Röstproblem!

2009-10-30 @ 23:08:59

Men ursäkta, vad händer i idol? Här är det sju stycken som kan sjunga och en som varken kan sjunga, har utstrålning, verkar engagerad eller är snygg. Och ändå är det någon av de sju som åker ut.

Vad tänker en del av svenska folket med? Rabih är ju den som ska UT! Sluta rösta på människan, han platsar inte där!Något upprörd är man ju, men kvällen i övrigt har varit jättemysig! Nu ska jag snart sova tänkte jag. :)

Weekend plans

2009-10-30 @ 15:22:31

Härlig dag idag också! Nu har jag plockat ihop lite saker, tagit en skön dusch och gjort mig i ordning för att ta mig ut. Ska nämligen möta upp Luc för att åka med hem till familjen Petit. Ska spendera helgen där, blir härligt! Har verkligen inte känt för att köra hårt den här helgen så att bara umgås med dem blir roligt och skönt.

Jag hoppas er helg startar bra! Laddar upp en bild här senare ikväll och bloggar gör jag trots att jag är där =)
Sköt om er!

Fin höstdag!

2009-10-29 @ 23:25:45

Tror nog att vädergudarna hörde mitt gnällande igår – solen lös nämligen stort imorse när jag vaknade! Tack för det, märker direkt hur energin förbättras. Jag fortsätter mitt lov på ett lugnt sätt. Känns skönt att inte stressa med något och bara få vara ledig. Tittat igenom lite repliker och min loggbok i projektarbetet har jag dock gjort.
Vid halv fyra tog jag mig ner på stan och tittade runt, målet var en mössa och en sjal och det löste jag på HM. Precis den mössan jag sett ut! Bild får ni imorgon.

Vid halv fem var jag hos tandläkaren och såg till så att allt satt fast i munnen – vilket det gjorde. Skönt att slippa hänga där ofta nu. Nästa gång är i februari. Sen tog jag mig hem och lagade god tacos. Har sett Rosabandetgalan och myst. Vi blir ofta ombedda att leva i nuet och isf så är jag otroligt tacksam för alla i min närhet! Att de för tillfället mår bra och lever! Vi är för nonchalanta mot våra dyrbara liv. Jag önskar ibland att jag kunde vara överallt hos alla samtidigt och inte missa en sekund av vår tid tillsammans, men tyvärr går ju inte det.

Nu ska jag mysa vidare – imorgon är det redan fredag!


Känns lite kortare til våren en sådan här dag.

Små ting - för att besegra något så stort!

2009-10-29 @ 22:59:36

Den rosa månaden, oktober vill säga är snart över. Jag hoppas verkligen att ni har bidragit till cancerforskningen just den här månaden!  Jag önskar iof att vi alltid bidrog. Lika mycket som olika hjälporganisationer behöver bidrag, behöver ju självklart cancerforskningen det också! Den drabbar ju oss alla och jag önskar verkligen att den en dag skulle kunna utrotas. Det känns nämligen som den ständigt gör sig påmind, i alla fall i min omgivning.

Var nionde kvinna i Sverige drabbas av bröstcancer, varje dag dör fyra kvinnor. Bröstcancer är en av många cancersorter och just den här månaden uppmärksammas den runt om i världen.
Ca 9000 män drabbas av prostatacancer varje år i Sverige, det är i snitt 24 män om dagen! Tillskillnad från att man kan upptäcka bröstcancer genom att känna knölar i brösten, kan man inte själv upptäcka prostatacancer. Det är viktigt att man därför är uppmärksam på hur man mår och att man gör regelbundna hälsokontroller - speciellt om man är över 50.

Det är så enkelt att lätt ta reda på hur man mår och om man är sjuk – ändå är vi otroligt dåliga på det. Att till exempel regelbundet göra hälsokontroller är ju så enkelt och då får man ju ett kvitto på hur ens hälsa är. Att som kvinna göra mammografiröntgen regelbundet när man passerat 40 erbjuds av alla landsting och jag tycker att det borde vara en regel att göra det.

Till mina nära och kära!
När det finns enkla sätt att ta reda på hur man mår tycker jag det är självklart att man gör det. Därför befaller jag er i min närhet – framförallt mina föräldrar, mor- och farbröder, mostrar och fastrar att göra det. Ni som läser detta för det vidare! Ni är alla otroligt dyrbara för mig och andra i er närhet och därför tycker inte jag att det finns några bortförklaringar till att ni inte undersöker er hälsa regelbundet och får ett kvitto på hur ni mår. Jag tycker vi om några har bevis på hur viktigt det är. För att få reda på att man är sjuk i ett tidigt stadie kan vara avgörandet mellan liv och död. Jag älskar ju er! ♥

http://www.cancerfonden.se
http://cancer.nu


I år är texten ”ska bara” skriven i blindskrift på det rosa bandet. Jag tycker att det stämmer bra överrens med verkligheten. Det är alldeles för många som skjuter en sådan viktig sak som vår hälsa framför oss. Rätt som det är kan det vara försent!

 

Mitt CV

2009-10-29 @ 00:31:50

Vem är jag?
Jag är en ansvarfull och ordentlig tjej som vill göra bästa möjliga utifrån de uppgifter jag ges. Jag lämnar inget åt slumpen utan är ordentlig med att se till att saker och ting blir gjorda på ett så bra sätt som möjligt. Jag har sedan hösten 2007 bott och klarat mig själv på egen hand, med allt vad det innebär i hushållsuppgifter. Jag är en glad och uttåtriktad tjej som har stor socialkompetens i möten med nya människor. Jag räds inte svåra utmaningar, utan försöker hitta lösningar på problem utifrån de möjligheter som finns. Fem saker som stämmer in på mig: flitig, effektiv, ordentlig, social och ansvarsfull.

Tidigare arbetserfarenheter

Har jobbat i matbutik och haft uppgifter som rör hela butiken. Jag har även jobbat i golfshop och tagit hand om kunder, betalning och smakråd. Ett års arbetserfarenhet av båda arbetena. De har fört med sig kassavana, professionalism i möten med kunder och arbetslivserfarenhet. Sedan jag var 14 år har jag suttit barnvakt åt flertalet familjer. Jag har då haft ansvar för hushållssysslor, läggning, lek och ibland hjälpt till på fester. Jag har utvecklat ett stort kontaktnät genom detta och fått lära mig ännu mer om barn.

