Bilresan!

2008-10-31 @ 00:35:54

Jaha, vad har jag gjort idag då? Jo jag har suttit i en bil i ca 7 timmar!

Det var trevligt på ett sätt, hann umgås mycket med familjen och blev en del skratt och flummigheter. Jag såg bla Notting Hill på datorn, men var lite segt när regnet och gråheten började ta över.

Var i Malmö till ca sex och då var det upp och dumpa allt i lägenheten, som för övrigt är överbelamrad och sedan handla middag. Blev korv stroganoff, gott! Efter tog vi det lugnt och jag packade upp mina grejor. Är glad över att jag och Elena sover hos Maria de här dagarna, för jag hade ändå inte klarat av att se alla saker överallt hela tiden. Får klastrofobi och städpanik bara jag tänker på det!

Nu är jag jättetrött konstigt nog, eftersom jag bara suttit still hela dagen, men så är fallet och nu väntar sängen. Imorgon blir det nog lite Aqua-kul och promenad på stan.  Bjuder på bilder från gårdagen så länge.

Hoppas hoppas träffa en viss person också!

Molly, jag, mamma och Elena

mamma och Elena



mamma, Elisabeth och jag.

Cute flowers

2008-10-31 @ 00:13:37


Den här bilden är tagen med min 3,2 mpx kamera, ibland blir det bra!

Sisters <3

2008-10-31 @ 00:10:55


Systrar ♥

Toppendag på söder!

2008-10-30 @ 00:01:24
Sent idag igen blev detta!

Men dagen har varit toppen! Åkte in i morse och har promenerat på Söder fram till lunch, som vi åt på Sandy's. Efter det var det bion som gällde! Jag gillade nog filmen, alltså den är som de andra så det gäller att man gillar att det sjungs en hel del. Men gillade musiken så jag är nöjd.

Efter det tog vi en fika på Wayne's Coffee med en väninna till mamma som vi inte träffat på länge så det var mycket uppdaterande, men roligt.

Efter det bar det av hemmåt för middag och packning.

Imorgon bär det av hem till Malmö, men syskonen och pappa ska bila ner med mig och bli kvar ett par dagar, så det är mysigt. Hihi! Det är bra att att man kan kalla två platser för hem.

Bilder från dagen får komma senare, sitter vid fel dator och är ganska trött, så det får bli senare. Men så imorgon blir det nog ett inlägg när jag är tillbaka i Malmö, har ungefär sju timmars bilresa med familjen att vänta innan dess!

har iaf haft jättemysiga dagar här hemma och är glad över att vi spenderade dagar i Sthlm!

HSM3!

2008-10-29 @ 00:27:05

 
Imorgon ska jag upp tidigt och vi ska in till Söder!

Vi ska titta runt lite och även se nya High School Musicalfilmen, eftersom jag sett de andra ett antal gånger och låtarna etsat sig fast, kan man inte missa biofilmen.

Så imorgon blir det en mysig dag på Södermalm!





En måbra dag!

2008-10-29 @ 00:17:51

Ett sent inlägg blev detta! Klockan är snart imorgon, men blir lite så när dagen är fullbokad.

Imorse blev jag i alla fall äntligen klippt och slingad i håret, vilket var väldigt skönt och roligt. Som vanligt när Lonkis gör det! Som plus fick jag ju också träffa henne och vi uppdaterade varandra på det mesta. :)

Efter det åkte jag hem och satte mig bland annat framför ett program till mammas mobil, men det ville inte alls som jag och några onödiga timmar spenderades framför det. Vid fem fick jag äntligen träffa Bästa Ellinor! Vi pratade en massa om allt möjligt och åt supergod middag, tigerräkor i en god sås med pasta kan man säga. Det var roligt!
Allt är så himla lätt att prata med henne om.♥

Ja det var väl det. Hon och Lena gick väl ungefär vid tio, så då såg jag slutet av Rosa Bandet galan och en stund på Christine och sedan gjorde jag mig klar för natten. Tvättade ansiktet ordentligt, med en slags ansiktsmask och så.

Så nu mår jag bra och sitter/ligger i min säng och hela huset förutom jag sover. Tror nog att jag ska gå ner och ta något att äta, för hur ofta jag än är ensam på kvällarna, är det ändå skönt att vara själv hemma tycker jag.

Men först före och efter bilder och min fina mamma får också vara med.


Bilden till vänster ser det ut som jag har ljust hår på, dock är det inte så utan mörkare. Nya bilden är jag däremot ljushårig på, va tycks?

Min fina mamma, är vi lika?

En mysig måndag

2008-10-27 @ 22:21:13
Idag åkte vi in till stan för en lunch på Klara på Mäster Samuelsgatan med bonussyrran Angela. Det var mysigt och gott!
Efter det gick vi runt lite och tog en fika och planerade för biobesök på onsdag. Härligt att bara känna Stockholmsluften igen! :)

Påväg hem handlade vi lite och sedan hem och åt middag. Som jag gjorde! Hihi! Imponerade på alla mied min köttfärssås.

Imorgon blir det äntligen klippning och kanske annan färg hos Lonkis! Och på kvällen blir det att bjuda Bästa Ellinor på middag och tjejsnack!! Ska bli superroligt! Det är det som är positivt med att inte se alla så ofta, man blir så glad för det lilla att bara hinna prata en stund eller ännu gladare när man kan ses!

