Vilken lättnad!

2008-09-29 @ 22:34:40
Dagen har precis blivit bätte! Började lite halvtrött med träning imorse. Chip och putt, ingen direkt känsla, förrens på slutet.

Efter det var det skola ooch skolfotografering, dagens undandtag, blev helt sjukt dåligt. Kännde mig helt onaturlig. Blir nog ett hål i porträttfotona i år. Men men.

Efter det var det matte, följt av engelska På matten idag satt man som ett litet frågetecken igen, känner att detta går i perioder. Hade vi haft prov idag, hade jag varit körd. engelskan gick bra, och det är här det positiva börjar.

FIck tillbaka debattartikel om att man skulle sluta äta skräpmat. Jag var helt säker på ett IG, då jag inte alls kände mig nöjd och hade typ hafsat ihop den på en halvtimme. Men, fick tillbaka den med kommentaren att jag skrivit ett bra arbete, väldigt lite fel etc. men att den var lite för kort, och det hade jag ju redan förstått. Så fick ett G/VG trots det och det känns riktigt bra. Hade jag då skrivit längre hade det förmodligen blivit ett MVG, och det är skönt att jag faktiskt kan.

Efter skolan var jag med min Nathalie, tog det lugnt och såg på film. Nu är jag hemma och har precis öppnat upp intranätet och möttes av ett stort MVG! Fick det på inlämningen av ideologierna, och det ska jag säga, var riktigt skönt! Ytterligare ett arbete jag kännde att jag inte gjort fullt ut! Härligt att man verkar ha någon slags talang ändå. ;)

Nu ska jag plugga lite engelskaglosor och se idol.

To-Do v.40

2008-09-28 @ 21:52:21

( X ) Skolfoto
( X ) Engelskaläxa
(    ) Spanskaprov
( X ) Träna
( X ) Tvätta
(    ) Läsa in mig på lite teaterscener
( X ) Umgås med mina underbara vänner

Kommer inte på något annat för stunden.

Uppdatering kommer här!

2008-09-28 @ 21:22:28

Haft söndagen som vilodag idag. Pluggat lite och tagit det lugnt. Igår kväll var jag däremot med massa kompisar, det var roligt!

Känner inte att jag har någonting direkt att dela med mig av, så lägger upp min to-do lista snart, så skriver jag mer imorgon.

En rolig gårdagskväll!

2008-09-27 @ 15:29:51
Gårdagen blev riktigt lyckad! Åkte hem till Natha och vi fixade oss i ordning. Sedan gick vi till en annan kompis och slöt upp med de andra. Hade rikitigt roligt. Vid jag tror halv tolv, åkte vi till Luftkastellet och dansade! Hade jätteroligt och dansade typ oavbrutet, vilket känns i kroppen och fötterna idag. =)

Idag blev vi väckta vid ett, vi som tänkt att vi skulle vakna vid tolv, haha! Men men. jag kan inte direkt säga att jag känner mig på topp, men det spela ingen roll. Sitter just nu och tiittar på Greys Anatomy ,säsongsstarten.

Vet inte om jag skriver mer idag, så ni får ha en rolig lördag!


Såhär såg jag ut, tyvärr blev det inte så mkt andra bilder.

Utgång på g

2008-09-26 @ 15:07:26

Ojoj! Bloggen får komma emellan aktiviteter idag. Hinner inte mer. Nu är skolan klar och jag är hemma och mellanlandar. Inga direkta nyheter ifrån skolan...lämnade in en idrottspsykologiuppgift om målsättning som jag blev nöjd med tror jag. Pratade om Feminism i på samhället, vill ni ha jämnställdhet?

Vid två var det slut, stack upp med Natha på stan kolla efter lite kläder och nu är jag här. Ska ta en powernap på en kvart, för att sedan plocka ihop alla(!) kläder som jag ska ta med mig till Nthalie, ni vet klädproblem...
Efter det är det träning som gäller vid fyra till fem, hem hämta packning och sedan till Nathalie!

