Jag försov mig...och blev ledig!

2009-04-30 @ 10:44:13
Shit jag försov mig imorse! Fattar inte måste ha vaknat i sömnen och stängt av klockan, inte bra!
Efter det var tanken att åka till skolan vid tolv eftersom jag ändå skulle ha religion, men ve ni!

Gick in på intranätet och upptäcker tilll min förvåning att Lucas har lagt ut att vi inte har lektion idag, mkt ovanligt men mkt uppskattat! Så nu, nu är jag ledig för en härlig långhelg!! Very nice!

Så nu ska jag ta med mig lite plugg ut och lägga mig i den varma solen!
Ha en härlig valborgsmässoafton om vi inte hörs!

Det e sommar!

2009-04-29 @ 22:10:41
I alla fall idag!! Underbart väder o säkert 30 grader i solen. Killarna som spelat rugby hela dagen hade värsta bonnabrännan haha.

Själv hade jag en lugn förmiddag som började med lite solning såklart. Sen tog jag mig till skolan för matte, rätskunskapsprov som jag nog klarade och rolig estetiska!!

Det börjar verkligen närma sig nu och i helgen är det repetintioner som gäller! Som det ser ut nu så spelar jag på måndag förmiddag v.20, båda föreställningarna tisdag och torsdag kväll. Så 4 av 8, så får vi se om Philippa känner att hon orkar också, har lite hasproblem stackarn. Annars kommer jag nog också ha någon liten roll i de andra föreställningarna. Så det kommer bli en fullspäckad vecka, men förmodligen otroligt rolig! Om man bortser från nationella i matte förstås!

Väl hemma igen har jag ätit god kyckling och tagit det lugnt. Fönstret har stått öppet med härlig frisk luft utan att kyla ner länge nu! Imorgon blir det spel på korthålsbanan och sedan vanlig dag. På kvällen blir det nog härlig grillning å bo01 för att fira Valborg!

Världens härligaste tjej och bästa vän ska se mig göra teaterdebut, haha hon får stå ut med många nya revolter i mitt liv!!
Tur att hon är så bra! ♥

Trötter

2009-04-28 @ 23:13:38
Hejsan!

Sitter och är väldigt tött och undrar varför. Sov ordentligt i natt och hade en lektion idag på 100 minuter som var engelska nationella. Har handlat och tränat ikväll men inget mer. Men men jag ska sova nu så det går ingen nöd på mig. Nationelle gick väl skapligt, förväntar mig inte så mycket.

Slutade vid halv tolv och har handlat mat och sedan tagit det lugnt hemma. Vid fem var jag på golfbanan för chipträning. Känsla var inte där men bra övningar och härligt väder. Åkte hem och åt och har slappat vidare.

Har planerat hemresor i sommar också. Spenderar stora delar av juli hemma i Sthlm!

Sov så gott!

Måndag igen

2009-04-27 @ 22:22:53
Ja nu är ja tillbaka i friskt tillstånd, sånär som på näsan iaf. Skönt. Men totalt omotiverad till allt.

Hade träning i solen imorse i alla fall, vilket gick väldigt bra. Vi  hade putträning och tävling, vilket jag slog killarna i förutom Gustav, med ett slag, men det hade varit pinsamt om han blivit slagen av lilla mig, med tanke på att han typ har scratch och jag varit sjuk i två veckor. ;) Men kul var det och Peter som precis givit mig nya tekniktips var nog ganska förvånad, haha! Egen chipträning också som gick hel okej.

Tillbaka till skolan för bla. mattelektion som fick mig och tappa motivationen ännu mer, när jag inser att nationella är om två veckor och det är inte direkt lätt och jag måste klara godkänt. Suck. Men sitter här och känner att, jaja jag kan göra om den kursen i trean. Och det märkliga är att jag inte känner ångest!?

Efter skolan tog jag mig hem i solen ör att ta tag i sista disken och kolla igenom engelskan inför nationella imorgon. Sen har jag tagit det lugnt och känner mig trött nu.

Någon att sjunka ihop i soffan med hade varit skönt!

