Tänk så kul man kan ha med en hemlis!

2009-08-31 @ 22:42:47

Diskningen och det har inte kommit igång ännu..

Jag startade nämligen en konversation på msn som har fått mig och skratta senaste timmen! Handlar om att jag inte kan avslöja en hemlis som ska hända och den andra personen försöker lista ut vad detta är frebrilt under tiden jag ger små ledtrådar. Men detta gör det inte lättare och förbryllar bara. Hahaha så kul jag haft och personen vet fortfarande ingenting! Det som är grejen såklart också..

Men humöret har vänt tack vare detta så nu ska jag ta tag i allt!


Busig är inget problem för mig! :)

Jag tror inte på det själv!

2009-08-31 @ 20:13:41

Vet ni, när skolan var klar vid två satte jag mig och räknade matte till kvart i fem!! Haha sjukt!
Jag gjorde nästan läxan klar, dvs räknade nästan två sidor tal. Det tog tid men jag fattade de hyfsat. Imponerad av mig själv. Men egentligen är jag inte klar, men att sätta sig med det nu är inte lockande!! Det är SÅ tråkigt!

Jag tror jag diskar efter middagen istället och röjer undan så får vi se senare..

Måndagar är inte favoriten

2009-08-31 @ 20:08:16

Ja ni det är något speciellt med måndagarna. Jag har nog aldrig haft käslan av att va skönt och gå upp när klockan ringer efter helgen. Inget undantag idag heller. Men kännde mig ändå hyfsat pigg.

Träning väntade efter att ha drabbats av smått panik när man stod i en fullproppad buss omringad "vill inte få influensa, vill inte få influensa!" flög genom huvudet innn jag lyckades ta mig ut och det första jag gjorde när jag kkom in i skolan var och tvätta händerna!
När i väl kommit till räning efter en halvtimmes köande tänade jag sving och chip. Inget gick speciellt bra. Armarna var otroligt sega och jag såg ut att ha tantsving stundtals. Inte alls ku faktiskt.

Tillbaka i skolan väntade en Geografilektion som bestod av sökande i kartböcker, faktiskt väldigt svårt.
Senare så ägnade jag mig åt ngt fövånandsvärt..mer om det sen..men jag han också ha samtal med Stefan om lite allt möjligt det är alltid roligt och vi pratade både golf, teater, UF och fotboll haha. Jonathan hjälpte också till på den fronten!

Min helg som var

2009-08-31 @ 19:00:26

Hejsan!

Nu är jag hemma igen och vill berätta om helgen.

I lördags så var jag som sagt hemma på dagen och tog det lugnt på förmiddagen. Men sen tog jag tag i diskning och dammsugning och gjorde fint här hemma. Jag lyckades också tömma lite grejer ur mitt källarförråd som fått  oinbjudna gäster. Som tur är tog de sitt förnuft tillfånga och flyttade ut i helgen efter meddelande från mig. Så nu är det bara enstaka saker kvar och jag har nu låst det så nu blir det inget problem.

Innan middagen duschade jag mig och klädde mig. Efter en snabb middag tog jag mig till Alice och firade hennes stora dag! Hade jättetrevligt med resten av gänget som var där, vi festade och dansade som bara den! Riktigt kul!

I söndags, alltså igår så gick jag upp trots att jag kunnat sova längre. Jag åt lite frukost och tog tag i dagen vid halv två då jag cyklade och mötte Natta och vi tog oss till Limhamnsfältet för killarnas korpenfotboll. Inte alls någon bra match från deras sida men de vann tack vare misstag och det var ju bra.
Efter de cyklade jag med Natta hem och vi såg Finnkampen som såklart var extrakul då det gick så bra för alla! Daniella som är hennes syster sprang 4x100 finalen för ungdomslaget sista sträckan och de vann, Stolta vi är! Henne får ni hålla utkik efter i fortsätningen hon har grym snabbhet och är superduktig!

Jag blev kvar hos Natta och vi softade och pratade mest men vi var också duktiga och städade hennes rum och jag sorterade hennes lådor och så bra har de nog aldrig sätt ut! xD haha (Jag tippar på att klädhögarna redan är sabbade?xD) Sen så kom Danni hem och då var det såklart utfrågning om hennes helg och sen så drog jag mig hemmåt.

Har haft en jättebra helg alt som allt! Hoppas ni också haft det!


Vi i fredags innan utgång

Usel bloggdag!

2009-08-30 @ 23:36:49

Hej på er!

Katastrof vad det gäller bloggningen idag! Men jag och Natta kom fram till att söndagar ska man vila på (eftersom vi tror på ALLT Gud säger..not..haha, bara det gynsamma)så det är vad vi har gjort.

Nu är jag trött och klockan ringer halv sju, suck! Bloggar superbra imorgon om min underbara helg, promise!
Sov gott!

Måste rusa!

2009-08-30 @ 13:30:55
Heeej!

Hade en superkväll igår! Får berätta sen. Nu är det korpenfotboll följt av Finnkampen. Glad Söndag!

Hörs senare!

Ut i lördagsnatten!

2009-08-29 @ 20:52:55

Nu är jag redo för party! =)

Lägenheten är fint städad, disken klar och jag är helt färdig gjord. Jag ska strax gå ner till bussen och ta mig till Alice. Ha en härlig kväll!

En något trött lördag

2009-08-29 @ 14:03:17

Hej på er!

Jag sitter här något seg får jag väl säga. Vid sju var jag hos natta och vid åtta kom Rebecca. Vi satte på hög musik och började ladda för kvällen. Haha tänk va lite musik kan göra. Vi fick sällskap av några killkompisar senare och av födelsedagsbarnet Alice innan vi drog in mot stan.
KB var det som gällde och senast vi var där blev vi ju sådär nöjda och vi hade ju hoppats på att bli nöjda nu. Väl där mötte vi upp Amanda, Katti, Emma, Agnes, Mikki, Emil mfl.

Tyvärr var det ju ingen höjdarmusik denna gången heller men vi gjorde vad vi kunde i alla fall. Men det blir nog inte KB på ett tag efter detta. Kul hade vi och trött blev man. Jag var hemma runt tre och efter en smörgås stupade jag i säng. Kan säga er att det var inte svårt och somna!

Idag har jag mest tagit det lugnt nu ska jag ta tag i disken och dammsugning. Sen blir det nog lite vila innan jag gör mig i ordning för kvällen. Alice 18-års fest väntar!

Hoppas jag hinner blogga ikväll, annars, ha de bra!

Tagga för HELG!

2009-08-28 @ 17:13:26
Härligt med helg igen fina läsare!!

Veckan har rusat förbi som vanligt. Jag har vilat lite och känner mig piggare! Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och äta lite. Sen ska jag hem till Natha och sedan får vi se. För min del lutar det åt KB med tjejgänget eftersom det är nära och bra. Förhopningsvis är Natha övertalbar på någo sätt...någon snygg kille som ska dit? ;-) haha hör av dig!

Hoppas ni får en grym kväll det tänkte vi ha, nu taggar jag med Coldplay och The Script - gryymt!


Dagens klädsel, ny blus från HM.

Redan helg!

2009-08-28 @ 11:07:13
Heeejsan!

Just nu sitter jag i skolan framför min dator och kollar mest runt. Tanken är att jag ska sätta igång med mitt projetarbete och skriva idéskiss och så. Har en idé men måste kolla upp om det kommer gå att göra. Jag hoppas på det i alla fall. Det är ett ämne jag älskar och som jag verkligen skulle kunna tänka mig och göra. Annars kommer det här vara ångestarbetet för året.

Lektionen i Organsisation och Ledarskap  såg jag fram emot imorse, men vi var så få att vi sätts ihop med samhällseleverna, då har jag lektionen vid kvar i ett istället vilket resulterar i sovmorgon på fredagar också. Plus att min annars väldigt dåligt lagda mattelektion blir bra istället. Annars hade jag läst den på torsdagar istället.

