Jag njuter av solen!

2009-05-31 @ 19:32:28
Hej på er!

Idag har jag lapat sol vill jag lova i det underbara vädret! Riktigt skönt!

Igår efter matchen som killarna vann umgicks jag med Natha och killarna. Vi njöt av solen och killarna spelade landhockey. Sedan hade de galna idéer om badning ut till Kallis. Men som jag förutspådde såg det inte alls inbjdande ut och var kallt! De andra insåg det också och avstod. Själv badar man ju inte förränsteperaturen är över 20 ;).

Kvällen spenderade vi hos Pilip med att se på enligt de flesta en riktigt dålig film om två skridskokillar, nog den sämsta jag sett! haha men vi hade trevligt så det spelade mindre roll. Jag var trött tidigt och tog mig hem sen.

Idag sov jag länge och har sedan bättrat på brännan. Nu ska jag snart till Natha för plugg. Det e så skönt när man kan utnyttja alla dygnets timmar utan att behöva tänka! Imorgon ska vi njuta av solen igen!



    

Det är kul att busa

2009-05-30 @ 13:10:01
Hejsan!

Min fredag blev bra, lite trött på dagen eftersom jag började vid åtta, men provet gick bra tror jag. Utan att jag direkt pluggat. Men det handlade om ledarskap och gruppdynamik och det kan jag nog i sömnen faktiskt. :)

För övrigt var skoldagen lugn efteråt tog jag och natta oss upp i stan för en frapino och försökte fundera ut en present till Johan, det gick inte bra. Men vi hittade ågot väldigt roligt inne på butricks. Där fanns karameller med smak av fick och ansjovis, heh he vi hade ne plan över vilka vi vill skoja med under kvällen men visste inteom det skulle funka...

Vid sju tog jag mig till Johan - det är tur att det finns något som heter naps annars hade ja inte klarat mig. Vi bjöds på god middag och roligt sällskap och hade mkt trevligt. Men hur gick det då med buset - kanonbra! Hahah precis de vi hade planerat skulle få smaka fick det och oj vilka miner sen, hahaha riktigt kul! ;)

Jag var hemma sent och sovit gott i natt. Nu ska jag ta tag i dagen och plugga lite om naturexcursionen. Vid halvfyra ska killarna spela korpenfotboll jag nog ska se. Och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Återtog scenen - i alla fall för kvällen

2009-05-28 @ 22:23:56
Hej på er!

Idag är jag ganska trött nu. Har varit i skolan länge denna dag som började med ett svenska tal som gick helt okej tror jag. Sedan måste jag bara skriva om min lärare jag var uppenbart upprörd över här om dagen, han kom idag och just konstaterade att det är svårt att ge konstruktiv kritik i engelska bla. - skönt att han sa det, det räckte liksom på något sätt för då har han ändå på ett sätt ursäktat sig. Det som skedde sen tog mig på sängen nästan. Jag har kollat upp att jag har en del VGn på enligt mig tyngre redovisningar och G på lite skriftliga saker. Men ändå så att det fanns en chans.

Han sa att han kollat på det där och konstaterat samma sak, att jag är på den yttersta gränsen och att det nu är frågan om det positiva överväger. Han sa att han gärna inte fäller också (häftigt att han sa det) så nu ska jag hoppas och hålla tummarna för att han vill ge mig ett VG, det vore som högsta för mig för tillfället. Jag hoppas och hoppas!!

En liten religionslektion också om New Age, lite svårt och ta alla argument...och sedan var jag klar med skolan för dagen. Men satte mig och försökte läsa lite idrottspsykologi innan Öppet hus-träffen. Det gick sådär. Och sedan körde hela öppet huset igår och jag fick äran att var med uppe på scenen och bolla frågor med Jimmy, Helena och Paul om hur det är att gå på skolan och idrottsprogrammet etc. Bara roligt att få ge tillbaka till dem när jag är så jättenöjd och de var mkt nöjda med min insats så alla var glada. Kvällen gick bra och sett lite ansikten på unga åttor som snart är inne i hela gymnasiehysterin - men valet är såklart enkelt, ProCivitas :) Som sagt, jag ska nog komma på något som innefattar skådespelande och att stå på scen, jag får mersmak ;)

Trött är jag nu och ska plugga idrottspsykologi (orkar inte) och sedan sova. Imorgon är det redan fredag!

Klädd för fest!

2009-05-27 @ 23:24:31

Hejsan!

Här har jag haft en ledig dag och ska nu skriva ett tal till svenska nationella om vad ens familj har för påverkan på ens liv - mycket!

Dagen har varit skön och började med sovmorgon, följt av tvättning. Vädret var lite märkligt, massa blåst varvat med regnmoln som aldrig öppnade sig och solsken. Jag lyckades i alla fall få lite sol på mig under en timme. Efter att tvätten var klar vid fyra åkte jag in en sväng till stan för att köpa en klänning jag spanade på igår, mkt fin och nu är temat färglatt kirrat inför kommande 18-år fester. Jag låter er se den när den ska bäras.