Ledighet!

2009-04-26 @ 17:51:48

Så idag vaknade jag och Emma upp vid tio och hon tog sig till centralen för hemgång. Jag åt lite och röjde sedan undan. Disken är fortfarande kvar och den ska jag ta tag i nu! Annars har jag tagit det lugnt idag. Solat ute i varma solen och pluggat lite rättskunskap. Nu sitter jag och kollar över lite bilder.

Kvällen blir som sagt diskning först och sedan ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara  18 år!


I fredags hos Carran såg jag ut såhär och så är det blommorna jag köpte till mig själv i present!

2009.04.25 - dagen efter

2009-04-26 @ 17:16:59
Hej på er!

Jag hade höga tankar om bloggandet igår, men det gick inte så bra. Däremot var allt annat jättebra!

Jag hade härligt sällskap under dagen av Maria och stora familjen. Vi åt god mat och jag blev firad med jättegod tårta och fina presenter! Dagen till ära hade jag bestämt mig för att jag äntligen skulle gå i kjol och topp, i värmen. Det gjorde jag men när vi kom ner till Skivarp blåste det så pass att det blev väldigt kallt. Så legingsen, tröjan och en extra tjock kofta åkte på :). Tack så jättemycket för dagen Ulla och Björn och för fotona!

VId fem var jag hemma och då började förberedelserna. Emma och Carro kom vid halv åtta och då var jag nästan klar med kycklingen och couscousen som var huvudrätten. Efter jag vet inte vad som blev fel, kom iaf killarna en timme senare följt av Natha och Beccs. Huvudsaken att de kom och vi underhöll oss med champagne och jordgubbar under tiden :). Maten enligt mig blev okej bara, tack vare att det inte var riktigt så varmt som jag ville. Men vi hade trevligt och jag fick fina presenter, även om jag inte riktigt vet hur laglig blombuketten jag fick av Jack och Philip var..men fin var den!!

När vi ätit mat och glass till efterrätt och jag hade fått födelsedagssång efter att de äntligen valt :), fortsatte vi ha trevligt fram tills tolv tiden då vi tjejer drog till Crown, för några timmars riktigt rolig dans. Bra musik var det, efter att jag inte haft så höga förväntningar, så var vi riktigt nöjda.

Hade alltså en riktigt härlig födelsedag, tack för alla fina hälsningar jag fått också!!



Under dagen, så jag såg ut  med vit kjol på dagen och på kvällen blev det svart top och jeanstights, fördrinken och sen blommorna av killarna!

18-årsdagen är här!!

2009-04-25 @ 12:12:33
Nu har jag bråttom, men vad glad jag är!!!

Nu är jag definitvt 18! FÅtt fina gratulationer under morgonen, särskilt den första av brorsan! :)
Nu ska jag till Skurup och äta försenad påsklunch och nog bli lite firad! Hörs senare, har bilder och visa!

Om ungefär 3,5 timme...

2009-04-25 @ 02:23:00
Idag är det den 25:e april 2009! Det innebär att jag bli 18 år!!! Tjohooo! Om ungefär 3,5 timme föddes jag för arton år sedan, (05.55 typ) varför vänta en hel dag, när man kan njuta av den?!

Dagen igår/idag (fredag) har varit jättebra.Jag tog mig ner på stan och hittade örhängen till Carro, reakofta till mig, en bikini och ett par solglasögon (de nya gick sönder :S) till mycket övekommliga priser, me happy!
För övrigt bar jag tights, linne och kofta idag i det drygt 20 gradiga solskenet!

Efer detta gick jag och handlade det sista för födelsedagsmiddagen och tog mig hem och fixade mig innan Carros 18-års fest väntade! Mycket trevligt hade vi det, me njag var trött vid elva, haha! Inte normalt för en som är nattmänniska. Blev grattad vid tolvslget av folket där också. Nu har jag varit hemma en timme och är inte piggare, så ska gå och sova nu innan härlig dag väntar med först Marias stora familj!

Nya inredningen!