Väl där ska vi ses ett gäng som sedan ska till Luftkastellet ikväll! Den officiella insparken! Ett  dansställe. Ska blir jätteroligt! Som ni förstår blir bloggen lite lidande, men lovar att uppdatera imorgon och vem vet, lite bilder kanske slinker in också, den som lever får se!

Å jag blir så lack!

2008-09-25 @ 23:27:14

Varför har vårt samhälle blivit så elektronikinriktat?! Okej om saker och ting alltid funkar, men det går verkligen åt skogen när de inte gör det. Detta har hänt mig. Min dator har helt plötsligt bestämt sig för att sega ihop, dokument går inte att öppna och ladda ner och hit och dit! Åå så mkt energi går åt till skitsaker!
Så nu får jag göra klart de sista läxorna, trots att jag tänkt göra de mkt tidigare,tack vare att det viktigaste inte fungerar  när det måste.

Aja. Dagen började med träning. Korta wedgar, gickbra. Skolan följde upp med en svenskalektion i ren litteraturanda, en något flummig men alltid lika rolig historialektion och sist men verkligen inte minst religionslektionen, som verkligen kräver att man lyssnar om man ska förstå och hinna anteckna.

Förutom det fick vi våra träningakläder idag, eller jag fick halva, får resten nästa vecka. Alla idrottare på skolan fick shorts, mjukisbyxor, tunn långärmad och en tjockare tröja. Visar när jag fått allt. Men är jättesnygga, med procivitasmärke och kläderna är puma. Så nu kan vi göra ännu mera reklam!

Efter skolan handlade jag mat, som jag är tacksam att jag fick hem, efter att ha varit lite vågad i mitt packande, men det gick. Lagade tandorikyckling till middag. Pluggat det som gick och tittat på idol och sköningarna filip och fredrik.

Nu ska jag göra klart det sista plugget och sedan sova!

Dagen

2008-09-25 @ 08:29:32
Hej!
Nu är jag iordninggjord och ska cykla till träning. Så här ser dagen ut:

0900-10.30 - Träning
11.55-15.30 - Skola
16.00-17.00- Handla
1700-1800- Äta
18-00-?- Plugga




Anna, lätt en idol

2008-09-24 @ 23:52:02

Estetiska verksamheten var jätterolig, tror det kommer bli superroligt fatksikt! Nu är det bestämt att vi ska sätta upp De tre musketörerna,verkar vara en väldigt bra pjäs och för er som sett disneyfilmen, är den inte alls så.

Sedan var skolan slut och jag åkte hem. Hade tänkt att jag skulle handla, men tar det imorgon istället. Har tagit det lugnt och bla sett Idol. Om ni missade Anna Bergendaghl har ni verkligen missat något! Hon är sjuuukt bra och även om hon inte går så långt nu, vilket jag tror hon gör kommer hon lätt bli en stoor stjärna och förmodligen briljera utomlands. Helt otrolig, gå in kolla in klipp på tv4 om ni missat det.

Nu ska jag diska och sedan hoppa i säng.

-Jaha, okej, mm visst

2008-09-24 @ 14:29:55
Nu är jag nästan klar för dagen. Började med en kat-ta-st-ro-fal golfrunda. Okej. kanske inte jättefarligt men jag svingade typ med armarna. Blir lätt så när man är trött. Sov riktigt gott i natt dock, typ nio timmar, det var ett tag sedan.

Nu kom jag från matten, idag var det olika uträkningar av ekvationer, grafisk-, substitutuionsmetoden och additionsmetoden. Idag gick det faktiskt bra, hänger helt med sitter typ och bara, - Jaha så det e så man gör!
Tänk va olika det kan vara.

Nu är det två timmars estetisk verksamhet som gäller. Jag och Nathalie ska nämligen bli skådespelare...ha-ha-ha. =)(not)

Äntligen!

