Jag ska gå ut och ha RIKTIGT roligt!

2009-07-31 @ 22:49:39
Men hörni, jag har bestämt mig för att släppa resultaten och spela för att jag verkligen tycker att det är kul!!
Jag är så himla tillfreds för tillfället och ska gå runt och le medans jag tänker på allt roligt i mitt liv och på alla betydelsefulla personer som ryms däri. Skitsamma hur det sen går. Det är alla andra som blir förvånade i så fall, inte jag. =)

Lonkisbeställning lär det bli..

2009-07-31 @ 22:35:41

Titta så fint armband jag hittade i en shop på Fjäderholmarna i tisdags. Lonkis får nog producera detta! ;-)

Härliga dagar på havet!

2009-07-31 @ 22:19:45
Skepp och hoj! (kände mig tvungen)

Nu är vi hemma från ett dygn på havet. Jättemysigt har vi haft det med underhållning och goda middagar. Shoppat i tax freen också har vi gjort, sensation annars?
Imorse fick jag min första ansiktsbehandling och så skön den var!! Riktigt avslappnande och min hud känns friskare än friskast. Lite poolbad också efteråt tsm med en hälsodrink. Härligt!

Hemresan blev med Storskär och middag efter avgång, gott och mysigt. När vi var ute ur stan så tittade solen fram och sken hela vägen genom skärgården och hem. Båtresor med sol i Stockholms skärgård är riktiga sommarkänslor för mig!
Nu är jag trött och fortfarande snuvig (blev igår), nyst femtielva gånger också. Har ingen lust med detta då KM är i helgen och jag vill spela bra. Så nu blir det sängen och så laddar jag med dusch och peptalk imorgonbitti! Slår ut i 08.40, den egentliga motståndaren är jag själv och jag vill gå under 80, helst under 75. Men vi får se hur dagsformen är.

DN-galan idag blev riktigt lyckad för Malmögrabbarna - me like! Jesper Fritz vann staven och Nossmy i 110 häck visade stora framsteg, riktigt kul!

Sov så gott och njut av lite bilder och en härlig helg!







Coolingarna xD

Bilduppdatering

2009-07-30 @ 11:57:03
Har uppdaterat några inlägg med bilder! Enjoy!

http://jslifestyle.blogg.se/2009/july/hemma-hemma.html#comment

http://jslifestyle.blogg.se/2009/july/mitt-i-ett-aventyr.html#comment

Till sjös vi far

2009-07-30 @ 11:36:48
Godmorgon!

Morgonen har börjat lugnt och nu väntar en dusch. Sen ska lite packning ner i väskan och sedan är jag redo för min, Mollys, mammas och Kjells kryssning med Birca Paradise! Vi tar Waxholmsbåten in till stan och går sen på båten som tar oss fram och tillbaka till Åland. Vi är tillbaka i morgon kväll. Blir mysigt att umgås så och ska bli roligt och se båten som många tycker så mycket om.

I'll be back tomorrow!

Min älskade lägenhet!

2009-07-30 @ 01:01:03
Efter de bilder jag lagt upp här på min lägenhet tänkte jag nu att ni ska få se den på riktigt, live liksom!
Så jag lägger upp ett klipp som jag filmade efter en storstädningsdag i juni, så att ni får se den från sin bästa sida.
(Ledsen för att jag vände på kameran ibland, tänkte mig inte för)

Varsågoda!

Fina möten

2009-07-29 @ 22:57:49
Hejsan alla fina läsare!

Jag sitter här och är så glad för att jag äntligen känner mig positiv när jag sätter mig här framför. Behöver inte tänka på hur trögt det kommer gå och hur lång tid inläggen kommer ta att skriva, eller hur många gånger jag behöver trycka på en tangent för att det ska komma fram EN bokstav - det är som bortblåst. Nu hinner jag ju göra en massa saker på kort tid.
Som ni ser har jag ändrat om lite här på nolltid och känner mig nöjd med resultatet, blir nytt och fräscht här också.

Idag har vi haft Ann och Lina hos oss, Ann är mammas ungdomsvän och Lina hennes 17-åriga dotter. Jag har inte träffat dem på typ 14 år så de var väldigt roligt att vi fick träffas idag! Många minnen från när i var små och umgicks kom upp, liksom hur livet idag ser ut - jättetrevligt & roligt var det! Vi åt gott som vanligt och umgicks fram tills åtta då de tog båten hem. Tack så mycket för dagen!

Bilder har jag inga, får se om Lina mejlar över. Men så länge kan jag ju alltid låta er njuta av en annan något mindre Lina.

Sov så gott!

En mysig dag på Fjäderholmarna

2009-07-29 @ 00:52:42
Hejsan!

