Väntan e snart över

2009-01-31 @ 20:05:15
Sådär!
Nu är kladdkakan inne i ugnen, osten och kexen är framtagna och tekoppen klar. Nu ska jag sätta mig och se körslaget.

Dagen har spenderats på Athleticum med att heja på vänner Natha klarade sitt mål vilket var otroligt skönt!!!! Skönt att se hennes självförtroende och leende på plats igen. Petra hoppa fina 4.20 också, henne ser ni på friidrottsgalan på tisdag här i Malmö.

Efter körslaget ska jagta tag i den här bloggen igen efter två veckors slappande, håll ut!

Nu är det helg!

2009-01-30 @ 23:20:48
Tjolahopp!

Nu är det helg igen. Känns som jag varit ledig i två veckor. Den här skolveckan har bestått av två väldigt lugna skoldagar.
Skönt. Idag tittade vi på serien Merlin på svenskan, gillar den faktiskt, ska nog fortsätta se den.

På idrottspsykologin så pratade vi om grupper och lagsammanhållnig, hur allt fungerar etc..

Efter skolan så åkte jag Emma, Natha till Natha och tog det lugnt och så bla ett avsnitt av Merlin. Sedan så handlade jag på vägen hem. Egentligen skulle vi ätit med Alex men han mådde ingen bra, så mötet med mamma får vänta haha.
Istället så var mamma i full gång med att städa när jag kom hem, så jag hjälpte till. Nu är allt mkt fint! Fick nämligen en liten dammsugare som underlättar lite för mig i framtiden.

Vi har ätit god grillad kyckling, ostar och godis och sett Lets Dance, Samantha  och början på SATC-filmen (Sex and the City) och nu ska vi se klart den.

Imorgon åker mamma hem, vi har haft jättemysiga dagar! Tack! <3
Och jag ska åka och stötta Natha i tävlingen på Athleticum, riktigt viktigt för henne och hoppas verkligen att det går bra!!!

Ha dé bäst!!

Skön dag

2009-01-30 @ 00:47:16
Hej!

Dagen har varit skönt lugn. Hade en halv svenskalektion och sedan ett muntligt prov i historia som gick bra följt av ett utvecklingssamtal som också gick jättebra.
Efter det gick jag och mamma och tog med oss varsin latte och gick och handlade middag.

Väl hemma igen åt vi och har pratat hela kvällen, mysigt. Nu ser vi på SATC och ska snart sova.

Imorgon är det fredag!!!

Väldigt lugn vecka än så länge

2009-01-28 @ 18:48:18
Hejsan!

Den här veckan blir väldigt lugn, idag var det friidrottsdag. Men jag mår inge bra i magen och ville inte reskera ngt så jag satt brevid och kollade på.

Efter det åkte vi hem till Nathalie och såg fmen "Taken" bland annat. Nu på sena eftermiddagen åkte jag och mötte mamma på centralen :)  Mysigt att få ha henne här tills på lördag. Vi handlade på vägen hem och nu har i kommit hem och ska laga middag, är väldigt hungrig nu!

Får bli ett inlägg om dagen frmtills at jag är i bättre form, ha inga sprudladefunderingr för tllfället, men så fort de kommer sirver jag mer igen :)

Har nu en skön kväll, jag ska plugga lite inför muntlig historiaprov imorgon och imorgon är det vanlig dag igen.

En intressant dag

2009-01-27 @ 21:24:51
Hejsan!

Idag har jag haft en lång dag som började vid fem imorse.
Alla idrottare skulle till ProCivitas i Växjö för en heldag med temat mental träning. Jätteintressant verkligen. FIck lyssna på föreläsningar med bla. Agne Bergvall och karolina Kedzierska som gått på ProCivtas och som i Peking kom fyra i Taekwondo. Jätterolig dag som jag först var hemma ifrån vid sju.
Som tillägg är jag väldigt glad för att gå i Malmö, i det här fallet för att Växjöskolan var lika tråkig som alla andra skolor, kände mig helt omotiverad och deras kök sedan...ingen god mat och ingen trevlig miljö. Så blir det när man skämms bort :-)

Nu har jag ätit lite och tagit det lugnt. Febern var borta imorse men min mage ömmar fortfarande och är spänd som en potatis. Hoppas att den fösvinner snart.

Imorgon väntar idrottsdag på Athleticum, friidrotta ska jag göra :)

Nathalie ska försöka lära mig hoppa stv, vilket är supersvårt och Michelle ska lära mig stöt kula, haha, känner på mig att det är mina dolda talanger. Haha!



Inte den bästa starten på veckan

2009-01-26 @ 12:27:56

Hej!

Dagen igår gic jättebra, allt flöt på bra med hemresan. När jag väl kommit hem tog jag det lugnt och träffade Alex en kortis. Sedan vid åttatiden bestämde jag och Natta, Lolex och Rune för att ta en promenad så jag åkte dit.

Det är defintivt inte skönt att komma tillbaka till typ plus 2 grader istället för tjugo, men jag tyckte från början att det inte var så farligt. Men i slutet började frysa sjukt mkt. Tänkte inte så mktpå det, men när jag skulle hem sedan så frös jag jättemkt även på bussen. Känslan att kroppen ömmade kom också.

Så jag kom hem, klädde av mig, bäddade och kröp ner i sängen med duntofflor, duntäcke och filt och frös fortfarande.
Jag fick fr mig att det var en reaktionpå min klnatighet tidigare på dagen, då jag brän min högerhand på en supervarm platta, värkte resten av dagen, mne det verkar inte som att det var det
Under natten blev jag istället varm och var tvungen att slänga av mig allt. När jg vaknade imorse har jag fryst en del, men ävenlite värmesvallningar. Antar att det är feber, känner mig inte på topp, men har inte ont någonstans förutom i axlarna. Magen är inte heller vad de brukar vara.

Tur att det är studiedag, me njag måste göra saker. Får ge det ett tag till, måste plugga, tvätta och egentligen handla. Men tanken på att gå ut när jag fryser, är inte lockande, så det får nog bli nödhadling i kvartersaffären senare.

Hoppas ni har en bättre start på er vecka!
Som ni förstår får det blir fler uppdateringar igen, så fort jag känner mig bättre.

Min sista timmar i Marbella - Guadalmina

2009-01-25 @ 00:17:58

Jahaja, nu sitter jag här, ihopackad med alla väskor och ska bara stänga av datorn och packa ner den. Sen så ska jag sova mina ca tre och en halvtimme innan klockan ringer, gaash. Men men, sover vidare på planet sedan. har i alla fall haft en supervecka och det har jag att tacka Christer och Malin för, uppskattade det verkligen!!! Tack!