Sedan var jag ute efter en till så jag tog mig till Entré och VILA - favvobutiken. Men jag blev inte alls hänförd så jag kikade runt i andra butiker. Men tror ni inte att det slutade på Veromoda, det spelar ingen roll hur ofta jag går dit, det finns altid ngt jag missat och som jag gillar! I det här fallet var det inte en klänning utan ett par stentvättade jeanstights och en sött ljusrosa,möjligtvis ljus aprikos blus jag blev förtjust i! Mkt fint ihop med brun kropp och kommer också bli kanon till sommarn och firande.

Hem igen för att laga enchiladas och har tagit det lugnt. Nu är jag klar med hur talet ska bli så nu ska jg skriva på här.

Sommar!

2009-05-27 @ 00:26:04
Hej på er!

Underbart väder idag! Cyklade i bara shorts och topp och har gått klädd så hela dagen, blåste mkt, men var varma vindar så det var riktigt skönt. Undantaget kom på sena kvällen då det varit kvaft under dagen och mitt huvud tydde på åska. Helt plötsligt öppnade sig himlen och det började regna och blixtra och blåsa något otroligt! haha helt sjuka stormvindar, skönt och sitta inne då ;)

Dagen har varit bra. Har egentligen bara haft meningslösa lektioner, men dock fått reda på att mitt naturarbete jag trodde skulle gå åt skogen, gick raka motsatsen. Usch jag vill inte berätta om arbetet kring det, ni skulle undra hur jag lyckats. Men det räddade förmodligen mitt betyg i ämnet så jag är nöjd.
Engelskan klarade jag VG på hela nationella proven, vilket jag är förvånad och nöjd över. Det lär sluta på G totalt, men jag förvånade mig själv och min lärare.

Dock har jag problem med hans attityd i ämnet mot oss och mig. Han har sedan början sagt att inte många kommer lyckas för att kursen är svår. Det har på ngt sätt alltid funnits inom mig och han har även en förmåga att på ett eller annat sätt förklara vad och hur mycket som var fel på saker och ting man gör. Det liksom ligger i hans underton. Jag har otroligt svårt för den konstruktiva (?) kritiken. Jag har verkligen fått uppleva hur negativa tankar verkligen sätter sig och jag gillar inte alls att han har det sättet. Han är otroligt duktig på det han gör och jag gillar honom i många lägen, men detta sänker så mkt.

Jag ska försöka få det ur mig då jag räknat på att det G:et inte gör mig så mkt, om jag (fattar inte att jag skriver detta) ser till att stuuda matte hela nästa år och satsar på ett VG, då väger nog meritvärdena upp detta G. Hhaha we´ll se.

Handlat mat och tränat idag också. Puttning var det, inte alls nöjd med stroken, men resultatet var okej iaf.
Nu ska jag sova! Imorgon är jag ledig, estetiska är ju sluuuut....snyft ;)

Sifferdyselexin fortsätter

2009-05-26 @ 01:00:30
Hej på er!

Träningen imorse var i grått och tråkigt väder, men på eftermiddagen blev det stor sol! Blir nog somrig klädsel imorgon tror jag. Träningen bestod av närspelstest som gick helt okej för egen del. Puttarna flöt otroligt bra och vägde upp för, för dagen dåliga(!) chipar och bunkerslag.

Tillbaka till skolan för natur och analysen om excursionen. Sedan var det matten...bara en sorglig historia alltihop. Hade känslan att det hade gått bra, men missade med 2½ poäng godkänt, så ja, det blir mer sifferdyselexi i höst. JAG ORKAR INTE! Men pallar inte bry mig för tillfället alls.

Hemma igen har jag mest tagit det lugnt. Sov en liten stund och har ätit och tittat på Grey´s.
Imorgon har jag engelskanationella, men inget hänger på det så det spelar mindre roll. Mathandling och träning ska göras efteråt.

Sov så gott!



Dunderhelg!

2009-05-24 @ 22:22:35
Tjoho!

Har verkligen haft en super helg! Men det kan inte bli något annat när man har underbara personer omkring sig och högtider att fira! :D Tjejerna har verkligen bjudit på härliga kvällar/nätter.

Igår var jag som sagt hos Amanda i Skanör, solen sken och jag fick trevligt sällskap ner av några roliga filurer ;) "storebror" och "Rochefort". Hade det verkligen super hela kvällen!
För övrigt är mina teaterframträdande fortfarande aktuella, då flera stycken har öst fina konmentarer över mig både i förrgår och igår. Tack så mkt, blir så glad!

Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat igenom lite plugg. Imorgon är domedagen för om jag klarar mattekursen eller inte. Har fått reda på att jag klarade omprovet, så nu hänger det på hur nationella gick. Hoppas hoppas!

Nu ska jag se klart på Philip och Fredrik och sedan göra mig redo för sängen. Imorgon är det tillbaka till vardagen, ändå bara två riktiga skolveckor kvar nu - som jag längtar efter lov!