Jag är fortfarande förundrad över snabbheten. Sen jag skrev senast har jag hunnit ladda över diverse bilder hit ifrån mobiler etc. På ingen tid alls. Vill inte veta hur mkt av mitt liv jag ödslat på att sitta och vänta framför denna skärmen innan. Nu är det över.

Syrrorna, jag och mamma och Kjell har haft en jättemysig dag på Fjäderholmarna. Synd att brorsan missade det. Vi brjade med att titta runt (holmen är liten och tar typ 10 minuter att gå runt max, trots att kartan ser större ut) fanns massa roliga hantverksbodar och hade jag varit rik så hade jag kommit därifrån med mycket saker. Glassblåseri och försäljning av allt möjligt i glas, snickeri, tavlor, textiler, keramik, pyssliga saker - ja en hel del som ni förstår. Jag kom därifrån med en nyckelring där det är inrbränt mitt namn och två söta värmeljushållare som går i rosa färg - kommer bli mysigt i lägenheten. Vi åt också en god lunch på restaturangen.

Vid fyra var vi tillbaka i stan och då drog jag och mamma till webhallen och fixade mitt ram-minne (resultatet lär ni ha märkt), supersmidigt gick det och fick hjälp med isättningen också. Därefter blev det middag på Taco Bar i Kungshallen föjt av Harry Potterfilmen på Sergel. Gillade den!

Nu är vi som sagt hemma och jag har fått en hel del gjort! Här kommer bilder från dagen!

En obeskrivlig känsla!

2009-07-28 @ 23:29:32
Detta är bara så overkligt!

När jag satte på min dator idag, så tog det 3(!) minuter för den att bli helt klar! Detta är en världssensation! Innan kunde det dröja 40 minuter innan jag kommit in på en internetsida och sedan minst 5 minuter varje gång jag skulle gör något nytt. Tror fortfarande inte att jag sitter framför min dator som gått från 512 mb ram-minne till 4GB!!! Sjukt! Jag bir nästan stressad av att musen rullar så fort haha. Jag kommer aldrig mer att stå ut med det jag har haft i 1,5 år efter detta!

(Bilden är från kvällen på Strandbaden)


Bilden får beskriva känslan, det tog btw ingen tid att ladda upp denna! I'm in heaven!

Datorproblem!

2009-07-27 @ 23:40:47
Hejsan!

Golfen igår gick faktiskt riktigt bra! Slog nästan bara riktigt rena slag, vilket var skönt! Vi hade så få erhållna slag bara så det räckte till en 11e plats och vi gick ett över par netto. Mamma räddade oss på slutet då jag blev trött så allt funkade väldigt bra!

Idag har det varit soligt och härligt så jag har legat och solat en hel del efter min sovmorgon och bättrat på brännan lite, mkt skönt.

Jag är ledsen för inga bilder men jag har tyvärr en dator med endast 512 mb ram-minne, när jag borde ha minst 2 gb till mina vistaprogram. Och nu har jag har äntligen tappat hela tålamodet (tro mig, har hållt ut - förstår inte hur jag klarat mig hittills) och tänker inte ha en trög dator mer!!! Så imorgon när vi ska in till stan och vidare ut på Fjäderholmarna för att på kvällen gå på bio så ska vi förbi en datorbutik och inhandla ett ram-minne till mig därimellan.

Så hädanefter kan jag snabbt och lätt ladda upp bilder här och så kan jag äntligen skapa mig mitt sommaralbum på FB.
Nu väntar sängen för min del och ser framemot en mysig dag imorgon!


Älskar denna bilden på oss! Kommer lätt bli en bild till lägenheten

Superdag!

2009-07-25 @ 23:41:20

Så mysigt vi har haft det!

Och ja, det är klart att stora delar av uppmärksamheten lades på Lina, men kan det hjälpas när hon är SÅ söt och underbar! :) Vi åt jättegott och hade trevligt.
Lite besök av grannarna fick vi också, roligt och träffa Erica och Elin och Wanja, längesen var det verkligen.
Jag borde sova nu, är lite stressad. Ska tävla med mamma i morgon, bästboll. Haha jag vill spela bra, men har bara fyra(!) slag och röra mig med. Äh får supporta mammsen så hon skärper sig ;)

Btw, kändes som att själen läktes nu för en stund sedan, trodde den var frisk med det kändes så tydligt att den nog var lite trasig... Det är skönt när man bestämmer sig för att våga hoppa rakt ut och kanske få det värsta. Men istället få det bästa av svar man för tillfället kunde få. (kanske knäppt för vissa, men bra för mig!)Tack för det och jag är glad och lättad och hel igen!

Jag är kass på bilder, men måste lägga upp denna finns fler från dagen, kmr imorgon. (skriver inte lovar, det går ju skit då :P haha!)

Sov Gott!
<3


Sötnos! <3

Hela familjen samlad..snart!

2009-07-25 @ 13:35:09
Hejhopp!