2008-09-23 @ 22:02:28
Nu har jag inte gjort någonting. Suttit och kollat på One tree hill och Gossip girl. Pratat med lite familj och kompisar. Kändes riktigt skönt att inte göra någonting och veta att jag kunnde det. Nu ser jag fram emot många timmars sömn! Har de två senaste dagarna varit dåligt med just det och det känns kan jag säga.  Ursäktar att inläggen inte varit direkt intressanta idag!
SÅ nu tror jag att jag ska skynda mig att bädda.

Vi hörs imorgon!




Det här ser ut och vara en riktig skönhetssömn, hoppas att jag upplever det inatt!

Tröttheten blev för mycket

2008-09-23 @ 17:36:31
Idag har jag varit riktigt trött, hade lätt somnatsittande på stolen i skolan om jag fått. Lämnade in mitt samhällsarbete idag, men var tyvärr inte jättenöjd. Känndes som jag kunnat gjort bättre.
Efter skolan tog jag och Nathalie en fika på stan. Blev lite snack om att bland annat hitta på något i helgen, men vi får se..Nu skulle jag egentligen ha tränat, men hela jag är en zoombie så hoppar det och tar det lugnt och somnar antagligen tidigt istället. Kan träna en timme xtra imorgon bitti i stället. märker att dettta inlägg även bleven smula konstigt, men skyller på tröttheten.

Nu blir the OTH och Gossip Girl, kom nya avsnitt idag.



En söt Nathalie                                                    Min kanelbulle

Personlig almanacka, my wish

2008-09-22 @ 20:25:31

Denna almanacka är något jag verkligen skulle vilja ha. Här kan jag hålla kolla på allt och ändå är den personlig iform av designen. Den almanackan jag har nu är fin, men den har inte alls samma funktioner som denna.
http://www.personligalmanacka.se/

To-Do v.39

2008-09-22 @ 20:15:38

(X) Naturskunskapsredovisining
(X) Samhällsuppgift klar
(  ) Idrottspsykologi, målsättning klar
(  ) Historiauppgifter klara
(  ) Mejlutskick till idrottsföreningen (är ordf)
(  ) Handla
(X) Träna!
(  ) Se det nya avsnittet av Grey's Anatomy, kan knappt bärga mig.

Är vad jag kan komma på nu, mkt såklart gällande skolan.

En klassisk måndag

2008-09-22 @ 19:36:20
...ja att det är måndag idag, var inte så jättelockande imorse. Sängen såg väldigt inbjudande ut när jag klivit ut på det iskalla golvet. Duschen fick agera väckarklocka. Började dagen med träning. Eftersom jag inte tränat i helgen blev det puttning och sving. Puttningen gick väldigt bra. Satte ett litet rekord idag i en puttövning och svingen funkade så pass bra att vi började jobba med lite nya detaljer.
Sedan var det raka spåret till skolan och en för en gång skull kort matkö. Nturkunskapsredovisningen tror jag gick bra det känndes som det i alla fall.

Matten var också ganska lätt idag, men med tanke på att det är ett antal till olika utträkningssätt vi ksa kunna är jag nog lost på onsdag igen.
Sedan kom väl bakslaget på dagen...skulle skriva en argumentationsartikel i engelskan om fetma och blev inte nöjd alls. Får hoppas på ett godkänt och ligga i resten av året.

När lektionerna var klara satt jag och Nathalie kvar och hjälptes åt med Samhällen. Nu ska jag bara avsluta det här hemma.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Snart kommer TO-DO listan upp

Pluggbloggen?

2008-09-21 @ 19:41:13
Haha, detta skulle kunna vara en pluggblogg, för det är ju typ det jag skriver om! Men gissar att det är så för de flesta som går tvåan på gymnasiet...

Just nu är det en samhällskunskap som gäller. Ska skriva ett arbete om politiska ideologier.
Om en stund kommer nästa veckas "TO-DO"  upp.



