folk, många som man träffade på under kvällen och faktiskt bra drag gjorde det hela roligt. Hemma var jag sent, efter att ha nästan klämts ihjäl i kön till garderoben pust. Idag blir det plugg och så får vi se vad kvällen erbjuder.

Min onsdag och torsdag

2010-01-07 @ 11:39:45

Min onsdag började surt då jag skulle tvätta, människan som tvättat innan hade glömt och ta bort sin nyckel i låset och kunde inte fås tag i på något sätt. Fatta så arg jag blev! Det är någon elak tvätt-ande som vill att jag ska ha problem haha! Istället tog jag det lugnt. Vi fem befann jag mig på jobbet, med ganska mkt sämre motivation och trodde inte att det skulle gå bra. Men det var som om någon ville hjälpa mig på traven för kort efter att jag kommit hade jag min första kund och tre och en halv timme senare hade jag överträffat mig själv, min chef och de andra och presterat superbra!! Jätteglad för det. Hade tydligen haft bästa resultat hittills av de som precis börjat och för dagen hade jag det av de som jobbade. :D Mkt medveten om att jobbet går i kurvor och att det ena dagen kan gå bra och andra inte alls, mkt handlar om tur. Men samtidigt har jag aldrig gjort ngt sådant här förut så helt blåst verkar jag inte vara. :)

När jag var klar var jag trött så jag tog mig hem och slappade och såg bland annat So you think you can dance och Two and a half men, mkt underhållande.Idag var det upp tidigt för att få tvätta, idag var det ingen som snott tiden som tur var. Har tagit det lugnt emellan.
Nu ska jag strax hämta den och sedan diska och göra mig klar för dagen. En lektion i psykologi väntar och sedan behöver jag skriva ut lite svenskapapper också. En lugn dag och egentligen anser jag och många andra att vi lika gärna kunde ha börjat på måndag, men det tyckte inte riktigt rektorn..

Om jag får bestämma så blir det bio ikväll och filmen Avatar, vi får väl se om sällskapet hakar på idén. Ha en härlig torsdag och jag hoppas att era lediga dagar/jullov har varit lika roliga och sköna som mina! :)

Måndagen och tisdagen

2010-01-07 @ 11:29:03

Idag är det första lektionen för terminen som väntar och därmed tänkte jag ta tag i alla rutiner som har en tendens att försämras när man är ledig, så även min blogg! =)

I måndags hade jag ju tänkt komma in i sovrutinerna. Men hur gick det? Jag ”försov” mig alldeles för länge! Haha jag som tänkt plugga och så hade endast en timme på mig att fixa mig och möta Natta på stan. Jaja, utvilad i alla fall. Vi gick runt ett tag och mitt mission var ngt att ha på mig under kvällen. Gick på en hel del rea och jag hittade tillslut en tunn blustopp som passade bra. Natta köpte ett par skor. Vid fyra infann jag mig på mitt förhoppningsvis nya jobb, för att testa på det och få lära mig allt. Jag och min arbetsgivare var nöjda efter första dagen, så det var kul. Men under kvällen hade min mobil lagt av och det innebar en väldig stress för mig och de som ville nå mig då vi alla skulle mötas hemma hos mig vid nio. Men jag skyndade mig hem till kvart i nio, bytte om, sminkade mig etc. och var klar till strax efter nio när Natta kom.

Haha hon var ngt stressad över att det inte gått och få tag på mig, men samtidigt hade hon pratat med alla så när jag förklarat för alla varför jag plötsligt totalignorerade dem var saken löst. ;) Resten av gänget kom strax därefter och tillslut var vi väl ungefär 13 stycken här inne. Haha det är tur att vi är relativt lugna ungdomar, annars hade det lätt blivit kaotiskt. Men vi hade jätteroligt och vid ett befann vi oss på Etage. Det var precis samma koncept som i somras på måndag, dvs. vi Älskade det! Riktigt kul var det och skitbra musik! Hemma var jag väl vid fyra..