Idag blir det en mysig dag med hela familjen samlad för en gång skull! Mysigt!
Solen skiner äntligen och vi ska njuta av sällskapet och god mat!

Ha en härlig lördag på er!

Får perspektiv på livet

2009-07-24 @ 14:33:33
Det är fortfarande grått och tråkigt ute. Regnat har det gjort imorse. Jag har suttit inne och läst på några bloggar jag fastnat för, hittade ena för några veckor sedan och den andra för bara några dagar sedan. Mamma Melissa skriver om sitt liv som mamma till sina döda tvillingdöttrar som dog efter förlossningen. Ingen visste att det skulle ske, ingen hade sett några problem på ultrajuden under graviditeten, det skedde och nu tvingas de leva med sorgen, men samtidigt glädjen och rädslan över att lillebror ska klara sig där inne i magen. Jag har inte förräns jag läst bloggen verkligen förstått att saker kan ske innan ens barn är fött. Det är ju faktiskt precis när man får beskedet om graviditeten som man börjar hoppas på att man ska få se sitt lilla barn och jag kan lova att jag kommer att be om fler ultrajud en normalt den dagen det sker för mig.. Jag är så glad för att lilla Lina föddes frisk och kry in i våra liv och framför allt in i hennes mamma och pappas liv, trots att de var väldigt oroliga första dygnet. Det har jag och vara tacksam över, att få se till att hon får mår så bra hon kan.

När jag halkade in på Vimmelmammans blogg, trodde jag först att det bara handlade om hennes vardagsliv och hennes jobb som journalist. Men det visade sig snabbt att hon akut i maj förra året åkt in och blivit opererad i tjocktarmen för en tumör som visat sig suttit där i ca 3,5 år. Hon blev diagnostiserad med tjocktarmscancer och vidare med cellgiftsbehandling och i mars i år tog de bort en del av hennes lever efter att ha hittat metastaser. Hon kämpar som få och tänker aldrig ge upp, men  hon lever med döden ständigt i bakhuvudet och rädslan för att inte få se sonen växa upp. Hon mår idag bra och allt ser mycket fint ut, men det kommer ske många röntgenbesök etc. innan hon kan känna sig något sånär lugn, det är trots allt 5 år innan man kan bli friskförklarad.

Jag läser med blandade känslor, hennes styrka beundrar jag samtidigt som man också möts av många som dött under hennes period som sjuk som hon uppmärksammat. Jag tänker på Tobbe som fått kämpa länge nu och det tycks alltid vara något nytt som händer och som ska sätta käppar i hjulet för hans tillfrisknande från cancern.. Man undrar ju hur mkt börda en person måste ta och varför just han skulle bli drabbad? Vi är många i familjen som ber, tänker och hoppas på allt ska gå hela vägen. Och jag är tacksam över att han har tre barn och fru att kämpa för, för jag tror att det är nog det enda som verkligen håller kvar sjuka människor i livet. Att de har en familj och nära och kära att leva vidare för! Jag tänker på min mamma som tack vare änglavakt klarade sig igenom sin hjärnblödning som kom på ett märkligt sätt för tre år sedan. De veckorna efter den riktiga blödningen och innan operationen är jag fortfarande helt förundrad över hur allt gick vägen. Och hon har mycket tillbaka i från förr nu, men mkt som förändrats också.. Men hon lever och det är det viktigaste för alla i hennes närhet och för henne själv. Det spelar ingen roll på vilket sätt (jag är enormt tacksma för att hon i mångas ögon ser ut att må så bra och att det går sakta men säkert framåt) för hon är fortfarande min mamma på alla sätt!!

Så, detta blev nog väldigt dystert och sorgset, men ni måste förstå att det är inte så jag ser det för tillfället. Jag är så glad att jag är så lyckligt lottad att få ha någon som vakar över människor i min närhet som faktiskt blivit sjuka men som lever idag. Någon kämpar fortfarande, men det är fortfarande bättre än alternativet och jag är så tacksam för det. Det finns människor som väljer att se allt negativt, tur är nog det att jag inte är en sådan person. Jag ser allt positivt med allt som sker dagligen i livet. Då och då får jag perspektiv på livet - som idag och uppskattar allt ännu mera.

Men jag måste också säga att jag har så svårt att förstå människor som väljer att göra livet så svårt att överleva genom att utsätta sig för enorma risker genom att tex. röka, dricka och ta droger. Det finns inte i min värld hur det kan föra något positivt med sig. Särskilt som man då läser (läs. vimmelmamman, mamma melissa) om människor som överhuvudtaget inte är osunda mot sig själva men som ändå drabbas så hårt och får kämpa för att komma tillbaka till sina liv, som ofta innefattar hela familjer. För min del kommer jag aldrig få förståelse för sådana personer, det är inget jag någonsin heller kommer be om ursäkt för eller kunna förlåta.