Hoppas eran dag varit bra! Mamma har bilderna, så får lägga upp de imorgon tsm med resultatet av klippningen

Saknar Natha och A i alla fall, men så blir det! <3

På Ljusterö

2008-10-26 @ 18:23:36
Så nu är jag här hemma.

Allt gick bra och smidigt. Härligt att mötas av familjen på flyplatsen!

Lilla Ljusterö däremot är oförändrat och så. En liten skärgårdsö, för de som inte varit här och kan nog säga nu att jag definitivt blivit en stadstjej. För jag har t o m glömt lite hur det faktiskt ser ut här och att allt är mindre än vad jag minns från gång till gång. Hihi!

Nu väntar middag, som jag inte behövt laga själv, det är skönt! :)

Stockholm nu kommer jag

2008-10-26 @ 13:00:53
Så nu är allt klart. har ätit lite, packat ihop och städat upp.
Det enda var att jag nog glömt en skolgrej i skolan på öppen plats. Hoppas att de finns kvar nästa vecka!

Så nu är det bara datorn kvar och sedan går flygbussen 13.40 från Södervärn så ska ta mig dit nu.

Ha det så bra, så hörs vi när jag färdats 60 mil.

Sista ruschen

2008-10-26 @ 10:56:05
Så nu kör vi!

Gårdagen var väldigt trevlig! God mat och trevligt sällskap som alltid, blev toppen. Efter middagen mötte jag upp A och andra kompisar en stund. Man blir lite splittrad när man har två liv och vill räcka till för alla, det här lovet har jag ju valt familjen, men vill ju egentligen träffa alla.

Nu har jag vaknat och ätit och ska ta en dusch för att sedan fixa i ordning det sista inför avresan.

Skriver igen innan jag lägger ihop datorn.

Saturday here I come

2008-10-25 @ 12:24:40
En lyckad fredag, följs upp av en skön lördag.

Idag ska jag fixa lite i lägenheten och plocka ihop min packning för veckan också. Hinna skriva ett mejl, köpa en blomma och kanske få en stund i det superfina vädret, vore trevligt.

Ikväll ska jag på inflyttningsmiddag hos en tjej i damlaget och efter det ska jag förmodligen möta upp A.

Have a nice day!

Oktober-Den rosa månaden

2008-10-24 @ 12:56:39
Har inte skrivet någonting om detta, så tänkte göra det nu. ♥

Som ni säkert vet är oktobermånad, Bröstcancerns månad. Det är nu speciellt som man lägger vikt i att samla in pengar till Bröstcancerfonden genom en mängd kampanjer. För ni alla bär väl Rosa Bandet på er jacka redan? Om inte, gå och köp ett på närmaste Ica, det är det minsta ni kan göra.

Och du! Du behöver inte vara tjej för att göra det, kvinna som man visar att man stödjer det här! För som man brukar säga. Cancern drabbar inte bara den sjuke, den drabbar även nära och kära runtomkring. Och vem vet, nästa som drabbas kanske är din mamma, din syster, din mormor, din moster eller din närmsta vän.

7000 kvinnor drabbas varje år, det betyder att 15-20 kvinnor får beskedet idag.

När ni ändå läst detta, tryck på bilden och ni kommer till en 18årig tjejs blogg, hennes mamma dog för två år sedan och hon bloggar under oktober månad om detta. Hennes första inlägg tog iaf mig på sängen och lämnar ingen oberörd. Hon skriver också om hur Du kan hjälpa till att bidra.


Vi tänkte besegra cancern - Vill Du vara med?


Usch, blir så påverkad av detta, åter till min lediga fredag.

Min lediga Fredag

2008-10-24 @ 11:57:47

Är lite jäktad, ska strax tvätta, men så här ser min lediga dag ut:

-11.00 - Sovmorgon
12.00 -16.00 - Tvättid
12.30 - Duscha
13.30 - Städa


Såhär kommer det ungefär se ut, blir lite konstigt eftersom jag måste ner i tvättstugan och vända några gånger. Kvällen ska spenderas med A.

Hoppas eran fredag blir super!

Stockholmsveckan

2008-10-23 @ 22:05:30


(  ) Umgås med nära och kära!
(  ) Aktiviteter med familjen, förhoppningsvis Stockholmsbesök
(  ) Klippa mig hos bäst-Lonkis
(  ) Måste tyvärr plugga lite också.


Tror ni detta hinns med på fyra dagar, det måste det göra!
På torsdag är tanken att syskonen, jag och pappa ska bila ner hem hit.

Höstlov!

2008-10-23 @ 16:28:30
Åh va skönt! Nu är lovet här!

Sista skoldagen är avklarad, ledig imorgon.
Hade fairwaywoods och drivertränig imorse. GIck hyfsad. VI avslutade med en chiptävling med vänsterklubba, gick inte bra.

Efter det var det skola och svenska som gällde. Fortsatte att se Troja. Historian och Religionen är anteckningslektioner och suger lite musten ur en, så är lite seg nu känner jag.

Nu är jag hemma och tar det lugnt. Har lite plugg över lovet att göra, men för tillfället låter jag det vara.

Grönt är gott

2008-10-22 @ 23:42:23
Nachostallriken jag gjorde blev supergod!