Typ av jobb jag söker
Det kan handla om egentligen vad som helst. Jag är snabblärd och tycker mig ha kunskap om mycket. Som tidigare beskrivet har jag butikserfarenheter - så exempelvis inom den branschen, eller ett receptionistjobb, barnvaktsjobb etc. Jag är öppen för förslag! Vill ni ha en driven och social tjej som kan tänka sig att jobba kvällar, helger och lov så tveka inte att höra av Er! [email protected]

Refrenser
Finns det gott om!

Detta är det jag ägnat en del av dagen åt, att lämna ut mitt CV till ett gäng butiker i stan, med hopp om att få ett jobb! Sökandet fortsätter. Tveka inte att höra av Er! Ni blir inte besvikna. Andra delar av dagen har jag myst inomhus.

Varför inte soliga höstar istället?

2009-10-28 @ 23:47:25

Vem har skickat ner det här vädret till Malmö? Enda sedan lovet började har det varit skitväder här. Men innan dess har vi varit bortskämda med sol. Det är som att någon tänker att ”Nu har de suttit inne när solen skinit, så nu ska dem få känna hur det känns med riktigt skitväder”. Men vem tjänar på det? Jag har ingen motivation till att röra mig utomhus när det antingen är jättegrått eller ösregnar. Idag hade jag ändå bestämt mig för att ta mig ut då det inte regnade, men vad tror ni det gör när jag lämnar porten, jo börjar regna! Suck!

Sommarmånaderna känns låååångt borta nu. Längtan till den 30e mars är STOR. Näe men det är bara och vänta i 5 månader det, inget problem. Varför lever vi i ett så oförskämt bra land, men som har ett så urdåligt klimat?! Vad sägs om vår och sommarvärme 10 månader om året istället och resten riktig vinter? Beviljas av mig i alla fall.


 Det hade inte spelat ngn roll om höstdagarna såg ut såhär - men det känns väldigt långt borta dagar som dessa!
Bild: Lånad

Hammarby åkte ur!

2009-10-28 @ 22:13:17

NEEEEJ!
Hammarby åkte ur allsvenskan. Satan! Nu kommer den inte vara som den varit nästa år utan vårt Hammarby. Noring ligger inte bra till när vi är tillbaka i skolan, TFF kunde ju haft öppet mål istället. Samtidigt håller AIK på att vinna hela grejen. Inte bra. Nu hoppas jag att denna käftsmäll får tränare och spelare att reagera så att de tar sig upp igen efter nästa säsong. Hammarby ska bara ha en plats i allsvenskan, så är det bara. Det kan inte vara ett Sthlmslag som inte är med, det är ju grejen.

Nu blir det att fortsätta hoppas att MFF kommer ännu mer på fötter tills nästa år. Får nog be mrs S att säga åt dem på skarpen! ;)



Såhär såg det inte ut idag tyvärr

Julstress redan nu?!

2009-10-28 @ 18:37:16

Var en sväng till stan idag, kände för och titta runt lite i lite inredningsbutiker och så. Se alla fina höstfärger osv. Men vad möts jag av? Jo juldekorationer överallt! Hallå?! Det är ju oktober fortfarande. Alla verkar ha hoppat över All helgona helgen och alla mysiga höstdekorationer för att redan nu ställa in sig hos alla julälskare. Snart kommer väl all julmusik också. Jag är inget fan av hösten tack vare det tråkiga vädret, men att börja fira jul i oktober passar sig inte heller. Det räcker med december. Varför ska alla drabbas av stress för? Vi kan väl fortfarande få ha kvar höstens traditioner också?

Lazy days

2009-10-27 @ 20:50:01

Hejsan!

Min vecka har verkligen börjat väldigt lugnt, men det är skönt och varva ner innan man sätter fart. Igår var jag tvungen och strunta i att det regnade, mitt stackars kylskåp ekade tomt. Så blöt blev jag, tur att det inte är så långt - men min kyl blev glad.  Imorgon sätter jag fart på mig själv då jag har lite planer. Idag har jag mest suttit här framför och fibblat med designen. Hunnit se lite olika serier också.

Har också  ätit en god mexikansk pastarätt till middag, som jag hittade recept på i min stora rutiga kokbok. Påminner om köttfärssås, men ändå inte =).
Nu är det Ugly Betty och sedan Desperata hemmafruarna. Skönt och bara mysa och ha sig själv. Särskilt nu när vädret är såå tråkigt!


Detta mumsar jag i mig!

Dumma regn!

2009-10-26 @ 18:20:30

Haft en väldigt skön start på veckan här hemma. Bara softat. En av anledningarna till det är att det varit riktigt grått och tråkigt utanför. Men nu när jag ville ut vid sextiden för att handla, då har det börjat regna! Och det slutar ju inte heller! SUCK! Dumma regn, vill inte ha den här hösten, det ska ju vara sol och varmt!

Nu väntar jag bara på att det ska lugna sig.

Sunday it is

2009-10-26 @ 12:23:34

Min söndag var riktigt skön. Fick äntligen sova ut och tog det mest lugnt under dagen. Tvättade också. På kvällen gjorde jag mig i ordning och vid halv åtta mttes kompisgänget utanför den grekiska restaurangen Kalamaki. Där inne satt nämligen våran kompis Calle och firade sin födelsedag.

Han hade ingen aning om att vi skulle dundra in och överraska honom med sång och presenter! Hans reaktion blev ungefär som Victors, riktigt kul! Så vi serverades god buffé och hade trevligt med varandra fram till halv elva. Då halva gänget tog oss till Victor för att mest ta det lugnt. Hemma var jag vid halv ett. Härlig söndag!

Lördagen

2009-10-26 @ 12:19:06

Lördagen spenderades också på utbildningen. Vi utbytte tankar kring olika frågor gällande ledarskapet i grupper. Intressant och höra olika synvinklar. Idag var det äntligen en liten presentation av en kille som är duktigt på sitt arbete som berättade om hur han jobbar. Han kunde det här med att föreläsa, vilket tyvärr inte så många av de som höll i det kunde. Jag tror jag blivit bortskämd av ProCivitas på den biten eftersom vi alltid får lyssna på duktiga föreläsare och själva får en bra utbildning i hur man ska göra för att hålla ett föredrag. Men det är i o f bara positivt.

Hemma var jag vid halv fem och tog det bara lugnt på kvällen.