Idag går tankarna på alla de som kämpar för att överleva, de som blivit änglar i himlen men också dem som fortfarande finns med oss på jorden och som överlevt. Det behövde bli såhär djupt idag, men jag är på gott humör trots allt.



Ibland förundras jag själv över att det finns så mkt tankar att tänka..

Sanna vänner

2009-07-23 @ 22:53:09
Tjolahopp!

Igår spenderades stora delar av dagen med min Ellinor! Jätteroligt och träffa henne såklart och vi mös med en film (som var riktigt konstig) och massa prat, precis som det ska vara. Det lovade solskenet kom inte så vi fick vara inne.

Efter att hon gått så blev det senare middag och då hade solen hittat fram, så då blev det också nio hål golf på kvällen med Kjell, mamma och Molly. Gick mycket bättre att slå slagen nu så det går framåt.

Idag hade jag också hoppats på sol, men nej. Så slappat en del inne och sett en hel del golf från SAS Masters. Och sedan fick man ju hälsa en snabbis på lilla söta Lina och mamma och pappa. Hur söt och mysig som helst i sin lilla vagn. Snacka om att jag vill ha förstasching på lördag med att ha henne i famnen och då ska det bli bildbevis också! :)
18 dagar är hon idag.

Imorgon blir det golf på morgonen och jag hoppas på sol igen då, någon gång måste den komma ju!

Grubblande

2009-07-22 @ 16:16:07
Vet inte om det finns någon som kan analysera och tänka så mkt i huvudet som jag kan. Jag kan planera så långt i förväg ibland, trots att jag inte ens vet om det kommer att ske. Jag funderar på djupa saker länge, saker jag egentligen skulle vilja slippa tänka på. Det är så otroligt jobbigt när beslut inte ligger i ens egna händer. Jag vill bara att allt ska gå så lätt, men det gör det definitivt inte nu. Är trött på att behöva grubbla på saker jag inte ens vet om de blir av, men jag skulle ju så gärna vilja det. Men hur får man en person och fatta det, om man inte säger det rakt ut? Det känns nämligen inte alls som rätt läge att säga det rakt ut. Är nog rädd för att bli nekad samtidigt som jag skulle må bäst av ett rakt och ärligt svar, som kanske gör ont. Men jag vet inte ens om personen har ett rakt svar att komma med, det är problemet.

Tankar. Tankar. Tankar. Kan man inte slippa dessa och tvingas leva enbart i nuet?

Flashback till hur lantislivet är

2009-07-21 @ 21:48:50

Hejhopp!

Igår när jag väl kom hem med all min packning, ja det gick okej. Så tog vi det lugnt men på kvällen blev det 9 hål med Ellinor och Andreas. Superkul och träffa henne igen! Haha vi pratade på om allt möjligt som vanligt, vet inte hur kul Andreas tyckte det var, men men. :P Spelet gick väl inget vidare, inte direkt fokus.

Imorse blev det 9 hål igen med mamma och Lena och resten av damgänget på klubben. Mitt spel var väl ingen höjdare direkt. Dagen har varit lugn annars lite oflyt med vädret på eftermiddagen, men sen blev det 9 hål till på kvällen med syrrorna och mamma. Mycket golf alltså, måste ju hålla igång till tävling med mamma på söndag och KM nästa helg!

Det var kul och träffa massa golfvänner också under dagen, som man bara träffar om somrarna :)
Påvägen hem ikväll, tackade jag för att jag är den jag är och aldrig kännt mig som någon landet-människa. Ett killgäng, varav några jag gått i samma klass som mötte upp några yngre killar för att "hänga" som man kan göra med kompisarna. Det komiska med allt detta var att platsen de valt var en liten kiosk som har kvällsöppet mitt ute i ingenstans, haha detta hade jag väldigt kul åt. Stackars de som inte vet hur mkt roligheter man kan hitta på om man har nära till saker och ting. Såsom grillning och solndegång på bo01 eller varför inte utgång? :)

Tack för att jag är den jag är och gillar statslivet!
Nu blir det vaniljbullar, mums!

Skilda föräldrar

2009-07-20 @ 13:33:48
Nackdelen med det är att man alltid lever i en resväska och särskilt jag då jag nu är hemma och ska åka emellan båda två ofta. Orkar inte med allt. Har packat klart nu, en bärbag, en proppfull klädväska, en skopåse, en jack- och neccesärpåse och en dator. Detta har jag med nu och ska bära ner för tre trappor och upp på en buss. Hur ska jag få med mig allt detta till Malmö igen sen? Jag måste verkligen införskaffa en stor resväska på hjul, detta går inte, jag lär vara sneryggad innan 20 annars. :S Inte konstigt att det är lätt att glömma något med så mkt att hålla reda på!