Så nu sitter jag nog här och flummar ett tag till tills Natha dyker upp till lunch och så borde jag väl ta tag i mig själv sen..

Ikväll väntar rolig utgång, så jag tar mig nog hem och tar det lugnt en stund.
Hörs!

Vardagssysslorna

2009-08-27 @ 19:03:47
Hej på er!

Tack vare sen skolstart idag kunde jag sova igen lite i morse. Trots det vaknar jag klockan 8, haha, men lyckades sova två timmar till sen. Hade psykologi och geografi på shemat vilket gick bra. Inte direkt seriösa lektioner ännu. Torsdagarna framöver kommer troligtvis bara bestå av psykologin så det kommer bli en pluggdag, liksom fredagen. Härligt att man har tid till det under sin vanliga dag. Har en känsla av att mina mål om toppbetyg i år kommer kunna uppnås tack vare väldigt bra egen studietid.

Påväg hem handlade jag mat och nu är de sista tvättmaskinerna igång och jag ska laga den minst sagt osexiga middagen i form av kötbullar och mackaroner!

Hoppas ni haft en härlig torsdag!


Dramat börjar på onsdag! Can't wait, det ryktas om föreställningar till vintern redan..

Matsmältningsförmågan - enorm!

2009-08-26 @ 20:31:01
Något jag verkligen märkt av de här dagarna, anledningen är nog att skolan kommit igång. Men nu är jag konstant hungrig igen haha. Så har det alltid vat, men under sommaren inte alls. Jag åt en stor portion till lunh i skolan, en timme efter var jag tvungen och äta igen! Nu åt jag mycket middag för en timme sen, men är hungrig igen, haha! Mitt matsmältningssystem fungerar iaf :P. Men så blir man ju också bortskämd med att få äta många frukostar och så goda luncher i skolan. Jag är glad att det inte märks på vågen hur mycket jag gillar mat, det är verkligen supergott och jag skulle aldrig kunna ha ångest över det! Jag känner med de som har det och dem som det lätt syns på.

Nu blir det nog rostat bröd!



Mm tacos..!

Puttanalys och övertrötthet

2009-08-26 @ 16:58:32
Hej på er!

Lider av stark sömnbrist, gick lika illa igår med sovandet. Inte kul och behöva gå upp och träna efter fyra timmar då.
Vi hade puttanalys och massa puttövningar. Gick okej men en sådan här dag blir en del av killarnas driverier alltid för mycket och det är inte kul alls. GIllar inte att vara sur på träning pga av att människor inte bara kan vara trevliga helt enkelt!

Efter det så var det projektabetsgenomgång i skolan. Har lite idéer som jag ska bolla med Jimmy tänkte jag. Efter det var vi klara, men jag hade somnat om jag gott hem så jag följde med Natta upp på stan ett tag. Nu sitter jag här och gäspar som bara den, men inge smart och sova nu.

Imorgon har jag min första av två lektioner klockan två, så imorgon blir det att ta igen sovtid.


Mit utslag på korthålsbanan från 120 meter i måndags, en meter ifrån, ganska nöjd! ;) Min boll till vänster, easy birdie!

Sömnproblemen måste sluta

2009-08-25 @ 23:51:34

Så nu har jag imponerats av alla dansare i So you think you can dance och ska nu lägga huvudet på kudden. Jag är så trött att mina ögon och då också huvud värker av överansträngdhet. Jag vill sova NU! Så jag hoppas på det bästa nu, gäsp.

Imorgon väntar putträning och efter det planering av projektarbete, som jag inte har en aning om vad det ska bli...?

Reafynd - Me like!

2009-08-25 @ 19:50:10
Gick ner och hämtade ett paket som kommit från HM efter middagen. Fyndade på rean via nätet, mycket nöjd med de billiga köpen! Blev två toppar, blåa chinos och ett par rosa ballerinor.

Nu blir det filmen Linas Kvällsbok på 5an..
Update: Haha helknäpp film om oroliga och undrande tonåringar, skrattar som bara den!


Fina och användbara

Fortfarande motiverad

2009-08-25 @ 17:39:56
Hej på er!

Efter två riktiga skoldagar känns det som att man rent schemamässigt är klar med hur året kommer se ut. Och jag kunde faktiskt inte vara nöjdare. Jag kommer läsa tillräckligt med poäng, t o m något för mkt. Jag kommer ha meritpoäng så att det stämmer (väldigt klyddigt är detta men viktigt då intagningssystemen gjorts om inför sökningar from. 2010 till universiteten) Jag kommer enbart läsa kurser jag vill (matten får väl vara undantaget). Och ja ni ser rätt. Spanskan kom jag fram till idag behövs inte! SÅ glad för det! Satt som ett fån de första 10 minutrarna på lektionen idag och fattade ingenting av vad läraren sa när hon babblade på, så där har jag vunnit mycket. Spanskalektioner kan jag alltid ta senare i livet. Så att ifrån att ha läst 12 kurser förra året gå ner till 6 (spec. idrott och estetiska är bonus ju :-) ) kommer märkas otroligt mycket, nu känns de helt plötsligt som man kommer kunna göra allt man vill hinna i skolan utan problem och med rätt inställning. Förstår inte att någon av oss kom igenom tvåan, då såg mitt schema väldigt mkt annorlunda ut än detta. Eventuellt lägger jag till Idrott & Hälsa B också, ska kolla med Jimmy

Svenskan idag kändes bättre än vad jag trott med tanke på läraren, men hon verkar otroligt kunnig (imponerad av hur många ämnen hon kan) och vi lär alla prata otroligt akademiskt efter att hon är klar med oss med tanke på hennes ordkunnighet. Dessutom verkar hon verkligen sympatisk och engagerad också (första intrycket kan ändras alltså). Samtidigt känns det som att vi ska göra otroligt mycket trots att det bara är en 50-poängskurs, artiklar, akademisk uppsats (hua), presentationer etc. etc. Jag gillar vekligen att skriva, men min tid lär behövas kan jag säga.

Psykologin kommer också bli rolig, blir nog B-kurs nästa termin.  Idag insåg vi nog alla hur förutfattade meningar man får av en person bara genom att se en bild på denne.

Som ni märker är jag fortfarande motiverad (undrar när det går över), jag antar att jag bärs upp av att det är mitt sista år!

Nu blir det middag


De färgade lektionerna är mitt schema för året, estetiska med teater blir min bonus till mig själv!

Filosofi och jag..

2009-08-25 @ 11:15:49
Godmorgon, eller ja vad det nu blir!

Jag har tydligen ett nytt problem och lösa, nämligen att jag inte kan sova när jag vill. Igår var jag supertrött och la mig tidigt. Men vad hjälpte det när jag typ blir klarvaken så fort huvudet landat på kudden, PROBLEM! Sova som är ngt av det bästa jag vet. Så det blev inga tio timmars sömn, snarare sju men jag är pigg i alla fall.

Första lektionen var en ny kurs, nämligen Filosofi. Vet inte riktigt om jag går ihop med den ritkigt. Brukar iof kunna flumma iväg i fantasin så är det så man ska göra inklusive reflektera etc. kan det nog fungera okej.

Nu har jag håla innan nästa lektion börjar och det är Psykologi, tror jag blir intressant. Sen väntar Svenska C, gillar ämnet men hade velat ha Stefan, den nya tjejen har redan fått rykte om sig som hård och inte så lättsam, kanske inte riktigt det optimala i vår klass..vi får se hur det går.
Dagen avslutas sen med Spanska, jippi...Not!