2009-04-24 @ 10:20:47
Här kommer ett liten bild av hur det nu ser ut här hemma. Ska ta ur en annan vinkel senare, men så ser det ut nu!














Innan hemgång på IKEA - efter montering hemma!















4 nya kuddar i grön/grå färg, passar snyggt!

Nu har jag "sovit" ut..

2009-04-24 @ 10:11:47
Jag trodde att om jag vste att jag skulle kunna få sova, så skulle det fungera. Men det spelar tydligen ingen roll för jag vaknar vid nio som vanligt. Men jag känner mig pigg, så det får vara.
Idag ska jag förtränga min förkylning, vill inte bry mig om den!

Nu ska jag gå upp med mina gamla hurtsar på vinden, diska och sedan ta en dusch och göra mig i ordning. För sen måste jag ner på stan för att fixa present till Caroline och edan handla det sista inför morgonkvällens middag.

Imorgon smäller det!!!


Liten, ska bli stor!

Supernöjd!!

2009-04-24 @ 00:19:35
Hej på er!

Har blivit dåligt med inlägg, men jag mår så konstgt och glömmer bort saker och ting, vill att det ska vara borta. Känns som jag skulle behöva sova ut så tror därför det blir hemma imorgon, ändå inga stora saker som händer. Och så kan jag förbereda mig för en superhärlig helg, med start imorgon!

Vet ni, det e bara 2 dagar kvar nuuuu!!! (en enligt klockan)Helt sjukt, förstår det inte!! :-)

Idag har jag skruvat klart min lådor, kan hur man gör det nu utantill. Så är det någon som behöver hjälp med MALM-seriens små byråer ka jag hjälpa till! ;-) Sen så har jag också röjt undan och städat. Är iaf jättenöjd med inredningen nu, ska bara fixas lite småsaker...känns hemtrevligt. Och nu så har jag väldigt organiserade lådor,så allt är praktiskt också!

Haft en lektion idag också, religion, kändes onödigt för att åka till skolan för en lektion men iaf. Tvättat har jag också gjort och ätit egen pastasallad. Hunnit med en del!

Bilder ska det komma också!

Högt tempo!

2009-04-22 @ 23:21:10
Hejsan.

Får bli snabbt, ska sova. Men dagen har varit bra. Matten gick inte bra, som väntat, men jag orkar inte kommer ju omprov. Estetiska flöt på väldigt bra, körde igenom hela och efter det to jag mig ut till IKEA och mötte Maria och barnen. Vi åt oh sedan gick jag loss på mina planerade köp! Riktigt nöjd!

Köpt fyra små vita byråer som ska fungera som TV-möbel, klädförvaring och lite avlastningsbord, kommer bli perfekt!
Har skruvat ihop två nu ikväll. Sen blev det också fyra soffkuddar och örngott med gröna influenser. Passar in i mitt färgtema. Blev även två mörkbruna mindre korgar och en diskborste! ;)

Nu e jag jättetrött, trotts nio timmars sömn inatt. Men blir så när man inte är frisk, faschineras av hur förkyld man kan vara i näsan!

Men nu blir det sängen, måste träna imorgon. Kommer nog inte orka men måste ta mig dit, inte tränat på dryga veckan!
Sov gott!

Hittar ljusglimtar

2009-04-21 @ 23:52:43
Hejsan!

Har inte så mycket intressant att skriva, ingen direkt inspiration. Har gått i skolan som vanligt, tröttare och mer förkyld dock. Det ger inte direkt så mycket inspiration.

Jag handlade, kom hem, somnade, vaknade uppoc pptäckte attjg missat min träning, oops! Jaja, had ng inte blivit så bra iaf. Men jag åt middag, kollat lite på matten och städat lite. Så något vettigt har jag gjort idag.

Men jag kan se framemot morgon kväll, då får IKEA se upp! Joanna ska gå loss på det hon tycker om, nämligen inredning! Äntligen ny TV-möbel, som även fungerar som klädförvaring, avlastningsbänk och i framtiden en hallbänk?! Snacka om att man ser flera möjligheter ur en liten lådhurts!