Mot Ljusterö och familjen nu!

Mitt i ett äventyr!

2009-07-20 @ 01:57:26
Här sitter en tröttis som strax ska sova. Med tanke på att jag sov första gången sen igår natt klockan åtta imorse, kanske det är förståreligt. Haha! Har tagit lite naps under dagen också.

Gårdagens golfspel är tyvärr inte mkt att hurra över mer än att jag puttade bra och när jag lyckades hålla mitt tempo då blev det riktigt bra score. Men det gjorde jag bara fem hål av arton typ, inte godkänt. Väldigt tråkigt då jag kännde att jag var pågång och kände mig laddad. Måste tacka Conny så mkt för all caddiehjälp under helgen verkligen jätteskönt! Särskilt som det regnade en del hos oss igår. Laget skötte sig bra annars, vi höll vår placering vilket var vårt mål så det var vi nöjda med, en femte plats av nio lag.

Sen var det hem som gällde, duschade och klädde mig och sedan var det till Natta för lite middag oh sedan förfest med Becca och Matilda. Schlagerlåtarna gick varma. Sen bar det av ner till Strandbaden i Falsterbo. Under veckan har de haft  uteställe och nu var det sista kvällen och väldigt mycket folk som var där och som man kände. RIktigt kul! Ett tält var det bra housemusik i och i det andra var det schlagerlåtar och lite pophits. Där hängde vi mest, så grymt kul! Dansade i flera timmar och sjöng med i allt. Hahah! Bussen gick hem vid tre och jag var hemma vid fyra med onda svulna fötter. Då fixade jag det sista och tog det lugnt i två timmar, ville inte sova för att riskera att inte vakna men då hann jag göra det jag missat. Sen vid halv sju tog jag mig till tåget och åkte hem till Sthlm. Idag har jag haft onda fötter (fattar inte varför, aldrig annars, går ju alltid i högklackat ute?) och så har vi sett The Open, eller ja snarare till och från då jag somnade ifrån några stunder.

Åhh vad jag trivs med mitt liv där nere, riktigt kul och skönt att åka ner igen några dagar, det är där mitt liv är nu. Hur mkt familj jag än ha här upp och hur mkt jag än gillar Sthlm så är det ändå där nere mina vänner och mitt liv är idag och jag är så glad för det!

Här kmr en videosnutt filmat från igår hos Natta, haha! Lovar att ta tag i att få upp bilder här sen och på FB.

Natti!



Framåt går det

2009-07-17 @ 22:23:10
Hejsan!

Jag är väldigt trött efter dagens spel. Gick upp sex i morse, men spelade bara bästbollen på eftermiddagen. De första tre hålen gick trögt men sedan började självförtroendet som varit borta under säsongen komma tillbaka och jag kunde slå utan att vara rädd. Jag sabbade utslagen ibland, men räddade upp det sen och några av drivearna jag slog var riktigt bra. På slutet satt jag också viktiga långa puttar så jag är väldigt nöjd. Jag och Helena kompleterade varandra bra och gick nio över. Dagen överlag har gått bra för laget så det är kul!

Nu är jag faktiskt riktigt laddad för att spela bra i morgondagens singel. Hoppas att jag kan minska på de dåliga slagen ytterligare. Vi har haft jättefint väder under dagen, men nu på kvällen drog regnmolnen in och det har redan regnat ordentligt. Imorgon väntar samma väder men med förhoppningsvis mindre regn. Nu ska jag ta tag i att packa lite och duscha

Imorgon ska jag nämligen ha skojsigt på kvällen. Blir förkväll hos Natta me Beccs också och sedan är det sista kvällen på Falsterboveckan så vi ska till Strandbaden och dansa och ha kul! Riktigt laddad!
Sen att tåget till Sthlm går 7.14på söndag är en annan femma..hehe, kanske inte borde somna för att riskera att inte vakna på morgonen...!

Solnjutare!

2009-07-16 @ 19:06:45
Hoppas att ni inte heller är här inne nu, utan njuter av solen! För det gör jag!

Igår var jag hos Natta på dagen. Det var ganska disigt mitt på dagen så vi tog det lugnt och spelade lite Monopol, men det gick ju inte direkt bra för mig haha. Men brukar man inte säga, otur i spel - tur i kärlek? Det får vi hoppas på! :)

Sen blev det pannkisar till lunch innan vi tog oss ner till Scania för ett dopp. Mitt första i havet faktiskt. Skönt, men inte så varmt. Sen åkte jag och handlade lite för veckan innan jag lagade middag. Efter det bytte jag om och tog mig till Natta igen och så cyklade vi till söta Alice för lite mys innan vi drog till bo01 och Scania igen. Nu var det bad igen med Grabbsen, Matilda och Petra. Ikastad blev man också, men är jag förvånad? NEJ! haaha

När vi skulle bryta upp ville vi inte riktigt hem så alla tog sig hem till Natta för lite Singstar ett tag. En mysig och rolig dag!