Ett personlighetstest och tidig sänggång

2009-08-24 @ 21:12:59
Ägnat kvällen åt att ta det lugnt, supertrött. Nu ska jag dricka en kopp te, bädda ner mig i sängen och avsluta kvällen med Lipstick Jungle. Ser framemot 10 timmars skönhetssömn och en mer igenkännbar, pigg Joanna imorgon som lovar att hon ska inspirerar till glädje!

Gjorde fresten ett personlighetstest, http://se.41q.com/typ.41q?p=14677326, här ser ni resultatet. Jag tyckte det stämde hyfsat i alla fall.

Hörs imorgon!

Trött måndag

2009-08-24 @ 15:00:02
Kunde inte somna igår, såklart bara för att man behövde.
Så är väldigt trött idag! Träningen gick okej spelade korthålsbanan. Sen så var vår enda lektion Geografi, lär ine bli favvoämet om man säger så.

Nu är jag hemma igen och ska nog vila lite. Hela jag lyser trötthet och det gör en inte direkt fin. Återkommer senare!

Åhhh jag skulle kunna slå hårt!

2009-08-23 @ 21:30:01
Gassssh vad jag avskyr siffror!! Jag har sifferdyselexi, så är det bara. 15 minuter stod jag ut. Inte mer, allt bara rör ihop sig. Vet inte om jag kommer orka fram till onsdag, detta går inte.

Jag struntade i allt och satte mig och mös framför tv'n och har laddat mobilen med musik inför imorgon. Nu ska jag diska och sedan sova. Imorgon väntar verkligheten och klockan ringer vid sex, usch, men är det tränng så är det.

Sov gott!

En flitig söndag

2009-08-23 @ 15:56:42
Hej på er!

Till skilllnad från igår så har jag varit lite duktig idag. Framförallt har jag sorterat en massa skolpapper. Så nu är alla arbeten samlade i en pärm, ca 5 kilo papper slängda och så har jag samlat alla mina anteckningsböcker på ett och samma ställe. Tror ni detta håller hela året? Väldigt skönt att få det gjort i alla fall.

Nu ska jag berömma mig själv med American Pancakes! Sen ska jag jobba vidare..


En riktigt lat lördag

2009-08-22 @ 21:50:16

Men så seg jaghar varit idag!

Legat och degat i sängen framför VM väldigt länge. Inte gjort mycket för världen idag inte. Men så får det väl vara någon gång..ibland. Imorgon är jag däremot taggad för att vara riktigt effektiv, behöver det för att väcka mitt degiga huvud.

Lagat god köttfärssås har jag gjort och sett en helt otrolig stavfinal tack vare Steven Hooker, helt sjukt att han bara hoppat ett hopp på tio dagar, han går in utan att värma upp, rive en gång, klarar nästa, klarar 5.90 - vinner alltihopa trots skadan! Hans motståndare måste ha kännt sig något knäppta på näsan, grymt!

Nu ska jag avsluta kvällen med filmen, The Ugly Truth!
Natti Natti!

En kväll på KB

2009-08-22 @ 13:36:52
Hejsan!

Ja det slutade med att jag och Natta drog till KB efter att ha tappat typ majoriteten av gruppen, men det gick lika bra det. Det tråkiga var att första timmen var det inge vidare dansmusik, tråkigt med tanke på att det var så bra senast. Men sen kom det igång mer och mer och jag gillade det på slutet. Natta får jag nog övertala så småningom också.
Roligt också att det var en del jag kände där också, förra årets treor bla. Inte sett de sedan studenten så det var kul.

Idag blir nog en lugn dag, jag ska försöka gnugga mina geniknölar lite också.
Hoppas ni får en skön lördag!

Spontanitet!

2009-08-21 @ 23:07:19

Åh vad jag älskar när vänner omkring mig bestämmer sig för och göra spontana saker bara sådär!! (händer sällan med ett visst gäng..) Sista kvällen på MF ska firas på KB och jag är påväg in till stan nu jättepepp! Happy Friday!

0146942517b7ef78aae2d863b04d4839.png

Framtiden närmar sig med stormsteg!

2009-08-21 @ 21:29:02
Det går inte att förneka när man är inne på sitt sista år i gymnasiet att framtiden står för dörren och den stora frågan vad man ska göra av sitt liv ständigt gör sig påmind. Jag är inget undantag. Tankarna har gått fram och tillbaka sen i vintras, kanske inte speciellt organiserade men de har ändå varit där. För mig har det alltid varit viktigt att jag går en bra utbildning, jag vill helt enkelt veta att det jag utbildar mig till leder någonstans och att jag kan göra karriär. Sen är också frågan om man ska gå direkt på utbildningen hösten efter studenten, eller ge det ett år och jobba, resa och inse vad man vill bli. Men helst vill jag ju bli klar så fort som möjligt för att kunna jobba med det man vill bli. Alternativen känns alldeles för öppna men samtidigt så få när det kommer till själva valet.

Jag kan med säkerhet säga att jag inte ska bli något som har med ekonomi att göra, jag är bombsäker, jag och siffror går inte ihop och har inte kul tillsammans som ni som följt mig säkert vet. Idrott vet ni som känner mig brinner jag otroligt mycket för, jag älskar det på alla plan! Att jag redan som Handslagsledare fått pröva på ledarskapet och lära mig lite om organisationen omkring har ju sporrat mig ännu mer. Jag ser mig inte som en idrottslärare rikigt utan jag vill längre upp och jobba med utveckling av idrott etc etc. Men då kommer man tillbaka till mitt kriterie, hur bra är en sådan utbildning och ger det mig en framtid? Min lilla dröm hade varit att vara boss över alla, nästa Karin Mattsson.

Och ni, jag satt idag vid datorn och har helt plötsligt skrivit in idrottsutbildning i sökrutan. Och vet ni, jag som varit så skeptiskt till om detta är någonting jag ska satsa på nu eller bara ha som hobby tills att jag har en bred utbildning i ryggen blev med ens riktigt inspirerad och sugen. Utbildningen jag hittade stod det bara Joanna skrivet i stjärnorna på! Det bara kändes som att det var en klockren utbildning för en sådan som jag. Jag kan till och med ta en master i det. Och alla kurser är intressanta och tar upp saker som jag brinner för. Men går det att bli Karin Matsson genom den? Det känns ju som att det är den bästa möjliga chansen i alla fall och en bra början..
För tillfället är hela jag alldeles salig och glad, tänk om jag redan nu hittat en stark kandidat till min framtid, Jimmy ska uppökas snarast på måndag!

Utbildningen jag hittat är denna, inriktningen som känns mest rätt är Sports Managment och efter detta en tvåårig master. Jag har jämfört programmet övrigt i Sverige och detta väger över med mest positivitet och är tydligen omtalat som ett väldigt bra program. Vad tycks?!!

Bolt fick sin andra guldmedalj och blev riktigt rörd när stadion ställde sig upp och sjöng födelsedagssång för sitt födelsedagsbarn. Linus rev 2.28, dåligt hopp men ingen har klarat höjden än.

Liverapportering av höjdhoppet

2009-08-21 @ 20:57:42
Nu sitter jag här och har sett Linus hoppa över 2.18. Har jag sagt att jag älskar sport? ;-)Regnet gjorde så att det blev framflyttat. Samtidigt sitter jag och rapporterar i sms till Natta som jobbar ikväll. Vi skulle vara så glada och stolta om det kunde få gå bra för denna MAI-kille som äntligen ser ut att ha fått tillräckligt mkt bra och dåliga erfarenheter för att lyckas! Och så ser han ut att ha så kul och verkar vara harmonisk också! Go Linus!

Nu är det helg igen

2009-08-21 @ 17:26:37
Nu är helgen här igen, men det känns inte riktigt så. Antagligen för att skolan började och det känndes som måndag, när det egentigen var torsdag. Jag känner mig inte så taggad, men det kanske kommer.