 

Redo för festligheter!

2009-05-23 @ 19:55:24
Hejsan!

Blev en lugn dag idag. Nu har jag strax gjort mig i ordning för fest i Skanör hos Amanda som blir 18!


Hoppas ni får en härlig lördag!

2e6203d17cc53f3745ffc4074c8a2a08.png

En mycket härlig fredag!

2009-05-23 @ 12:38:55
Godmorgon på er!

Så är det för mig faktiskt. Mitt huvud har varit lättare än såhär, men en mkt lyckad gårdagskväll!
Började på dagen med att jag träffade min morbror Anders och Gunilla och blev bjuden på lunch. Vi gick runt en stund efter innan jag gick vidare för att hitta presenter till Agnes och Amanda. De hittade jag och jag hittade även en klänning till mig själv som blir bra till avslutningen, och lite inredningsdetaljer.

Efter det tog jag mig hem och fixade mig i ordning innan jag tog mig till Agnes för god middag med tjejgänget, innan fler o fler slöt upp. Hade jätteroligt, med prat, dans och kul sällskap. Och födelsedagssånger för både henne och Amanda, som fyller år idag! Grattis! I säng var jag vid fyratiden.

Nu ska jag äta något, idag blir det nog en ganska slappdag, lite städning och solning kanske. Ikväll ska Amanda firas rejält!

Ha det bra!

Värden igår och dagens födelsedagsbarn! :D

Helg!

2009-05-21 @ 20:25:13
Idag har jag helg! Skönt!

Men var tvungen att gå upp vid sju, inte skönt alls. Kroppen värkte efter paddlingen och gumpen ömmade av allt sittande. Jag är fortfarande skadad av all manusträning, så igår under paddligen lyckades jag oavsiktligt säga saker som passar så bra in i manuset. Haha suck, skadad för livet. Som ex " Aj, min bak" ( "Aj, min bak. Hädanefter kommer jag inte sätta mig på något som liknar en stol utan dunkuddar att sitta på...eller kanske vin på bordet.") Ni fattar.

Men i alla fall. På golfbanan till strax innan nio. Det var medlemmarnas dag och elitlaget skulle finnas på lite olika stationer för att kunna ge tips om intresset fanns. Superfint väder! :) Jag och Tobias tog hand om chipningen. Det är rikitgt roligt och hjälpa andra att lyckas. Många som kom som jag lyckades hjälpa och inser att ledarskapsbiten som jag gillar så mycket, även innefattar golfen. :)

Efter det var det korvätning, följt av träning av slag och puttningstävling.
Hemma igen vid två, ramlade nästan i sängen för att sova till halv fem, mycket skönt!
Nu har jag tvättat och fibblat med min noia n79 som jag hämtade igår, gillas. :)
Nu ska jag diska och sedan laga tacos. Blir lugn kväll här hemma, regnar ute, riktigt ruggväder.


Kungen, drottningen och Kardinalen ute på lunchpromenad :)

Fullt upp!

2009-05-21 @ 20:12:46
Hej på er!

Dagen igår hade jag fullt upp hela dagen. Började med naturexcursion uppe i Stockamöllan, vi undersöktnaturen. Efter det var det lunch och sedan paddling. Det skojsiga var ju att allt var på exakt samma plats som v var på i nian. Så jag kände igen allt :) Paddlingen gick bra, grunt på en del ställen så var tvungen att gå ur en del gånger, men roligt hade jag, emma och josefine, haha.

Efter en redan då lång dag kom vi hem vid fem. Jag tog mig fort hem för en dusch och lite så. Sedan tog jag mig en promenad till Big Bowl vid Värnhem och en mycket trevlig kväll med elitlaget. God mat och trevligt sällskap :) Och massa bowling. Junislaget förlorade tyvärr mot "gamlingarna" haha. Jag spelade bra de första serierna men sedan blv ag alldeles för trött. Hemma var jag vid tolv, illamåendes av trötthet somnade jag.

Tänk om det blev så

2009-05-19 @ 23:36:39
Hejsan!

Haft en lugn dag efter skolan. Handlat och tränat. Träningen var inte direkt bra alls, men alltid trevlig. Blir skönt när skolan slutar o man kan börja träna ordentligt.

Latat mig framför tvn också.

Fresten, jag fick en så otroligt fin kommentar av min svenska B lärare igår. Han hade sett min föreställning i torsdags och var så imponerad. Han tyckte verkligen att det var jättbra och att han sa t o m att jag borde fortsätta med skådespelandet. Blev självklart oerhört glad av att få en sådan fin kommentar, av någon som har koll på sådant! samtidigt så himla förvånad också. Här började jag i höstas med något som jag hoppades skulle bli kul, men som ledde till något så otroligt mycket roligare än jag trott, träffat underbara människor och fått stora erfarenheter! Att dessutom ha kunnat förmedla det jag ville, känns som en stor bonus! Undra om och hur man gör om man skulle vija fortsätta med sådant här, man kan ju alltid drömma..