Idag är det kanonväder så det var bo01 som gällde! Mötte upp friidrottstjejerna där, medans stackars Natta jobbade. Riktigt härligt tt få bättra på brännan lite och svalka sig i havet! Nu har jag varit hemma en stund och ätit och såfår jag se om det görs ngt ikväll. Imorgon ärdet seriespel på Sofiedal och jag ska spela Bästbollen på eftermiddagen.

Hörs!

Tillbaka i solen

2009-07-15 @ 12:07:49
Det är skönt och lämna tråkigt väder och komma ner till ett varmt och solig Malmö!

Resan gick ju bra, fick sitta i 1a klass och bi påpassad, uppskattat. Njöt av att ha datorn till hands även om den är supertröög! När jag kom hem bytte jag om och cyklade ner till stranden och träffade Natta, Petra och Matilda och hade mysigt med lite kortspel.

Nu ska jag cyka till Natta och njuta av solen!

Det värsta som finns är att falla på mållinjen

2009-07-14 @ 19:27:51

Usch jag är inte alls glad för tillfället. Vet inte vem det är som förstör för dig gumman, men jag skulle göra allt som gick för att ändra på det. Min magkänsla var så bra om att det skulle gå hela vägen fram den här gången. Men jag fick fel och det är inte alls kul. Känner nog väldigt lite i jämförelse med dig nu, men jag är här vad som än behövs. För för mig spelar det ingen roll hur långt du når, det finns alltid plats för dig och det gör det hos många andra också. Hoppas med allt i världen att du tar fram vinnarskallen efter att ha kommit lite vidare och känner att du vill slåss för andra tävlingsplatser, för de finns och man brukar ju säga att en friidrottare inte är som bäst förräns hon är 27 typ. Och det har du långt kvar till, även om det låter så bittert och säga det nu. Någon gång kommer medgången, men jag börjar också undra hur mycket motgångar man måste orka sig igenom först..

Tur att jag är nära dig snart för jag vill ge dig en stor kram!! <3

Slappardagar

2009-07-13 @ 21:16:42
Tjoho!

Har bara tagit det lugnt här igår och idag. Igår var jag väldigt låg..typ PMS. Kände mig väldigt olustig. Vi var och hälsade på farmor och det var ju mysigt men samtidigt blir hennes Alzeimer värre och det blir färre tillfällen då hon är helt klar och minns. Det jobbigaste är att hon är så medveten om det själv.

Idag har jag packat lite för hemresa imorgon, ska ju ner tills på söndag. Annars har jag sett på TV och suttit framför datorn en del.

Vi höres i Malmö!



Det är så härligt att njuta av svenska jordgubbar med glass! Mums!

Härliga dagar!

2009-07-12 @ 00:30:40
Nu är vi hemma igen från vår lilla tripp som började hos Gunnar ute på landet, nära Nykvarn. Vi åt gott och hade trevligt sällskap också i form av farbror Christer som är uppe på sommarvisit istället för hemma i Marbella. Jättetrevligt och som vanligt massa god mat!

Idag så spelade vi en mysig och trevlig korthålsbana innan vi åkte tillbaka till storstan och stannade på Grönan. Jag då som inte är vidare åksam av mig (alldeles för höjdrädd) fick väl till två åkatraktioner, men nöjde mig med att titta på och sedan väntade ett Sommarkrysset som vi lyckades planera in ovetandes om att det faktiskt var roliga artister. Själv har man ju lyckats bli ett typiskt tjejfan av EMD. Kan inte hjälpas att de sjunger bra och ser ju inte så dumma ut heller haha.

Hemma var vi vid halv elva. Imorgon blir det nog ganska slappt. Jag har lyckats börja läsa igen så ska nog göra det lite, gillar ju det egentligen men ger mig ingen tid annars.

Som sagt bilder blir det så småningom, men denna är iaf från Nattas 18års fest!
Sov så gott!



Biomys i ösregnet

2009-07-10 @ 11:27:29
Hejsansvejsan!

Igår så regnade det ju oavbrutet, det undgick väl ingen?
Men jag tog mig in till TÄby och gick runt där och försökte hitta något på all denna rea, men naturligtvis inte. Hittade inget som jag gillade över huvudtaget. Jo fresten, en blå sjal på Veromoda som kostat 200 och nu kostade 19 kronor! Snacka om kap!

Sen så kom pappa och vi tog något att dricka på Tegel och sedan kom syrrorna också. Lyckades fynda åt Molly, mkt nöjd och sedan blev det middag på Taco Bar förljt av biofilmen, The Proposal.
Jag har nog aldrig varit med om så mycket skratt i en biosalong, filmen var riktigt bra och sååå rolig! Ni måste bara se den, haha klockren helt enkelt!