Idag hade vi bara genomgång av projektarbete, jag har en idé och hoppas få genomföra den. Efter det så cyklade jag och Natta hem till henne och tog det lugnt. Vi sov en och en halv timme också, haha var nog lite trötta.
Sen så tog jag mig in till stan en stund under tiden hon visade vägen för en kusin. Under tiden så försökte jag skaffa mig ett VISA-kort, men näe det kan man bara ha med en viss inkomst per månad, gash blir så trött!!
Jag vill ha ett jobb men vet inte var det är smartast att fråga, det kryllar ju inte precis av möjligheter.

Nu är jag hemma och tar det lugnt. Ska se höjdhoppet och heja på Linus. Sen får jag se om det händer något ikväll.
Ni får ha en skön kväll så länge!

Tillbaka i rutiner igen

2009-08-20 @ 22:30:48

Ja att börja skolan igen innebär också att rutinerna måste komma igång igen. Tänka på när man ska äta, handla, tvätta, plugga, umgås med vänner, sova osv. Under sommren har jag mest tagit det som det kommer, eller i alla fall inte kännt att det gör så mycket om saker och ting ruckas på, och så har man ju blivit bortkämd hemma hos familjen också.

Men nu är det alltså back in buisness på alla plan. Jag ska strax gå ner och hämta tvätten som är torr, sen ska jag diska undan från den goda middagen som bestod av kycklling med klyftpotatis med ugnsbakade grönsaker och sedan göra mig i ordning för natten. Imorgon väntar iof bara en lektion klockan nio. Men det är lika bra att börja ordentligt.

Kvällen har bestått av VM för hela slanten. Imponerad av höjdhopperskorna. Imponerad av tiokamparna. Imponerad av mr Bolt.

Kan det bli en bättre start?

2009-08-20 @ 18:31:25
Heeeej!

Haha vilken dag det blir när man har sådana sköna lärare som vi! De verkligen bjuder på sig själva och det älskar jag!
Först åt jag och tjejerna god lunch och sedan var det genomgång för alla i aulan. Alltifrån att vi är Malmös nöjdaste elever, till den nya influensan togs upp. Nu kommer jag ha handtvättsmani hädanefter, ska hålla mig frisk!

Sen var det klassamling. Och där, där hände det absolut bästa! VI behöver INTE välja naturkunskap B!!!!! Åhhh detta gjorde hela mig superglad! Det är nog det enda jag kännt ångest för, och nu slipper jag det! En annan sak som jag inte tänker berätta om förräns om en vecka, för att det inte ska bli otur..kan också göra mitt tredje år ännu skönare, men då gäller det att jag avänder varenda hjärncell som jag har tillgång till för att lyckas (det kmr behövas). Det skulle vara underbart om det fungerade, så fram tills torsdag ska jag gnida dem ordentligt. Ni får önska mig lycka till i ovetskap.

Efter dagen så gick Hilda, jag och Natta upp på stan i den ofantliga värmen som var idag, tur att det blåste. Vi satte oss på Espan med varsin Frapino, gott! Sen så tog jag mig hemåt så smångingom och nu är sista tvättmaskinen klar och jag ska börja med god middagslagning. (sov bort min tvättid i onsdags xD)

Det enda tråkiga är att Christos och Björn har slutat. Nu hoppas jag att någon hjälper Jimmy, annars lär han gå in i väggen snart...!


Nej Natta viftar med sitt finger bara

Nu kör vi!

2009-08-20 @ 11:41:09
Hejsan!

Nu är jag redo för första dagen i skolan! Efteråt blir det nog lie skolhandling för Natta och jag supportar, kanske en fika också om jag känner oss rätt!

Happy Thursday!

Imorgon är första dagen på sista året!

2009-08-19 @ 23:57:50
Imorgon smäller det!

Då startar mitt sista år i gymnasiet på mitt älskade ProCivitas! Jag tänker inte bli sentimental ännu, det får vänta, men oj vad jag älskar skolan! Jag ska se till att det här året blir mitt absolut bästa skolår också tillsammans med alla andra treor, vilket jag tror blir lätt. Åh vad jag ska försöka njuta av det så länge det varar. Tiden har sprungit iväg och jag vill verkligen kunna njuta av mitt sista år när det är över! Ta tillvara på alla härliga ögonblick, för ja sådana har man i den här skolan. Alla galna nedräkningfester vi ska ha och tänk att nu är vi äldst. Vi är de som ettorna fruktar!

Hihi tänk imorgon så kommer vi kliva in på skolan och mötas av små stirrande ettor som som varit där sedan i måndags och som försöker anpassa sig och hitta sina roller. (jag vet att jag var detta för två år sedan, men guud va härligt det känns att få vara på andra sidan!) Ja, jag ska verkligen försöka njuta av varje stund. Och hoppas på att skolarbetena inte kommer bryta ner mig. Och så har jag självklart en del planer som förhoppningsvis slår in, men de får komma fram efter hand.

Klockan tolv är det lunch, var visst bakad potatis med olika såser (saknat maten!) och vid ett antar jag att det är någon fom av upprop! Så nu ska jag sova gott den här sista sommarlovsnatten!

Sommaren 09 - kanske den absolut bästa!

2009-08-19 @ 23:39:09
Ja ni sommaren har gått, jag hoppas att sensommaren blir lika varm och härlig men det kan man ju aldrig veta.

Jag minns när vi slutade i våras hur lättad och slutkörd man var. Då kändes det inte som att dessa tio veckor skulle räcka för att ladda om batterierna inför det sista året, man hade snarare ångest för det.
Men nu när jag sitter här har jag inte den minsta ångesten alls, jag känner mig supernöjd med lovet och är rentutav laddad inför året som kommer (det lär ju ändras, men just nu är det så).

Sommarlovet har varit RIKTIGT bra! Jag har kunnat koppla av, göra sådant jag velat. Det har varit sol och bad (jag har lyckats bli brun), underbara vänner att umgås med, roliga fester, lagom med golf, jag känner att jag efter mina förutsättningar verkligen har hunnit umgås med min familj uppe i Sthlm också. Vi har haft en väldigt mysig semester tillsammans och hittat på mycket roligt med varandra och vänner och släktingar. Den enda jag saknat är väl min bror, men jag får väl acceptera att han också hittat ett härlig kompisgäng som är roligare att umgås med en mamma och pappa^^, vilket jag iof är superglad för att han har! Mycket skratt och galna grejer har det också blivit, men det är så det ska vara! Jag känner mig riktigt harmonisk och är beredd att säga att det är den bästa sommaren hittills!(bortsett från när man var liten och bara kunde gotta sig) Jag är riktigt glad och nöjd!

Haha det enda vi hade planerat som inte riktigt blev som vi tänkt oss var väl sommarkärleken Natta? Haha där har vi snarare bara rört till och krånglat till det istället för oss! ;-) Haha vi får lösa det under hösten istället

Så nu ni kan jag sitta här och gotta mig i det som varit. För efter den här sommaren förändras saker och ting. Då har jag inte sommarlov längre, utan då heter det semester för då kommer det jobbas ordentligt och vi kommer hitta andra sätt att ha riktigt roligt på! Det känns riktigt härligt att få ha gjort det sista sommarlovet till det allra bästa tack vare mina fina människor omkring mig, Tack! ♥


En av de fina sommarminnena är Nathalies grymma 18-års dag, vilken fest det var!
Och vilken lyckligt lottad tjej jag är som funnt dig!♥

Kanske inte riktigt vår stil

2009-08-19 @ 23:13:04
Hejsan!

Efter att jag hämtat skopaketet cyklade jag och handlade mat för veckan.
Efter det åt jag en snabb middag innan jag cyklade ner på stan och mötte upp Natta och Rebecca och senare Matilda och killarna. Vi gick på NRJ in the park. Det hade jag kunnat hoppa över. Det var vi och fjortistjejerna som alla ser likadana ut som var där ^^, typ. Alltså jag ha inget emot housemusiken när man är på ett dansgolv, men och stå och lyssna på det på en konsert, det var inte alls min grej. De enda låtarna man kunde var Olas typ, haha och han är inte speciellt houseaktig. Vi gick när Darin kom. Följde med Matilda och åt och sa hej då till Natta i kjollan och sen hem och slappat.

