Happy New Year!

2008-12-31 @ 14:32:34
Gott slut och Gott Nytt År till er alla!!

Nu sitter jag hos Nathalie, var förbi A en stund innan, vi ska så smått göra oss i ordning och sedan äta och sedan ner till Näset, för att fira tolvslaget där.

Hoppas ni alla får ett sjukt bra år 2009, det har jag planerat att ha.

Mitt 2008 kunde inte varit bättre, har verkligen varit med om många roliga saker och träffat många nya betydelsefulla personer i mitt liv <3 Är jättetacksam för det.

Tänkte i ett senare inlägg försöka lägga in bilder från varje månad här, får se hur det går.

HAPPY NEW YEAR!!


Julledighet

2008-12-30 @ 12:52:18

Hej på er!
Det var ett tag sedan.

Som ni förstår tog jag lite välförtjänt julledigt och det innebar att bloggen blev lidande. Har verkligen varvat ner hemma på Ljusterö och umgåtts med familj och vänner. Men den uppdateringen lovar jag kommer.
Tidig imorse väntade flyg ner hit, hem till Malmö och nu har jag varit hemma ett tag och packat upp och vilat lite.

Nu ska jag ner på stan och möta upp min favvotjej Nathalie, det var länge sedan!! Vi ska fixa lite smågrejor inför morgondagens Nyårsfirande!

Jag hoppas att uppdateringarna kommer ikväll...så länge kan jag säga att jag förälskat mig i en ny hårvårdsprodukt precis, torrschampo! Riktig mirakelsprej var det, mitt hår ser ut som nytvättat - kommer användas flitigt, för att slippa slita mer på mitt redan slitna hår.

Goood Juuul!

2008-12-24 @ 02:17:23
En riktigt mysig och God Jul önskar jag er alla!!
Hoppas att ni umgås med nära och kära, det tänker jag göra!


Dan för dopparedan - Fonduedagen

2008-12-23 @ 13:22:01
Japp, den här dagen kallas för fonduedagen i vår familj, sedan mamma träffade Kjell. Deras tradition var att fira julafton dagen före med hans döttrar med att äta något som inte alls handlade om jul, nämligen fondue.

En tradition som lever kvar än, vilket jag verkligen tycker är super. Det är så roligt att träffas hemma hos mamma vid tretiden med bonussystrarna och respektive och börja förbereda alla såser och gratänger etc. för att några timmar senare sätta sig ner och börja middagen som kan hålla på i timmar, jag lovar. Men det är det som är det mysiga med det. Ingen stress och mat finns det så att det räcker och blir över och det brukar vara ett problem, för man blir otroligt mätt. VI brukar även inte äta fondue någon annan dag på året så det blir extra speciellt. Efter allt så brukar vi ta det lugnt och om det är aktuellt, öppna julklappar och äta annat gott. Haha, ja ni hör va, somna gott inatt kommer jag nog inte ha några problem med. Trots mina elva timmars sömn idag.

Haha, så om någon timme eller så ska vi till mamma igen. Vi sover där och imorgon är det julaftonsmorgon hos de och sedan till pappa för julaftonsfirande med honom och farbror Gunnar med hundar.
Att det inte finns bilder än, beror på att min dator inte är här och att jag först måste tömma min telefon, fick dock ett 2 gb minne till den i tidig julklapp av mamma, så snart så, kan jag proppa den full. :)

Ha en mysig dan före dopparedan idag!
Merry X-mas!

Stockholmsrusning!

2008-12-23 @ 13:12:07
Hejsan!

Måndagen blev kanon. Åkte in på morgonen med mamma för att fixa kort, har gett upp tanken på att se normal ut på ett passfoto eller liknande, det går bara inte haha! Bara passkontrolanten ser att det påminner om mig och släpper genom mig så får det vara.

Efter det gick vi runt i Täby centrum ett tag och kolade runt. Jag är faschinerad över att rean redan börjar innan jul i år. Har det något att göra med lågkonjan tro?

Sen var det in till hötorgshallen, för lunch på Hurry Curry med morbror och moster, supermysigt! Maten var riktigt god, kan verkligen rekomendera och så var all inredning från Indiska brevid.

Efter det var väl klckn runt fyra och jag kan lova att det miljontalmänniskor som trändes i centrum igår. Helt sinnessjukt. Jag har sett mycket människor på samma gång, med det där var nog rekord. Väldigt glad över att jag inte behövde ordna några presenter då inte. Dock tittade jag och mamam på lite nyårsklänningar, men det får vta senare i veckan. Hem till papap efteråt för god middag, mm alltid sköntr att skämmasbort med vällagad mat.

Nu är det tisdag förmidag och min jul känns som att den verkligen börjar idag, ska snart berätta varför!

Ellinor, finally!

2008-12-22 @ 00:28:31
Och idag har jag äntligen träffat Ellinor! Hade en supermysig dag i Täby centrum. Åt lunch, snackade, handlade julklapp och fikade. Underbart att uppdateras! Superdag verkligen!