Sov så gott!

Förkylda jag..

2009-04-20 @ 19:46:39
Hej på er!

Ledsen för att det inte blev något igår, men så fort jag kom hem tog jag tag i mitt naturarbete. Blev inte alls nöjd faktiskt så kan nog inte vänta mig så mycket. Är bara så less på vissa av mina ämnen, har verkligen ingen lust och göra något i dem. Vill ha sommarlov!

Istället för halsont har jag blivit förkyld i helgen, kunde jag inte haft det samtidigt? Så imorse när jag vaknade var jag inte alls speciellt pigg, så jag hoppade träningen. Dagen i skolan var okej, matten måste jag fixa på onsdag annars är den tydligen i farozonen(?).

Men men solen har i alla fall lyst och just nu sitter jag med näsdukar i högsta hugg och försöker lösa lite bildproblem. Ska försöka få ihop bilderna fån helgen och sedan läsa lite engelska!

Mot Malmö..

2009-04-19 @ 12:52:45
Ja då var det slut på den här väldigt korta, men jättemysiga visiten! Just den här gången känns det som att jag behövt vila mig mer här hemma, men plikten kallar...

Ska strax bli skjutsad till flyget av mammsen. Hörs senare ikväll!

Pappsen fyller år i dag!! Så ett stort grattis och va bra att presenten passade! Älskar Dig!♥

Underbar extra-födelsedag!

2009-04-18 @ 23:02:13
Haft en jättehärlig dag idag!

Tusen tack alla Ni som kom och firade mig och er jag fått hälsning ifrån!! Jättehärligt och träffa er och känner mig överöst med er ödmjukhet och jättefina presenter jag fått! Jättetack!

Bilder dyker nog upp på facebook och några stycken här. Och ni som läser och har bilder får väldigt gärna skicka dem så jag kan spara som minne!!

Nu är jag helt slut, men väldigt harmonisk, Det är just den här känslan man saknar när man e själv, att vara helt lugn och riktigt avslappnad, det krävs kärlek för det!!

♥ My family!


Haha jag i farten idag, innan paketöppning!

People need love!

2009-04-17 @ 22:51:12
Hur mkt annat jag än har och tänka på, glöms det såklart bort när man möts av så mycket nära och kära som boostar en med massa kärlek! Superhärligt! Man uppskattar det så mycket när man inte alltid ses. Tror att det här tillfället kom precis i rätt tid för mig! (även om det kanske känns fel) Hoppas jag klarar vårterminen ut nu!

Man behöver närhet och värme från de man bryr sig så mycket om och jag av personliga erfarenheter vet att man klarar sig ifrån varandra periodvis, men depåerna måste fyllas på då och då! ;-)

Hemma-hemma!

2009-04-17 @ 22:44:49
Nu e jag hemma på lilla ön!

Dagens skola var ganska kort och smärtfri och sedan gick jag och natha upp på stan för att fixa lite saker. Vid halvtre var jag hemma och packade ihop och fixade och tog mig sedan till flygplatsen.

Och nu sitter jag hemma och har ätit och pratat och känner mig trött. Så ska gå och lägga mig nu, eftersom dagen imorgn kommer bli myckt trevlig, men ganska lång. Ska bli intressant och ha en extra födelsdag i år och jätteglad att ni som kommer gör det så att jag får träffa er!! Som Petssons findus som firar flera gånger om året ;-)

Vet inte hur aktiv jag är imorgon här, men annars får ni ha en jättebra dag! Och grattis på stora dagen Rebecca som fyller gammalt imorgon!!

Helgen är här

2009-04-17 @ 08:01:34

Hej på er!

Gårdagen börjde jag må mycket bättre på, äntligen. Försökte plugga dock men inga idéer kom fram. Riktigt jobbigt. Så nu måste jag komponera ihop arbetet under helgen.

Idag är det fredag! Vilket innebär min första riktiga skoldag den här veckan, mkt märkligt. Efter det ska jag upp en snabbis på stan och fixa en del grejer för att sedan ta mig hem och packa ihop, för att ta flygbussen vid halv fem.