Men vi hade trevligt och roligt i alla fall och ett skönt avslut på sommaren, för imorgon kära vänner börjar mitt 3e och sista år på gymnasiet, jag kan inte tro de riktigt, det sista!

Stay tuned!


Fina flickor! ♥

The pilotgirls, klart coolast ;-)

Roligt paket!

2009-08-19 @ 15:08:51
Hämtade ett paket som jag inte fick plats att ta med mig ner hit. Stor glädje när jag öppnat det..!


Det var mina skor, en del som jag fått av mamma också, stor glädje då jag älskar skor!

Nya IKEA-katalogen!

2009-08-19 @ 13:54:37
IKEA-katalogen damp ner i brevinkastet och nu sitter jago ch gottar mig i den. Ska snart iväg och hämta ett roligt paket.

Lena+Orup=Sant!

2009-08-19 @ 00:26:10
Oj oj oj vilken konsert de två bjöd på! De är liksom gjorda för att stå på scenen och underhålla tillsammans, är riktigt kul och se! De hade verkligen med precis de låtarna vi ville höra och halsen var något sliten efteråt. Roligt också och stå precis vid scenen blir så härlig känsla! Efteråt var vi kvar i stan och tittade runt och mötte upp Jack och Tom.

Mötte upp Emma, Alice och Agnes sen som skulle se A Camp, men det är inte min och Nattas musiksmak och de hade ingen bra konsertfeeling alls så vi gick efter en kort stund.

Nu har jag varit hemma och sett So you think you can danse, de är bara så grymt duktiga! Jag önskar också att jag kunde dansa.

För övrigt undrar jag om det var feti går Nathalie? ;-) Jag är nämligen supertrött och mina ögon har svårt att hålla fokus! Så nu ska jag krypa ner i nybäddad säng och sova. Imorgon är sista dagen på det här härliga sommarlovet skriver om de imorgon och jag ska göra lite måsten som att handla och tvätta. På kvällen blir det nog NRJ in the park bla.


Sov gott!


Min goda middag!

Ett hemskt besked, kan förena så många

2009-08-18 @ 23:47:18
Det är många som drabbas, det är många som står brevid och försöker kämpa med, det är många som kommer få diagnosen idag. Det är många som tvingas se sina nära och kära förlora sina sista andetag mot den. Cancer är ett drabbande ord som får många människor att förenas i något de helst hade sluppit.

Dans är däremot något fantastiskt som förenar människor med varandra och kan belysa så många budskap. Idag förmedlades cancern. Ett otroligt nummer med ett otroligt känslomässigt budskap. Ingen kunde hålla borta tårarna för vi är så många som tvingas leva med ordet så nära inpå oss, det här är till alla oss. ♥

En tröttis som blev något mer pigg

2009-08-18 @ 17:32:12

Jag somnade efter en stund och sov i två timmar. Det resulterade i att jag inte hann handla, får bli imorgon istället.
Jag känner mig i alla fall piggare än innan.

Nu har jag duschat vilket var väldigt skönt och är redo att ta mig in till stan. Vi ska lyxa tll det och äta inne och känner jag mig själv rätt blir det en sväng till tex mex-tältet, gott!
Nu åker solbrillorna på vilket är ett tecken på att solen lyser, dock känns det kusligt att känna höstvindarna som gör det kyligt,vill ju hålla kvar sommaren för evigt!

Ha en skön kväll nu allihopa!

Kan inte bli en bättre måndagskväll!

2009-08-18 @ 13:44:51
Vi hade grymt kul igår!
Ladan som ett av dansgolven heter på Etage har grym musik, älskar den verkligen!

Men kvällen började med lite ändrade planer och jag tog mig till Petter som är en av friidrottarna (btw grymt duktigt och tog silver i j-em) där de hade haft kräftskiva och mötte upp dem och Natha. Vid halv tolv tog vi oss in till stan och hälsade snabbt på Alice, Emma och Agnes innan vi gick in. Vi hade som sagt var väldigt roligt, träffade vänner och tiden gick så fort och helt plötsligt var klockan efter fyra(!) haha. I säng var vi vid kvart i fem och med tanke på att vi gick upp halv tio för att Natha skulle jobba sitter jag här och är väldigt trött, men glad!

Nu ska jag vila lite sen ta en dusch, handla mat och sedan möta upp tjejerna på festivalen för att se Lena & Orup ikväll.



Kvällens outfit!

Färdigstädat & välförtjänt middag

2009-08-17 @ 16:32:46
Puuh nu har jag städat och plockat i ordning här hemma, så nu är ni välkomna! ;-)

Skönt att ta reda på saker och ting, en hel del skor som jag inte använder tillsammans med min resväska åkte upp på vinden. Tidningar och sånt åkte ner i pappersinsamlingen och smutsen försvann med dammsugaren. Toaletten lika så blev ren också.

Nu ska jag ta och laga smarriga American pancakes till middag, mums!
Ikväll blir det utgång med Rebecca och Natta till Etage, ska bli riktigt kul och komma ut och de kommer förbi här innan dess!

Nu ska här städas!!

2009-08-17 @ 12:56:17
Näe nu ni, nu åker dammsugaren fram!

Jag ska städa och plocka i ordning i min lilla stökiga lägenhet!Förhoppningsvis hör Natta av sig med roliga planer för kvällen också!


Den här sötnosen hänger med i tankarna!

Mitt 1000:e inlägg!

2009-08-16 @ 20:11:20

Och nu ni har jag också insett att jag i detta nu skriver mitt 1000:e inlägg! Det är totalt räknat sedan jag började. Här inne innebärdet mitt 519:e inlägg. Jag är lite glad över att ha sprängt den gränsen nu och ska fira med godis, film och 100- metersfinalen!

2 år som bloggare den 10e augusti!

2009-08-16 @ 18:51:31
Men hörni, jag har ju glömt att "fira" mina 2 år som bloggare!

Jag minns fortfarande det första inlägget som jag skrev kvällen innan jag flyttade hit ner. I början var det mycket fokus på att mest berätta om mina dagar för de som var kvar hemma under tiden jag var här. Men ju mer jag skrivit desto mer gillar jag det och tycker jag har förändrat mitt sett att skriva till det bättre också, det är skönt att skriva av sig och kunna gå tillbaka och minnas sina dagar som jag annars skulle ha glömt.

Varje dag är viktig och har betydelse i ens liv så varför inte kunna minnas dem?

Ni som läser har blivit fler och fler under tiden som gått och det tycker jag bara är roligt och jag hoppas att ni trivs härinne. Kommentarsfältet finns till för både ris och ros!

Och nu när jag äntligen har en normalt fungerande dator som man snabbt kan gå in och skriva på är min förhoppning att jag ska kunna få ut lite mer i text av allt som ploppar upp i tankar och känslor under min dagar framöver.

Häng med vet ja och tack för att ni vill ta del av mitt liv, jag känner mig hedrad!  ♥

Skön slapparsöndag

2009-08-16 @ 16:59:42
Ja ni idag har jag bara slappat den här sköna söndagen!
Sett friidrott, surfat etc. Jag känner nog för att vara lite verksam och ska nog sortera lite skolpapper. Kvällen blir nog lugn hemma framfr en film.

Hoppas ni också myser!

Me ♥ Veronica & Timbuktu!!

2009-08-16 @ 16:43:08
Efter att jag varit hemma och ätit och lite så så tog jag mig ner till stan igen för att se Veronica Maggio, jag tycker hon är ett textgeni med riktigt bra låtar och så är hon också grym live!