Dagen idag blev lyckad, spelade bra golf, jämnaste hittills, fast idag slank det in lite dåliga slag, men jag löste det, så det blev bra till slut.
En trevlig kväll har vi haft med gott sällskap, god mat och handbollsmatch och Körslaget och nu precis såg vi klart filmen med Nicolas Cage. Den när han byter liv, faktiskt bra :)

Men nu ska jag som sagt var sova. haha fresten, min väska var proppfull när jag kom hit, men nu är det så mkt luft kvar att jag funderar vad jag har glömt. Lustigt. Men grejen är att jag inte har glömt något. Kläderna har väl bara sjunkigt ihop. Haha!

Jag skriver igen imorgon när jag landat hemma i lägenheten. Lägger upp bilder mm. då också.
Flyget går från Malaga. 08.05 och ska landa vid 12.35, så lär vara hemma till 13.00, men vet inteskriver förräns på kvällen.

Ha en härlig sovmorgon imorgon allihopa!!

Mina sista vardagsdagar

2009-01-24 @ 00:56:05

Hej på er!!

Torsdagen blev bra. jag pluggade lite och sedan tog vi en tur med bilen runt i Marbella ch avslutade med och gå en runda i La Coñada, ett stort köpcentrum, mycket revligt.

Idag skulle vi ha spelat, me möttes av hälregn när vi slog upp ögonen, så det  var ingen idé. Men vi såg på golf på TVn istället :) Och sedan blev det istället lunch med hela gänget på en mysig restaurang i stan. Haha, det är härligt att vara pensionär här nere, de lever verkligen livet. Deras små "problem" skrattar jag åt.Tanken slog en av de att jag kunde skriva en bok om dem och det hade nog blivit  en bestseller, haha :)

Sedan har vi tagit det lugnt, vi såg bla Let's Dance, förj**ligt att Bella åkte ut!!! Fattar inte att kaxbruttan Kitty som inte tog ett steg blev kvar. Men svenska folket uppskattar tydlige en dum blondin framför en smart, tråkigt :(

Nu ska jag somna till lite teaterrepliker och hålla tummarna för att solen är framme imoron så att det kan bli en lysande avslutning på veckan!!

Buenos Noche!

Vardagen hinner ifatt

2009-01-22 @ 10:22:00
Hejsansvejsan!

Nu har jag varit uppe ett tag, hunnit äta och fixa i ordning mig. Nu ska jag tag i lite plugg, det behövs också göras nämligen. Idag blir det en ledig dag från golfen, kännde att jag behöver andas. Huset är för tillfället tomt, sånär som på mig och stora hunden Nelson, så jag är trygg. Malin & Christer är iväg och gör några ärenden, så jag passar på att göra detta.

Senare ska vi äta lunch tillsammnas och efter det ska jag nog få se lite mer av Marbella.

Ikväll väntar en spännande hanbollsmatch, jag t o m drömde att jag och ett gäng spelade handboll i natt, haha.

Ha dé!


En något tråkig blogg detta...

2009-01-21 @ 23:45:43
Inte så kul denna blogg är för tillfället, känner det också. Blir inte angagerad när jag inte hinner/tar mig tid.
Nu är jag ritktigt trött och ber om ursäkt för stavfel.

Dagen blev i alla fall jättebra, träningen missade jag lite pa av lite hinder vi stötte på, men det speladee ingen roll för golfen gick jättebra! Första nio hålen gick jag fem över, på 18 poäng och säsongens två första birdies. De sista nio gick tyvärr inte lika bra på tre fyra hål tack vare sviktande teknink och dåliga beslut. Men i alla fall mycket nöjd.

Ikväll har vi sätt, för att vara Sverige i hanbolls-vm en mkt tråkig match, men så kan det ju vara, bra att de vann.

Har varit riktigt trött och somnat till flera gånger och glömt mejla lite folk :( Får fixa sig imorgon.

Hoppas skolan och framförallt tvåorna har en grym middag och fest ikväll/natt!
Imorgon blir det inget spel, bara träning och kanske ngt annat sko :)

Sov gott!

En ganska mör kropp

2009-01-21 @ 00:00:06

Hejhopp!

Sitter här och ska alldeles strax sova, är ganska trött kan man säga efter två dagars intensiv golf, men roligt är det. Idag förbättrade jag resultatet med fem sex slag och var mycket jämnare tillskillnad från gårdagen, tränade sving på morgonen också. Vi spelade norra banan idag (södra igår) imorgon ska vi spela södra igen. Båda banorna är fina, men södra är ju mer utmärkande med sina havshål, bättre greener och vackrare hål. Hoppas på sol så att det blir fina bilder.

Idag har det varit mycket sol, en inte så varmt och mycket blåst, men väret sa att det skulle regna så det var positivt. Imorgon hoppas vi på sol och varmt.

När vi var hemma igen såg vi hela programmet från Washington mycket imponerad av Obama, men det var stora ord han tog i sin mun, samtidigt som han är noga med att poängtera att han inte är någon jultomte som kan trolla, vilket känns bra att han ändå går ut med

Som sagt, riktigt trött så nu ska jag sova. Imorgon väntar tidigt uppgång, måste fia mig och hinna träna innan spel.


Nattinatti!

Tillräcklig erfarenhet för att det ska sätta sig i ryggmärgen?

2009-01-19 @ 23:04:05
Hej på er!

Som ni förstår lär det inte bli mer än ett inlägg om dagen den här veckan, hinner inte riktigt med att sitta framför datorn.
Och än så länge inga bilder, eftersom jag ännu inte fått nät på min dator.

Men min dag har varit jättebra! Började i förmiddags med att träna i ca en timme , sving och närspel.
Kan ju säga att jag var något nervös över hur det skulle gå med tanke på att jag tror det var slutet av november jag senast gick en riktig golfrunda. Men tro det eller ej, någonstans satt delar av den nya svingen kvar, mkt förvånad faktiskt! Men såklart glad över det. Slagen väl blandade i början men efter ett tag gick det ganska skapligt,

Men som för vem som helst som kan golf så är det så att svingen kan man nog ha kvar en del av, men närspelet är något man måste träna. Så det var riktigt komiskt att se mig slå de första chipparna och puttarna, haha det som är min absoluta styrka.