Tog bild, så kan visa den imorgon. Men kom verkligen och tänka på vilken skillnad det är på grönsakers smak, beroende på i vilket sammanhang de äts. Just tillsammans med köttfärs, creme fraice och salsasås blir de super!


   

Onsdagen, lyser upp veckan

2008-10-22 @ 19:09:39

Hejsan!

Idag var jag iväg och träffade tandläkaren. Han är inte den mest effektiva människan och jag blev nog kvar där i typ 1,5 h. Så jag hann inte ut till träningen. :(

Så när jag väl var klar, åkte jag och handlade mat. Så nu har jag en välfylld kyl! Vid ett började skolan och matte, väldigt onödig för alla snackade en massa och läraren gick bara igenom övningar ifrån provet, man ändå inte kom ihåg. Slutade väl den lektion efter 25 minuter och hade då en håltimme på typ två timmar. Fördrev den med kompisar och en dator.

Men sen var det ju estetisk verksamhet! Tycker verkligen att det är roligt och det är två timmar i veckan man får göra något helt annat än man gör vanligtvis. Vilket både är skönt och roligt! Eftersom det generear en hel del skratt. Idag gjorde vi lite improvisationssketcher. Skulle spela en scen ur en film och min grupp valde Titanic. Jag fick äran att spela båt, haha som vi skrattade, men hey det måste vara trovärdigt och det är inte så lätt! haha! Kan även bli en ändring i manus och en nya person (stor roll) kan komma att läggas till, kan i så fall bli jag som tar den. Var en roll som både jag och tydligen Stefan trodde kunde passa mig. Hihi, o trodde inte jag skulle säga det här, men då är rollen bara min! Haha, vem är jag?! Men det är inte klart än, så säger inte mer förräns det är det. Haha, fick även fäktas med svärd!

Nu skriker magen, så jag ska laga tacos!
Ikväll blir det inget pluggande, för det är klart iaf för veckan, så ikväll väntar Grey's!

Oj då, tröttheten kom

2008-10-21 @ 22:21:52

Dagen har varit okej. Började tidigt med rättskunskapsprov. Kände inte att jag fick till det med pluggningen av det, men när jag gav det tid tyckte jag ändå att jag svarade bra på allt.
Skolan fortsatte med rolig historia, samhälle och språk.

Väl hemma tog jag det lugnt och har ätit, tröttheten har varit här hela dagen och nu så när jag la mig i soffan, somnade jag framör Uggly Betty och igenom hela DH, :S så vet inte vad som hände där.

Men skönt var det, men med risk då för att det här inlägget blir knäppt, för jag e inte riktigt vaken ännu.

Så ni får sova så gott!

Imorgon väntar en tidig morgon hos tandläkaren!

Hemresa bokad!

2008-10-21 @ 11:15:17
Igår kväll bokade jag hemresa till Stockholm! Så vid fyra på söndag landar jag på Bromma!

Under tiden jag är här och vardagen flyter på tänker jag inte så mycket på hemma och familjen, (förstå mig rätt), men nu när jag vet att jag snart ska få träffa alla igen känns det med ens mycket mer i kroppen och en önskan om att veckan går fort!


Malmö Aviation is the shit när man flyger inrikes, bästa studentpriserna och lättaste servicen.

Grattis lillebror!

2008-10-21 @ 11:06:02


Idag fyller min lillebror år! Han blir sexton, så egentligen är han inte liten, men det är ändå så roligt att säga så, för jag kommer ändå alltid att vara äldst!

Stor puss och kram från din sis!

Överrös honom nu med grattiskommenatar bland kommentarerna, så kan han bli glatt överraskad nästa gång han läser!

Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist

2008-10-20 @ 21:41:18

Del 2

2008-10-20 @ 21:37:57
Hade matteprov idag, vilket inte alls gick, orkar inte älta det.
Men jag suger på det! Kunde innan, men inte när jag sitter med det framför mig. Finns det någonting som heter matteprovsdyselexi?! I så fall lider jag av det. Blir nog omprov..

Men i alla fall. Tittade på Aschmed the terrorist på engelskan, lägger upp den snart. E jätteroligt!

Nu sitter jag och pluggar rättskunskap, ska få in tre kapitel i huvudet inklusive grundlagarna inför imorgon!
Wish me Luck!

Första delen av dagen

2008-10-20 @ 20:51:46
Hejsan!

Morgonen började med träning. Blev sving och chip. Svingen verkar sitta helt plötsligt, så det håller i sig från förra veckan. Så jag var nöjd.

Det tråkiga är bara allt strul kring klubbens ekonomi för tillfället. De måste spara in och tar helt fel beslut för att göra det! De tror att Peter och Bengts företag, som innefattar shop, träning och range är för vinstdrivande för att de ska kunna låta det vara så i fortsättningen och eftersom de tror att de istället kan vinna på det, så har dom sagt upp de. De vill inte som det ser ut nu ha en sådan välsorterad shop i fortsättningen och de vill driva rangen själva, för att de tror att det kommer gå ihop.

Det de osmarta människorna har kokat ihop innefattar inte ett framtidstänk eller ett konsekvens-tänkande, de inser inte att alla juniorer och elit kommer att försvinna med Peter och Bengt eftersom det är därför vi är där.