Men nu ni, ska jag sova. Imorgon hoppas jag på sol! Jag ska utforska en ruta på marken (analysera o bla bla bla.) uppe på Stockamöllan, en timme härifrån. Men sedan ska vi paddla i Rönne Å, bringing memories back från 9ans klassresa kan jag säga. Haha! Synd att Tina inte läser detta, vi hade nog definitvt roligast den dagen!

Sov sött - och ni - "Allt utgår från kärleken, saknaden av, längtan till, utan kärlek är vi ingenting." fint citat va?!


Alla för en! <3

Nu hoppas vi att det håller i sig

2009-05-19 @ 12:15:00
Hej!

Gårdagen blev ungefär som jag beskrev. Bara det att vädret blev underbart frånsätt vad det var på morgonen, det har hållt i sig bortsett från regn inatt. Hoppas att det blir lika varmt och soligt imorgon då vi ska på naturexkursion och paddling i Rönne å.

Idag har jag redovisat historia, gick helt okej, spelar egentligen ingen roll heller. Nu väntar jag på spanskan som börjar om två timmar. Har missat många gånger så tänkte gå dit och visa mig ambitiös, eftersom jag har gjort läxan haha :)

Sen måste jag handla mat (blev simpelt igår) och sedan väntar träning ikväll.


Haha varför får repliken "Är inte det där en galen gascongesk pojke och hans lika galna tjänare" en viss innebörd här, som i riktiga manuset!? Haha jag och Sebbe under förra veckan, lillasyster och storebror. :)

Jag tog lite ledigt..

2009-05-18 @ 12:05:40
Hej på er!

Känner inte att jag varit så pigg i helgen. Haft det mysigt med Ellinor som åkte hem igår. I lördags när det regnade såg vi på film och slappade och på kvällen tog vi en fika. Igår åkte hon hem på dagen så vi tog en liten fika bara innan flygbussen gick.

I fredags då, som sagt gjorde vi de sista föreställningarna. Efteråt kom det ju lite tårar men alla var samtidigt så nöjda med hela alltet! Stefan och Jenny sa lite fina saker och sedan packade vi ihop allt och tog till skolan. Kvällen på teatern avslutades med att vi alla utan att riktigt tänka på det satte oss vid scenen i grupp och började sjung tsm. Mkt mysigt! Pilip och Mattias turades om med att spela gitarr. Väldigt mysigt sätt att säga hejdå till teatern och en sista sammansvetsad grej. Efter det var det somsagt Hai, en sushirestaurang på Davids hall, mkt gott. Stefan höll tal och jag sa också en del :) Kändes bra.

Efter det drog ett ganska stort gäng till KB. Jag blev väldigt positivt överraskad av stället med bra dansmusik och billigt inträde. Och bara 15 minuters gång till mig. Lyckat!

Idag har jag haft träning och sen matte sen slutar jag. Handla måste jag göra och sedan plugga historia och idrottspsykologi.

Saknar dramat som bara den! Blev inte lättare när man kom till skolan och blev påmind av rekvisita och alla härliga personer! Här kommer några få bilder på mig från olika tillfällen i veckan, allt annat hittas på facebook. Väldigt många bilder från alla där!


Första bilden från innan hårstyling som Sabine, andra från min sista föreställning - tjänares kläder och tredje är från fredag kvällen! Man kan inget annat än le under dessa dagar!

Abstinens, vemod - men vilket gäng!

2009-05-16 @ 03:01:05
Jag blir vemodig så fort jag tänker på att jag lagt bakom mig ett sjukt underbart år av teaterverksamhet. Jag har inte förstått att jag blivit så otroligt påverkad förräns kvällens föreställning var avslutad och man insåg att det inte blir mer musketörer nu. Blev rörd och jag blir rörd nu också. Så otroligt härliga människor jag träffat, soom jag förmodligen inte träffat annars och så roligt vi haft!

Jag berättar mer imorgon eller på söndag om dagen, för nu är jag dundertrött och sängen kallar!

En för alla? ALLA FÖR EN!!!! 

En för alla - Alla för en!

2009-05-14 @ 23:40:40
Undebar dag jag har haft!!

Jättetrött och ska gå och sova nu. Men dagen har varit jättebra! Började med flummig lunch följt av teater hela dagen. Ikväll spelade jag min sista föreställning. Den gick super och det var jätteroligt men samtidigt tråkigt! Superkul att Brita, mamma, Ellinor, Elena och Maria kom och kollade också!

Stefan och Jenny fick fina blommor av mig! Och jag fick för den delen också fina blommor!
Vi åt god middag efteråt också. Och nu har jag sett mig själv på film, vilket var ovant men roligt och se. Tack så jättemycket för alla fina komplimanger jag fått ochså! Känner mig hedrad!