Nu ska jag in i duschen för att sen åka ut till Mariefred och farbror Gunnar med hundar för en middag och sällskap. VI sover över och imorgon blir det Gröna Lund och förhoppningsvis Sommarkrysset!
Men solen ska lysa idag, det gör den inte! Jag har ju liksom planerat kläder efter att solen ska komma...


Härligt att känna storstadandan igen!

2009-07-09 @ 00:34:30
Hejsan!

Eftermiddagen och kvällen blev väldigt trevlig och mysig. Under veckan har jag och systrarna pappa för oss själva då Eric är på Hultsfred och har riktigt ball. Så vi tog oss in till stan och Hötorgshallen för god middag på Kajsas fisk och därefter blev det efterätt i kungshallen. Det ösregnade till och från men vi lyckades pricka in mitt emellan regnen och då gick vi ner på Kungsan och in en stund på NK. Efter det promenerade vi till Svampen och tog oss därifrån hem igen, mysig kväll!

Idag tog jag bussen ut till Ljusterö igen och satte mig i stolen hos Lonkis, mysigt och träffa henne igen och vi skrattade en hel del åt saker och ting :) Fin blev jag i håret också, som alltid! Bild kommer..
Efter det tog Kjell mig med hem och vi slappade en stund, sen kom Lonkis efter jobbet och vi åkte ner och hämtade pizza till middag. Sen har vi mest kollat film och tagit det lugn medans regnet öser ner utanför.

Imorgon ska jag in till Täby och strosa runt och kanske shoppa lite av presentkorten jag har, vi får se :) Bäst och passa på när man inte behöver känna ångest av att missa fina vädret.
Blir lite dåligt med bilder här när jag inte har sladden tillgänglig, men det får komma d¨och då!

Var tog solen vägen?

2009-07-07 @ 10:39:02
Hej på er!

Nu har jag haft en härlig start här hemma på Ljusterö (mamma) och Åkersberga!(pappa)
I lördags var vi som sagt hos morbror Johan för att fira kusin Linus 25årsdag och att han blivit färdig journalist. I söndags tog vi det mest lugnt och på kvällen blev det lite golfträning, och så blev jag bonusmoster, ej att förglömma! <3

Igår så spelade jag, mamma, Kjell och Christer (vän) på Lindö Park. Perfekt golfväder, men inte lika perfekt golf kan jag lungt säga. Jag kände mig alldeles för hängig. Men trevligt sällskap och efteråt fiick jag äntligen chansen att äta på restaurangen (pappa driver) och vi var alla jättenöjda.

Efter det åkte jag hem till pappa med syskonen och vi åt god mat o tog det lugnt.
Nu sitter jag här  med förkyld näsa, men hyfsat pigg annars och har utsick över ett blött Berga. Jag vill ju ha sooool!
Tanken var att vi på eftermiddagen ska in till stan, så jag hoppas verkligen att vädret lättar, så jag får andas lite storstadsluft igen ;)

Hon har kommit!

2009-07-05 @ 15:03:45
Hon kom i morse!! Vid fyra, morgonpigg! ;)

Så glada vi alla är för det! Och min intution stämde och det blev en flicka! Nu har hon många som kan skämma bort henne! ;) Och A och J kommer ju bli superföräldrar så glada för deras skull!! Så nu längtar vi tills vi får träffa henne! Förstå att jag spruckit av att inte skriva detta här, men det har jag inte velat i respekt till familjen och man vet ju aldrig liksom...men nu är det ju SÅ roligt!

Grattis!! <3

Väntar o väntar!

2009-07-05 @ 02:46:16
Haft en jättetrevlig dag i dag med alla! Får se om bilder kommer!

Det hände ikväll, och nu väntar vi på besked!!!!!! Är såååå spännande, vill veta NU!!! <3

Sov gott!

Hemma hemma!

2009-07-04 @ 13:57:37
Heej på er!

Hann inte riktigt blogga igår. Kan ju säga att jag var inte den piggaste efter typ två timmars sömn, men jag tog mig ändå på tåget med lite hjälp. :) Lyckades sova lite och var lite piggare när jag anlände till centralen (men tydligen glömsk iaf, åhhh va jag hoppas att det hittas igen!!!!!)

Möttes upp av mamma, Molly och Kjell, jätteroligt och se de igen! Var längesen! Tog oss hem och firade med middag på pizzerian, jag åt en god ceasarsallad. Mötte Wanja och Lennart också. Somnade senare väldigt trött och är piggare idag. Känner mig något snuvig, men tror det kan vara gräsallergi.

Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska ta trefärjan och hälsa på hos morbror Johan. Linus fyllde år för en vecka sedan och har blivit färdig journalist, så det ska firas! Mysigt och träffa alla där!