De inser inte att vi tänker flytta med de och att de inte längre kommer ha tillgång till juniorer. Det innebär att deras klubb komer stå utan junior- och elitverksamhet och definitivt inte kommer att klara sig! Ni märker vilka smartheads som tänker ut detta...

Så såg min förmiddag ut. Berättar snart en annan sak.



 

To-Do v.43

2008-10-19 @ 16:14:26

(X) Matteprov
(X) Rättskunskapsprov
(X) LilleBror fyller 16år! Var tog de åren vägen =)
(  ) Samhällsuppgift ska påbörjas
(X) Boka biljett hem, höstlov nästa vecka

Nu spurtar vi inför höstlov nästa vecka, vilket märks även i skolan!

18/10-08 <3

2008-10-19 @ 16:07:08
Haft en superhelg!

Efter att ha tagit det lugnt igår så träffade jag A och hade det mysigt. Är jätteglad för det!!

Nu har jag vikt eftermiddagen åt plugg, men är på jättebra humör, så det kanske går bra!

18/10-08


En fredagskväll fylld med bus!

2008-10-19 @ 15:44:09
Såhär kan det se ut när Leo säger: "Joanna, lägg dig i sängen, nu ska vi busa"
E han inte sött så säg?!
Hihi!
 
Och såhär ser det ut när vi är på Ikea och barnen precis frågat om mer grädde och båda uttrycker till sin förtjusning: "Wow, vad mycket, kolla mamma! Hon gav mig allt det hääär!"


Så här ser det ut när pappa delar ut klistermärken till Leo. Han sitter en stund och funderar innan han börjar ta ett klistermärke i taget och sätter fast i sitt ansiktet. Kan tillläggas att det står "Tänd på mig" och " Släck efter dig" på de.


OBS! Klicka på bilderna för att få de större!

I'm Back

2008-10-18 @ 15:31:42

Så nu är jag hemma igen.

Gårdagskvällen var väldigt bra. VI åt och lekte och såg idol och barnen somnade vid nio, så allt gick jättebra. Leo skulle såklart busa en massa och just kittlingen av mig, kanske inte jag uppskattade så jättemycket men iaf. =)
Kan nog lägga upp lite bilder senare.

Jag sov över och idag var vi en sväng till ikea. Jag hade kvar mitt presentkort så jag köpte en ny blå badrumsmatta, som passar till färgerna inklusive en blå gästhandduk. Så nu matchar allt verkligen! :P

Har väl varit hemma sen ett och tagit det lugnt och sett lite film. Tänker ta en dusch nu och se vart resten av dagen spenderas med.

Nathalie åker till Polen idag för två veckors träningsläger, så henne kommer jag sakna! Min mor för den delen drar till varma Turkiet idag och henne är jag ju inte lite avundsjuk på.

själv blir jag kvar här hemma i höstrusket, men det är ju tur att det finns andra att umgås med istället. :P

TGIF!

2008-10-17 @ 17:05:54
Tjolahopp!

Idag är jag på humör eftersom det är fredag! Solen skiner ute och det ända är väl att jag är lite trött. Dagen såhär långt har varit bra. Inga nyheter i skolan. På samhällen ska vi göra ett grupparbete om statsskick i olika länder. Jag, Natha och Rebecca jobbar om Iran, vilket är väldigt intressant. Visste ni att tex homosexuella och kvinnor utan slöja döms till döden i form av hängning eller stening, hur sjukt är inte det? Och man är straffmyndig som kille vid 15 års ålder och vid 9 år som flicka! Tänk er hut många minderåriga som döms till döden, landet slår rekord i det.

Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Jag har nämligen vikt kvällen åt två väldigt mysiga barn, Alice och Leo, men som med alla barn krävs det ju att man är med när det går undan! Vet inte vad vi gör Alice vill förmodligen se Idol, så det blir nog så och förhoppningsvis gosar Leo in sig i mitt knä och så är allt bra!

Helgen vet jag inget om, förutom att jag måste plugga.

Får se när jag uppdaterar, kan bli imorgon då jag troligtvis blir kvar hos familjen över natten.

See you!

Mejla mig?!

2008-10-17 @ 13:34:40
Om det är någon som vill mejla mig, så kan ni göra det på:

jslifestyle@ho....

Saknar er! <3

2008-10-16 @ 23:24:56



 

Angela och Lonkis, var är ni någonstans?! Har inga bilder på er ju! Skicka till mig!
Förutom er märker ni ju hur dagsfärska alla dessa är! Hihi! Men alla e så fina!
Om ni klickar på bilden med fyra barn på förstoras den och en en flashback till min barndom visas!

Puss & Kram!

Flummigt eller bra?!

2008-10-16 @ 21:50:44
Hejsan!

Idag har jag tränat wedgar på morgonen, vilket gick helt okej. Blev lite lack på killarna bara, haha, men det är som det ska vara! Det är inte alltid det är lätt att bara träna med killar. :)

Efter det var det svenska och filmen Troja på schemat. Skönt att få lite avbrott från allt och filmen är ju bra, samtidigt som vi ska se den för att förstå Iliaden och Odyssen bättre. Sedan var det historiaprov! Vet inte riktigt hur det gick, vi var så tidspressade, så antingen blev allt bara flummigt eller så blev det bra, jag får se. Men tycker verkligen om historia så hoppas att det blev bra.