Morgontröthet blir lite bättre med en Chai

Fredagen

2009-10-26 @ 12:11:02

Min fredag spenderades på förmiddagen i skolan. Hade handledarmöte med mrs S och åt sedan lunch med Isabelle. Vid ett tog jag tåget till Lund och vid två satte RYLA-utbildningen igång som är en del av Rotaryorganisationen. Vi bekantade oss med alla i gruppen och lyssnade på lite info. Det bästa jag lärde mig handlar om förtroende kapital och det väljer jag att ta med mig. Det övriga var jag inte så imponerad av.

Hemma var jag vid nio och såg klart Idol och sedan var jag så trtt i huvudet att jag fick huvudvärk och gick och lade mig.

Riktigt uselt

2009-10-26 @ 00:53:01

Heeej på er!

Jätteledsen för noll bloggning i helgen! Jag lever men har inte tagit mig tiden att skriva! Det har inte hänt så mycket heller - så inget har missats. Men nu gör jag som så att så fort jag vaknar imorgon ska här bli uppdatering. Fredagen, lördagen och dagen ska redogöras. Håll utkik imorgon runt lunchtid så ska här vara inlägg.

Önskar er en bra start på veckan ni som jobbar, själv har man ju lov! :D

 

Låååång dag

2009-10-23 @ 23:10:38

Hej på er!

Dålig uppdatering, ledsen för det. 

Sitter här supertrött och med huvudvärk. Jag har varit iväg hela eftermiddagen på..utbildning. Det var så att jag blev tillfrågad om att gå på den av skolan och sa självklart ja. Jättekul och få den äran. Det är en sk. RYLA-utbildning som görs av Rotary, som är en organisation. Jag hade höga förväntningar och de inte riktigt besvarade, tyvärr. Men nu måste jag sov då det börjar klockan 9 i Lund imorgon. Så håll tillgodo med ett bättre inlägg imorgon kväll, nu är jag alldeles för trött.

Natti Natti!

Torsdag idag

2009-10-22 @ 22:53:04

Hej på er!

Min dag började med att jag jobbade lite på projektarbetet i skolan vid elva. Sen vid två var det psykologi och vid halv fyra en liten föreläsning. Den handlade om att vi måste sluta upp med ursäkter och börja göra slag i våra idéer. Visste redan allt han pratade om, men det var kanske bra att bli påmind.

Mycket händelselös dag måste jag säga. Kom hem vid fem, ätit och nu skriver jag lite på mitt CV och projektarbete. Imorgon hoppas jag att det jag ska göra blir lyckat, men mer om det då!

Sov gott!

Starten är viktig för mig

2009-10-21 @ 22:28:11

Hela min dag hänger på hur morgonen blir. Jag har mina små rutiner, inga speciella – men viktiga. Att det då händer något som förhindrar det återspeglar resten av dagen sen. Klockan skulle ha ringt 7 imorse, klockan 9 vaknar jag med ett ryck och känner att jag sovit för länge!

Klockan hade ju inte ringt, trots att jag ställde den! FAN! När det var viktigt att den gjorde det också. På en kvart åt jag, klädde mig, packade väskan och gav mig iväg. Det tar vanligtvis en timme, inte bra. En timme försenad släntrar jag in på Athleticum och har bara missat en gren. Förmiddagen fortsätter jag hade inga förväntningar på bra resultat och det blev det inte heller, men trots det var det inte katastrofdåligt. I brutalbänken gjorde jag 12 stycken, när fotbollstjejerna låg runt 17. Chinsen klarade jag 1, när många inte ens klarade det! Scwatchen (Stavning?) som jag gjorde direkt efter att jag kommit gick väl inte så bra, men visste knappt vad det gick ut på. Där blev det 38 st på en minut och många klarade mycket mer än så.

Efter att det var klart cyklade vi till skolan för lunch och en håltimme fram till estetiska. Var loj och trött. Ingen speciell lust till något. Estetiska blev därefter, inge vidare. Jag kan ju inte mina repliker än och då går det inte och spela ut. Jag måste verkligen kunna alla efter lovet, det är ju bara 6 veckor kvar nu! Snacka om ångest, känner mig inte alls förberedd ännu.

Sen var skolan slut vid fyra, ett misslyckat samtal om eventuellt jobb gjordes – trodde det skulle vara så enkelt. Sedan fick jag sällis med J hem, blev en liten omväg för mig men trevligt och prata en stund =)
Hemma har jag röjt undan efter morgonens stress och tagit det lugnt.

Nu ska jag se lite Gossip Girl och göra Chai Latte och sedan sova.
En halvdan dag blev det, inge go alls. Imorgon laddar jag om!


Trött o eländig.

Grattis 17-åringen!

2009-10-21 @ 21:22:54

Världens underbaraste och bästa lillebror blir 17 år i dag!! GRATTIS Eric!

Hoppas att ni får en jättehärlig kväll med familjen och vännerna som kom och överraskade dig!! Jättetråkigt att jag inte är där, men vi ses ju snart i alla fall.

Puss & Kram
<3


Det här var densenaste bilen som togs på oss, (min familj måte bli MYCKET bättre på att dokumentera minnen!) det var i augusti 08 - dags att vi tar en ny om 2 veckor! Och då har vi inte solen rakt i ögonen =)

 

Sorans svar till Jimmy Åkesson

2009-10-21 @ 17:57:28


Den där Soran är en bra kille!

Min lilla tisdag

2009-10-20 @ 23:04:57

Hejsan!

Dagen har spenderats i skolan, började med inställd filosofi men istället hade vi jeopardytävling mot id1. Jag var jätteduktigt om jag får säga det själv, men hela klassen föll på fotbollskategorin(!) trots att majoriteten i vår klass var fotbollspelare, tydligen var inte rätt personer på plats! Suck jaja. Vi förlorade med bara 600 poäng och med tanke på att ettorna är experter eftersom de har detta ofta så får det väl vara.

Stölder av jackor på skolan har vi också haft, blev lite rabalder då personer lyckats ta sig in och ut två gånger! Rikigt arg över att människor bestämmer sig för och sno saker, några kompisar sprang efter men hann inte i fatt, det resulterade i att 3 av typ 7 jackor försvann, varav en splitterny goosejacka! Polisamält och tagna på bild är dem, men om de inte grips kmr inte pengar/jackor att återfås. Otroligt tråkigt när det handlar om så mkt pengar som försäkringen förmodligen aldrig täcker. Det brukar ju bara vara struntsummor.