Solen skiner och jag känner energin flöda!! Ha en härlig dag allihopa!

Skärtorsdag på slottsparkens lekplats

2009-04-16 @ 11:57:04
Här kommer min skärtorsdag! Ja var med barnen i parken vid stadsbiblioteket i några timmar och lekte och hade roligt!
Leo kunde efter en stund springa över alla möjliga små kullar, efter lite envishet och Alice lekte att hon var fjäril en stund!

Fastnar i halsen

2009-04-15 @ 23:27:06
Hej på er!

Önskar jag kunde säga att det var bättre, kändes så förut idag, men nu känn det lika som innan, suck.
Estetiska var roligt som vanligt! Fick nästan en gråtattack av skrattet när vi övade slutscenen idag, haha riktigt roligt, men det kommer bli super!

Samtidigt var det jobbigt för det gjorde ont i halsen och skrattet och prat fastnande nästan typ, men men. Mycket härligt att se Nathalie igen som hållts sig i Polen på träingsläger alldeles för länge!

När jag kom hem har jag tagit det lugnt och planerat in lite för min riktiga födelsedag. Ska trycka in lite kompisar här för bla. plockmat. Men vad är bra plockmat!!?? ;-)

Grey'skväll har det också varit o snart ska jag sova, efter SATC.


Glad iaf!! :D

Ont!

2009-04-15 @ 11:13:01
Usch min hals gör ont!! Trodde att det skulle vara bättre tills idag,men känner ingen skillnad. Blir bara estetiska idag, för annars faller allt på mig. Får se hur det går när jag ska anstränga rösten, har inte direkt gått runt och pratat med mig själv de här dagarna ;-)

Försöker plugga också, går inte jättebra, men lär ha hela dagen imorgon också. För övrigt är det minst 20 grader ute, så vill njuta av det också!
Får se framemot en rolig helg hemma hos stora familjen istället. Ska ju fira min stora dag en vecka för tidiigt där!! Kommer bli jättebra!

Nu väntar en dusch och lite mat.

Dagen idag

2009-04-14 @ 16:03:20

Vad har du gjort idag? Diskat, ätit och vilat
Var det kul? Inte specellt kul alls

Brukar du svära mycket? Näe inte direkt

När stiger du upp på morgonen? Träningsdag: halv sju, annars vid nio-tio.

Vad har du på dig? Mjukisbyxor och tröja

Vad ska du göra ikväll? Plugga

Vad är du allergisk mot? Jordnötter

Var har du ont? Jätteont i halsen!

Kan du stå på händer? Ja

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Sådär

Var du glad igår? Sådär

Vad dansar du till? Musik

Stockholm är... ? Min hemstad

Kan du sjunga? Hyfsat

Land du vill besöka? Australien!!

Nu smäller vi på ett leende

2009-04-13 @ 20:26:52
Mycket roligare att vara glad än gnällig, så jag försöker vara det!
Känner mig ngt piggare, men ont i kropp och halsen fortfarande. Blir nog ingen skolgång i morgon.

Tar det lugnt här och försöker vila lite, ätit har jag också lyckats göra.
Det känns bättre att tro på att det löser sig till hur jag vill!

Upp och nerigt

2009-04-13 @ 16:06:35
Ush, här sitter en väldigt upp och nervänd jag på många sätt...Men det som för tillfället sticker ut är min svullna hals och min onda kropp, urk. =( Tror att familjens lilla sjukdom har smittat mig, bara den går över fort. Jag som idag skulle skriva mitt arbete och ladda upp alla bilder har inte fått mkt gjort. Bilderna får jag inte upp eftersom sladden är kvar hos familjen, men så fort den är återfunnen berättar jag om min härliga helg! Nu måste jag komma på något åt min hals, eftersom Aloe Veran är slut..

Tråkigt inlägg detta, men visar på hur jag känner mig iaf.


Mkt härligare att ha en glad själ...!

En bild säger mer än tusen ord...