Hem igen på kvällen och tagit det lugnt. Klädde granen också.
Känner att min kropp nog har lite svårt at varva ner, eftersom jag inte behöver stressa, kryper typ i benen.

Imorgon får jag en mysig dag med min mamma, ska fixa pass och träffa morbror, blir roligt!

Höres! ♥

    

Fredag kväll och lördagen

2008-12-22 @ 00:23:15
På kvällen, efter allt fixande inför avresan blev  något flängig, men otorligt rolig. Först skulle jag hämta min cykel hos A, väl där fick jag mat :) och sedan sa vi hejdå, eftersom jag skulle til lSthlm över julen.
Sen cyklade jag till Natta för att hämta lite glömda saker och då e hon ju så rolig. Så säger hon, att händer det något ikv ska du med, hihi, eftersom det är sista kvällen! haha och det är klart att något var på gång. Och jag som från början tänkt ta det lugnt och inte var sugen, hade plötsligt en rolig kväll planerad. SÅ det var bara att cykla hem igen, byta om på 10 min och ta bussen till Natta igen. Allt jag hade för mig fram tills sen, hann jag på två timmar typ, haha, jag som är en tidsoptimist han med sjukt mkt på lite tid. haha!

Kvällen spenderades med jätteroliga vänner från våra olika gäng tsm, blev superlyckat och hade riktigt kul! Och A träffade jag ju då också, så det var roligt att ses en ytterligare gång. Så hade ett gäng roliga disskutioner med killkompisar, så har lite uppdrag nu när jag är i sthlm, måste bla. fota plattan. haha Jack! :D

Sen var jag ändå hyfsat tidigt hemma och somnade gott.
På lördagen var det upp tidigt :S, trött...för att ta mig ut till golfbanan och säga god jul och snacka lite om allt möjligt alltid roligt och så kom "gullet" också, det var länge sen. så blev skojigt. Sen fick jag skjuts till Södervärn och flygbussen. Var på flypaltsen i goood tid, så han sova och äta, vilket var positivt för min tröthet.
På Arlanda väntade pappa på mig och sedan var det hem och träffa alla och åt god middag och umgicks. :)

Min torsdag och fredag fm

2008-12-22 @ 00:08:55

Så nu tänker jag uppdatera lite..

I torsdagskväll var jag hos A, snacka om att jag lyckades med den ena julklappen som var en skräckfilm,vilket jag inte har någon koll på alls, men intutionen sa rätt :D haha. Den andra får jag veta om på julafton. Själv fick jag ett gulligt litet paket som jag med spänd förväntan kommer att öppna på julafton. :P

På fredagsmorgonen fick ju jag sova ut, eftersom ProCivitas lät sina elever få en sovmorgon, vilket inte Petri fick, hehe.

Och vår julavslutning sedan helt galet bra, lätt den bästa någonsin och i framtiden också!!
De hade tagit dit tripple and tutch, som tsm med en afrikansk kör, Star School Choir, bestående av ungdomar och två vuxna från sydafrika, samarbetar med varandra. Kören reser runt i sydafrika och försöker få ut info om hiv och aids och nu hade de kommit till Sverige för ett samarbete med tripple and tutch på olika galor osv. skulle till Baltiska på kvällen och sjunga med ett gäng kändisar. Men deras framträdanden var magiska, alla blev helt tagna. Jag filmade, så det ska jag visa senare. Jag som altlid velat höra en afrikansk kör live var helt salig som ni förstår.

Efter det gick jag och natta mfl och åt lunch och kollade runt i stan efter julklappar och liknande.
Fick dock en allergisk reaktion efter chinaboxen, måste ha fått någon droppe jordnötssås :S men åkte hem och tog medicin och sedan var allt lugnt.

Kvällen kommer snart..

Min lördag...

2008-12-21 @ 00:54:17
Jag har som ni förstår haft fullt upp hela dagen, varit något trött. Men är hemma på Ljusterö nu hos familjen! :) Jättemysigt! Allt gick bra idag, men känner att jag är för trött nu igen för att skriva. Blir nog ett av min berömda, sammanfattafyradagarsinlägg imorgon :p haha!

Imorgon ska jag äntligen få träffa min Ellinor! De blir härligt! Har mkt att snacka om! Men nu får ni sova så gott och så looovar jag att skriva imorgon kväll! hihi, får se hur det går,

<3

SUPERFREDAG!

2008-12-20 @ 02:20:32
Har verkligen haft en kanondag!

Helt super, bortsett från en liten onödigt grje, men den spelas helt över av allt annat.
I min värld har dygnet gärna mer än 48 h och pigg blir man av att bara sova 3 timmar, typ..och jg utnyttjar allt till fullo! Man lever bara en gång i just det här livet! :D

Så jag måste tyvärr be att få återkomma hemma i min säng på lilla Ljusterö imorgon någongång. Då kan jag bättre fokusera på att skriva inläggen bra. Har en del att säga!