Samhällskunskap B

En mysig söndag

2008-09-21 @ 17:53:09

Idag har jag spenderat dagen i Skrylles grönområden. Åkte med Maria och barnen vid tio och kom hem vid fyra. Vi mötte upp kompisar och Marias bror med familj och grillade och spelade brännbol! Var jätteroligt och vädret var fint, så det var riktigt kul. Skönt med lite miljöombyte också!

Nu är det tid för läxor, men lägger upp lite bilder från dagen. Se även tidigare inlägg.


Alma och Leo

Moa, Alva och pappa Magnus (Marias bror)

Alva och Mamma Lina

Maria och Alva                                               Anna-Carin och Kalle

Alva in action

2008-09-21 @ 17:36:37


Nej men om jag skulle ta mig lite att dricka...

Mamma: Behöver du hjälp Alva?
Alva: Nej mamma kolla, jag kan själv!

Tack för att det finns smink!

2008-09-21 @ 17:30:44


Före                                                                     Efter

Tack för att det går att göra något åt nyvakna ögon!

Håll utkik efter bilder från dagen alldeles strax.

En väldigt chill lördag

2008-09-21 @ 01:11:38

Idag har lördagen varit sådär lugn, som kanske inte alltid är planerat, men som i alla fall jag ändå såhär efteråt tycker är riktigt skönt. Att inte göra någonting och typ sitta framför datorn eller tvn och bara titta på en massa saker, man aldrig annars hinner/gör.

Gjorde i alla fall klart naturkunskapen, men skippade samhällen. Får sätta igång med det imorgon, söndagar passar ändå mycket bättre till pluggande tycker jag.

Har nu på kvällen suttit och skrattat åt komikerna på Extra Extra och fixat min naglar, vilket var välbehövligt. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen spendera förmiddagen med att gå i skogen (?), hihi.  Ska följa med Maria och barnen och promenera, grilla och spela brännboll, kan vara roligt med lite miljöombyte. Ni får se bilder sen.

Nu visar vi bloggvärldens makt!

2008-09-20 @ 15:15:15

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/, Kom igen nu!

Begraven i plugg

2008-09-20 @ 14:58:02

Hej på er!

Idag ska jag fira lördagen med att gräva ner mig i plugg. Ska göra naturkunskapen färdig och sätta igång och förhoppningsvis hinna färdigt med samhälluppgiften om politiska ideologier.

Men först och främst ska jag få i mig lite lunch, blir Carbonara.

Pluggandet, går inte att komma ifrån

Kanske inte den roligaste lördagssysselsättningen

Så här firar jag fredagskvällen:

2008-09-19 @ 21:42:30

 

Nu har jag diskat och ska lägga mig i soffan med en kopp te och cookies och se på Sliding Doors.









En fullspäckad fredag

2008-09-19 @ 21:26:40

Idag började dagen med, att jag inte riktigt ville gå upp. Kändes som jag lätt kunnat sova några timmar till. Men drog mig in i duschen och var då tvungen att vakna till.
Skolan började redan vid åtta, men var tack vare en del inställda lektioner slut redan vid elva. Satt kvar till ett med lite naturkunskap.

Hade väl egentligen tänkt sitta kvar en stund till, men Nathalie med sin övetalningsförmåga fick med mig upp på stan. Där krängde vi i oss kladdkaka och morotskaka, från espresso house. Många kalorier på en gång, men har man vila så har man! Hann med att prata en massa också. Efter det gick vi runt på stan en stund och hittade bland annat heliumballonger, vilket Nathalie aldrig(!) provat förut och provade fairtrade cola vilket var sådär, vi är lättroade helt enkelt.

Vid halv fyra cyklade jag ut till banan för spelträning. Vi skulle ner i minst en bunker på varje hål. Spelet var inte så anmärkningsvärt. Märkte att jag var ritkigt trött i kroppen , trots att jag inte känner mig hängig längre.