Efter det så mötte jag upp killarna och allt speddes på ytterligare när Timbuktu körde igång. Helt obeskrivlig känsla, han e bara så grym! Och att han är nere i sina hemtrakter gör ju hela konserten till något extra när alla står och sjunger med i alla Malmölåtar och texter som man kan förlika sig med. Det var bara sjukt bra helt enkelt och hans energi på scen är ju ofattbar men vill bara hoppa med! Minns så väl att känslan var lik den för två år sedan när han var dn första jag såg konsert med här nere på festivalen.

Bilderna är ju tyvärr lite sämre iom mörkret, men de kommer här!





RixFm-festivalen

2009-08-16 @ 16:31:03
Hej! Lägger upp dagen igår i två inlägg.

Det började med RixFmfestivalen. Jag gillade den, den bjöd på bra blandning av artister. Men avslutningen med Mika var ju klart bäst. Visse ni fresten att RixFm var den första radiokanalen i hela världen som spelade hans låtar, det ni.

Här får ni bilder!


Janet

Kim

Yoanna från eurovision

Erik Hassle

Alcasar

Sarah Dawn Finer

Mika

Härlig kväll!

2009-08-15 @ 13:16:30
Ojojooj vad hela Malmö plötsligt bara fylls under den här veckan. Helt sjukt är det, människor överallt! Men rolig på ett sätt också att staden får liv i sig inför hösten.

Jag åkte in och mötte upp killarna. Vi kollade runt en del och hade lite svårt och veta var vi skulle fördriva tiden. När klockan var elva så kollade vi iaf in det tillfälliga utestället mitt på Gustav. Var ju inte världens drag men det blev ju kul när vi väl intog dansgolvet så där var vi en stund. Sen så gick vi vidare till reaggetältet, kul musik, men personerna som var där va ju inte riktigt våra typer. Jag och Sahar kändes som vi var de enda tjejerna, en blond och en brunett och vi blev väldigt påpassade - usch! Vet inte hur många gånger vi sa ifrån när de blev för närgångna. Men men br musik. Sen så avslutade vi kvällen i Folkets Park innan hemgång.

Idag har jag sett klart Marley&me somjag somnade ifrån igår. Nu ska jag gå in i duschen och göra mig klar för dagen.
Idag är det RixFM-festivalen med massa bra artister, sen får vi se om vi ser Marcus Krunegård och sen vet ni, sent ikv vid halv tolv då är det Timbuktu på scenen! Kommer vara grym känsla, minns så väl första veckan här nere när jag såg honom.

Ha en härlig dag om vi inte hörs!


Sahar, Gustav och jag på utestället

Nu är det en härlig vecka som väntar

2009-08-14 @ 19:12:20
Hej på er!

Dålig bloggning idag. Jag har solat lite och sen tagit tag i mitt stökia hem. Nu har jag duschat och ätit och ska rusa till bussen. Möta killarna på Gustav. De ska äta lite och sen får vi se vad vi gör. Senare ikväll ska vi ut iaf på ett nytt ställe som har dansgolv under veckan.

Får vara duktigare imorgon!

Fikan som blev en kväll

2009-08-13 @ 23:52:03

Ja fikan som jag tog mig till var rolig. Mötte upp Natta och sedan mötte vi killarna på Espan i Hansa. Vi fikade bara en kortis (killarna pallade inte mer) och sedan bröt vi upp och jag och Natta gick en liten vända på stan. Sen bestämde vi att vi skulle hem till henne så så blev det. Där hade vi det slappt och skönt och drack goda smoothies och åt Nattas paradrätt till middag. XD

Självkart avklarades ämnesområden som vi nog aldrig kan tjata ut och prata om tillräckligt länge. Idag var det ämnen som genererade mkt skratt, men detaljerna har vi för oss själv. Mysig eftermiddag och kväll helt enkelt!<3

Hemma var jag vid halv tio och har tagit det lugnt. Ska bädda ner mig i sängen och se film innan jag somnar. Imorgon måste jag städa upp här och sedan får jag se. Malmöfestivalen drar igång imorgon, en riktigt rolig vecka väntar då det är riktigt bra konserter mm., men mer om det imorgon.

Sov gott!


Struntar i detta nu

2009-08-13 @ 13:42:48
Nämen hörni!

Nu har jag latat mig tillräckligt, lägenheten ser inte fin ut men strunt samma. Nu ska jag ner på stan för en fika med lite vänner! <3

Juniorserien!

2009-08-13 @ 10:32:14
Hej på er!

Jag var iväg hela dagen igår och när jag väl kom hem var jag supertrött så gick och sov  princip direkt.

Men nu till dagen. Min singel hade jag tänkt att gå mellan 85 och 90 slag, ja gick på 90 (tack vare en fyrpel), så det måste jag ändå vara nöjd med. Spelade riktigt bra i slutet och puttade bra. Killarna spelade ännu bättre så vi ledde över Söderslätt med 13 slag inför bästbollen. Jag och Axel spelade tillsammans. De första nio hålen spelade jag bra, men det gjorde axel också så kompleteingen blev ju inte så bra. De sista nio var desto tuffare för mig. Jag blev helt enkelt trtt och då finns det inte en chans att jag kan hålla ihop min sving. Tror jag hjälpe till med ett eller två par, mer än så var det inte. Ledsen för det Axel men han kämpade på och vi kom in på sex över (inte bra i bästboll).

Vi tappade några slag på Söderslätt i vår boll men Särlöv och Jocke hade spelat bra tillsammans och kom in på tre över, så allt hängde på vad Mackan och Therese hade gjort. (vid det här laget var vi oroade över om det skulle gå vägen, eftersom Södrslätt tagit in så mkt och de trodde de slagit oss) Men de hade spelat på plus fyra vilket vi inte hade trott (vågade inte tro lågt) och vi klarade oss! Så glada vi vi var när Mackan talat om det för oss innan sista putten och sen går och sättter den för birdie! Skitkul! Så vi kom tvåa igår och Söderslätt trea och det innebär att det räcker med vinst i sista omgången som spelas hemma för att vinna serien! Vi har alltså bättre förutsättningar än inför förra året, trots att vi tappat Johan. Men vi är som sagt mkt jämnare i år. Kul var det och nu får jag träna ordentligt inför sista omgången för vi ska ha revanch ifrån förra året då vi gjorde vad vi kunde och  vann men Örestad var tvugna att komma trea, men de kom tvåa och vann allt.

Idag har jag jag tvättat och resten av dagen bli nog lugn, är ganska trött.

ROLIG träning!

2009-08-11 @ 23:37:13

Jag som åkte till min planerade träning och trodde inte att det skulle bli kul och åka hem efter en timme. Möttes av tre killar som prickat in samma träningstid och var glada att ha mig med! (haha, om nu kommentaren "nämen se vem som kommmit för att TRÄNA igen!" vinklas positivt ;-) )

Vi svingade och jag måste verkligen tagga ner tills imorgon, då kan det gå okej. Sen så puttävlade vi och avsutade med treknock och då hade Johan dykt upp också. Like the old times (förra året). Riktigt roligt hade vi där och killarna hade ju såklart roligast åt mig och är aldrig sena med att kommentera allt, haha men jag gillar det, allt är på ett glimten i ögat sätt och så enkelt. Det är så jag vill träna med härliga människor som man har kul med och träningen blir bara en bonus! Jag tror tränare Jocke skrattade för sig själv när han gick förbi mot nästa lektion och det gjorde många runtom putingreenen för örigt också, haha "tokiga juniorer" var nog en tanke när vi alla storskrattade åt allt och inget. Tack guys! Behövde det och har saknat det under senaste månaden! Nu känner jag mig laddad inför imorgon.