Efter det var det ytterligare en ansträngande lektion i form av religion. Nu har vi börjat på Kristendomen. Så såg min skoldag ut. När jag kom hem har jag tvättat och ätit och tagit det lugnt. Ska strax sova oxkså. Väldigt skönt att veckans jobb är klart. Nu är det bara nästa veckas kvar...

Sov Gott!

En toppendag!

2008-10-15 @ 23:44:36
Idag när jag vaknade, kände jag verkligen inte att den här dagen skulle bli som den blev. Var inte så jättesugen på att spela och väldigt trött. Vädret har varit grått och regnit i stort sätt hela dagen också och det gör mig bara ännu segare.

Började med att golfen gick super! Har inte spelat så bra på länge! Fråga mig inte var det kom ifrån, men det var roligt och jag slog killarna=viktigt! Gick +1 (36 slag) Träffade alla fairways och alla greener förutom två, varav på den ena gjorde jag sandipar (slog upp bollen från bunkern och satte första putten för par.) Var superroligt!'

Fortsatte efter det med skola och matte, den var också helt okej och hängde med på hela övningsprovet.

Och sedan var det väl det som jag tyckte skulle bli roligast imorse. Nämligen teateraudition igen, med en ny rolig scen med Constance. Den här scenen var roligare än den första, för man kunde spela ut mer i denna. Jag var jättenöjd efterråt och har nu lärt mig båda scenerna utan och innan och det blev som jag hade tänkt och planerat, så jag var nöjd. Vi var fyra som provspelade och det var endast 2-3 som skulle få rollen. Var inställd på att de skulle säga ngt i stil med; Tack Joanna, men vi ser dig gärna i en roll som dörrvakt och faktum är att jag hade tagit det och varit nöjd. Men vet ni?!
Stefan och Jenny tyckte att jag gjorde scenerna jättebra och jag fick rollen som Constance!! Hur sjukt är inte det?! Det verkar finnas en liten skådespelerska inom mig och jag tycker det ska bli superroligt att få hitta henne!

Så vill ni se min debut på en scen, får ni ta er hit ner någon gång i maj!

Nu ska jag plugga klart historian och sedan sova.

Detta har varit en toppendag!

Ingen sovmorgon

2008-10-15 @ 00:00:17
Hej!

Idag började dagen med att jag hade kunnat sova två timmar till imorse. När vi kom till skolan vid nio visade det sig att vi inte skulle börja förräns elva. Mobilutskicken som vi annars får var sena, så vi hade redan kommit dit. Suck! Men men. Lyssnade på en intressant föreläsning av två personer som jobbar för KRIS (kriminellasrättisamhället) och de båda hade själva varit missbrukare. De berättade om deras liv och det var väldigt intressant att höra!

Efter det var det engelska och spanska, vilket gick bra.

Efter det åkte jag hem och har träffat A, pluggat manus och historia och hunnit äta och tittatr på TV.
Nu är mina ögon trötta och jag ska gå och lägga mig.

Imorgon ska jag spela nio hål golf och hoppas på solsken, för det börjar bli kallt på mornarna nu. och lite flyt i spelet skulle inte skada.

En ny mysig morgonvana!

2008-10-14 @ 19:23:22

Hej på er!

Dagen blev lite annorlunda idag, men det berättar jag senare, för nu till min nya morgonvana.
Fick ett erbjudande om att få sydsvenskan gratis i en månad och nappade på det. Känns inte som att jag hinner med i nyhetsvärlden så mkt längre och det är något jag saknar. Så nu börjar jag med att ta mer tid på mig vid frukosten genom att läsa igenom tidningen!

En ny mysig morgonvana!

To-Do v.42

2008-10-13 @ 23:21:45

(  ) Engelskaläxa
(  ) Spanskaläxa
(  ) Historiaprov
(  ) Teateraudition
(  ) Svenskaläxa

Inför nästa vecka har jag matteprov (hjälp! :S), rättskunskapsprov och förodligen religionsprov.
OMG!

Måndag igen

2008-10-13 @ 23:05:26
Idag började dagen med träning i kallt väder. Puttning stod på schemat och det gick bra. SLog lite också och det funkade helt okej. Har inte tränat sedan förra måndagen så helt okej.

Efter det var det en helt okej skoldag. Blev något irriterad på vissa som inte är tysta under mattelektionen och istället driver med folk, men annars var allt bra.

Efter det åkte jag hem och har pluggat engelska och börjat på spanskan, ska gör klart den nu. Har lagat köttfärssås till middag och tittat på bla. SOS familj, vilket var lite intressant.

En helt okej start på veckan och imorgon har jag lite sovmorgon som uppskattas!

Härlig söndag

2008-10-12 @ 23:42:20
God kväll!

Den här dagen blev riktigt bra, förutom då att jag inte träffade en person men iaf.
Jag mötte upp Natha vid Stadion för att se på hockeymatch som hennes pojkvän spelade i. De riktigt knäckte växjö med 7-2, så det var roligt. Efter det pluggade vi manus hos henne. Haha! Jag har riktigt roliga repliker och nu gälller det att hitta inlevelsen också.

VId fyra halv fem cyklade jag och handlade lite, nej jag gjorde aldrig det igår. =) Sedan hem en stund för att sedan äta middag med moster, Krister och Nils. Supergod kycklinggryta bjöds det på!!