Vi gick ut vid ett-tiden och med starten bogey-par, kännde jag mig väldigt glad. Men återigen, hade greenträff på första och treputtade, haha. Men det gick över. Sedan resten ut var inte resultatet så överväldigande men fick på en del riktigt härliga slag och det var från tolvan det riktigt lossnade, gick på par tolvan till sjutton. På sjutton blev det bogey och avslutatde visserligen med en dubbel, men det var hålkanten som inte riktigt ville. Så det blev plus 14 och plus 6, toltalt 20 över, har såklart sista nio med mig. Riktigt nöjd med att jag hittade allt så pass bra, på bara första dagen!

Vädret var okej, egentligen bra golfväder, lite mulet, lite blåst och sedan visserligen lite duggregn men inget märkbart. Vid femton kom solen fram, riktigt skönt!

Väl hemma har vi sett en otrolig hanbollsmatch och en underbar idrottsgala!!! Det missade ni väl inte? Killarna i handbollen var grymma och väl värda idrottare som fick priser på galan, särskilt kul kan jag säga var att Robert Karlsson tog hem manliga idrottspriset, värmade efter att varken lag-tjejerna eller annika (förståeligt) fått det. Riktigt kul att BÅDE en manlig och kvinnlig golfare(annika) fått priset som årets bästa manliga idrottare respektiva kvinnliga nu!

Nu ska jag strax sova, imorgon väntar träning förhoppningsvis i sol, nu regnar det.

Adios!

Buenos noche!

2009-01-18 @ 20:19:20
Hola!

Nu är jag här i härliga Marbella! Allt gick jättebra, men det kan jag skriva om senare, sitter inte med min dator.
Ville bara säga att altl gick bra och vi har ätit god mat och sett en grym handbollsmatch mellan sverige och Korea!

20 grader och sol var det när jag landa, märker redan hur bra jag mår av vädret. Hörde att det var regn och snö på mina hemorter...hihhi.

Men jag skriver igen så fort jag kan. Imorgon har vi strattid vid två och innan dess ska jag ha säsongstart på träning. Ojoj, hur kommer detta gå?!

Adios!

Så, nu är jag klar för avfärd!

2009-01-18 @ 01:54:58
Sådärja, nu är jag redo!

Färdigpackad och nydushad, allt är klart inför imorgon och nu ska jag sova. Imorgon ringer klockan 07.30.
Flyget går från Kastrup 12.35 och är framme i Malaga 16.20.
Hinner inteskriva något imorgon, ska lägga ihop datorn också, så det gör jag så fort jag får möjlighet.

En veckas golfträning och ledighet ser jag framemot.

Jag älskar er, vänner och familj, ni vet vilka ni är!! <3

Har man inget oflyt så skaffar man sig

2009-01-17 @ 19:55:28
Sådärja, nu tänker jag inte lämna den här lägenheten föräns i morgonbitti.
Åkte fram och tillbaka och hämtade min laddare, var iof ett mysigt oplanerat sätt att se Alex en gång till innan 1 veckas bortahet.
Opps där försa jag mig ;-). 3 månader imorgon <3

Gårdagen blev väldigt bra. Vi kom hem och tog det lugnt fick äta Therese's väldigt goda kanelbullar med mjölk och sedan var det vi som lagade middagen till hela familjen, blev väldigt lyckat.
God kycklingsallad bjöd vi på. Jag gjorde grönsakerna och pastan och Alex skötte kycklingen och disken, teamwork.
Sedan så tog vi det lugnt, såg bla en ganska konstig men rolig film med Brad Pitt som en gayig gymtränare, riktigt rolig var han, har aldrig sätt honom i en sådan film och George Clooney som en skitstövel, enligt min mening. Haha! Har helt glömt bort namnet, sorry.

Sov tio timmar i natt, riktigt skönt, var bra att kroppen fick de timmarna trots att jag inte varit trött på två dagar.
Nu har jag ätit och röjt lite, ska packa också.


Dismaskinen fungerar bra som diskare :D

Hejsan lördag!

2009-01-17 @ 15:40:40
Tjolahopp!

Nu är jag hemma i lägenheten efter att ha varit ute och flängt lite.
Kom väl från A vid ett-tiden och så fort jag var hemma vände jag i stort sett och åkte till golfbanan för att hämta upp min bag. Det tog väl någon timme och under tiden hann jag komma på att jag glömt min mobilladdare hos A.. Fan!
Ja sorry, men så irriterande!

Nu är jag hemma igen och ska äta lite och sedan måste jaag ta mig tillbaka till A, tur att det är nära.

Höres!

Nu firar jag helg!

2009-01-16 @ 13:50:27
Nu är det helg! Ledig från skolans lokaler i 1 vecka = SKÖNT!
Nu ska jag gå upp på stan en stund, måste hitta en found-
ation bla.

Sedan ska jag hem till A och så får vi se vad vi gör!

Have a nice Friday!

Kommentera väldigt gärna på klimatinlägget, uppskattas verkligen!

Klimatkampen - Ett försök att påverka

2009-01-16 @ 13:43:37
I naturkunskapen ska vi starta upp ett nytt arbete nu som heter Klimatkampen, det finns också en tävling med samma namn som anordnas för alla Sveriges gymnasieelever för att få igång tankar och ideér kring klimat.
I år ligger fokus lokalt och på växthuseffekten. Jag har bestämt att jag skriva ett eget arbete ur någon av dess kategorier.

Men vad och hur ska jag göra?
Vad tänker ni på när jag säger växthuseffekt?

Gör ni något som positivt eller negativt påverkar växthuseffekten?


Miljön är någonting jag verkligen bryr mig om och blir alltid illa till mods när det pratas om hur mycket vi förstör, men det känns på något sätt så ogreppbart, vad kan lilla jag göra liksom och framför allt, vad kan jag göra föra att dra med mig alla andra i projektet?

Uppgift

"Hur kan ni i er lokala omgivning minska bidraget till växthuseffekten?"

Hitta ert sätt att påverka växthuseffekten i era egna liv och er närhet - kommun och lokalt näringsliv. Vad orsakar klimatförändringar? Vad måste ske för att samhället skall minska dem? Vad gör politiker och företag, vad gör ni? Vilka möjligheter finns att påverka? Hur lyckas vi med att ändra folks beteende? Hur når vi flest människor? Hur får åtgärdsförslagen mest genomslagskraft?

Eftersom lösningen på problemet kräver bidrag av olika slag


Kategori 1 - Samhället
Samhället handlar om strategiskt klimatarbete på olika nivåer i samhället - i organisationer, kommuner och företag, eller i skolan!