Hemma var jag efter fyra timmar vid åtta. Då gjorde jag supergoda pannbiffar, lök, sås och potatis, mums. Nu sitter jag och njuter av So you think you can dance och sedan ska jag stupa i säng. Imorgon kommer Axel vid halv åtta. Jag slår ut strax innan tio på Lund GK och senare väntar bästboll med Axel, håll tummarna för att jag kan hålla ihop det på ett okej sätt och att killarna glänser, vi ligger bara efter med en poäng och vill vinna de två sista omgångarna!

Natti Natti ♥

Träning på schemat

2009-08-11 @ 13:15:27
Hejsan!

Ovädret drog över ganska fort som tur var, var riktigt mycket. idag ska jag träna, måste försöka få ordning på saker och ting inför imorgon. Det måste helt enkelt gå okej bara.

Så ska snart äta lite lunch innan jag tar mig ut till banan.

Ha en härlig dag!

Oväder!

2009-08-11 @ 01:01:33
Uschusch, för två minuter sen öppnade sig himlen och regnet vräkte ner tillsammans med blixtrar och åska!! Inte kul!
Och här sitter jag :S Och det bara fortsätter!

Ytterligare en i familjen

2009-08-10 @ 21:15:45

Ikväll är det Lipstick Jungle som gäller! En  hyfsat ny serie som jag gillar. Som en hel del vet gillar jag ett antal serier, men det är ju så skönt och inte behöva ha hjärnan på helvarv och man kan skratta, gråta, sura eller vad man nu gör åt allt som händer och önska att livet vore så lätt  :-)

Redo för skolstart!

2009-08-10 @ 20:07:47
Som sagt har jag handlat skrivbäcker, pennor, stift, löspapperpärm och suddigum, så nu är jag redo. Det var ävern roliga färger på blocken, blir ju lite roligare än bara svarta och gråa.


Inte dessa skrivböcker dock, men de e fina

Verksam måndag

2009-08-10 @ 19:43:42
Hejsan!

Idag har jag gjort lite måsten, som att veckohandla och så handlade jag anteckningsblock, pennor etc. på Akademibokhandeln. Annars har jag tagit det lugnt, lika bra att passa på när man kan. Imorgon borde jag träna jag är varken motiverad till det eller att spela 36 hål på onsdag, men måste man så måste man...


Dagens middag

Sov gott!

2009-08-10 @ 02:46:31

Min dag avslutades med den underbara filmen The Notebook. Den är otroligt bra och så fin, tänk om man kunde få en liten bit av det, då hade jag varit väldigt glad.
Natti Natti.

"I have decided

I will fight for us

I don't want to wake up from a wonderful dream

I want to live with you

Because I love you

Now I want you to take my hand and fight for us"


 

I väntan på filmstart

2009-08-09 @ 20:48:42

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök www.cosmopolitan.se!


För 5 år sedan:
Var jag 13 år och skulle börja sjuan. Antagligen förväntansfull över att börja högstadiet.


För tre år sedan:

Skulle jag börja nian. Bävade för att sluta skolan och behöva sluta med Handslaget och allt det trygga, samtidigt som man var förväntansfull inför gymnasievalet (som visade sig vara ett getingbo av möjligheter och bara svårt)

För ett år sedan:

Gjorde jag mig beredd för att vara med om mitt hittills absolut tuffaste skolår, jag var däremot väldigt glad över hur allt hade gått så himla bra med vännerna och alla äventyr under sommaren.

För tre månader sedan:

Upplevde jag en av de roligaste veckorna i mitt liv när vi framträdde med vår teaterföreställning!

Igår:

Hade jag en skön dag i solen och på kvällen mös jag med film med härliga Nathalie <3

Imorgon:

Måste jag handla mat, träna och shoppa inför skolstarten.

Om ett år:
Ser jag framemot nya utmaningar som jag har bestämt mig för vilka de blir tidigare under året och så har jag ett underbart år och student att se tillbaka på!

Softarsöndag

2009-08-09 @ 14:40:38
Idag är det en soft dag hos mig.

Jag har varit ute en stund och prövat nya basketbollen på den nya planen. I början gick det inge vidare men efter några mintuter gick det bättre och bättre. Har så många roliga och härliga minnen från tiden när jag tränade det. Är riktigt sugen på det, korpenlag kanske?

Sen satt jag en stund ute och läste innan det blev för varmt och nu har jag flyttat mig inomhus igen och ska fortsätta läsa. Får se om det görs något mot kvällen sen.

Ha en skön söndag!



Nyckelpigorna har invaderat oss!

2009-08-09 @ 11:33:28

Som ni säkert hört har nyckelpigorna kommit tillbaka till Malmö i år igen. Som tur är inte lika mycket som förra året, men ändå märkbart. I går när jag solade kom det flera stycken. Men nu ni, i morse hade en lyckats ta sig in i min lägenhet och fastnat i persiennen. Oj oj!

Första sommaren på länge

2009-08-09 @ 11:29:35
Åh vad det är skönt att få se brun och fräsch ut. Det är verkligen härligt! I år är nog första gången jag har fått säga hej då till bonnabrännan och för en gångs skull är jämt brun. Underbart!

En kväll med fröken Busk

2009-08-09 @ 11:26:32

Det blev en mysigt avslappnande kväll hos Natha igår.
Jag tog med mig filmer och det blev Djävulen bär Prada som vi såg. Såklart pratade vi om alla vanliga samtalsämnen vi brukar och åt lite gott till. Alltid lika mysigt <3

Min nya last - Lonkis hallonsylt

2009-08-09 @ 11:23:19
Åhh så god den är!

Lonkis och mamma hade kokat ihop att vi skulle sväga förbi hos henne i fredags innan vi åkte in till stan. Så då gjorde vi det och jag fick hälsa på lilla (stora) Wilson och så fick jag en burk hallonsylt som hon koade häromdagen. Underbart god! Och jag har nog lyckats äta upp halva burken snart, kan man beställa mera? =)

"En sång som väcker upp all längtan"

2009-08-08 @ 15:09:16
Sitter och lyssnar på en av mina favoriter inom svensk musik. Peter Lemarc. Hans sång om "Little Willie John" har varit en av favoriterna länge!

Jag var tjugo år gammal.
Hon var en evighet.
Hon lärde mig leva och gråta,
hon lärde mig allt jag vet.
Men folk i stan där jag bodde
sa hon var sjuk eller så.
Att hon var missanpassad,
men hon var för stolt för att höra på.

Hon bodde på fel sida älven
i en nedlagd mjölkbutik.
Jag var hennes unge älskare
från Stallbackas bilfabrik.
Vi brkade åka omkring i
i hennes Dodge -67.
Hon sa: "Vi kör hela natten, för jag vill se var alla vägar tar slut"

Åh, låt mig höra den en sista gång.
Spela hennes älsklingssång med Little Willie John.
Sjung för min själ, som ett långsamt farväl.
Spela upp en sorgsen sång med Little Willie John.

Hon brukade kisa och viska:
"Du måste sticka från stan.
Här är alla ihåliga,
snart är du likadan"
Hon sa: "Vill du gå på lina så titta inte ner,
titta inte åt sidan. Blunda, ta ett steg.
Du kan få allt som du önskar,
jag ger dig vad du vill.
Men det kostar dig mer än pengar,
din kärlek och lite till.
Du vet jag har skulder för livet,
jag bär på en tung gammal sten.
Men nu bränner vi ner mjölkbutiken och älskar i lågornas sken"

Åh, låt mig höra den en sista gång.
Spela hennes älsklingssång med Little Willie John.
Sjung för min själ, som ett långsamt farväl.
Spela upp en sorgsen sång med Little Willie John.

En sång som väcker upp all längtan.
En fågel flyger åter till mitt hjärta.
Känslor ingen själ kan hejda.
Jag hör orden, jag minns glädjen, känner smärtan.