2009-04-12 @ 17:16:18


Fujifilm FinePix S2000HD Black - my wish! ♥

Glad Påsk på er!!

2009-04-11 @ 22:58:08
Hoppas ni haft en härlig påsk!! Idag har jag lapat sol uppe i Kattvik hela dagen, vilket resulterat i färg i fejan! Haft en jätteskön dag med härliga (uppförs!) promenader, sol, hav, sällskap och värme. Är fortfarande kvar hos familjen så skriver imorgon när jag kommit hem om mina dagar här!

En Dagens

2009-04-09 @ 11:14:49

Dagens humör: Glad!
Dagens mående: Underbart!
Dagens borde: Plugga

Dagens frisyr: Självlockigt

Dagens klädsel: Jeans och V-tröja

Dagens planer: Träffa min härliga bonusfamilj

Dagens vill ha: Någon som gör mitt plugg

Dagens längtan: Att jag får svaret jag vill ha...

Dagens fundering: Vilken jacka att ta?

Dagens beroende: Solgasögonen

Dagens tråkigaste: Stresset med plugget

Dagens tidning: Sydsvenskan

Dagens låt: Du får inte - Sonja Aldén

Påskkärringarna till blåkulla...

2009-04-09 @ 09:59:56
Hej på er!

Mitt plugg gick inte jättebra igår, så jag ska sitta en stund nu. Kom precis ut ur duschen och ska sen packa ihop en väska, för att senare flytta in några dagar hos Maria och familjen. Vi ska fira påsk tillsammans, det blir mysigt. Solen är framme idag också mkt härligt. Får väl se om jag ser några påskkärringar såhär på skärtorsdagen ;-)

Jag tror att jag kommer kunna blogga, om inte annat så får ni ha en jättehärli påsk med förhoppningsvis god mat och trevligt sällskap!

Glad Påsk!!

Grattis på fördelsdagen Jonathan, hoppas dagen blir härlig!!

Rotation i tablån

2009-04-08 @ 19:55:55
Hejsan, min dag blev alldeles för slapp, med inte mycket plugg. Så min kväll blir framför skärmen. Men det spelaringen roll ur min Grey´s syn, eftersom hoceyfinalen är i full gång. Jag vill att FBK ska vinna!

Nu ska jag återgå till hamburgerstekning.

Höres!


Inte som mina vanliga onsdagar

2009-04-08 @ 12:14:11
Hej på er!

Mina onsdagar brukar ju innehålla estetiska. Men idag ser det lite annorlunda ut. Ska strax gå ner och slänga in tvätten och sedan ska jag upp och plugga mitt naturarbete. Hoppas verkligen att jag får flyt på det.

Morgonen har börjat slött, så skönt det är att sova tio timmar om natten! Jag har småröjt här och ätit frukost.
Mot kvällen hoppas jag det händer något skojsigt!

Tisdagskvällen är här

2009-04-07 @ 18:54:14
Hejsan!

Idag har jag haft en härlig dag. Började med att jag åkte ut till banan till tolv för träning som gick helt okej. Sving, chip och puttning. Sedan åt jag en god lunch och efter det pratade jag en del med Bengt. Vid tre tog jag mig hemåt och tog det lugnt en stund. Sen cyklade jag och handlade veckans mat och är nu hemma igen.

Ska strax diska undan och börja laga mat. Idag blir det lugn hemmakväll. Imorgon ska jag plugga och tvätta.

Fresten hittade jag precis en perfekt sida www.matlycka.se heter den. De levererar ut mat veckovis, beroende på hur många man är i hushållet till ett mycket bra pris. Man får allt man behöver för fem middagar och recept och allt, super!
Jag hoppas att de kör ut här i Malmö! Får se vad beställningen säger.

Men nu ska jag laga mat..

Jobbdag

2009-04-06 @ 23:27:34
Hejsan!

Idag har jag inte mycket inspirationskällor att ta ifån. Stått inne i shopen hela dagen och har förvisso träffat trevligt folk, men man "vidgar inte direkt vyerna" precis ;-). Väl hemma igen har jag slappat och ätit. Imorgon återkomer jag med ny inspiration =)

Nu är det sängen.