Nu hemma igen har jag tagit det lugnt och tittat på den mysiga filmen Pretty Woman. Plugget har jag lagt till imorgon, ska sitta kvar i skolan och göra alllt. Konstigt, men blev sugen på att göra allt på en gång, så det är väl bäst att passa på medans viljan är med mig. Hörs imorgon!

Fresten, Kock-Alexander från Idol, som tråkigt nog fick lämna idol innan kvalveckan har släppt singel och snart skiva! Och låten gillar jag, hör själva.

Pluggsöndag

2008-10-12 @ 12:00:40
Kvällen igår spenderades med Natha och kompisar. Såg en sjuk film på fyran :S

Idag är det plugg som gäller. Måste plugga på manus och religion. Så ska snart möta upp Natha för att göra det.

Ska nog äta middag med Mostern också.

Hörs!

Mysig kväll

2008-10-11 @ 15:11:53
Handlingen igår blev liten, så ska snart gå och handla lite mer.

Kvällen blev i alla fall jättemysig. VI åt väldigt goda lammkotletter med tillbehör och marängsuish(?) till efterrätt! Yammi.
Roligt att träffa mostern o Krister igen och vi hanna med att prata om allt möjligt.

Efter middagen sa vi hej då och så cyklade jag och träffade A och senare Agnes och Nathalie. Såg bla på en sjuk humorfilm, haha. Tror den hette Varan tv.

Idag tog jag lite sovmorgoon, och har tagit det lugnt. Men ska nu handla lite för att sedan plugga lite inför veckan som kommer.
Ikväll blir det nog lite mysig hemmakväll framför ngn film, möjligtvis att jag träffar nathalie.

Och fresten! jag och Natha gjorde så pass bra ifrån oss på vår teateraudition så vi ska få lva in yttarligare ett manus för att prova igen, haha! Vem hade kunnat ana detta?

Äntligen Fredag!

2008-10-10 @ 14:07:13
Veckan har kommit in på den roligaste delen, ledigheten! Så nice.
Har precis slutat för dagen och står nu inför ett litet problem. Antingen handlar jag nu på en bättre butik eller så handlar jag på ett ställe närmre mig, eller så kvittar jag i det och handlar imorgon! haha! Vilket dilemma och känner jag mig själv rätt så blir det...

Efter det, hur jag nu än löser det ska jag hem en sväng för att fixa lite innan jag ska träffa mostern och hennes sällskap för middag. Blir trevligt!

Senare ikväll ska jag förmodligen träffa kompisar och A, ingen koll på vad som händer, men det visar sig.

En späckad fredag, precis vad jag vill ha.

Hoppas eran fredag blir lika bra! Får se om jag tar någon bild jag kan dela med mig av senare.

Hörs av imorgon antagligen.

Flashback till barndomen och debatt

2008-10-09 @ 22:24:18

Hej!

Gick bra hos doktorn idag. Fick lite minnen från när man var liten och gick till doktorn för att ta prover och kolla i halsen, de var vad jag gjorde idag och det enda som saknades var väl kanske bokmärket jag brukade få. =) Hade i alla fall inga bakterier i halsen och känner mig idag mycket bättre än tidigare i veckan.

Har ändå tagit det lugnt, för att kunna dra igång igen imorgon.

Nu på kvällen har jag råkat ut för lite konstiga TV-program. Först satt jag och zappade emellan kanalerna när jag stannade på tv4+ och Per Mobergs matlagningsprogram visades. haha! Helt skum person han är. Först och främst var han kläddi mjukisschorts, träskor och lila skjorta. Sedan så stod han och viftade med sitt hår och smakade av allting med fingrarna, inklusive smaskade hur mycket som helst i mokrofonen. Kanske inte det mest glamourösa programmet. :S

Sedan så precis nu klockan tio visas debatt på svt. de pratar om alkoholmissbruk kring minderåriga. Det som är det knäppa är att det under veckan har skett flera påhopp emot Isabella Löwengrip, som leder Sveriges största blogg, om att hon missbrukar alkohol, vilket hon verkligen inte gör. Hon säger själv att hon kanske dricker ngt glas vin i veckan, vilket såklart inte är rätt. Men det är stor skillnad på det och hur övriga ungdomar missbrukar alkohol i hennes ålder. Hela den här debatten var bara för billig. Janne J hade verkligen inga bra argument att komma med och typ drar Bella som exempel för hela landets ungdomar, bara för att hon visar upp sin vardag offentligt och ingenting vettigt blev det av det heller. Förutom då möjligtvis en kille som jobbar med alkoholkonsumtionen som stod upp för Bella och lade över mycket av ansvaret på andra ungdomar och deras föräldrar. Guud blir så knäpp på människor och framförallt vuxna människor ibland, som blundar för problem och skälper över de på andra och i det här fallet yngre (oskyldiga människor)!! Haha, det hela blir ju inte bättre av att han som håller koll på kommentarer som kommer in och likande, ser helt påverkad ut. Haha!

Så nu fick jag det sagt. Nu ska jag röja bort alla tecken på att jag varit sjuk de senaste dagarna, dvs disk och kläder. Sedan ska jag sova.