Som ni kanske förstår hade vi en riktigt lyckad födelsedagsfest hos Natta i torsdags! Det var väldigt varmt, men jättetrevligt. Jag var där ett tag innan och fixade mig och så. VId sju kom tjejgänget och vi åt middag. Vid tio droppade resten in och vi var en hel del som festade och dansade. riktigt roligt. Haha vi som var där längst kunde säga godmorgon då  solen gick upp, vid halv fem var jag hemma fortfarande 20 grader ute. Natha blev väldigt glad för det collage jag hade gjort åt henne! Med bilder på oss och äventyren vi gjort tillsammans under dessa två år, ska visa bilder sen!

Ha en fab lördag!

Hoppas att värkarna kommer igång mer snart, vi längtar ju så mycket!!

Bilduppdatering! + min present till Natta - bildkollage med bilder från vår tid som vänner!

Grym kväll!...

2009-07-03 @ 12:28:06

0-36a6c3df10c690e2a96994ac78a3cc58.png

Grym kväll! 

Hade en grym kväll igår, superkul! Väldigt få timmars sömn och nu sitter jag på taget i tyst avdelning, skönt! Vi hörs i sthlm! <3

Världens bästa Nathalie blir 18!

2009-07-02 @ 14:17:15
GRAAAAATTTTTIIIIISSSS TILL DIIIIG IDAG!!!

Så glad att fått lära känna dig, du e en supertjej! Så roligt vi har det tillsammans och jag hoppas vi fortsätter ha det länge till! Nu är vi båda två 18, så nu får nog resten se upp, man vet aldrig vad vi nu hittar på!! :D

Ojoj vad det ska firas ikväll! Hörde jag skål?

<3

Posten och jag är fortfarande vänner!!

2009-07-02 @ 14:04:04
Heej!

Jag blev glad och lättad när posten damp ner i morse!! Så nu är jag klar med presenten som nu är inslagen, vågar inte visa ifall självaste födelsedagsbarnet får för sig att kolla in här ;)
Men jag är väldigt nöjd och hoppas hon blir det också. Nu ska jag äta och sedan hoppa in i duschen!

Ha en härlig torsdag!


0a0d0133d6312101dbad7297fe7b7982.png

present

Posten och jag kan bli ovänner!

2009-07-01 @ 23:49:39
Det kom ingen post idag!!! Gaaash om den inte kommer i morgon har jag PROBLEM och måste göra ngt. I tisdags morse skickades det, då har de haft två dagar på sig, det kan väl inte gå en dag till?!

Ja ja, idag har jag solat en stund och sedan tog jag mig ner till stan för att fixa lite detaljer tills imorgon och sedan handlade jag mat inför tågresa på fredag.
Hemma igen harj ag börjat packa, har hälften nere i väskan,ska bli inressant att se om allt går i. Då är alla skor nerpackade i golfbagen. Egentligen bara kläder och necessär där i. Haha jag är expert på att packa för mycket, men man vet ju aldrig vad som kan hända. ;)

Sen så behövde söta Natha lite hjälp så jag drog dit och fick äta goda jordgubbar med glass och sedan färgade jag hennes hår, mkt fint.

Nu ska jag försöka få ner all packning och sedan sova, imorgon ber jag en bön om att posten kommer i tid så att jag kan fixa med det och sedan ska jag duscha och sedan få på mig klänningen, håret och så fixar jag hos natta. Ska dit till fem, vid sju börjar middgen och seda är det PAAAARTY! haah :D ÄR helpep!

Hoppas på att jag hinner skriva, annars får ni uppdatering på fredagkväll, hemma hemma hos familjen :)

Mysiga sommarkvällar

2009-07-01 @ 00:32:41
Hejsansvejsan!

Idag gick jag upp tidigt för att tvätta och städa. De bytte ut alla porttlefoner också. Vid två gick jag ner och solade lite. Orkade bara en timme för sedan blev det alldeles för varmt!
Sen åt jag lite och tog mig sedan till snart artonåriga Nathalie :) VI fixade lite inför dagen D som är på torsdag. Hjälpte till med tältet, inköpslista etc.

Vädet var mysigt så när som på en stor regnskur på kvällen, men efter den kommer alla härliga sommardofter. Det är tur att jag glömmer bort hur mkt underbarare allt är på sommaren än vintern, jag hade velat ha svensk sommar året om, urmysigt :)

Nu har jag kommit hem till en förhoppningsvis lyckad avfrstning av kylen (förra gången var den ofrivillig) och en TV som bara visar myrornas krig, vet inte vad som är fel. Har satt in och ut antennsladd etc, vad kan ha hänt? Nu ska jag sova. Imorgon hoppas jag på eftersök post så att jag kan  fixa och trixa :) Eventuellt färga en viss tjejs hår också!

Natti!
Bloggtoppen.se
RSS 2.0