Vill bara avsluta med att tala om hur underbara vänner jag har som förgyller dagarna raaaakt igenom, ni vet vilka ni är!!!! <3<3<3
Kunde inte bli en bättre avslutad dag och nu känns det inte lika vemodigt att lämna alla för några dagar i Sthlm. Men saknar er redan!!<3


Nu väntar en sköööön säng! Imorgo ska jag upp alldeles för tidig, men fö att säga god ju till mina grymma tränare ochsedan väntar flyget vid tvåtiden, kommer dock vara där ute i goood tid, bäst å, tidsoptimist som jag är :P



<3Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for<3

Officiellt jullov!

2008-12-18 @ 14:27:17
Nu har jag inga lektioner kvar i år! Såååå sköööönt! Bara en trevlig julavslutning imorgon och på lördag blir det hem till Sthlm!

Ska lämna in min rättskunskap strax och fixa med lite annat smått sedan. Efter det ska jag hem en stund och sedan vidare till A. 2 månader idag ♥

Tänkte precis på att jag verkligen inte skrivit något vettigt här på ett tag. Men känner inte riktigt att jag hinner med i all stress kring skolan. Hinner nog bättre komma in i vad som händer runtomkring mig på ledigheten och då kan ni nog få ta del av vad jag tycker. Haha! Det är sådant jag tycker är roligt, att skriva om sådant som intresserar mig och som har påverkan på samhället.

Hahah, snart kommer det vara en massa debattinlägg här inne, näe, haha, men några kanske :P För övrigt blev jag upprörd över att ett amerikanskt  par döpt sin son till Adolf Hitler, hur sjukt är inte det. Helt pantade måste de vara, förstå hur hemskt hans liv kommer bli när han växer upp.

Ha en fab torsdag!


Adolf Hitler Campbell

Panik

2008-12-18 @ 09:04:19
Mitt hår är jättetorrt!
Fattar inte varför, är noggran med hur jag shamponerar och balsamerar och tvättar inte håret ofta.
Ändå är det torrt och det är inte skönt. Suck. Måste fixa det på något sett!
Haha, detta blev helt plötsligt ett modeinlägg, haha, inte riktigt min stil.

Nu ska jag göra mig i ordning för skola.



Snart är det juul!

2008-12-17 @ 22:10:11
Herregud, det är bara en vecka kvar! Vet att jag fick julkänslor tidigt i år. Men har inte hunnit känna efter i all stress, insåg precis att den snart är här.

Ska bli supermysig att bara få umgås med familjen och göra saker. Träffa alla jag saknar här.
Bara två dagar kvar på terminen och tre dagar kvar innan flyget går hem. :)

För övrigt insåg jag precis att jag har ätit upp alla mina 48 lussekatter på 10(!) dagar, hehe. Hälsosamt? Kan vara en bidragande effekt till min ngt svullna mage, haha. Mamma, hoppas attt finns fler hos dig!

I år har vi även bestämt att vi inte skulle ge varandra julklappar utan hitta på saker tillsmammans. Känns jättebra faktiskt, känner inte alls ångest för att inte få ngt materiellt, det kan jag ju få närsomhelst annars.

På söndag väntar tex en heldag med världens bästa vän, Ellinor! Ska bli sjukt roligt <3

Nu ska jag plugga vidare...

Manus manus manus

2008-12-17 @ 21:45:58

VI fick manus idag!! hahah överglad helt enkelt. Nu är det bara det att jag ska få in 50 repliker i hjärnan, men det ska nog gå bra. Min roll är tydligen ganska stor. Är lillasyster till Dartanjang, jag följer med honom på sin resa att bli musketör. :P
11-15 maj ska vi spela upp detta på VIctoriateatern, hahha.

Annars har pluggandet gått okej,har lite kvar, men det är lugnt.

Detta var för övrigt min frukost idag :)

Min propagandabild - med krig som tema

2008-12-17 @ 11:21:05


Glömde berätta igår att vi hade tävling i klassen om vem som gjort bästa propagandabild, med krig som tema.
Och jag röstades fram till 3 plats, hahha, tänker inte tala om hur mkt tid jag lade på bilden, men klart nöjd med att man tyckte om den. Fresten så känner jag mig som en vinnare för de som vann, hade fotboll som tema, inte krig, men eftersom det är flest fotbollsmänniskor i klassen röstade de såklart på de, haha.

Nu ska jag till skolan och plugga, hörs nog där. Happy onsdag!

En ovnlig dag, med jordbävning

2008-12-16 @ 20:51:31
Ja alla har väl hört om jordbävningen imorse och alla som bor här nere kände den ocks, även oom jag vet vissa som sov iaf, haha.
.