Första intrycket

2008-10-09 @ 10:41:44

Jag fick äntligen tag på rätt vårdcenttral, eftersom jag ska kolla om jag kan få medicin för mitt halsont. Det är bara det att anten jag får tag i låter som hon ska somna. Så många gånger hon hinner sucka under den minuten vi pratar med varandra är oberäklig. Nu kan hon inte boka mig utan jag måste först ta mig dit för att sean så småningom kunna bli bokat. Oj vad jag inte har höga tankar om detta! Slutar väl med at jag får tid om två veckor, eller att jag struntar i allt detta och har ont.

Får se vad som händer.

To-Do v.41

2008-10-08 @ 20:01:48

Här kommer en sen to-do lista för veckan.

(X) Engelskaglosor
(X) Teateraudition
(  ) Religionsprov, är sjuk
(  ) Moster kommer med sällskap, bjuden på middag
(  ) Hitta på något roligt i helgen

Suck

2008-10-08 @ 19:20:42

Detta är inte så kul .

Igår när jag kom hem kröp jag ner i sängen med feberfrossa och ond hals. Där låg jag i stort sett hela kvällen. Imorse när jag vaknade kännde jag mig något piggare, men halsen gjorde ondare och när jag kollar, visar det sig att ena sidan är lika svullen som en kula och vitprickig. Hm, aj! Hoppade över träningen och matten. Men eftersom min skådespelarkarriär hängde på min audition idag var jag tvungen att gå. Tror ändå att det gick okej. =)

Så nu är jag hemma igen och har precis ätit den första riktiga måltiden idag, vilket resulterade i lite magknip.
Imorgon blir det till att gå och kolla om jag har streptokocker, skulle underlätta och gå snabbare om jag fick medicin, jag vill vara frisk tills på fredag! Att vara sjuk är skittråkigt. :(

Inte sjuk, inte sjuk, inte sjuk

2008-10-07 @ 12:06:48

Sov åtta timmar i natt, känner mig trots det inte pigg. Tryckte i stället i mig ibumetin för att dölja en väldigt verkande hals. Sitter på min tredje lektion just nu och kan känna att medicinen har börjat gå ur. Blir nog en sväng till statoil för lite halstabletter snart.

Jag tycker synd om mig själv

2008-10-06 @ 22:21:06
Detta är inget inlägg för de som inte känner för att läsa om jämmer/gnäll!

Dagen började med att jag imorse vaknade och kände mig lite halvt trög i halsen när jag svalde. Hällde i mig lite te och tyck te ändå (intalade mig själv) att det inte var något.

VÄdret har för övrigt varit jättefint, varmt och soligt. Så träningen var rolig! Körde i stort sett sving. Just nu är inte alla kroppsdelar synkade, så ngt vidare bra kan jag inte säga att det gick.

I skolan väntade lite naturredovisningar, bla om konspirationsteorier kring 11/9-01, tycker det är intressant! Efter det var det matte och kan erkänna att där var kanske inte fokuset på högsta nivån. Engelskan gick okej.

Halsen har lurat hela tiden och efter skolan kändes det som kroppen även gav upp lite. Efter skolan var jag förbi A en kortis, som fyllde år, grattis! :D Efter det cyklade jag till Atleticum och mötte upp Natha med träningskompisar. Måste bara flyka in att jag hittar helt bra i limhamnsområdet som innefattar, Stadion, Natha, Erikslust. Är stolt, för det är inte direkt del lättaste området i Malmö.

Jag imponerade även alla träningskompisar/landslagspersoner etc.  inkl. Natha med att lyckas jättebra med att häva mig upp för ett rep, hängades från taket. Haha, STOLT, otränad i armarna, Joanna, imponerar. HIih! Ni förstår att detta inlägg redan har spårat ur...

Efter detta tog vi oss till Natha för att äta god middag och plugga manus inför vår "teateraudition" på onsdag. haha!

Kroppen har nu börjat ömma och temperaturen i kroppen är nog inte vad den borde vara.
Nu har jag precis kommit hem, det innebär att man slappnar av, vilket innebär att allt känns värre och sängen är väldigt lockande! Har egentligen engelskaglosor att plugga...hm, sängen eller plugg, sängen eller plugg...

Sorry för detta inlägg, lär nog skratta imorgon när jag läser detta.

Mamma: Går bra att göra som vi tänkte med trafikskolan...
Pappa: Skulle ha ringt dig idag, men blev inte så som du förstår, gör det imorgon,annars kan väl du pröva. <3

Helgen i efterhand

2008-10-06 @ 00:12:25
Jaha...inte vidare bra uppdatering. Blir inte att jag sitter framför datorn under helgen, eller snarare har tillgång till en, så därför är det lite sämre med skrivandet. Så, det var denna gångs bortförklaring.

Det här är vad jag har gjort:

I lördags fick jag äntligen lite sovmorgon, vilket var väldigt skönt. Tog det väldigt lugnt ända fram tills vid tvåtiden. Då hämtade Maria mig för att gå på handledarkurs. Så nu får jag, när jag fått tillståndet lov att börja övningsköra, vilket skrämmer mig, men det borde framförallt skrämma er som är ute på vägarna samtidigt som jag. Hiihi! Efter det träffade jag A och vi mötte upp lite andra kompisar. haha! Är ni medvetna om att om man sätter en stor TV inklusive ett PS3 och ett fifafotbollsspel framför ett  gäng killar, blir de galna. haha! Skrattade riktigt mkt åt de och det som är ännu roligare är att klaga på de om hur dåligt de spelar, då blir de garanterat ännu galnare. hihi!