Filat lite på min svenska också efter skolan och haft trevligt samtal som alltid med mrs S.
Nu ska jag sova för imorgon har vi lite fystester på Athleticum från 8-12. Inte direkt laddad för det lär inte gå så bra men orkar inte direkt bry mig. Vi får chansen och lära känna ettorna lite också, vet två stycken bara än så länge.

Sov gott!

Dessa måndagar

2009-10-19 @ 23:48:20

Ledsen att det varit dålig bloggning idag, men sidan har inte fungerat förens nu för mig. Dagen blev lite annorlunda. (läs: jag gjorde inte provet för jag kunde det inte)vet att det var omoget, men det har aldrig hänt förut så någon gång ska väl vara den första.

Så istället har jag veckohandlat och diskat här hemma. Haft en skön förmiddag. Vid två var jag på Kockum Fritid iklädd golfkläder tsm med övriga personer i vår idrottsförening(råd). Det skulle nämligen tas bild till fotokatalogen. Vi blev nog väldigt nöjda, ni får se när jag får ett ex. Men vi sex var klädda i vår idrottsklädsl, så det blev två simmare, två golfare och två friidrottare som alla gjorde olika typiska poseringar i ishallen. Förstå att det var kallt för simmarna! :P Men bra blev det.

Efter det tog jag mig hem och har mest slappat. Lagat väldigt goda hamburgare också! Mums!
Nu ska jag bädda ner mig för att sova imorgon väntar en förhoppningsvis skön dag i vanliga rutiner, det gillas.


Yummie! Brödet, som heter typ Frisco var suveränt gott och utan tillsatser för samma pris!

Fy fan!

2009-10-19 @ 23:38:10

Ber om ursäkt för rubriken, men det är det första som kommer upp i huvudet. Jag har suttit och läst en text som är det vidrigaste jag läst på länge. Jag tror största orsaken till det är att jag sitter och läser något som en partiledare skrivit som om ett år kan komma att sitta i riksdagen och ha makt över Sverige! Det gör mig riktigt #¤&#%” mörkrädd!! HJÄLP!

In och läs här, antar att ni fattat min syn på det. Är tacksam för att Aftonbladet publicerar detta så att vi verkligen får se vilken sida detta parti står på.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

Varför fungerar det inte så?

2009-10-18 @ 22:26:33

Tjena!

Hoppas veckan har slutat bra för er del, det tycker jag den har här hemma i alla fall. Softade på dagen med lite Grey's och OTH. Vid fyra tog jag tag i sysslorna och tvättade. Under tiden så dammsög jag överallt här inne, välbehövligt! Åh vad jag tycker om ren doft! Torkade av gjorde jag också. Sen var det upp och ner i tvättstugan några gånger för att sedan äta.

Efter middagen skrev jag loggbok i projektarbetet och försökte lära mig geografin till morgondagens prov. Gillar inte alls ämnet! Det är ganska kul med världen i sig, men att sitta och behöva plugga in ett antal frågor om näringslivetär dess värre inte alls roligt. Nu när jag varit så huslig av mig idag, varför kan då ine plugget göra sig självt? Mkt märkligt...

Haft ett mysigt och välbehövligt samtal med Ellinor också! Härligt och så ses vi ju snart också!
Nu ska fortsätta min renlighetsaktion med att gå in i duschen och riktigt skrubba mig rent överallt för att sedan krypa ner i rena lakan och ren pyjaas och försöka trycka in geografin i huvudet.

Sov så gott!



Min fina lilla fluga ;)

Att inte göra något är skönt

2009-10-17 @ 22:04:15

Tjoho!

Jag tittar in här en stund på min slappa lördag. Inte gjort mycket för världen idag. Bara vilat och hoppats på att inte förkylningen ska öka och det har den inte heller så jag är nöjd. Slappat, diskat och röjt lite här hemma. Borde ha damsugit men tog inte tag i det, får bli imorgon.

Skypat med pappa som gjort ett smart drag och stuckit till farbror i Marbella! Ypperligt tillfälle när det är sommarvarmt där och snorkallt och tråkigt här. Han hade bara haft 27 grader och stekade sol där under dagen, tråkigt för honom. Och nu var det värre vid sju för nu hade temperaturen sjunkit till 20, jobbigt värre ;)

Tvingat bror min att skippa alla roliga saker mellan den 4-8 noveber också. Men det tyckte han verkade okej..för jag kommer nämligen hem till Sthlm då!! :D:D Än så länge står Lonkis, morbror, farmor och bror och flickvän på schemat. Boka in er ni andra också! Dygnena måste utnyttjas på bästa sätt. Angela etc etc. (mamma kan väl kolla med dem)

Nu har jag sätt Här är ditt liv, uppskattar det mer än Körslaget och nu ska jag se på The Pursuit of hapiness, har hört så mycket bra om den!

Bilder är det dåligt med för tilfället, ledsen för det. Måste bättra mig.

Helgen är här!

2009-10-17 @ 01:07:30

Hejsan!

Kvällen med föräldrarna gick jättebra:) Men trött som bara den sen är jag kom hem. Så trött att jag glömde ställa klockan. Tur att det var sovmorgon idag. Gick upp vid tio och var i skolan till elva. Satt med matten en stund innan lunch. Sen på provet kändes G-delen bra och så får vi se om jag nådde upp i VG, men hoppas inte för mkt. Efter det var tanken att jobba med projektarbetet men jag var slut. Satt och filade på ett CV istället och tog mig hem sen. Hämtade mina stövlar som jag blev nöjd med också.

Tog det lugnt hemma. Inte på humör för ngt alls egentligen. Men Natta manade på mig så jag, Matilda, Petra och Petter myste hemma hos Natta med Idol, lite singstar och prat. Diskssionen idag handlade bla. om uppfostringen av våra barn haha.

Nu är jag hemma igen och ska krypa ner i sängen med film och tjockt huvud med snuvig näsa.
Sov gott allihopa!

Lite hängit

2009-10-15 @ 13:53:31

Hej på er!

Sitter och väntar på min enda lektion idag som är psykologi. Vi ska se film så det är chill. Efter det måste jag plugga matte och sedan ikväll är det föräldrarsoaré som jag ska hjälpa till på. Jag var i skolan vid halv tolv för att plugga projektarbete men har inte riktigt kommit igång. Det får bli imorgon efter matteprovet istället.

Känner mig inte hundra i kroppen heller och jag är lite snuvig. Bara det inte bryter ut är det okej.

Ha en skön dag allihopa!