Och nu är jag hemma och har ätit lite och tittat på TV och surfat runt. Känner mig inte så sugen på att göra någonting, eller är rättare sagt för lat. Så skippar utgången till Nathalie.

Var kom poliserna ifrån?

2008-09-18 @ 22:54:00
Kom på nu hur förvånad jag blev idag av alla stora polisbilar jag mötte fyllda med passagerare runt omkring i Malmö. Vet inte vad de gjorde för något, men det måste ha varit något speciellt, för jag har aldrig sett det förut. Mötte säkert fem sex stycken stora bilar! Någon som vet något?

Köpsexlagen, ändras eller inte?!

2008-09-18 @ 22:15:27

Sitter just nu och försöker skriva en debattartikel om prostitutionslagen.
Ska ta ställning till vad jag tycker om lagen.

Om den ska vara som den är, att det bara är förbjudet att köpa sex, eller om man ska ändra den.
Känner mig lite splittrad i frågan. Jag försöker se det från olika håll.Om det skulle vara okej att både köpa och sälja, finns kvinnor som levt och klarat sig väldigt bra på detta och inte alls mått dåligt av det, skulle det vara på en fullständigt professionell nivå och det skulle finnas mkt olika resurser runtomkring.

Och andra sidan finns det så otroligt många hemska fall, där kvinnor har tvingats sälja sig mot sin vilja. råkat illa ut osv. Samtidigt så skulle detta inte kunna inträffa om allt skulle hållas på en hög nivå, med säkerhet etc. Som ni förstår är jag lite splittrad!

För övrigt har dagen varit bra. Tränade idag igen, typ inte gjort det på någon dag = konstigt! Känner mig fortfarande väldigt energilös och känslan på chipparna var inte så jättehög men ändå.

Tillbaka till skolan lyssnade jag bla på en bra gästföreläsning om utlandsstudier i USA. Blev lite taggad, men ligger mycket jobb bakom det. Ska göra en massa filmklipp etc.

Nu på kvällen har jag ätit och försökt komma igång med detta pluggande.

To do v.38

2008-09-18 @ 02:36:27

(  ) Inläming av samhällsuppgift, "Prostitutionslagen kränker människans frihet"
(  ) Börja på samhällsuppgift, Politiska ideologier
(  ) Göra klart naturkunskapen, Sanning att man torkar ut om man inte dricker vatten?
(  ) Spanskaglosor till fredag
( /) Historiauppgifter klara
(  ) Utbildning om skolidrottsföreningen på skolan

(  ) Träning

Späckat program?!

För att lyckas med ditt pluggande

2008-09-18 @ 01:55:29
Jag är säkert inte ensam om att ha svårt för att komma igång med pluggandet. Jag själv tycker egentligen att det är roligt, det är bara den där tröskeln jag måste över.

Men om jag ser till att ha städat omkring mig, en kopp te, musik i stereon (just nu roxette) och varma gosiga tofflor på mig = Bra förutsättningar för att lyckas med pluggandet!

 
Pluggandet, går inte att komma ifrån

    

Ny design och adress!

2008-09-07 @ 16:03:40

Hej på er!
Tyckte det var roligt att byta utseende på bloggen, lite som en nystart! Därför har jag flyttat hit. Får se om jag börjar med lite nya saker, men tyckte att det blir roligare nu.
Jag är fortfarande samma person och har samma liv och ni kan läsa alla mina gamla inlägg på förra bloggen. http://jojos.webalbum.se

Välkomna alla nya läsare, om ni är några. Jag tänkte härifrån bara köra på från där jag slutade. Så vill ni ha lite info om mig får ni gärna fråga i kommentarerna eller så kan ni ju läsa det i tidigare inlägg på förra bloggen.

OBS! Ny adress har jag också, som jag rekomenderar att ni sparar i favoriter för att inte glömma bort!

http://jslifestyle.blogg.se  (Joanna's Lifestyle)

Bloggtoppen.se
RSS 2.0