Hur kan ni använda global klimatpolitik och forskningsresultat för att forma ett hållbart lokalsamhälle?

Hur påverkar och engagerar ni samhällets aktörer i er fråga?

Kategori 3 - Livsstilar
Livsstilar handlar om att få fler att inse vilka möjligheter de har att göra små förändringar av stor betydelse.

Sätt individens livsstil i fokus och hitta "vinn-vinn situationer" - går det att minska sitt bidrag till växthuseffekten och samtidigt bli både friskare och rikare på kuppen?

Hur får ni fler med på tåget?



Klimatkampen

Regnigt och varmt, kallt och soligt.

2009-01-16 @ 11:28:21

Imorse hade jag tio minuters cykleväg i -3 grader, iskalllllt! Men solen är framme vilket är skönt. Varför måste det regna när det är lagom varmt och vara iskalt när solen är framme!?

Nu har jag diskuterat i-länder och u-länder på samhällen, väldigt intressant och sedan haft spanska, något mindre intressant...nu väntar svenska. Ska få läsa igenom provet jag skrev på tolv sidor med lärarens kommentarer, det gick för övrigt jättebra!

Sedan är det lunh och sedan är skolan slut! Och då är det helg igen!!
Ska upp på stan med Natha, måste hitta lite smink och sedan hem till A, ska nog snart avslöja honom tror jag...



Sportfrågor VS Naturfrågor

2009-01-16 @ 08:48:45
Hej på er!

Blev inget mer inlägg igår, tack vare 0 åtkomst på dator. Men jag hade trevligt.

Efter skolan gick jag upp till tandläkaren. Han är lite intressant, han undersökte mig kanske tio minuter av den timmen jag var där. Väntade en bra stund innan och sedan babblar han på som bara den. Lovar att jag inte träffat en sådan person förut. Men glad är jag i alla fall, den 9:e februari åker den här ställningen av!!!! Ska bli härligt!

Efter det cyklade jag hem til A. Vi åt god middag och sedan han vi med intressanta världeproblemsfrågor med övriga familjen, haha. Vi spelade TP också, ett tag sedan. Men det spelet speglar verkligen ens kunskaper. Som sista ämne att ha kvar hade jag Naturkunskap och A hade sportfrågor. hahah! Snacka om tvärtom, själv kunde jag de flesta sportfrågorna i spelet.

Sen var det sovdags...fattar bara inte hur jag lyckades sova typ 5 timmar dagen innan och var pigg hela dagen och sen när jag skulle sova igår vid tolv var jag inte trött, blev ungefär samma sömntid i natt och jag är inte trött nu heller. haha!



Ibland är det inga problem

2009-01-15 @ 11:18:11
Godmorgon!

Eller jag har varit upp sedan halv nio. Kännde mig duktig, på morgonen skulle jag hinna duscha och tvätta håret, packa ihop kläder - det är nog det svåraste att veta vad man ska ha på sig två dagar framåt, diska lite, äta och sminka mig etc.

Detta skulel jag vara klar med 10.15, 10.05 var jag klar! haha! Stolt, för en gång skull i tid.

Nu har jag och Natha fixat i ordning svenskan och ska snart äta. Första lektionen är vid tolv, slutar vid tre.
Tandläkren klockan fyra, ska hinna kolla nytt smink också.

Sen blir det hem till A

100 dagar kvar tills jag blir 18!

2009-01-14 @ 21:13:40
Hej på er!

Estetiska var jätteroligt! Manusträning för fullt! Jag och Sebbe fick öva igenom vår första scen, ska bli så roligt när man lärt sig alla repliker och kan börja riktigt spela.

Åkte hem efter det och har ätit och tagit  det lugnt.

Idag är det 100 dagar kvar tills lilla jag blir 18 hela år! Helt sjukt. Vet bara inte vad jag ska önska mig!
Tre saker är ändå klara. En digitalkamera, allt som finns kring Australiafilmen, musiken, filmen etc och inredning, förmodligen i form av presentkort. 

Ge mig solsken!!

2009-01-14 @ 14:11:11
Hej, ett något sent första inlägg idag. Fick sovmorgon till tio idag, mycket skönt och välbehövligt. Dock är jag förkyld i näsan vilket inte alls är roligt. Känner mig olustig och lite trött ändå. Men men, det blundar vi för.

Nu har jag precis haft trög matte och sitter nu och väntar på estetisk verksamhet, hoppas att vi får träna manus idag!!

Jag vill ha varmt och solsken, då spelar det inte någon roll hu man mår, för man fylls liksom med värme ändå. Malmö är för tillfället, grått, trist och regnint, inte den bästa ispirationskällan direkt. Hoppas, hoppas att det är varmt och soligt i Marbella nästa vecka, då ska jag njuta!


Läggdags

2009-01-13 @ 23:15:06
Sånu är jag klr med allt vad jag skulle göra, tittade även på shear genious på femman och sedan på The Breakup, märklig film.
Sorry att detta blir tråkigt, men k'nde mig helt plötsligt så hängig och det har jag inte tid med!
Så nu ska jag sova och hoppas att det är borta imorgon.

Sov så gott!

Svårt att fylla dagarna...tror inte det!

2009-01-13 @ 18:04:27
Hejsan mitt i allt!

Skoldagen blev bra, riktigt nöjd med Idrottsrådsmötet, mycket togs upp och beslutades, vilket leder till mycket positivt som jag är glad över. Delar säkert med mig när planerna går i verket. Trots att det bara var halva i-rådet med, dvs Natha och jag, men både Christos och Jimmy var med så det spelade ingen roll.

Efter skolan åkte jag och hämtade passet och nu ska jag strax gå och hänga upp nytvättad tvätt.



Mer jag har att göra:

  • Skriva rent protokollet från mötet
  • Mejla Stefan om adress
  • Diska
  • Äta
  • Skriva rent svenskan

En något trött Joanna

2009-01-13 @ 10:13:35
Känner mig halvseg idag, ska bli gott med lunch om någon timme, har för övrigt ätit två frukostar redan, haha, välkommen till ProCivitas. :P

Dagen började med Rättskunskapen, den lektionen är så seg tack vare att den är så tidigt lagd. På kost & idrotten har vi startat på vårt stora arbete. Ska göra ett kostschema för en person under ungefär 4 veckor och nu har jag skrivit ut Idrottsrådgrejer till mötet senare idag. Nu ska jag gå ner och börja plugga inför den muntliga eximinationen i historia v.5

I eftermiddag måste jag hem och tvätta och skriva stödord i svenskan

Ha en skön dag!