Värmen har officiellt försvunnit

2009-10-14 @ 20:16:43

Burr säger jag!

Inte alls skönt väder. För två veckor sedan var det typ shortsväder fortfarande och imorse låg första frosten. USCH! Isande kallt. Tur att det är sol annars snön varit här också. Ni kan ju tänka er och träna utomhus då också. :S Satte på mig dubbla lager men vad hjälpte de när jag inte kan svinga och måste ta av mig. Idag blev det sving då greenerna var frostiga. Vi filmades också och det behövde jag då jag inte har så mycket sving kvar. Men nu har jag och jobba på i alla fall så det var bra.

Tillbaka i skolan och jobbade lite projektarbete innan estetiska. Estetiska körde vi dem tre första scenerna på. Det funkade bra. Nu gäller det och lära sig manuset. Vi var klara tidigiare så då satt jag och Issa kvar en stund och jag jobbade lite till med projektarbetet.

Nu är jag hemma och har ätit Är frusen och ska krypa upp med en filt i soffan och bara ta det lugnt. Känner mig lite snuvig också och hoppas på att det inteär något på gång.


Det är nu juli känns otroligt långt bort, bara 5 månader att stå ut nu..suck.

Härlig dag!

2009-10-13 @ 23:10:23

Hej på er!

Haft en härlig dag idag! Började ngt trögt med filosofi och matte. Men det löste sig ganska bra. Sjuk film på psykologin såg vi efter det.

Sen satte jag mig med lite matte ett tag. Gick okej. Måste plugga additionsmetoden tills på fredag då sitter allt inför provet. Sen kom Alex och var en ängel då jag fick hans geografifrågor, tack! Så nu kan jag plugga på det också. Vid fyra satte vi igång och gjorde i ordning för föräldrasoarén. Hjälpte till i serveringen idag då de behvde folk och Issa skulle vara med. Kul!

Vid halv sju började det, kul som vanligt och skönt avslappnat bland personalen ikväll också. Vi fick oss några skratt men det är ju iof inte ovanligt. L och C var jättenöjda med min insats och jag fick fint beröm (det har jag iof fått mkt av de på sista tiden då jag plockat undan och sopat efter andra), saker som är självklara för min del. Bara kul och få hjälpa till och de ville gärna ha min hjälp på torsdag också så den tiden tar jag mig.

Hemma vid kvart i tio och nu tar ska jag sova. Imorgon väntar förmodligen iskall träning. (hörde att det snöat hemma!!! Gash, skönt att jag befinner mig mer söder ut i det fallet!) Så nu måste jag vila mig.

Det är måndag idag!

2009-10-12 @ 22:05:30

Känner mig inte alls deppig för det faktiskt, skönt!

Hade träning idag i kylan och det var väl undantaget, för det är riktigt kallt här nu. Fingrarna frös vill jag lova! Men närspelstestet gick okej i alla fall.
Efter det var det mina geografiuppgifter som skulle göras. Kom väl halva pappret, tycker inte det är så kul. Efter det satt jag med min matte som gick hysat. Har prov på fredag och har ångest för att jag ska glömma allt och att det kommer gå som förra året! :(

Under tiden hade Issa, Philip, Rebecca och Gustav UF-möte. Och efter det gick jag upp till J för att höra om onsdagens teater och sedan hängde jag vid mr S ett tag. Jag och Issa svarade på en massa Jeopardyfrågor. Var kul och få göra det igen, länge sedan! Föresten så har jag blivit utvald att få göra en väldigt rolig sak enligt mig i slutet av oktober. Men mer om det när det närmar sig.

Sedan beställde vi pizza som vi mumsade i oss. Och när vi var klara var klockan sju och dags att gå hem. Heldag i skolan alltså. Nu ska jag äta en satsumas som är lätt den godaste frukten på hösten och dricka egengjord chai latte och seda sova!

Hoppas ni haft en skön dag!

Serier får mig att koppla av

2009-10-11 @ 22:22:27

Min övriga söndag har jag bara slappat på, underbart skönt! Vilar mitt huvud genom att se serier jag gillar och inte behöver anstränga mig något för. Gossip girl, Grey's Anatomy, Brothrs & Sisters och Ensam mamma söker har jag hunnit igenom idag. Jätteskönt! Nu ska jag lägga mig redo för en nu vecka! Och jag känner mig mycket mer tillfreds med allt nu också.

Övningskörning på schemat

2009-10-11 @ 22:07:13

Min söndag har bl.a. innehållit övningskörning med Maria. Flöt på bra och jag känner mig redan säkrare på att hantera bilen. Vi körde på som förra gången och lade till spegelinställning, blinkers och snäva svängar bl.a.
Superkul är det och hade gärna tagit mitt körkort snart, men måste kolla med övriga familjen först, det är ju så kul! Det kanske är alla F1-lopp som inspirerat mig?! Haha men farten låter jag dem stå för.


Surprise Victor!

2009-10-11 @ 21:55:14

Hej på er!

Ojojoj vad vi lyckades överraska vår kära Victor!

Vi möttes ett gäng på ca 20 stycken vänner en bit upp på hans gata vid niotiden. Sedan gick vi ner till hans hus och började sjunga födelsedagssång vid grinden jättehögt samtidigt som någon sprang och knackade på. Ni skulle ha sett honom när han öppnar dörren och möts av alla oss. Han fick en smärre chock! Hihi! Han trodde att vi alla var hos Johan några hus bort och såg på fotboll medans han satt på en något mindre kul släktmiddag men schi fick han. Han hade till och med svårt att fatta att vi var där för att fira när vi alla kommit innanför dörren och hälsat på de andra gästerna. Det var hans underbara pappa som helt i smyg ordnat med allt bakom både Victor och hans mammas rygg, så det var två mycket förvånade personer som vi möttes av, dock mkt glada.

Och han är så välförtjänt av det. Victor är en underbar person som nog är den mest givmilda personen i min närhet. Han vill alla alltid väl och ställer alltid upp i vått och torrt. Han är alltid den som försöker mäkla fred i gruppen om det är något som hänt och man kan alltid räkna med honom. Han är en superkille som ibland då också tyvärr inte prioriteras av alla då de liksom vet att han alltid finns där. Så att vi kom dit för att fira honom kändes som ett litet tack tillbaka till honom för att visa att vi verkligen bryr oss om honom. Grattis igen Victor!