Usch klockan var halv sju och jag vaknade till av att det skakade så otroligt, innan jag riktigt vaknade trodde jag att det var någon som borrade eller något under mig och blev typ sur. Innan jag insåg att allt verkligen skakade! Riktigt läskigt och grejer ramlade omkull. Hel yrvaken fattade jag verkligen inte var det var. Inte förräns jag kom till skolan och insåg att alla kät det och att det mätte nästan 5,0 på richterskalan.! En händelsefull morgon i vardag blev det.

FÖr övrigt har dagen varit bra, kännt mig otrolig tung i armar och ben bara, vet inte alls vad det är för ngt. Har inte tid med sjukdom så det får det inte vara. Slutade ganska tidigt, för att sprket var inställt, yeey. VÄl hemma sov jag en timme och kännde mig mycket piggare. Postade min klädretur och har tvättat och ätit fram tills nu. Nu ska jag ta tag i pluggandet.

Imorgon har jag bara en lektion och det är drama, så börjar inte föräns tre, men kommer förmodligen vara där en stund innan och skriva klart arbetet.

ha en skön kväll!

Rörigt i huvudet

2008-12-15 @ 22:10:48
God kväll.

Dagen idag har varit bra, förutom att Naturprovet inte gick bra, blandade ihop en massa saker, så tröttsamt.
Matten va inställd och på engelskan rättade vi prov, så en skön dag.

Efter skolan handlade jag lite frukost och sen hem. Har tait det ganska lugnt. Ätit, kollat igenom en uppgift och sett lite TV.

Känner mig något trött, men tänkte att jag skulle diska undan fixa en returder på en kappa och klänning, som inte alls var bra. Suck, måste leta vidare, men känner att jag får göra det in real life om man säger så. Även börja skriva lite på uppgiften.

Ha en happy måndagskväll. Min fina farmor fyller år idag också ♥
Imorgon är det en ganska kort dag i skolan, jag behöer fixa lite efteråt och sedan ska jag skriva uppgiften klart

Helgen :)

2008-12-14 @ 23:03:29
Sorry sorry!

Dålig uppdatering om helgen var det här! Men tänkte vara duktig nu.

Fredagen blev jätterolig! Vi blev hos Natta och så kom det ett gäng kompisar över. VI hade supertrevligt och roligt. Blev dock sen sänggång och det resulterade i en något annorlunda lördag. Hihi vi var ganska trötta så vi gick iof upp ganska tidigt och åt frukost, men sen så gick vi och lade oss i sängen igen och körde filmmarathon, Narnia 2 och systrar i jeans 2 bla. Snackade gjorde vi också en del, men så gör tjejer :)

VId kanske femtiden var det middag och det var väl egentligen då vi vaknade till liv och blev pigga. Sen efter det cyklade vi hem till Emma och mös. Pratade och såg på Faddergalan.
Superskön dag, med söta Natta <3

Idag var jag upp vid tio för att sen ta mig ut till golfbanan, för att tacka av Peter och Bengt med fina presenter, för allt de gjort för oss senaste tiden. De blev glada, så det var trevligt :) Blev kvar där till två ungefär och sedan hem och plugga naturkunskap och samhälle inför imorgon..sen hälsada A på en stund. Äter ni fresten mat kall, typ dagen efter den lagats? haha, hade en disskution om det. Jag menar att det inte alls tex är gott att äta kall pizza. :p

Nu är det endast fyra riktiga skoldagar kvar på den här terminen, usch alltså, har knapp hunnit blinka. Snart är det väl gott nytt 2010 också. haha allt går så fort. Märker hur jag har problem med att minnas dagar och tidpunkter, ingen aning om vad jag gjorde förra måndagen tex. :S Sånt hade jag koll på förut, men nu måste jag nog börja läsa tidigare blogginlägg för att minnas. Bra att jag har denna då :D

Nämen, ritkigt skönt med jullov och få fira julen uppe i Sthlim med alla som jag inte annars träffar <3, måste njuta, för snart är väl det lovet också över

Alla bilder kommer imorgon, datorn segar och nu måste jag fortsätta plugget.
Ciaó!

Fredag idag! :D

2008-12-12 @ 17:37:15
Sköööntt!

Idrottspsykologin tror ja gick bra, hoppas iaf. Annars gjorde vi inte så mkt. Jo, det var jättefint luciatåg och vi fick lussekatter och julmust :D Kan det inte alltid vara så? :P

Nu e jag hos natta, var och fikade i stan och sedan skulle jag hitta en skräckfilm, som en person som ser på skräckfilm inte har sett, ngn som har ett förslag? Det var inte så lätt nämligen.

Jag och Natta ska se idolfinalen hemma på Tvn, vissa ska ju se den i självaste globen...grr. ;) Men sen får vi se, lussevaka idag, vet bara inte än vad vi ska göra. :P

Haha men det löser sig alltid! ;)

Vi hörs, med risk för att det kanske inte blir imorgon, kan nog vara trött....hahah! :D

Julfrimärken - årets?

2008-12-11 @ 23:28:41

Har ett i-landsproblem. Måste det vara årets julfrimärken man sätter på julkorten, eller kan det var förra årets? På julkortspåsarna står det endast julfrimärke, inte vilket år. Någon som vet, så fort som möjligt?