Bilder kommer, men inte nu!
Imorgon väntar samhällsprov (jag ska öva på nu) och teater hela dagen. Sedan ska vi ut och fira med alla på Hai som är en sushirestaurang, kommer bli jättetrevligt och roligt!

Ser när jag hör av mig igen.

Teaterabstinens!!

2009-05-13 @ 21:39:25
Jag vill stå på scenen!!

Imorgon kväll är min sista föreställning som Sabine. På fredag planerar jag att skriva in en ny roll, bara för att få stå där uppe ;).Haha det är sjukt kul!!

Idag har jag tvättat, städat, diskat, så nu kan syrran, mamma och Ellinor komma imorgon! Ska bli superkul och jag ska göra min bästa och sista föreställning!! Fresten så känner jag mig så hedrad av att få så fina kommentarer av alla. Var i skolan idag för en halv lektion och många både från klassen och andra som jag inte känner kom fram och sa att de gillade mig och föreställningen. :D Det är så roligt när det slitet vi lagt ner avlönar sig i fina kommentarer. Tack!

Som sagt var jag på lite naturlektion som Jenny höll i såklart (mamma i teataern), vi kände oss uppklädda idag med eget smink och vanliga kläder ;) haha.
Sen tog jag tag i mitt bankärende som flöt mycket bättre idag, utan köer!

Och nu ikväll har jag och teatergänget varit och sett treornas cabaré som var super! Grease var det de spelade. På fredag blir det fäktning de får imponeras av :)

Nu är det Grey¨s och sedan bör jag läsa till samhällsprov på fredag. Sovmorgon imorgon. Ska äta lunch vid elva på skolan och sedan vara på teatern till tolv! Ska sluta tycka synd om mig själv för att jag inte spelar på fredag och iställer äga imorgon kväll! :D

Här kommer två bilder, den första e bara så ball då "Richeliue" och "Rochefort" är på helt fel ställe i helt fel tidperiod,  borde kunna bli årets bild Philippa! Den andra är på en muppig "lillasyster sabine" som för tillfället inte hade alla hästar inne i stallet, haha!

"Du tar verkligen priset!"

2009-05-12 @ 22:27:13

Heeej på eeeer!

Min dag har bestått av teater mest :)! Har inte mkt fler ord än att det är otroligt roligt och allt gick såååå bra idag!!! Sjukt häftig känsla det är att stå på scenen!

Idag gjorde "brorsan" sin sista föreställning, Sebbe, sjukt grym han har varit!!! :D Och alla andra är såklart super, fäktningen var grym idag!!
Haha såhär estatisk är jag faktiskt! Och ni lär få stå ut veckan ut.
Imorgon blir det dock hinnagöraalltjagintehinnerdennavecka, då vi inte har föreställningar.

Måste tvätta, städa, gå till banken, ha en lektion och sedan på kvällen ska hela estet gänget gå och se skolans cabaré. Första parkett vett ni!! :)

Gash vill inte att veckan ska ta slut!

Btw, hahah ja skrattade så jag grät och jag var inte ensam precis innan kvällsföreställningen när killarna går lösa på scenen med olika bakgrundslåtar som de dansar så sjukt roligt till, haha helt sjukt och jag vet att detta är internt men måste skriva för att komma ihåg!!! :D

Lätt en av de roligaste saker jag gjort!

2009-05-11 @ 22:51:08
Gash, det var tur att jag sov så länge inatt, för det behövdes och nu är jag supertrött.
Men, vilken otrolig superdag det har varit!! Och då var det bara första frestälningen jag gjorde. Men den satt bra för min del, lite mindre bra för teknik, men inget konstigt.

Kvällens satt jättebra med fäktningen och bilder och ljud också, men då hade jag inte min roll. Men det var jättekul och se som publik! Det är verkligen ett underbart gäng som är med och det gör allt så kuul!! Och alla är super!

Snacka också om kicken jag fick av att stå där uppe också och leverera mina repliker. Inte ett dugg nervös under tiden, bara nervig innan. Sjukt roligt, kan inte jämföra med något annat. Verkligen intressant att jag hittat något jag aldrig trodde jag skulle vara bra på, som jag fått så fint beröm för nu. Som sagt, det kommer bara bli bättre nästkommande tre föreställningar jag är med i, jag ska se till det! :) Men är ju vädigt sugen på fredagsföreställningen. Men jag ska njuta av allt jag har istället. Kommer ha abstinensbesvär nästa vecka!

Nu ska jag sova, ni får hålla tillgodo med bilder, får komma upp här senare när tiden och bilderna finns!
Imorgon skriver jag först ett mattenationella (förmodligen katastrof) och sedan väntar dubbla föreställningar!

Snart smäller det!

2009-05-11 @ 09:14:16
Nu är det inte långt kvar innan klockan är 14 och premiären är ett faktum. Det gäller ju att den är bra, så att inte ryktet blir dåligt veckan igenom!
Har sovit tio timmar i natt, vilket var skönt och välbehövligt. Så nu känner jag mig mer redo än någonsin. Är sådär lite pirrigt laddad, men det är bara bra för det är så det brukar vara inför tävlingar och dyl.