Mitt 200:e inlägg på den här bloggen får avsluta kvällen

2009-01-12 @ 23:38:40
Hejsan! Detta är tydligen mitt 200:e inlägg sedan jag bytte blogg, haha.

Ikväll har jag ätit middag och sedan frossat i popcorn framför Guldbaggegalan! Nu ska jag sova,imorgon ringer klockan 06.20, usch usch och då måste jag gå upp.

Nu är vi gång igen

2009-01-12 @ 18:42:07

Så var första dagen på veckan avklarad. Började med träning, kondition, ben och armar tog jag. Gick bra. Känner att träningsverken kommer så smått.
Själva skoldagen gick helt okej, men blev plötsligt väldigt trött bara.

När den var slut handlade jag mat på vägen hem och sen har jag kollat upp lite grejer inför avresan på söndag och tagit det lugnt. Snart ska jag laga lite middag och kanske se en film senare.





 

Annika fick sin Mike

2009-01-12 @ 18:34:40


Annika Sörenstam gite sig med Mike McGee i lördags! Med tanke på hur fina bilderna är, kan jag tänka mig hur fint bröllopet blev! Grattis till de!



To-Do v.3

2009-01-12 @ 09:06:18


(X) Plugga svenska och rättskunskap
(X) Fixa idrottsrådgrejer inför tisdagsmöte
(X) Handla
(X) Tvätta
( ) Hämta golfgrejer på klubben
( ) Packa inför avresa söndag
( ) Kolla upp arbeten och läxor nästa vecka
( ) Förhoppningsvis möte om jobb

Några saker att få gjort denna vecka för min del!

Inte riktigt det jag tänkt

2009-01-12 @ 09:01:09

Hej!

Jag sitter och är lite stressad, inte farligt, men lite. Tänkte gå upp vid åtta, men tryckte på fel knapp när den ringde och znozen kom aldrig efter fem minuter, suck, men det gör inget.
Igår när jag skulle somna efter att jag tagit en lång dusch och peelade huden gick det inte, jag var klarvaken i säkert en halvtimme, något störande. Det är ju skönre att duscha på kvällen istället för på morgonen. Får nog duscha tidigare på kvällen för att hinna bli trött igen.

Nu om en kvart väntar cykling till gymträning, det är faktiskt solsken och ljust ute, så hoppas på mindre kallt. Först måste jag bara komma på vad jag ska ha för kläder i skolan.

Hörs!

Härligt avslut på veckan

2009-01-11 @ 23:21:03
Hej på er!

Hoppas er dag varit bra, min har varit toppen! Som ni läst tidigae var javäldigt flitig me mitt pluggand, så kunde verkligen njuta sen. Det var jätteroligt att träffa Louise igen ochi satt och pratade oavbrutet i 1,5 h, haha. Mycket trevligt.

Sen borhon ändå i närheten av A, så då körde hon mig, vänligt och jag var där till sex. Umgicks, åt väldigt god middag med familjen och hann med och se två avsnitt av Lost, vilket inte är en serie jag följer. Faller mig inte i smaken, går att se något avsnitt ibland, men inget jag vill följa.

Vid halv elva var jag här hemma igen. Har lyssnat på musik och sjungit för fulla muggar nu och förut idag, Bruce Springsteen, Westlife, Dolly Parton och E.M.D går blandat på mobilen, haha! Någon som inte trodde på min blandade musiksmak?

Hunnit med att putsa mina stövlar och nu ska jag taen lång dusch och sedan sova. Imorgon väntar seriöst träningspass och ny skolvecka.

Sov gott!

Mamma! Kan du skicka med solkräm också, tsm med passet?

Väldigt nöjd med mig sälv!

2009-01-11 @ 17:06:13

Jag lyckades väldigt bra med mitt pluggande idag. Blev helt klar, känner mig väldigt nöjd med mig sjäv! Inget pluggande mitt i natten idag inte. Nu är Louise här och vi ha väldigt trevligt. Strax ska jag ge mig iväg till A för middag.

Hör sen ikväll!

Sista dagen i veckan

2009-01-11 @ 12:13:43

Jahaja!

Sista lediga dagen på fem dagar idag. Känner mig dock på väldigt bra humör, så det blir nog en skön dag. Jag ska ladda ner lite ny musik och sedan ska jag sätta mig och plugga fram till tre. Då måste jag äta och sedan tvätta håret, för sen kommer Louise hit. Blir roligt!

Sedan ska jag nog och träffa A.

Ni får ha en skön söndag!

Nu bjuder jag på årets bästa låt på grammisgalan, gillar den riktigt mycket!


Hej i natten!

2009-01-11 @ 01:46:18
Hade tänkt att slänga in ett inlägg tidigare ikväll, men hann inte riktigt med.
Dagen var lugn, tog det lugnt, såg lite film och surfade runt lite, läste lite i svenskboken också. Sen på kvällen var man såklart sugen på att göra någonting, men vi har kommit fram till att det enda folk vill göra i januari-februari är att chilla och se film, boring! hahah.

Allt slutade med att Nato, Ankii och Tyko kom hem till mig (Nathalie, Agnes och Tyra), vi snackade en väldigt massa om allt möjligt och gick ner och köpte godis och popcorn, vilket vi satte i oss sen. Hade riktigt roligt och fick med en väldig massa olika ämnen, eller vad säger ni flickor? :)

Nu känner jag mig ganska trött, så ska krypa ner i sängen och somna till en film, får nog bli The Break-up.
Imorgon blir det plugg och på eftermiddagen ska jag träffa Lollo som varit iväg till Florida hela hösten och sedan på kvällen ska jag träffa A.
Ha dé!

1 årsdagen idag!

2009-01-10 @ 15:06:51
Fresten, idag firar jag 1 år i den här lägenheten! 365 dagar har gått sen jag fick nycklarna hit. Minns hur rörigt det var här, mamma och Kjell kom ner och det blev många besök på IKEA den helgen. Men roligt var att äntligen ha kommit "hem" här nere. Kan inte förstå att det redan gått ett år. Det har hänt så mycket på den tiden.