Fresten, Lussevakar man i Sthlm?

Glömmer bort hur intensivt det är

2008-12-11 @ 20:17:01

Hej!

För tio minuter sen gick mina favisar, Alice och Leo. De var här ett par timmar medans Maria var iväg. Vi såg Lejonkungen, fikade och lekte och sen när Maria kom, åt vi pizza till middag. :)
Är jätteroligt att ha de här, men ibland glömmer jag bort att Leo efter ett tag kan bli väldigt intensiv när han inte riktig får som han vill och samma gäller Alice. Men de är goá för det mesta! :)

Annars har dagen varit bra. Sov längre än planerat imorse, men det var okej ändå. Hade svenska, historia och religon. Ganska tunga lektioner, så det var skönt när de var slut. Sen så prata jag med en killkompis om hur tjejer reagerar på vissa saker. Blir lite irriterad på hur vissa tjejer reagerar, när saker inträffar som inte var planerade. En del har svårt att gå vidare och lämna det förflutna bakom sig. Viserligen vet jag inte hur jag själv skulle reagera, men ändå, övrlag tycker jag så.

Sedan var det hem och ta det lugnt en stund och sedan kom barnen. Nu ska jag plugga idrottspsykologi inför morgondagens prov. Imorgon är det fresten fredag igen! Kändes som att det var igår, namnen på dagarna försvinner i allt som finns att göra.

Grattis mamma!

2008-12-11 @ 00:50:19
Idag fyller min älskade mamma år! Grattis på födelsedagen!
Du är världens bästa mamma! Den här fina dikten hittade jag och den är till Dig.

God to follow closely
Wherever you may go
Peace and love to find you
Blessings you will know

Sun to warm your spirit
Whenever you have pain
Special mist upon you
In softness of the rain

Angels there to guide you
To keep you safe and warm
Courage in your sorrow
When life will bring a storm

All these gifts I offer
With love that can't compare
Wings to hover daily
I offer you this prayer.

I love u mum

Jag älskar Dig mamma!
Hoppas att Du får en underbar dag!



Min hyllning till Annika Sörenstam

2008-12-10 @ 20:44:30
Jag är faktiskt lite nedstämd och rörd. Sitter och läser stora reportage i Svensk Golf, om, i min mening en av världens bästa golfspelare (om inte den bästa). Det är såklart Annika Sörenstam. På lördag, avslutar hon sin sista tävling som professionell golfare i Dubai. Jag önskar att jag kunnat se det. I 16 år har hon varit proffs, 194 miljoner kronor har hon tjänat på bara tävlingar och hon har inspirerat enormt många människor att börja spela golf. Hon är en ikon för golfen.

Det går inte att beskriva vad hon har åstadkommit i ord, det går helt enkelt inte. Hon är en otrolig person, med en enorm karriär, som ingen någonsin, kommer att kunna överträffa. Så många resultat som hon har uppnåt, som skrivits in i historieböckerna är otroligt. Men att hon lyckats göra en 59:a är en av de största. De som inte spelar golf, har nog svårt att förstå vad hon lyckats med, hur mycket psyke och vilja det krävs, men hon lyckades. Hon gjorde det och hon är så värd alla de framgångar hon åstadkommit. Och mer än det. Bilden av henne när hon slagit ut sitt första slag från tee på Colonial i herrtävlingen, kommer jag alltid att minnas. Det var otroligt stort. Hon är en av få kvinnor som spelat en idrottstävling i herrarnas klass.

Jag är ledsen över att hon inte blivit mer uppmärksammad i Sverige än hon blivit. I USA vet alla vem hon är och hon är otroligt populär, där klassas hon som en av de största idrottarna. I Sverige fick hon kämpa för att bli nominerad till idrottsgalan. Men känsla när hon vann årets kvnnliga och Jerringpriset var ändå en liten bekräftelse. Jag tycker att det är synd att jag inte har hållt på tillräckligt länge för att ha fått sett hennes framgångar. Men att ha fått sett henne på hemmaplan i verkligheten på väldigt nära håll, är någonting jag kommer bära med mig föralltid.

Att ha en idol som henne är otroligt. Jag är otroligt tacksam över att få ha sett henne och fått lära mig mer om henne. Att hon nu väljer att sluta tycker jag är skönt för hennes del. Att hon slutar på topp, hon få nu börja ett nytt kapitel i hennes liv, skaffa familj och vara den nya Annika, affärskvinnan. Jag är säker på att vi kommer att få följa henne i fortsättningen också, men på ett annat plan.

Men golfen kommer aldrig att vara densamma, som den varit med henne som deltagare. Det är henne man vill se. Det är hon som drar åskådare till mindre tävlingar, det är hon som man imponeras av gång på gång. Hon är golf.