Nu ska jag äta frukost och bege mig till teatern klockan 10. Ni vet var ni hittar mig under dagen och så får vi se hur det blir med kvällsföreställningen också.

Ha en härlig start på veckan!

Nu har jag äntligen tid!

2009-05-10 @ 13:04:11
Pust!

Första gången sedan i fredags har jag lite tid här framför. Gårdagen gick väldigt bra, men var lång!! Var på Victoriateatern från 10 till 18. Körde repetitioner rakt igenom. Gick sjukt bra! Fick fint beröm också, så har tydligen bra koll på vad som är bra och göra. Ingen är gladare än jag!  Efter det stressade jag till Limhamn för och passa barn.

Gick jättebra och så, men blev sent. Barnen var mysiga och allt funkade, så det blir nog fler gånger. :)
Hemma sent och hade svårt och sova. Vaknade upp något trött och tog mig till skolan för matteprov. Haha hade ju inte pluggat överdrivet. Men tror faktiskt att det kan ha gott bra. Problemet är att jag hade velat veta svaren innan tisdag, eftersom nationella är då. Men det kommer inte och hända.

Nu är jag kvar här och ska försöka plugga samhälle och försöka prata med övriga esteter som fäkttränar om slutscenen, som vi inte riktigt är nöjda med...jag har varit i skolan exakt hela denna vecka. Inatt måste jag nog sova tio timmar för att palla med morgondagen som kommer bli häftig, nervös och grymt rolig!

Näe nu måste jag fortsätta med detta. Josefine precis mig som syr för fullt har en förmåga och distrahera mig ;)
Ciaó!

Är det ens möjligt?

2009-05-08 @ 23:33:55

Ja ni. Har jag pluggat nu d? Några enstaka tal, men det lär inte räcka långt.

Men haft en skön dag efter skolan och solen tittade fram! Jag och Natha tog en fika på Espan. Jag drack en god iste och så blev det en massa prat :)

Efter det skulle jag fixa lite på banken. Men usäkta liksom! Vi kommer in och tar kölapp och det visar sig att de vlll att vi ska vänta 30 nummer!!! Vem har tid och lust med det. Inte jag! Efter att detta är löst ska jag lösa allt sådant över nätet. Man bara lackar på det där. Nu får jag hoppas att när jag har en kvart på mig på måndag förmiddag får jag hoppas att det inte är någon kö, annars lär det dröja innan pengarna kommer in. Och det är egentligen inte så smart.

Väl hemma har jag tagit det lugnt och lagat god middag, flintastek, klyftpotatis och creme fraice tomat&basilikasås. Mums! Nu sitter jag mysigt med tända ljus och ser film. Men ska gå och sova för imorgon väntar en lång men rolig dag. 10-18 är det reptitioner och förberedelser på Victoriateatern och sedan ska jag passa barn.

Sov så gott!


Smakprov på hur jag ska se ut, imorgon blir det bättre bilder!

Och hur många gånger i mitt liv ska jag träffa skottar?

2009-05-08 @ 12:58:07
Hejsan svejsan!

Här sitter jag och har dötid, börjar psykologi snart.

Engelskan gick readingen faktiskt helt okej tror jag, men listening var skitsvår!!! Skottar som gav massa info, på obrukbar engelska och definitiv oförståelig!

Men jag hör av mig senare, kmr nämligen för första gången vara tvungen att plugga matte på en fredagkväll!! Suck!

Somnar snart!

2009-05-07 @ 21:25:59
Gäsp säger jag, otrevligt men sant. Blev inte många timmar sömn inatt och det har speglat av sig på en trött dag idag.
Historiaarbetet som jag skrev får vi väl se vad det blev av, har så svårt och säga, kan vara bra lika väl som dåligt

Putträning på ett kallt och lite regnit Barsebäck imorse. Klädde mig med vindjacka, regnjacka, fleece och regnbyxro haha frös ändå! Men träningen gick bra, hann även köra svingträning också. Inte mycket som satt kvar som var bra, samtidigt känns det inte lika långt borta som förra året.

Till skolan för att avsluta arbetet och för en religionslektion om Buddhism. Verkligen den religionen jag mest skulle kunna stå bakom om jag skulle välja.

Hem igen för att sova en timme, behövdes och sedan fixade jag i ordning mig och tog bussen till Jenny för lagmöte och god suschi. Alltid lika trevligt! :) Om jag inte är direkt motiverad till att tävla i år är det just seriespelet jag tycker är ett kul moment som inte blir på samma sätt rikigt. Mycket mer lagkänsla blir det såklart.

Nu är jag hemma igen och ögonen slå snart ihop. Ska bara lyssna på en hörövning inför engelskanatonella imorgon och sedan sova!! Gött att få sova igen mina tappade timmar, behöver det för de kommande dagarna och veckan.

Jag har inte blåst bort...men nästan!