Jag har fått lära mig hur det är att ha flyttat hemifrån med allt vad det innebär, kombinera pluggande med matlagning, tvättning som måste göras, inhandling av mat som måste göras mitt i veckan, mitt i alltihop. Det var inte så lätt i början innan rutinen infann sig, men nu tycker jag det går riktigt bra. Och den här lägenheten har verkligen varit en bra första lägenhet. Jag trivs väldigt bra här! Roligt sällskap har jag också haft här i form av familj och vänner. Har lyckats få ner sex av mina vänner i min soffa och familjen på fem personer har lyckats sova här inne. Så dessa 23 kvadratmeter är välutnyttjade. Den blir större och större, haha!

Så det har varit ett väldigt bra första år och det kommer nog att bli ett väldigt bra andra år också!




Så här såg det ut för 1 år sedan när lägenheten var klar! Och den har inte förändrats så mycket sedan dess.
Om ni vill så kan ni gå in här och bläddra er ner till den 10:e och framåt för att läsa lite om min helg för 1 år sedan.

Åh, störigt!!

2009-01-10 @ 14:41:32
Hej på er!!

Blogg.se har krånglat hela förmiddagen så jag har inte kunnat blogga :(
Istället har jag sett slutet av the Holiday, somnade flera gånger igår och missade slutet. Det roliga var att jag vaknade till flera gånger och spolade tillbaka men somnade igen, haha.

Idag är det grått och tråkigt väder här,så jag blir inne. Ska plugga lite svenska om en stund också.

Have a happy lördag!

Mitt fredagsmys

2009-01-09 @ 23:00:15
Som ni märker har jag en skön hemmakväll här hemma.
Suttit och kollat Let's Dance, läst bloggar och tagit det lugnt. Nu ska jag gör mig varm choklad, vira in mig i en filt och sätta på en av  mina favoritfilmer, the Holiday och bara mysa.




Är det något fel på att vara en Ung framgångsrik ambitiös blond tjej?!

2009-01-09 @ 22:18:00
Sitter och blir lite irriterad, rubriken hadlar om Isabella Löwegrip som också går under smeknamnet Blondinbella, tack vare hennes framgångsrika blogg med samma namn.
Bella har under det senaste året varit framgångsrik med sitt bloggade ocdh driver Sveriges största blogg.
Hon har fått publicitet och synts i TV-rutan ett antal gånger.


Tjejen är en duktig ambitiös tjej som nyss fylllde 18. Hennes bogg har jag följt innan hon blev känd  för den och hon har under hela tiden skivit om saker som intresserar henne, och hör och häpna alla med fördomar, det handlar inte bara om nagellack och snygga killar bara för att hon råkar var blond. Hon är en medveten väldigt mogen tjej som har varit vädigt aktiv i MUF som ordförande och hon intresserar sig för samhällsfrågor. Hon har använt sin blogg till att även få ut info om viktiga saker. Hon är en smart och duktg tjej som kombinerar gymnasiet, med att driva flera väldigt framgångsrika företag och nu under vintern och våren deltar hon även i Let's Dance.  Jag beundrar henne för att hon lyckats med det hon gör, hur hon hinner med allt är otroligt, men strongt!

Nu till min lilla irritation, i Let's Dance ikväll. Bella heter faktiskt Isabella, hon är en riktig tjej. Inte en bloggsida. David driver med detta under kvällen, han kallar henne för Blondinbella och driver med Nils, hennes pojkvän. Jessica frågar dumma frågor och poängterar att hon fortfarande bara går i skolan. Detta görs enbart till henne. Tycker inte att det är att visa respekt och att ta henne på allvar.

Vad är det för fel på att vara en ung ambitiös tjej med drömmar och målsättningar de andra bara kan drömma om?!
Hon är den yngsta i Let's Dance, men hon platsar fortfarande där på samma sätt som alla de andra gör.
Jag hoppas att svenska foket vill ta vara på en ung, duktig, ambitiös tjej som gått ut med målsättningen att vinna Let's Dance. Det tänker jag göra! Är trött på alla dumma fördomar mot att vissa grupper inte kan eller inte är tillräckligt smarta, jantelagen etc
Alla kan uppnå sina målsättningar om de vill och strävar efter det!

Jag ser mig själv som en ung ambitiös tjej med drömmar, är det på något sätt fel kanske? Och ljushårig råkar jag också vara.

Stå på Dig Bella! På http://blondinbella.se/ hittar ni den här tjejens grymma blogg!

Helena Jonsson!

2009-01-09 @ 20:27:12
Roligt att det gick bra för Helena Jonsson i dag i skidskyttet, en tredje plats räckte det till! :D
Jag lyckades både sova och läsa DV när jag kommit hem, fast inte samtidigt såklart ;) Så nu är jag pigg igen!

Nu har jag ätit och ser för tillfället på Let's Dance, får se om jag ger mig ut på något roligt snart. För övrigt undrar jag hur Stefan Wåhlberg kunde gå med på attklä ut Jessica Almenäs i den där fruktansvärda klänningen hon har på sig..

Nu är det helg igen!

2009-01-09 @ 16:02:51
Å nu har jag varit hemma en stund, riktigt skönt med helg! Satt och prata med Natta en stund efter skolan på Espresso House om en massa saker, bla framtiden, det finns så många olika alternativ jag vill göra :S inte lätt detta!

Sen blev det hämfärd och nu ligger jag i soffan och gör ingenting. Och på posten kom ett nytt nummer av DV, så nu kan jag antingen göra det eller sova en stund. Vi får väl se..

Ha en skön fredag!

Helgens To-Do v.2

2009-01-09 @ 12:15:30


( ) Plugga svenska
( ) Plugga rättskunskap
( ) Vila!
( ) Ha lite roligt!

Vad kan detta vara bra för?

2009-01-09 @ 12:01:32
Hej på er!
Min morgon började alldeles för tidigt för min smak idag :S
Klockan ringde redan vid halv sju, usch! Igår gick jag och la mig i okej tid, men när jag väl la mig i sängen, nyduschad och allt blev jag klarvaken, så låg och försökte somna ett bra tag, vilket resulterade i lite för få timmar sömn, men ändå. Är riktigt trött!

Nu sitter jag på svenskalektion och gör nog en av de tråkigaste grejer jag gjort under min skoltidd här. Sitter och skriver stödord till typ 30 sidor text som handlar om medeltiden. Inte alls roligt och det måste vara klart i början av nästa vecka, suck.

Efter det har vi äntligen lunch (tacos!)och sedan väntar idrottspsykologi och sedan, HELG!! Riktigt skönt, haha, detta säger jag efter endast två skoldagar! :P

Om jag bestämmer ikväll, vilket jag gör eftersom jag kan bestämma över mig själv, hahah, blir det en lugn hemmakväll, framför Let's Dance, hihi!