Utan ett ord var hon borta.
Jag gick till hennes mjölkaffär.
På gården en nedbrunnen Dodge,
där inne ett tomt kuvert.
Men efter veckor av tomhet
kom ett brev utan avsändaradress.
Hon skrev: "En del lär sig aldrig och gå när allt är som bäst."
Hon sa: "Ditt liv är ditt eget.
Du äger din tanke och tid.
Låt ingen ta det ifrån dig.
Älskling, du är en speciell individ."
Hon sa att hennes självbevarelse
sa till fötterna och gå.
Och nu var hon långt härifrån.
"Det var allt. Kyssar, puss och hejdå"

Åh, låt mig höra den en sista gång.
Spela hennes älsklingssång med Little Willie John.
Sjung för min själ, som ett långsamt farväl.
Spela upp en sorgsen sång med Little Willie John.

Tillbaka i Malmö

2009-08-08 @ 09:53:48
Hejsan!

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Känns något ensamt efter veckorna hemma men det går nog över snart. Igår när jag kom hem packade jag upp och handlade lite nödsaker. Jag tog det lugnt på kvällen, men vid halv elva gick jag ner på Möllan och mötte några kompisar för att umgås en stund. Trevligt!

Idag ska jag njuta av solen som lyser med en bok och en Glamourtidning.
Ikväll hoppas jag att Natha är med på att göra något!


På tåget mot Malmö!

2009-08-07 @ 12:23:05
Nu efter mycket konkande och då menar jag mycket sitter jag nu här på tåget mot Malmö. Allt funkar bra och med Internet och min bok blir nog den här resan skön. Om man känner igen personalenborde det väl vara tecken på att man åker mkt tåg? Haha, är framme iaf vid fyra.

Det här med avsked kmr jag nog alltid ha problem med, men allt är ju så bra annars och då får jag stå ut bara. Hoppas på en kväll med vännerna sen!


Jag för en timme sen med all packning (inklusive blinkande ögon), tur att man har en underbar mamma som hjälper en!

Det här med att packa...

2009-08-06 @ 23:45:45
Blä vad tråkigt det är när man tror att det ska gå lätt att packa och så gör det inte det. Under den här senaste månaden har jag på något konstigt sätt lyckats pracka på mig själv en massa saker. Kläderna som jag reste hit med är plötsligt fler(!) än de var förut (utan att jag gjort ngt..) Sen att det är annat som tillkommit, men jag har större väska också. Haha suck. Mamma fick tillslut hjälpa mig, men jag kommer få ha en större kasse med mig vid sidan om också.

Imorgon går tåget ner till Malmö vid 11.20. Har haft jätteskönt här hemma, men känns ändå bra att få komma in i vanliga rutiner innan skolan börjar sen igen.

Dagen har vi njutit av nere vid stranden. Sen blev det en kvällsrunda på 9 hål. Gick inte bra och dessutom vrickade jag högerfoten i en nerförsbacke och den har inte slutat göra ont :( Minns inte nr jag senast gjorde det, var riktigt längesen.

Nu ska jag sova för att orka upp och packa det sista och sedan duscha imorgon. Hör nog kanske av mig på tåget sen.
Ha de!

Kräftsmaken sitter kvar

2009-08-05 @ 23:49:46
Ikväll var det premiär för kräftor hos oss! Riktigt gott!

Skönt och få njuta ute i den varma sommarkvällen efter att ha varit inne i Täby hela dagen. Men det var det värt. Hittade mycket fina och välbehövliga underkläder. Sen så stötte jag på enligt ett par riktigt snygga skor, som man skulle kunna ha till mycket. MEN, klackarna var höga och jag är inte van vid så hägklackat. Men ville inte låta de vara...så jag köpte dem utan att kunna gå i dem, haha! Så nu måste jag öva tills jag kan. Varför så svårt att gå i så högklackat? Och så kom Angela och Jockes presentkortpå Bianco äntligen till nytta.

Efter detta hittade jag också en välbehövlig rymlig resväska. Mycket skönt att kunna rulla fram i fortsättningen istället för att riskera snerygg i framiden. En mysig kofta på Veromoda också och ett sött skärp hann jag med. Blev en hel del trots allt! Haft det jättemysit med mamma som också lyckades hitta lite fint.

Bilder får komma. Imorgon ska vi ha en härligt varm och solig dag på stranden!!

Fräshare frisyr

2009-08-04 @ 21:27:09
Lonkis fixade mitt hår idag, min utväxt blev fin igen och resultatet blev blont, vilket jag gillar. Tror inte det syns så stor skillnad men jag vet att det är fint iaf. Annars har vi tagit det lugnt här idag. Nu är det lite TV-tittande. Imorgon blir det lite shoppingrunda med mamma. Underkläder och lite överdelar hade jag behövt.

Höjden av avkoppling...

2009-08-03 @ 22:12:10
Är att bara vara. Utan att känna panik över att inte göra något. Så har jag gjort idag. Bara legat i solen och haft mina tankar som sällskap tillsammans med min braiga bok. En jätteskön dag som genererat fin färg på kroppen!
Imorgon får vi se vad planerna blir, beror lite på vädret..men ska till och början med fixa håret hos Lonkis.


Mys vid havet med solnedgången är också riktigt skönt

Ut i solen och njuta!

2009-08-03 @ 11:26:34
Solen skiner här till min glädje. Jag ska ut och njuta av den
tillsammmans med min bok. Ha en härlig start på veckan!

Det räckte inte idag.

2009-08-02 @ 22:24:03
Hej på er!

Jag som hade planerat att spela bra idag, gjorde tvärtom och spelade skit. Usch höll på som jag gjort tidigare rundor i vår. Efter nio hål fick jag ta det för vad det var och ha lite kul åt allt i stället. Matchen blev spännande in i slutet, jag kom ikapp Ingrid  efter 14 hål som ledde. Men sen gjorde hon en superbra birdie på 16:e och jag en bogey och då var hon ikapp igen. Sen på 18:e gjorde jag bort mig på utslaget men satt en tiometersputt för dubbel. Men hon fick i sin bogey och vann med ett slag. Helt rätt enligt mig, hon spelade jämnast och jag hade inte varit stolt över att vinna med det spel jag presterade idag. Så nu är jag faktiskt glad över att få lämna över min segersvit på fem år genom att förlora, inte genom att inte ställa upp.

Och så blir alla äntligen glada över att jag inte kommer och "snor" segern ifrån dem och då kanske de vill ställa upp nästa år, för det är inte kul att vara så få. Och som jag försökt få de att förstå så behöver det inte skilja mycket emellan spelarna, trots stora hcpskillnader. Alla har vi bra och dåliga dagar. Hahaha jag är en sådär 40 år yngre än vissa men känner mig bra mycket klokare och smartare och undrar varför jag ens ska behöva förklara detta.

Trött är jag nu och har bara slappat. Sett SM med Nathalie och Petra i stavhoppet, roligt och se de på Tvn! ;-)
Nu blir det en dusch och sedan sängen. Imorgon hoppas jag på att få njuta av solen och min bok. Hemmavistelsen har förlängts till på fredag också.

<3


Jag hade kul!

2009-08-01 @ 16:17:44
Hur gick det nu då?

Jo det gick faktiskt helt okej. Med tanke på att känslan i slagen inte var så specieltl bra så ärag nöjd. Blev 78 slag, sju över. Jag spelade med Ingrid och hade väldigt trevligt och ROLIGT hon är också tvåa efter mig på 84 slag. Enklare och spela bra om den andra också gör det. Känns som att det kan gå bra imorgon om slagen får gå oftare precs dit jag vill. Men jag ska vara glad för att en del bollar som varit påväg ut, studsat min väg.

Nu ser vi British Open och tar det väldigt lugnt, blir intefrvånad om jag slumrar ett tag också.


jag för någa veckor sedan
Bloggtoppen.se
RSS 2.0