Idag vaknade jag upp sent. Så dagen har egentligen bara spenderats framför lite TV och plugg, lite lat sådär. Den omtalade stormen träffade oss under natten, kanske inte så farlig. Men blåst och regnat har det gjort hela dagen, tråkigt alltså, ända fram tills ikväll, då kom plötsligt solen.

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova. Imorgon är det en ny vecka.

A = en person jag träffade på luftkastellet. Som jag umgåtts med en del den här senaste veckan. =)

Dressed för success

2008-10-03 @ 17:55:56
Så, nu har jag fått alla kläderna från skolan. Förutom mjukisbyxorna som är påväg.
Giss om jag är en stolt ProCivitaselev, som får bära dess kläder!


Jag överlevde!

2008-10-03 @ 17:49:36

Eftersom jag skriver nu så överlevde jag tandläkaren! Men det gjorde ganska ont när han skulle ta bort suturen, och nu känns det väldigt konstigt att kunna känna gomen igen, efter ett år. :S Men nu ömmar det igen.

När jag kom hem väntade en rolig överraskning, i form av min personliga almanacka.


Klicka för stöttre bilder.


Spanskaprovet gick okej idag i alla fall, blir godkänd tror jag.

Nu är jag hjättehungrig, ska äta tacos. Sedan ska jag nog träffa Nathalie.



Förlåt för min något disträa samtal med dig mamma, jag kan väl höra av mig i slutet av helgen! <3

Tandläkarskräck

2008-10-03 @ 12:51:59
Idag ska jag ta ut min sutur jag har i gomen! Är jätterädd för att det ska göra ont, eftersom den är fastlimmad i fyra tänder!  :S Plus att han ska ta massa avgjutningar, vilket e jätteobehagligt. Alltså ingen rolig ftermiddagsaktivitet för min del.

Nu väntar Idrottspsykologi.

Bloggkoll!

2008-10-03 @ 02:05:46
Osynlig länk precis här under, följ mig på bloggkoll!
Följ min blogg med bloggkoll

Hallå!?

2008-10-03 @ 00:10:39

Är det någon mer än jag som tycker att uppdateringarna är för få?
Glömde helt bort att jag inte skrivit något idag. Började i alla fall med lite sovmorgon. Ingen träning idag, så städade upp lite och duschade etc på morgonen. Till skolan vid tolv för svenska, följt av en alltid lika rolig historialektion. Anders e så ball.
Religionen som brukar vara krävande, var inte så jobbig tack vare i stort sett bara genomgång inför nästa veckas prov. Efter skolan åkte jag hem, tanken var att den skulle bli annorlunda, men det slutade med att jag varit hemma och pluggat inför spanskaprovet imorgon. VIlket jag har att tacka npgon för, hihi =).
Bara det att inget går in i huvudet. I spanska satsar jag endast på VG, är ingen kurs jag lägger stor kraft på. Så det gör inte så mkt om jag bara gör G på provet imorgon.Har ändå chans på bättre senare.

Nu ska jag strax sova. Och imorgon är det Fredag!



Hela kvällen lös upp efter att ha pratat med min älskade Ellinor! Skulle kunna gör det i evigheter, Älskar Dig! Pussar <333

So you think you can dance

2008-10-02 @ 00:32:34
Nu ska jag sova. Ska bara tala om att när jag kom hem efter estetiska verksamheten , som för övrigt gick bratvättade jag och tog det lugnt. Har även pluggat lite, men måste göra det imorgon också...
Blev egna hamburgre till middag, det var gott.

Har även tittat på Greys och SYTYCD (se rubrik) .Båda programmen var uper och rätt person vann SYTYCD!

Nu ska jag sova.

Imorgon är det träning och skola som gäller.

Varför är jag trött?

2008-10-01 @ 14:33:37

Jag somnade ganska tidigt igår, ändå är jag trött idag. Spelade nio hål golf imorse, vilket jag kanske skulle ha skipapt, med tanke på att marcus typ slog mig med sju slag! Det var nog säsongens sämsta puttning jag bjöd på. Inget gjorde det bättre att det var blåsigt och kallt.

Efter detta åkte vi till skolan för en timmes matte. Gick sådär. Nu har jag en timmes håltimme innan jag och nathalie ska ha estetisk verksamhet. Idag ska vi äntligen (!) få manus och sedan får vi se.

Vid fem är det hem som gäller, måste plugga till spanskaprovet och tvätta, suck.

Ikväll blir det nog lite Greys Anatomy, är ju premiär i Sverige, får se om jag tittar eftersom jag redan sett det. :)

Anledning: blogg.se

2008-10-01 @ 14:24:15

Hej på er!

Igår när jag skulle skriva, gik det inte att logga in. SÅ får uppdatera nu istället.

Gårdagen började tidigt med lektioner ända fram till tre. Efter det var det hem som gällde. VIlade en stund och sedan blev jag hämtad av Maria för att passa barnen från sex-nio. Gick väldigt bra och barnen var väldigt lugna för ovanlighetens skull. Vi låg och mös i soffan och jag kan säga att jag somnade till ett antal gånger. Men har man en kelig Leo i knät så har man.

Väl hemma igen såg jag på Desperate Housewifes och somnde tidigt.


Lägger upp dagens uppdatering strax.

Bloggtoppen.se
RSS 2.0