Jo visst ja! En sak som stör mig otroligt mkt nu för tiden där ute, folk i vuxen ålder kan inte skilja på sak och person och har stora svårigheter med att försöka dölja det här för "medbrottslingar". Sådant stör en snart 18-årig mogen tjej otroligt  mkt! Att man är mer mogen en en hop av medelålderskrismän som satt sina alldeles enormt förstora egon (och en del annat) i en styrelse, som sägs ska representera en hel klubbs medlemmar. De är **"##¤&% sjukt!

Sov gott!

Noring gör succé i debuten!

2009-04-05 @ 23:22:43
Nu måste jag skryta här! Idag gjorde min härliga klasskompis Viktor Noring debut i Trelleborgs startelva mot Brommapojkarna i Allsvenskan! Och sättet han gjorde det sedan. "TFF:s 18-årigemålvakt gjorde flera fina parader. Han räddade bla. ett friläge och ett skott som var påväg in i krysset"

Hann höll nollan efter ett par riktigt snygga räddningar. Stolt jag är!! Och Noring, nu är du ju herregud kändis ;-), TV-sporten, tidningar och text-tv, du är dagens namn ;-) Go Noring! Början till ngt STORT!


Break up call!

2009-04-05 @ 23:15:51
Alltså detta http://nrj.se/?underpage=165.30841#2255  måste vara ett skämt!!?? Eller? Helt sjukt detta är, ni måste lyssna! Hur kan man göra detta efter 3 år och lyssna på vad de säger!! Detta mste vara planerat.

Härlig söndag

2009-04-05 @ 22:27:51

Hej på er!

Här har jag haft en skön dag. Började med en dusch och lite tidig lunch. Sedan tog jag cykeln ner på stan för att ta mig en titt.

Och efter lite undersökningar slutade det med att jag kom hem med två par skor, solglasögön, ljus, blomdekorationer och hann bli kär i ett, för dagen för dyra skor...men alldeldes..alldeles..underbara! Allt detta under femhundralappen, passar en students plånbok utmärkt. Mycket nöjd! Men är inte skorna snygga som jag kärade ner mig i, men 500 var inte mitt hjärta stort nog för...!!!

Efter det har jag tagit det lugnt ätit god middag och känner tyvärr ångest för mitt naturarbete jag måste skriva under veckan. Det bästa vore om jag gjorde klart det så snart som möjligt så att jag kan släppa det och njuta av lovet Men vi talar ju om mig här...

Imorgon hittar ni mig i shopen på Malmö Burlöv, från 9-18.

Oj, jag somnade visst!

2009-04-04 @ 20:23:37
Lördagslappt här hos mig, ätit god middag och lyssnar på musik. Anlednigen: träningsverk. Orkar inte med kroppen. Ha!

Idag gick jag upp och tog mig ut till golfbanan vid halv elva. Checkade av lite saker inför måndag då jag ska jobba och fick mig en liten pratstund med folket, trevligt. Sen gick jag ut i det underbara vädret och försökte träna lite. Men när man har ont i muskler man är beroende av, är det svårt att få till bra teknik. Haha!

Efter det planerade jag att åka hem och sedan gå ner på stan en sväng. Men när jag kom hem vid halv tre gick jag och la mig och skulle vila lite...och somnade visst. Sov av och till i tre timmar, ngn som behövde sömn?! Så den evetuella shoppingen får bli imorgon =) Behöver verkligen ett par solglasögon!

Nu ska jag slappa vidare här!

Vårkänslor!!

2009-04-04 @ 20:14:12
Ja, jag skrev ju att jag funderade på att promenera igår kväll. Jag fick knäppen tillbaka och gjorde det! Haha! Jag gick härifrån till skolan, tog bussen tre hållplatser, gick av och gick de sista två. RIktigt underbart väder var det och skitsamma att jag spädde på träningsverken, det var det värt. En timme tog det drygt, från dörr till dörr. Ingen slögång här inte.
På min "lilla" promenad fångade jag ju upp vårkänslorna såklart:







Skolan tsm med rätten och torso, ser ni procivitasmärket..