Tisdagen blev lugn på dagen, men sen vid fem befann jag mig på jobbet igen för att försöka göra det bra, men den här gången gick det inte alls ngt vidare. ( jag berättar vad detta är när jag vet om jag fått jobbet) Snacka om att ens självförtroende dalar. När jag var klar vid halv nio tog jag mig till Natta, där Emma, Caroline, Alice, Jack och Thom var också för att se film och ta det lugnt, riktigt skönt. Vi så I love you man som var helt okej.

Turer fram och tillbaka

2010-01-04 @ 01:47:20

Gårdagen blev ju något intressant. När vi e klara o påväg till bussen, ändras planerna och vi ska inte alls möta upp just de tjejerna. Istället går vi en bra promenad i den isande kylan (lovar att det känns kallare och råare här nere) till treans buss och svänger inom hemmakväll för lite godis. Sen tar vi oss till centralen för att möta Alice, men vi är tidiga och e tvungna att gå in och sätta oss på centralen halv elva på kvällen – hur fattigt låter inte det haha? Sen kmr äntligen Alice och då bestämmer vi oss för att gå upp till en annan bar. Men när vi kommit dit så är det stängt. Ni förstår att vid det här laget skrattar vi åt eländet. Istället slutar allt med att vi kvart i tolv går in på Donken och beställer nattamat som om vi varit ute och sätter oss. Haha riktigt fattig, vi hade varken varit ute eller var direkt hungriga men hade inget annat förslag. Trevligt hade vi det i a f och hemma var jag vid ett haha.

Idag så har jag mest slappat, tog tag i städning på eftermiddagen och sedan bestämdes det att vi skulle träffas hos Natta. Så jag lagade köttfärssås, duschade och gjorde mig i ordning på 1,5 h. All stress för min kära vän. ;) Vid nio var jag där och sedan kom några av killgänget och tjejgänget och vi satte oss och såg Mamma Mia. Haha mkt underhållande och faktiskt ett bra tag sen jag såg den.

Nu är jag hemma och ska sova. Imorgon ska jag starta ”en normal” vecka, med tider etc. så jag kommer in i det. Lite plugg står faktiskt på schemat, samt lite shopping och lite annat och på kvällen blir det förhoppningsvis ETAGE! :D

Sov gott!

Slappardagar

2010-01-02 @ 22:19:16

Igår blev det som sagt var lugnt på kvällen. Jag tog mig till Natta och vi promenerade ner till affären för att inhandla lite dipp, chips och gurka som vi svullade i oss :)

Sen kom Jack och sen Emma och vi såg på Oceean's Twelwe - gillar verkligen de filmerna!
Fick skjuts hem av snälla Emma och somnade sent efter att ha gjort typ ingenting framför datorn. Sov länge idag och sen har jag plockat undan lite hemma, men mest latat mig. Inge pigg alls. Sen så hör ju såklart Natta av sig och tillskillnad från mig så var hon peppad på att göra något mer än att glo på film - attans, jag som tyckte det lät skönt.

Istället efter att jag ätit tog jag bussen till henne och var här vid halv åtta. Vi har visserligen sett slutet på Harry Potter, men även gjort oss i ordning. Vi ska nämligen möta upp två friidrottstjejer på stan och sätta oss någonstans. Är fortfarande inte pigg, men kan ju vara bra och socialisera lite. :)

Hoppas ni har en skön kväll. Nu ska jag peppa med hög musik!


Bästa bilden på min outfit, där även ansiktet är skarpt haha.
Blusen är från VILA, köpt på Salt och kjolen från Lindex.

Gott Nytt År!

2010-01-02 @ 02:21:44

Tänk igår (idag) var det 10.01.01. Idag är det 10.01.02. Haha tydligt nog? Ett helt nytt decenium har startat och jag är så glad att jag får vara med! Nyåret blev fantastiskt bra! Men med ett supersällskap kan det inte bli bättre! Bildbevis kommer. Dagen efter var också väldigt skön och mysig - dock inte lika glamourös, där av inga bilder, men förklaring imorgon. Sov gott och hoppas ni fick en lika bra start som jag! ♥


Jag o Anna önskar er ett underbart 2010!

Bloggtoppen.se
RSS 2.0