Hans pappa höll ett rörande tal efter vår ankomst och sedan ordnades det så att den beställda maten åt oss skulle kunna dukas upp. Vi hade en jättetrevlig kväll därefter och Victor fick av oss ett hemmabiosystem. Senare på kvällen fick han också en jättefin film gjord av hans närmaste vänner som vi såg!

Hemma var jag vid två och somnade gott!
Bilder kmr när Oliver lagt upp de på Facebook.

Lördagen är här

2009-10-10 @ 18:15:31

Hej på er!

Kul kväll igår. Vi stack till Johan och var där innan vi drog till Hipp, ja jag blev övertalad..det var ganska kul. Jag var inte riktigt på det humöret och då blev det också lite mellanmjölk av det hela.

Hemma i sängen vid två och upp idag tidigt för att tvätta. Sov emellan maskinerna körde. Tog det lugnt och såg Idol, Tove är grym!! Och sedan kände jag att mitt sega huvud behövde luft och min kyl behövde fyllas på så först cyklade jag ner till Triangeln och Hm för ínhandling av nylonisar och sedan till min Ica vid Möllan för veckohandling. Blev något piggare.

Nu är jag hemma och ska in i duschen och hoppas på att jag vaknar till ännu mer då. Ikväll blir det roligt för vi ska överraska en kompis som fyllde i måndags. Han vet inte om att vi också ska vara med på hans släktmiiddag. Känner att han verkligen kommer bli överraskad då vi nämt saker vi andra "ska" göra ikväll medans han ska på middag. Kommer bli kul och lagom festligt för mig idag.

Hoppas ni har en skön kväll!

Veckan har vänt

2009-10-09 @ 18:38:26

Skönt att saker blir positiva igen! Den här dagen har varit jätteskön. Tog mig till skolan till halv elva för att jag tänkte plugga. Slutade mest med att jag hängde runt men ändå. Vid halv ett kom det en massa syvs till skolan så då visade jag runt ett gäng och berättade om skolan och de fick ställa frågor.

Sedan var det lite häng igen med Issa. Vi pratade lite med mr S och jag fick mig också en pratstund med mrs S om gårdagskvällen och hon förstod precis vad jag menade. Skönt när man är på samma nivå. Efter det gick vi upp till J som var klar med vårt omgjorda manus så då satte vi oss i lärarrummet med det vid tvåtiden och började läsa igenom det och rätta och så. Vi hade jättekul undertiden, J är en så underbar människa verkligen jag och Issa för den delen också :) Där satt vi till typ halv fem. Kul hade vi och nu är jag så laddad igen för teatern!

Sen hängde vi runt och pratade lite med mr S och franskalärarinnan som precis kle å hm är så söt. Hon kallar mig för skådespelerskan efter i våras. Jag känner henne inte alls men hon e jättevänlig tjej.

Hemma igen var jag vid halv sex. Nu är jag hungrig, men det visade sig att det var Natta också och hon tyckte det var smidigare att ta sig hit för mat ;P, så hon kommer vilken sekund som helst och äter Carbonara med mig. Efter det blir det nog lite fest hos Pålsson ikväll tror vi. Men ingen utgång för min del. En del och göra imorgon.

Hoppas ni har en härlig kväll!

Det här med kändisskap

2009-10-09 @ 00:32:51

Efter kvällen så funderar jag på en sak. Det finns otroligt många och framgångsrika idottsmän och kvinnor runt om i världen som man verkligen imponeras av ständigt. Och det finns såklart då också en massa fans som nästan dödar för en autogaf eller en bild av sina idoler. Jag är en inbiten idrottare som älskar all sorts idrott och följer det mesta och är då såklart imponerad av många idrottare också. Men jag tror att det har att göra med det faktum att jag själv idrottar och har sätt framgångar på nära håll som gör att jag ser på de riktigt duktiga på ett annat sätt. Jag är självklart grymt imponerad över den plats de befinner sig i idag, men jag vet ju också att det finns en väg dit fram och de som jag har någon gång börjat med idrotten och kämpat sig uppåt.  De är mänskliga, de är vanliga personer som lyckats och som idag har en framgångsrik och framstående position. Men de har fortfarande sitt hjärta på rätt ställe och de har någon gång varit längst ner.

För mig är det därför inte en ytlig känsla jag känner när jag idag till exempel mötte Kenny Jönsson. Jag känner inget behov av en autograf eller en bild. Han ser mig isf bara som en i mängden av fans som han ständigt skriver en autograf till. Det är hans vardag.  För mig är möjligheten att få hälsa på honom och ha en normal konversation större. Det är ett minne jag kommer bära med mig. Jag har inte en signatur, jag har ett verbalt möte och minne. Hade jag idag bara sprungit fram till Svennis och bett om en autograf så hade han bara sett mig som en i mängden. Men när han då istället står still och jag går fram och säger att jag verkligen tycker att hans medverkan i "Här är ditt liv" visade en jättefin sida av honom och jag då får ett tack så mycket tillbaka är mycket mer betydelsefullt för mig och känns mycket mer personligt. För han är ju bara mänsklig och att då berömma honom i något som han gjort på en väldigt personlig och fin nivå med tanke på den han är känns ju så bra. Att få hälsa på S man lite senare som råkar vara Roland Nilsson kändes i det läget bara personligt eftersom han blev presenterad som S man för mig. Inte MFF's tränare. Förstå mig rätt. Jag är otroligt glad över att få ha träffat idrottsgurus idag. Men inte på ett ytligt sätt genom att slänga fram en anteckningsbok, utan för att jag fått chansen att på ett mycket mer personligt sätt visa min imponering av de genom en hälsning eller en snäll kommentar. Att jag på ett plan ändå är medveten om vad de är med om, eftersom jag sett många steg inom idrotten och kan ha ett vardagligt samtal utan att drabbas av panik.

Men tyvärr var det ändå uppenbart att inte alla i gruppen som var med idag var där för att representera skolan och projektet. Det tycker jag var väldigt synd. För några var hela grejen att få en bild med Rolle/Svennis/Jönsson och deras autograf större än det de var där för.

För mig var det väldigt roligt att få representera ett bra projekt och otroligt roligt att som bonus få hälsa på stora idrottsikoner på en plats där de befinner sig med valda gäster och för ett bra ändamål. De var där för att stödja och fira inte där för att några energiska ungdomar ska springa efter autografer och därför kändes det mycket bättre och större och personligare att få chansen att få hälsa på dem i det läget. Jag är inte en i mängden av fans, jag var mig själv och de fick se mig. Häftigt.