Tack för att Du Annika inspirerat mig och många andra till att fortsätta med golfen, som är så otroligt roligt! Och jag hoppas att resten av ditt liv blir lika fantastikt som Din golfkarriär! Du kommer att saknas av många!


Annikas genombrott iom vinsten i US Open 1995, hennes andra år på LPGA

(Om ni klicka på bilden kommer ni till ett bildspel över hennes karriär)

Julmässan rör till det

2008-12-10 @ 16:55:46
Hej på er!

Dagen idag har varit något annorlunda. Började sent idag med matte, men eftersom jag fick godkänt, kunde jag gå efter en kvart. Då var klockan kvart över ett. Jag och Natta hade redan innan bestämt oss för att sitta kvar och plugga innan julmässan. men man kan säga att det var ganska rörigt i skolan, tack var det. Inställda lektioner och montrar som skulle göras i ordning. Alltså ingen pluggro.

Så istället cyklade vi upp på stan och satte oss på Waynes, en trappa ner och fikade och pluggade idrottspsykologi. Åtminstone försökte. VI kom på en hel del andra samtalsämnen också. Bla hur man formulerar sig i sms, beroende på vad man vill få fram för budskap :P haaha!!

Efter ett par timmar där, var det mcflurry som gällde och nu är vi tillbaka på skolan för julmässan. Antar att det lär bli annat gott här också. hihi! UF-företagen ställer ut och visar vad de säljer, musikframträdande, stand up mm. kommer det att bjudas på, blir säkert skojsigt.

Väl hemma igen lär jag behöva plugga.
Uppdaterat:




A nice day

2008-12-09 @ 20:52:03
Hejsan.

Idag började dagen föör tidigt, tacksam för att det finns dusch som väcker mig någorlunda. Annars har skoldagen flytit på och jag fick väldigt goda nyheter! Jimmy kommer tillbaka eftet lovet! Ja visste det! Så glad jag är för det. Nu kommer det äntligen bli lite fart och när det finns två som jobbar blir allt bättre. :D

Åkte hem och har tagit det lugnt och pluggat lite. Ätit och ser nu på TV. Ska ta tag i disken och plugga ytterligare sen.
Imorgon väntar lite sovmorgon följt av vad som är tänkt som en flitig pluggdag i skolan, utan några egentliga lektioner. Och på kvällen är det ProCivitas julmässa, så vi lär bli kvar där hela dagen :)

Nu i kväll möttes jag av ett skööönt besked, blev godkänd på matten! :D VIlket är väldigtskönt.

Min måndag

2008-12-08 @ 22:36:59
Hej på er!

Igår pratade jag och A om någonting och så sa han att imorgon är det måndag, jobbigaste dagen på veckan. Jag menade att jag inte alls tyckte det, eftersom jag inte kännde att jag hade något att klaga på.

Men imorse när klockan ringde, var jag beredd att hålla med. VIlle verkligen inte gå upp och lämna det varma täcket.
Har kommit på att jag måste lägga mobilen på bordet när jag ska sova, så att jag måste gå upp för att stänga av klockan på morgonen sen. Brukar ställa den på 5 minuter för tidgt, så att jag kan låta klockan ringa en gång och sedan får jag verkligen stå emot så att jag inte hoppar ner i sängen igen sen, när jag väl måste gå upp. Så är det för min del.

På morgonen skrev jag och Natta ihop en jobbig Labrapport och sedan följde matte och engelska. För året, mina två svagaste ämnen, men så är det, måste försöka stå ut med det,även i fall jag alltid har höga prestationskrav på mig själv.
Kommer klara mig bra i livet iaf :)

Efter skolan åkte jag hem och har tvättat och gjort lite goda knäck, ätit och tittat på TV. Inredningsprogrammet Simon & Thomas åg jag, de ehelsköna och Simons svengelska skrattar man alltid åt.

Nu ska jag diska, kolla igenom lite glosor och sedan sova.

2:a advent

2008-12-07 @ 23:40:48

Puhhh, mitt tredje inlägg! :D Glad 2:a advent!

Idag gick jag upp tidigt för att vara en söndag. Jag var iväg med pojkvännens familj på förhandsvisningen av Disneyfilmen Bolt, som kommer ut nästa år.
En rolig och gullig film, som jag tycker ni ska se om ni sett tidigare års. Den var dock inte bättre än Råttatouie, förra årets film, enligt A :) Kom fram till att de var bra svenska skådisar som gjorde rösterna, Sussie Eriksson bla. Min favoriter var docktre fåglar som gjordes av tre kända komiker, inga namn :S, riktigt balla var de :D Hahah!

Resten av dagen var vi hos honom och tog det lugnt. Spelat lite kort och Buzz bla. E lite irriterad, råkar ha vinnarskalle o just idag gick det inte alltid så bra, hihi. :) Är det en dålig egenskap? :P Haha, det får väl den drabbade svara på,hihi, verkade inte som det iaf.

Åt middag och så också, var väl här hemma här vid åtta.
Och har inte gjort mkt men borde skriva Naturen nu..börjar bli trött.
Blir nog så att jag gör lite nu och resten imorgon fm.