Påsklovet är hääär!

2009-04-03 @ 15:09:39
Hejsan alla glada!

Våren är här, värmen är här och lovet är här!! Kan det bli bättre?

Under dagen har vi varit placerade på Kockums för en träningsläradag. Fått lära oss tejpa fötter, skivstångsträning, idrottsmekanism och gjort tre av momenteni SOK:s fystester. Dagen har varit bra tycker jag, skönt och göra något annat än bara skolbänken. Brutalbänken gjorde jag tio stycken av med ingen magträning på länge, och var då inte bland de sämre. Haha! Sedan fnns det ju ruskiga exempel, en av våra simhoppare gjorde 41 stycken!! Sjukt! Kul om jag börjar träna magen nu och ser vad jag klarar av inom en viss period igen.
Chinsen var omöjliga och dipsen klarade jag en.

Har för övrigt tydligen väldigt rörlig kropp, körde benböj med skivstång, vilket inte var några problem alls och Jimmy påpekade min rörlighet. Haha inte helt borta inte. Liite kul var det att jag var bättre än golfkillarna i klassen på det mesta ;)

Nu har jag cyklat hem och ska ta en dusch, sedan ska jag nog äta och sen tror jag att jag ska ta mig en promenad ner på stan  och så få vi se hur långt jag orkar gå, måste ta mig ner till Limhamnsfältet för ikväll ska jag passa barn.

Ha de gött!

För övrigt har ProCivitas blivit utnämd till Sveriges 3:e bästa arbetsplats i veckan och det i konkurrens med alla företag!! Det ni, det är svårslaget!! Ingen annan skola e nära!

Våren är här!!

2009-04-02 @ 18:35:03
Nu struntar jag i alla möjligtvis kommande aprilväder, idag är våren och värmen här!!

Haft en underbar dag med träning i värme och solsken vilket resulterade i bra chipning och puttning. Efter det var det tillbaka till skolan och en del lektioner bla. omprov i matte, vilket inte gick bra. Men men, klarar mig.

Hemma igen har jag tvättat och hängt upp den och ätit middag. Nu kan man säga att jag har lov, med tanke på att vi har en liknande idrottsdag i skolan imorgon, så inga vanliga lektioner. Men däremot har vi SOK:s fystester, haha det lär ju gå bra...

Nu vill jag ut i solen, men vet inte om jag kommer dit. Vore trevligt med sällskap! =)

Aprilmånad är säkert för många och även för mig en födelsedagsmånad. I stort sett alla dagar är fyllda.
Idag är det underbara Kjell som fyller år! Grattis och hoppas kvällen blir trevlig!!♥

Några timmar senare

2009-04-01 @ 21:21:18

Hejsan!

Idag har jag spenderat fyra timmar av det här dygnet sittandes på en stol i aulan för att skriva Nationella i svenska. Hoppas på att det gick bra, skulle skriva en krönika om hur jag upplevt att jag blivit positivt påverkad av en viss film, jag valde självklart Australia och sedan skulle man också diskutera skenerellt kring filmers påverkan på oss människor. Väldigt intressant faktiskt och hoppas att det blev bra. Det ända jag egentligen är orolig för är hur lik en krönika den blev...

Så med ond gump (reflektera över användning av skånskt ord!)var det skönt att komma ut därifrån för någon timmes break innan estetiska. Idag körde vi i stort sett alla scener efter varandra och det funkade bra. Trevligt efteråt hade vi också med snack och pizza =)

Väl hemma har jag tagit det lugnt och lagat god köttfärssås och pasta. Borde nog kolla lite på omöjliga matten inför imorgon, lär inte gå så bra...men nu är det Grey´s och tidig kväll!

Imorgon väntar träning och förhoppningsvis en helt solig dag (tog cykeln imorse för regnet, men sen blev det sol), med en trevlig kväll får vi hoppas på...

Bloggtoppen.se
RSS 2.0