Vilken härlig dag!!

2009-10-09 @ 00:01:39

Hej på er!!

Måste ju säga att en vecka verkligen kan gå upp och ner. Den här dagen är jag jätteglad för! Började med härlig sovmorgon och sedan gjorde jag mig i ordning för skolan. Idrottsmötet blev inställt och sedan var det skolfoto. Vi hade bestämt oss för att killarna skulle ha kostym och tjejerna svartklänning eftersom vi inte fick klä ut oss. Lätt snyggaste klassen! Sen lämnade vi in psykologin och skulle på den lektionen, men tydligen hade vi på ngt sätt redan gjort det vi skulle göra på lektionen så vi blev lediga. Lottningen var idag, och vet ni!! Jag fi krollen jag ville ha trots det!! SÅ KUL!

Istället tog sig jag, Issa, Emelie och Jonathan upp i stan innan jobbet på kvällen. En sväng in på Zara, om jag hade haft pengar hade jag kunnat köpa väldigt mkt där inne älskar deras kollektion nu! Och sedan blev det tidig middag på Pronto på lilla torg supergott.

Efter det var det dags att ta sig ut till stadion för att presentera ett alldeles dagsfärskt (vi var de första som visste) projekt på invigningen av nya stadion och startskottet för MFF's 100-års jubileum. Det handlar om detta.
Vi presenterade den första bilden ur bildserien på 10 minnesvärda bilder ur MFF's historia för de närmare 300 middagsgästerna under tiden dem satt till bords och efteråt fanns möjligheten för de att köpa exemplaren som det bara finns 30 stycken av i varje bild. Pengarna går till MFF men också till Star for Life-projektet som de har ett stort samarbete med och likaså ProCivitas. Efter att vi gjort detta så uppträdde Star for life-kören. De är helt otroliga! De var lika bra som på julavslutningen! Stod och rös och blev rörd av deras fantastiska sång och dera tro och hopp om en ljus framtid. Här står jag och oroar mig för småsaker. Det känns verkligen att detta går till någonting otroligt viktigt och det känns bra att få vara delaktig i det!

Efter det var det mingel och såklart jättekul att få chansen att hälsa på framgångsrika idrottsmän, men mer om det snart..


Star For Life - AIDS-free that's me


Kan helgen komma nu?

2009-10-07 @ 21:43:44

Dagen har väl varit blandad. Började med träning i ösregn, blåst och moln. J-ä-t-t-e-k-u-l verkligen!
Tillbaka i skolan för att..ta det lugnt typ.Hade trevlig lunch med Issa, Becca och S.  Hängde  med på UF-föreläsning med Issa, jobbar projektarbete imorgon istället. Försökte läsa manus också, gick sådär.

Sen var det estetiska. Jag vill verkligen ha den roll jag spelade för. Grejen är den att jag och han som också prövar för den är SÅ olika. Svårt för de andra att veta vad de vill ha. När lektionen var slut bestämdes det att detskulle bli lottning...FAN! Allt lär vara kört. Har inget minne av när jag senast vann en lottning om någonting..tror aldrig det hänt. Jag har tur i andra saker. Men detta vill jag ju ha! Störigt e förnamnet!

För övrigt en otroligt rörig lektion. En del scener var inte klarskrivna och hit och dit och hit och dit. Mitt huvud var slut. Ville därifrån bara. Var jobbigt. Hoppas verkligen att dessa männisor kan samla ihop sig och göra något bra av detta för just nu är det bara rörigt. Just nu om jag inte får rollen är detta inte kul, men kan inte bara backa ur då. Jaja. Fel vecka bara.

Hade en jättemysig stund på espan efteråt med Issa, glad att vi funnit varandra :)
Nu e jag hemma och är supertrött. Ska sätta ihop psykologin och sedan göra mig klar för sängen med en kopp te och One tree hill.
Imorgon blir det en välbehvlig sovmorgon. I skolan väntar idrottsrådsmöte, hoppas Jimmy har ngt skojsig på gång. Vill ha utmaningar! Sedan väntar skolfoto oh sedan psykologi.

På kvällen blir det ett roligt jobb för skolan i samarbete med bla. Star for life. Skriver mer om det imorgon kväll.
Hade varit skönt och se min familj, om bara så en helg. Vet inte om det är möjligt bara.

Det rullar på

2009-10-06 @ 21:03:23

Tjolahopp!

Är trött och måste plugga teatermanus inför morgondagens teateraudition. Dagen har varit bra i övrigt.
Lugn förmiddag, läxförhöret i matte gick bra, några slarvfel men annars är jag nöjd.

Efter lunch var det psykologi och sedan så småningom svenskaseminarium. Det gick bra, visste inte om alla skulle ta det seriöst men det gjorde dem. När vi gick igenom mina texter var alla nöjda. När S frågade om adoptionsartikeln var alla så tysta att jag undrade om de avskydde den, men de hade nog inte så mkt negativt och säga :)

S var supernöjd med mina texter också och berömde mig mkt för mitt skrivspråk och annat. Fick senare höra att de var bland de 5 bästa i skolan hon läst, kul! Roligt när något man tycker är så roligt går så bra, älskar verkligen det svenska språket.

Sen bar det av hemåt för att ta det lugnt. Har skrivit lite psykologi, men orkar inte vara kreativ känner jag.

Hopppas på en lång natts sömn och nya krafter imorgon.

To-Do v.41

2009-10-06 @ 20:27:06

(X) Lämna in projektplan
(X) Rätta klart argumenterande artiklar till tisdag
(  ) Öva manus till onsdag
(  ) Lämna in psklogi till torsdag
(  ) Skolfoto - torsdag
(  ) Idrottsrådsmöte - torsdag
(  ) Star for Life auktionsjobb - torsdag

Gott och blandat

2009-10-06 @ 01:01:20

God kväll!

Ni sover nog nu och det ska jag också göra. Ville bara skriva om dagen som varit. Började alldeles för tidigt med träning i blåst och kyla, visserligen sol och det var tur, annars hade det varit iskallt. Vi spelade matcher mot varandra på korthålsbanan och det gick inge vidare för min del.

Tillbaka till skolan för kort Geografilektion, sedan skrev jag klart och lämnade in projektplanen och försökte rätta lite svenskaartiklar med Issa. Hann med ett litet samtal med Jimmy också om en av klassernas inställning.