Thank god it's friday!

En tröttis...

2009-01-08 @ 22:58:49
Jag känner mig trött nu, skolan tar musten ur en =)
Så, nu tänker jag ta en dusch och krypa ner i en nybäddad säng och somna gott.

Kvällen har varit lugn, åt god middag, plugga liiite och tagit det lugnt. Imorgon är det ingen sovmorgon så mina timmar sömn lär behövas.

Bjuder er på mina senaste middagar som blivit väldigt goda =) Är medveten om att det ser en aning groteskt ut, men gott var det!


Sov gott!

Hemma från första dagen

2009-01-08 @ 16:33:21
Så, nu är jag hemma från första dagen.
Dagen var förhållandevis lugn, men vi lyckades ändå få en uppgift som ska vara klar nästa vecka i svenska, så det är bara att börja.

Sedan så är Jimmy äntligen tillbaka på sin rätta plats igen =) Känns jätteroligt att ha honom tillbaka som rektor, samtidigt som Christos kommer vara kvar som biträdande. Det kommer bli toppen att de samabetar och nu ska även idrottsrådet komma igång på allvar, så jag har lite och förbereda inför tisdagens möte nästa vecka.

Nu ska jag ta det lugnt en stund och sedan laga middag och plugga lite.
Hörs!

En bra start på dagen

2009-01-08 @ 10:15:12
Godmorgon!

Nu är jag snart i klar för att äta frukost. Känner mig faktiskt pigg så den här dagen ska nog gå bra =)
Men först måste jag ta min obligatoriska "sup" av Aloe Vera juicen, den mår jag ännu bättre av!

Hoppas ni alla får en bra start på dagen så hörs vi senare.


http://aloevera.just.nu

Vem är jag egentligen?

2009-01-08 @ 01:44:12
Om ni som är intresserade av att få ett litet grepp om tjejen som nu skriver på en blogg med lite bilder på sig själv och med rosa rubriker(!), kan lätt misstolkas, kan mer än gärna klicka på bilden precis till vänster här. Där står lite granna i alla fall om hur jag ser på mig själv, annars är det bara att lämna en kommentar om ni undrar något. =)

Ha dé!

Sista dagen idag

2009-01-08 @ 00:50:00
Jahaja, då var det skola imorgon som gäller igen. Jag kan ju inte säga att jag längtar, men känner inte någon ångest heller. Har verkligen haft ett riktigt bra lov! Kunnat varva ner,  varit hemma hemma och träffat familjen och umgåtts med mina underbara vänner. Är helnöjd. Nu ska jag försöka göra så gott det går för att nästa skoltermin ska gå så bra som bara är möjligt, utan att gå in i väggen. Vet att det kommer bli tufft. Tvåans vårtermin är känd för att vara tuff. Men jag ska klara det.

Ser framemot golfen också. Kör en egen uppstart nere i Marbella, åker nästa söndag. Ska träna allt jag kan i en vecka och samtidigt få träffa min farbror, som det inte blir så mycket av då han bor där stora delar av året. Så jag hoppas på bra väder och en teknik som kan komma igång efterhand, var endel veckor sedan jag höll i en golfklubba. Men det behövs också för motivationen.

Ikväll har jag handlat, tagit det lugnt, lagat en riktigt god middag (bild imorgon) och sett grammisgalan bla.
Nu ska jag göra mig klar för sängen och min skönhetssömn.

Sov gott!

Gärna kommentarer!

2009-01-07 @ 17:51:03

Har sett att jag får lite nya läsare då och då. Ni får jättegärna lämna en kommentar att ni varit här inne och kikat eller ställa en fråga om ni undrar något. Det är bara roligt =)

Dagens pysslande

2009-01-07 @ 16:06:31
Hej!

Idag har jag pysslat lite här hemma. Fixat naglar, diskat och lite så.
Måste handla veckans mat idag också, men först väntar ett nytt avsnitt av OTH på
Surf The Channel.

Gårdagens klädsel

2009-01-07 @ 12:54:40

  

Så här såg jag ut igår, hann inte lägga upp de innan jag gick, nyduschad och självfixande hår = jag låter det vara med endast lite guck i håret, då ser det ut så här, men jag är stolt över det i alla fall =). Glasögonen var såklart på eftersom jag skulle på bio.
Vet inte om ni kan se det fina hjärthalsbandet jag har på mig, som jag fick i julklapp av A <3

Nostalgisk är ordet

2009-01-07 @ 01:45:19
Jag går runt här hemma och ler för mig själv och nynnar på Somewere over the rainbow, förknippas med filmen och har fått en ny innebörd för mig. Filmen var om inte ännu bättre än första gången jag såg den! Jag är alldeles varm i kroppen, den bara fyller mig på något sett. Massa tjatande, men det bara är så. Bonusen var att  A också verkligen gillade den. Vi njöt varje minut av de 2,5 timmarna. Fast tårarna var svåra att hålla inom sig, det ar ajg nog inte ensam om och tycka i biosalongen

Den är så otroligt underbar, samtidigt som den har så mycket att lära ut. Hur illa aborginerna ("den glömda generationen") behandlades under en väldigt lång period exempelvis, inte förräns 2006 bad presidenten om ursäkt till de. Man glömmer bort att världen utanför vår egen faktiskt inte är så fantastisk som man alltid vill tro.

Och sedan har jag förälskat mig i landskapet och sättet man kan leva på där. Jag är seriöst väldigt sugen på att åka dit och uppleva hela Australien. Tänk att få komma och se hur man lever ute på en riktig gård och få uppleva ko och hästfösning, skulle vara otroligt. Har de bra golfbanor i närheten är jag såld. Det är Australien som gäller! ♥

Nu sitter jag invirad med filt och duntofflor, och en tekopp brevid - det snöade och blåste när vi kom ut ifrån bion, burr.
Ljusen är tända och jag ska snart sova.



 

Nullah - I'm gonna sing you to me
Sarah - And I will here you



The important thing is your story, so I'm trying to live a good one.


Joanna's Lifestyle på Bloggkartan

2009-01-06 @ 17:09:14

Jag har placerat min blogg i

Malmöbloggkartan.se!

Chillat och snart biomys

2009-01-06 @ 16:31:53
Hejsan!