L-kvällen

2008-12-07 @ 23:21:25
Så, fortsätter med kvällen.

Min planering gick enligt planerna, tills en söt Natta ringde och ville att jag skulle färga hennes hår. ♥
Och eftersom att hon inte bryr sig om hur illa jag ser ut, ofixad, gjorde jag det så gärna oh planeringen sprack egentligen inte alls. Hihi!
Så nu har  jag prövat på att färga hår också, vilket jag tydligen var duktig på enligt Nartta :D Blev superfint resultat på henne iaf! :)

Vältaimat när ja precis blött ner Natta i duschen, hahha (mamma o barn, internt, hahah.)ringde Rebecca och ville bli hämtad. Så vi gick o mötte henne och sedan in i affären, för de sista ingredineserna till tjejmiddagen. Haha,andra gången på dagen som kassörskan fick se mig helt ostylad, haha. (handlade lite bakgrejor tidigare)

Hem igen, jag duschade, Och Natta(!) och Becca(!) ;) fixade tacosen! Sötisar.
Gott blev det iaf! VI varvade allt med Singstar!

Supermysig och rolig kväll, fortsatte med att två killkompisar och A kom över och joinade oss i Singstaret. Sorry Natta, men du fick stryk av både mig och A, hihi, det hör till ovanligheterna, mis singstarqueen. :)

Kvällen slutade, det vet jag inte kom jag på, men A sov hos mig och vi har haft en skön söndag, I bee back.

En Joanna + en Becca och en Natta = En superkombination som ger en rolig Lördagskväll!

      +    

=


Nyfärgad Natta och Becca sjunger singstar förfullt och vi superroligt!

Min pyssellördag

2008-12-07 @ 22:56:58

Sådär ja!

Min lördag blev toppen! Började med bakning. Lussebullar har jag bakat så att det sprutar utr öronen, hihi. Ni kan bjuda in er själva på fika, kolla bara innan så att jag e hemma :). Blev i alla fall supergoda, stolt :D Ett smart tips om man vill ha juldoft, min lägehet luktar fortfarande lussebullar an I love it.

Hahah det enda kruxet var att det är en väldans jäsningstid och lite kinkig gräddningstid på bullarna, så det är inte lätt att planera kring det. Men jag lyckades ganska bra. Eller hur Natta? :) var bara någon plåt kvar när hon kom, men mer om det i nästa inlägg.



Först gjorde jag degen och all jäsning...

Och sedan blev alltihop plötsligt såhär :)

Pysseldag

2008-12-07 @ 01:00:54
Ja som har mkt o berätta idag, har varit pysslig. Men har gjort för mkt för att hinna med bloggen.
Bakat lussebullar och haft trevligt sällskap under kvällen. Men ja skriver mer imorgon o lägger upp bilder.

Imorgon ska jag med A på förhandsvisningen av disneyfilmen Bolt på dagen och på eftemiddagen måste jag skriva en grej med Natta.

Ha en härlig söndag! Nu ska vi sova.

Rösta på Alice!!

2008-12-05 @ 21:29:23
Nu ska jag nörda mig lite :P

Kampanjar för Alice här!!!

RÖSTA PÅ HENNE NU, HON VAR GRYM IKVÄLL! GÖR SÅ ATT GIRLPOWERN  FINNS KVAR IN I DET SISTA!
Kevin e som alltid grym han också. Men snälla, Robin e duktig, men inte tillräckligt i jämförelse med de andra två. Och han e defenitivt inte tillräckligt snygg för att gå vidare på det. Sorry, that's fact.

Rösta rösta rösta!
Skicka ett sms till 72400 med alices i!!

Intre riktigt som jag tänkt mig

2008-12-05 @ 16:43:12
Hejsan. I går innan jag skulle somna mådde jag illa, inte så trevligt. Hoppades att det skulle gå över till imorse, men  det gjorde det inte och efter frukosten...ja....jag tänker inte skriva detta. Men var helt sänkt sen och var inte alls redo för att skriva ett viktigt prov. SÅ jag blev hemma.

Har sovit största delen av dagen och som tur är (vill och har ingen tid till att vara sjuk) mår jag bättre nu. Illamåendet är lyckligtvis borta och jag börjar pigga på mig, skönt kan jag säga! Det är några i skolan som varit borta med endagssjuka den här veckan, så hoppas att detta var liknade det.

Men nu istället är jag raslös, tycker det är riktigt tråkigt att bara gå hemma. Tänker inte ge mig ut idag såklart, så blir hemma och ser på idol. Men är riktigt sugen på lussebullar, så tror faktiskt att jag ska baka lite, men först måste jag röja upp här.

Hoppas ni får en mysig kväll, vad ni än gör!