2009-05-06 @ 22:29:53
Någon som hört om stormen här idag? Jag var i den!

Haha sjukt i förmiddags när jag skulle till skolan, höll verkligen på och blåsa bort den lilla biten från skolan till bussen. Mådde nästan illa också. Vädret har varit ostadigt tills kvällen, men blåsten höll i sig även när jag var på väg hem vid sex i solen.

Hur som helst så har dagen varit bra. Matten blir jag mer och mer säker på kommer gå åt fanders, men pallar inte..
Estetiska gick otroligt bra idag! Alla hade följt hoten om vad som skulle hända om man inte kunde manus och det ledde till att allt flöt sjukt bra! Så nu känns de jättebra inför repetitionerna i helgen!

Nu har jag varit hemma och satt mig för att plugga historia, måste bli klar idag så det är bara och jobba på!

En inte så liten lista

2009-05-06 @ 11:45:19

Lovar du att vara ärlig?  Absolut

Du heter: Joanna

Smeknamn: Prinsessan, Arnold, Jojo, Janna
Låt som när du är ledsen sörjer till? I Have Nothing - Whitney Houston

Beroende av: Kärlek, Oreoskakor, God mat
Vad behöver du mest just nu: Någon som gör mina skolarbeten

Vad tror folk om dig? Förhoppingsvis att jag är en amibitiös, glad, och positiv tjej som vill mycket med mitt liv. Jag tror också att en del tror att jag inte kan vara annat än positiv, glad och stark - och att jag har koll på allt
Stämmer det? Ambitiös, glad och positiv och en som vill mycket är jag absolut! Men jag kan även bli riktigt förbannad och ledsen på saker i mitt liv. Det händer oftast i tystnad eller framför närmsta familjen och jag har verkligen inte koll på allt som händer runt omkring mig, bara sånt som är av intresse.
Vad får du oftast komplimanger för? Håret tror jag och att jag tagit så stora steg i livet.

Vad säger du för att imponera på någon? Att jag bor hemifrån och tar han om mig själv, eller visar på min allmänbildning och mogenhet ;)

Hur imponerar man på dig? Genom att man är sig själv och det visar sig att man är lika i många situationer.
Brukar du skratta för dig själv?  Ja verkligen

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Näe det har jag inte, jag får göra det :) puss <3333"/Ellinor

Var bor du? Malmö, vid nobeltorget

Trivs du där: Ja verkligen, min lägenhet är jättemysig

Äger du några converse: Näe, tycker inte de är sköna

Sprit, cider, vin eller öl: Vin, cider

Vad har du för mobil: Nokia N73, behöver byta - börjar sjunga på sista versen
Nästa mål i ditt liv: Att ha en skön sommar, som består av saker JAG vill göra och sedan, Studenten!

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Joanna"

Vem ringde du senast? Kompisen Emma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Handlade om barnpassning - inte föregående person

Antal timmar sömn inatt: Nio

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Alltid, är nästan alltid förtidig

När mår du bra: När jag har nära och kära omkring mig

När blev du fotad senast: Igår

Hur känner du dig nu: Glad och laddad för dagens teaterträning

Vanligaste färg på dina kläder: Ljusa och inslag av färg.

Vad tycker du om fötter: Om de är mjuka så gillas dem

Vad saknar du: Närhet

Favorit dryck på morgonen: Grönt te och Aloe Vera Berry  "shot"

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 23

Är du blyg? I vissa lägen, men visar hellere motsatsen

Sysslar du med någon idrott: Golf och friskispass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Lära mig hur de tänker och tolkar saker

Är du nöjd med ditt liv: Absolut, men man ska aldrig nöja sig

Vad är det värsta du vet? Människor som har mycket fördomar - dödar verklighetsuppfattningen direkt.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Runt 400 (matpengar mest)

Vad längtar du till? Sommarlov och umgås med vänner och familj!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Fantastiska!

Vad är det finaste du fått? En underbar stor familj!

Om fem månader: Går jag mitt sista år i gymnasiet och njuter förhoppningsvis av roliga kurser

Om ett år?: Då står studenten för dörren oc jag har förhoppningsvis en klar bild över vad mitt nästa steg i livet är.

Du samlar på: Minnen

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, pappa, Ellinor

Har du strumpor på dig nu: Ja, bara för att det är mulet

Är det okej att gråta: Ja verkligen

När grät du senast: Igår, av trötthet.

Bär du glasögon eller linser: Har glasögon när jag pluggar/datorn

Har du piercing: I öronen

Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn: Ja, två sycken..

Är du bra på att laga mat: Ja det tycker jag, antar att det är släktgener

Är du flygrädd: Nej men däremot alltid nervös vid start och landning

Hur vig är du: Lagom

Vilken är din favoritglass: Solero
Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej skillda sedan jag va 7-8 år

Vilken ögonfärg har du: Gröna

Röker du: NEJ! Tycker verkligen att det är riktigt larvigt alla som gör det!