Min tisdag har varit väldigt lugn. Sov lite länge, eftersom jag var uppe och såg hockeyfinalen, som Sverige tyvärr förlorade :(
Så jag har mest tagit det lugnt och uppdaterat en hel del här, som ni kanske sett.=)
Men så blev jag så sugen på att gå och se Australia igen, så nu har jag lockat med pojkvännen som inte sett den än att gå med mig ikväll. Blir mysigt och så får jag komma ut och aktivera mig lite.

Så nu ska jag ta tag i mig själv och gå in i duschen och göra mig i ordning.



Kusinträff den 29e

2009-01-06 @ 16:04:58

Min sisa dag i Sthlm var det kusinträff som gällde. Jättetrevligt och roligt att träffa alla igen! Kom fram till att några av de har jag inte träffat på två år, så det var på tiden!

Vi träffades hemma hos Amanda och Daniel för lunch och massa prat. Blev mycket prat om barn, eftersom kusin Jennica precs fått lilla Wilmer, så söt han var!
Stella och Fritiof, Amandas barn var såklart också med. God pastasallad bjöds det på och godis fika efteråt. Var där inne under hela eftermiddagen och hemma på ön vid sjutiden.

Det här måste vi göra oftare =)
Blder har jag inte fått ännu, måste fixa de, bjuder på lite familj i alla fall, mina syskon ♥



Mera uppdatering

2009-01-06 @ 14:56:01
Lördagen därefter spenderades framför film. Vi tog det lugnt hela dagen. Så mycket film som jag sett under lovet är nog rekord, men roligt. Just den här dagen tror jag vi han med tre, varav två som inte var vidarebra, haha.

På söndagen sen bar det av in till Täby med mamma. VI tog tag i mellandagsrean och jag kan säga att det nog var en bra dag att göra det, för det var inte så farligt mycket folk. Men till och från så var det och jag gillade det verkligen inte. Jag hittade många klipp, speciellt nyårsoutfiten som jag visade i ett tidigare inlägg. Hade en helmysig dag med mammsen som avslutades perfekt med att gå och se Australia! Aldrig sett en bättre film!! Helt otroligt bra, lätt en Oscars favorit rakt igenom. Den är okategoriserbar, den har allt! Lovar att det är en film alla kommer att se och prata om. Och Nicole Kidman och Hugh Jackman var grymma! Och snygga såklart också =) Och lilla Brandon Walters som Nullah var grym!

Ja ni hör, missar ni den här filmen så har ni begått ett av era största filmmisstag!




http://australiamovie.com/

Lite uppdatering

2009-01-06 @ 14:28:05
Tänkte köra en summering av det jullov ni missat.

Julafton:
Vi vaknade upp hos mamma, efter att ha haft en supermysig fonduekväll kvällen innan. Åt såklart risgrynsgröt till frukost/lunch. Därefter åkte vi hem till pappa för att fira resten av dagen med honom och farbror. VI åt gott julbord, spelade spel och umgicks, precis som det ska vara.
Trots att vi bestämt att vi inte skulle få några julklappar, lyckades jag ändå få en del välbehövliga saker. Lite roliga kunskapsböcker, kläder och minneskort till mobilen bla.


Juldagen:
VI tog det mest lugnt, men på eftermiddagen åkte vi in och hälsade på farmor, var mysigt och längesedan vi sågs. Lyssnade på roliga minnen och umgicks.

Annandag jul:
Åkte jag hem till Mamma och Kjell för att hinna umgås med de också. På kvällen kom Angela och Jocke och de lagade god middag åt oss ch sedan väntade Mamma Miafilmen, eftersom ingen av de sett den. Själv har jag svårt att hålla räkningen =), lika bra som vanligt.

Nyårsaftonens outfit

2009-01-06 @ 02:01:07
     

Min oufit för Nyårsafton betod av:
- Kjol från JC
-Topp från JC
-Bolero från VILA
- SIlvriga skor
-Nylonstrumpor från Twilfit

Fler bilder hittar ni på Facebook

Härlig kväll

2009-01-06 @ 01:45:33
God kväll. Nu sitter jag med spänd förväntan och följer hockeyfinalen i JVM, Kanada gjorde mål efter typ 1 minut, men jag har en bra känsla över det här. Sverige ska ha revanch ifrån förra året!

Kvällen var rolig. Natta, Jack, Victor och Roonie kom över och vi skulle ha sett film, men började istället snacka en massa minnen, riktigt roligt! Lejonkungen sattes dock på i bakgrunden, men ingen som såg direkt på den.
Mycket trevligt! Just det tvätten får jag inte glömma nu..tvättade förut idag..

Godnatt!

Ny Design! Godkänd?

2009-01-05 @ 20:05:13
Hej på er!

Anledningen att jag inte skrivit sedan i torsdags är för att jag kämpat med designen här på bloggen. Ville göra om den, men nybörjare som jag är, är det inte lika enkelt som man kan tro. Men nu tror jag att jag är nöjd, lite smågrejer kvar bara.
Därför har jag inte skrvit, tappade lite lusten under tiden jag höll på med förändringen.Haha
Designa Din Blogg har hjälpt mig igenom förändringen, tack! Vad tycker ni?

Men inget ni missat precis. I torsdags sov jag också hos Natta och tog det sedan lugnt. På fedagen gjorde jag inte så mycket på dagen och sedan åkte jag till A och sov över. På lördagen umgicks vi, spelade bla Tv-spel, riktigt kul =)

Därifrån har jag sedan bara slappat, fixat med bloggdesignen och sett filmer etc. Ritkigt skönt. Men börjar få lite spring i benen. Så om en stund kommer Natta,Jack mfl över och ser film. Så nu måste jag röja lite och under tiden ser jag på Sportkrönikan på 1an, guud vad jag älskar sport och vilket sportår 2008 varit!! Var precis bilder på Annika.

Ha en skön måndagskväll!

Torsdag 1 januari 2009!

2009-01-01 @ 20:12:11

God fortsättning!
Nu är vi inne på år 2009, känns sjukt. Åren bara rinner iväg.

Jag kan erkänna att jag inte har en av mina piggaste dagar i livet. Men det är det helt klart värt för nyårsafton igår var gryyymt. Sjukt roligt var det och allt blev väldigt lyckat. Vi var först hos Amanda på Näset en stund och sedan vidare till Stisse i Ljunghusen för att fira fram tills och efter tolvslaget.

Så småningom var vi väl hemma vid fyratiden och idag kan jag säga att vi inte gjort något vettigt, men det är så det ska vara. Får se om vi gör något i kväll eller om vi fortsätter at chilla.

Gott Nytt 2009!

Bloggtoppen.se
RSS 2.0