Tog bussen hem och insåg hemma att jag var arg. Antagligen Pms. Var bara sur och arg och ville inte göra någonting. Försökte äta lite men det gick inte. Satt mig framför TV:n en stund och blev på något bättre humör. Som tur var gick humöret över tillslut och jag kunde fokusera på mitt plugg. Väldigt bra till och med. Har gjort mattetal inför läxförhör imorgon, nästan skrivit klart psykologin (var fortfaranade sur då) och rättat nästan 30 svenskaartiklar. Det gick ganska fort beroende på att majoriteten inte verkar ha fattat uppgiften så bra, eller så är jag trög..det visar sig på morgondagens seminarium.

Nu är det sängen som väntar och jag känner mig välförtjänt av den!
Sov gott!

Roliga äventyr

2009-10-04 @ 18:01:27

Hej på er!

Dagen skiljer sig ganska mycket från igår. Idag är jag produktiv. Började med brunch på Hilton med damlaget. En buffé med alla möjliga godsaker var uppdukade och det kändes som att jag åt konstant i en timme. Men gott var det och mätt har jag varit sedan dess. Kul och träffa tjejerna igen också.

Sen tog jag tåget till Lund och mötte upp Maria.  Var nervös innan, kändes som att, det här kommer jag aldrig klara! Vi köpte med oss övningskörningskylt också och då kändes det så verkligt.
Ut till Ericssons enorma parkering vid Brunnshög, där jag bodde hösten i ettan (brevid). Och så började vi prata lite om allt som finns i bilen och så och hur de fungerar. Sedan gick vi igenom startning av bilen (läs: koppling, växellåda, gas och handbroms) Allt gick ju så bra! Lyckades med detta och sen säger Maria att jag ska prova och köra. Hahah hjälp, var som ett rus i kroppen men oj vad kul det var! Körde i typ 10-20 km i timmen i ettans växel och tyckte det gick skitfort, haha lite skillnad och sitta brevid.

Det här var ju jag som hade kontroll över bilen och då kändes det annorlunda! Jag körde runt några gånger och övade inbromsning och så. Testade med flit och misslyckas med starten etc. Testade att växla upp och köra i tvåans också. Allt gick så bra, Maria var väldigt nöjd jag verkar snabblärd. Hon e dukigt också och vi har kul!Nästa gång blir om en vecka. Riktigt kul detta! Men kan fortfarande inte tänka mig själv i trafiken, men ju mer säker jag blir lär det gå bättre på den fronten också.

Nu har jag varit hemma en stund och ska ta te och en smörgås innan jag drar igång med projektplansskrivande.
Btw. Kanelbullensdag har jag inte missat, snarare firat hela veckan..haha och så även idag. Mums!

Söndagsbrunch

2009-10-04 @ 10:21:08

Godmorgon!

Hade bara en lugn dag igår med filmtittande och slappning, skönt!
Nu har jag duschat och gjort mig i ordning för att snart ta mig ner till Triangeln och Hilton hotell. Tjejlaget i golfen ska nämligen äta vad det ryktas om en väldigt god brunch, samtidigt som vi har möte. Blir mysigt och ett bra sätt att avsluta säsongen!

Efter det ska jag ta mig till Lund och tro det eller ej, övningsköra med Maria. Haha första gången lär det inte bli så mycket men iaf.

Ha en skön söndag!

Dagen efter

2009-10-03 @ 12:52:20

Idag e jag inte direkt pigg. Så nu sitter jag i myskläder och raggisar och ska vara väldigt oproduktiv och se film och serier dagen framöver. SKÖNT! Lite luft hade jag behövt men regnet smattrar mot fönstret, så killarna får vinna utan mig i fotbollen idag. Ser om jag kommer ut senare.

Lyckad kväll/natt!

2009-10-03 @ 12:39:38
Godmorgon på er!

Kvällen blev riktigt lyckad igår! Rolig fest hos Petra innan och sedan vid halv tolv drog vi till Hipp för dans med riktigt bra musik! Tack alla för lyckad kväll!


fina friidrottsgänget



Foton: Petras kamera

Fest och sedan Hipp

2009-10-02 @ 18:40:56

Fredagen är här!

Härligt tycker jag, skön skoldag med bara matte idag och så upp på stan en kortis för present till Petra.
Hem igen och har röjt lite och tagit det lugnt.

Nu kom jag ur duschen och ska göra mig i ordning. Ikväll ska vi fira Petra som fyller år, grattis! Och sedan ut i natten till HIPP. Är laddad, känner att jag behöver ha lite roligt och längesen jag var ute, så detta kommer bli bra! Och jag menar friidrottsgänget har man alltid kul med!

Hoppas er kväll också blir lyckad. Ser om jag hinner smälla upp en bild på mig själv innan jag går.

Det var två år sedan..

2009-10-01 @ 21:21:06

Ikväll har alla ettor Recentiorsfest på AF-borgen i Lund. En rolig kväll med klasskompisarna och även skolorna från Växjö och Helsingborg är med. Uppträdanden, god mat och roligheter bjuds man på. Vi var där för två år sedan! Känns som kortare tid. Bilderna ligger på mammas dator men några hade jag här. Ser så liten ut och mitt leende är ganska förändrat idag. Men varsågoda!

1 oktober

2009-10-01 @ 20:52:14

Heeej!

Idag märks det att det är oktober. Fint höstväder, men kallt och världens blåst. Cykelturerna idag har inte varit roliga kan jag säga. Dagen annars har varit skön, började med härlig sovmorgon trots cancerdrömmar. Hoppas verkligen inte att den drömmen slår in, vi behöver inte mer cancer i familjen nu.

Skoldagen innehöll psykologi, med ett grupparbete. Organisation & Ledarskapskursen har jag hoppat av. Ingen rolig klass som jag har det med och har svårt för lärarens undervisning. Kan en hel del om ämnet redan och kommer ändå lära mig detta i min framtida utbildning, så då kändes det bara onödigt.

Sen satt jag kvar och försökte rätta lite svenskaartiklar och fick under tiden se våra nya golfbagar. Har tagit tre år och få dem, bättre sent än aldrig och nu när de är så här fina så gör det inget! 500 kronor behöver vi bara betala istället för det tvådubbla så inget och klaga på här inte. Får nog hålla mig till nästa månads budget dock.

Påvägen hem handlade jag mat och har tvättat när jag väl var hemma.
Nu tar jag det bara lugnt.

Bloggtoppen.se
RSS 2.0