Förlorad tid och religionskunskap

2008-12-04 @ 22:53:28
Hej på er!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. hade svenska, historia och religion. På religion kärde L en powerpoint om Gud och om hurvida han finns. Han drog punkter för och emot, men för min del tack vare allt hemskt som sker i världen blev det emotsidan.

Efter skolan åkte jag och natta till Stadsbiblioteket och pluggad engelska en timme.Efter det var det tandläkaren. Blev ngt irriterad då det bara tar typ tio minuter och kolla, men jag fick vänta en halvtimme innan han hadetid för mig, suck suck. Efter det handlade jag och sedan hem och åt. Nu pluggar jag en massa glosor och grammatik. Måste verkligen klara provet imorgon.

Sov Gott!

??

2008-12-03 @ 20:40:03
Vet verkligen inte hur det gick idag. Är körd i huvet. Tror att det gick, men vet inte.
Var i skolan 4 timmar innan lektionen och förberedde mig iaf, det var tur det

Efter matten skulle det ju ha varit manusläsning å estetiska. Men S var sjuk och det var strul med skickndet till J, så det blev endast fäktning. Men det var också roligt. Jag och Natta fixade ihop ärsta koreogarin, hihi.

Nu är jag hemma och har tagit det lite lugnt. Tagit tag i mina glosor inför fredag i engelskan också är så många bara. :S

Känner verkligen att lovet gärna hade fått börja idag. Jullovet är om två veckor, men innan dess är det tre prov kvar och en inlämning...längtar inte.

Varför kan jag inte vara bra på detta?!

2008-12-02 @ 23:50:13
Usch alltså! Spelar ingen roll detta hur mkt tid jag lägger ner på att sitta med huvudet lutad över matteboken och intala mig själv att jag fattar, jag gör det bara inte! Suck, faan, varför kan inte jag också vara bra på matte som alla andra verkar vara?!!

Nu struntar jag i detta, går och sover, går upp tidigt imorgon, gör mig i ordning och åker till skolan och stuudar de fyra timmarna innan provet jag har på mig. Ska fasiken klara detta!! Himla sannolikslära och komplementslära.....
Får gå före träningen, ett G är viktigare.

Tisdag, lördag, fredag?

2008-12-02 @ 22:04:05
Hejsan!

Jag vet inte hur det är med er. Men för mig flyger dagarna iväg, för mig var det 20 november  typ igår, men det är redan december. Veckan för mig hade ibland fått ha fler dagar, bara för att hinna med allt jobbigt skolarbete. Suck.

Idag skrev jag uppsatsen på engelskan iaf, hoppas att det gick bra. Vet att jag missade en riktigt bra mening jag tänkt på, men men. Förhoppningsvis är den inte avgörande.
Spanskaprovet fick jag tillbaka idag, väldigt positivt, snart uppe på högsta nivå!

Efter skolan satt vi kvar på mattemarathon en stund, har prov imorgon som jag verkligen vill fixa, hoppas, hoppas. Tror iaf att jag kan det. Men sitter och pluggar nu.

Ätit har jag också gjort.

Imorgon är min favvodag av vardagarna, örutom prvet då, det är estetiskt verksamhet! Imorgon ska vi få våra manus=wiiiiii!

Julstämningen i bilder

2008-12-02 @ 20:42:25

Ljusgården i skolan är jättefint dekorerad, liksom resten av skolan


...Julgranar, ljusslingor och stjärnor bland annat


Gustav Adolfs Torg lyser upp av fint dekorerade träd och gågator


Min adventsljusstake jag köpte igår

Julblogg detta?

2008-12-01 @ 22:34:07
Haha heej!

Förra veckan var detta en snöblogg, denna vecka är det en julblogg, hihi! :) Men jag tjatar vidare.
Har verkligen hittat känslan redan, händer aldrig annars, endast några dagar före julafton. Idag när jag kom till skolan har de dekorerat heeela skolan jättefint. Granar, kulor, ljus, ljusslingor etc etc. Supermysigt! Och det gjorde ju inte stämningen mindre.

Dagen har varit bra, fick labbat lite på naturen idag. Så det var kul. På engelskan fick vi förbereda oss för en uppsats/debattartikel vi ska skriva om doping imorgon.. Är det någon som har ideér/synpunkter mot varför inte doping borde finnas!?! Tas tacksamt emot, personer eller händelser jag kan använda mig av? Har lite torka..

Efter skolan, håll i er gick jag och Natta till statbiblioteket och läste lite ytterligare om doping. Riktigt skönt och lugnt och sitta där, ska nog ta mig dit oftare :) Sen gick jag och köpte lite glitter och en fin adventsljusstake som jag ska pynta lite med. FÅr se om det blir en ljusstake till fönstret sen också. För övrigt är hela Malmö jättefint upplyst av dekorationer och ljuslingor

Nu ska jag äta något och sedan sova, men skriv ideér om ni har! Tack.

BIlder laddas upp alldeles strax


Update: Det strular med uppladdningen av bilderna, får göra det imorgon istället. Sov gott!
Bloggtoppen.se
RSS 2.0