Hur ofta tränar/motionerar du: Oftast varje dag i någon form

Vad är det viktigaste i livet?: Att leva i nuet och omge sig av personer som bringar kärlek och lycka till ens liv!


Att inte säga vad jag tycker, har jag svårt för.

Det enda som botar

2009-05-05 @ 23:51:03
Hahaha ikväll känner jag mig som i puberteten igen, jag sitter och kokar inombords och vill bara skrika och vara arg! Samtidigt är inte tårarna långt inne, hahaha trötthet tror jag det kallas och pms?!

Men iaf. Det enda jag vet som är effektivt om man är själv och inte kan slå på någon är att sätta på hög musik och sjunga med högt! Så det är vad jag gör nu och sen ska jag sova!

Sov gott!


Denna kan iaf inte jag sitta still till!

Än så länge fungerar det

2009-05-05 @ 20:59:43

Ja, min skolvecka började med endast en lektion. Ganska lugnt faktiskt :).
Efter det gick jag och handlade mat och ljus och tog mig sedan hem och tog det lugnt en stund.

Träning väntade vi sex och ja, det var sol och uppehåll under tiden! Wedgeträning var det och för att inte träna speciellt mkt för tillfället gick det ganska bra. Haha den nya tränaren tar mig nog inte så seriöst, men jag bryr mig inte, blir annorlunda med sommarlov.

Nu har jag kommit hem och ätit och nu borde jag plugga..

Skolveckan startar

2009-05-05 @ 11:23:56
Hej på er!

Nu sitter jag och gör en spanskaläxa och sedan ska jag till skolan. Börjar ovanligt sent för att vara tisdag, men det var skönt. Låg och funderade på en massa saker och kunde inte somna igår, så det var nödvändigt. De kommande två veckorna kommer det krävas mycket av mig, vet inte om jag orkar med alla skoluppgifter, men jag måste. Usch!

Men nu ska jag fortsätta. Efter skolan väntar handling och sedan träning. Hoppas att vädret bättrar på sig till dess!


Effektiv dag - nästan

2009-05-04 @ 23:14:12
Tjolahopp!

Ser SATC och ska sen sova. Imorgon börjar veckan. Dagen ble bra förutom att jag inte pluggade, gash, mkt och göra egentligen! Men men.

Istället har jag städat, träffat en trevlig mamma som jag ska passa barn åt i helgen, tvättat och tagit det lugnt.
Och så har jag hämtat ut ett härligtpaket från Forever, från pappa med massa gottiga Aloeproduker, visar imorgon. Mycket uppskattat!

Långledigt

2009-05-04 @ 11:20:24
Precis insett att jag varit ledig i 5 dagar nu, mkt skönt! Idag är det lite vardags-
sysslor som ska tas tag i:

♥ Städa upp lite här
♥ Gå och hämta ut härligt paket
♥ Få besök av mamma till nya barn jag ska passa
♥ Tvätta 16-20
♥ Plugga


Lördagens outfit

2009-05-04 @ 11:14:07

Nya inredningsklickar

2009-05-04 @ 11:10:18

Så här ser det ut nu här hemma!

Vit duk, gröna underlägg, ljusstakar och fejkblommor, allt inköpt på Indiska. Mycket nöjd!


Dejting - tillvägagångsätt?

2009-05-04 @ 10:35:10
Igår hände något som gjorde mig mycket förvånad. Om jag ska träffa någon så ska det på något sätt finnas en koppling mellan oss för att jag överhuvudaget ska känna att jag vill träffas. Men det blir ju oftast så då man umgås i sitt kompisgäng och kanske stöter på kompisar till kompiar osv. Jag är alltså nog inte den som skulle stöta på någon random kille och vilja fortsätta träffas, oftast eftersom jag inte har koll på bakgrunden.

Men igår när jag cyklade hem från fotbollen stannar en kille mig plötsligt. Jag trodde han skulle fråga om vägen men det visade sig att han tänkte att han om han såg någon som skulle verka intressant så skulle han fråga denna, detta hände nu mig. Jag var väldigt reserverad samtidigt som jag var vädigt förvånad över att han hade modet att bara göra en sådan sak. Jag var väl mest bara överraskad över själva händelsen och inte alls intresserad av något annat, såklart. När det sedan visade sig att åldersskillnaden var stor såg jag min chans och cyklade iväg. (samtalet höll på i knappt 2 minuter o mkt oskyldigt).

Men nu till min fundering. Jag är medveten om att man raggar upp folk på krogen, men på cykelbanan har jag aldrg hört om? Haha är detta något nytt i dejtingvärlden, medveten om att den här killen nog var lite annorlunda. Men har ni varit med om något liknande tillvägagångsätt? Att helt random bli uppraggade?




Supersöndag!

2009-05-04 @ 00:45:00
Haft en jätteskön söndag, riktigt bra!

Började med Indiska där jag kom ut med fina saker, som passar bra i mitt ljusa inredningstänkt med grönt som färgklick. Kommer ett inlägg om det imorgon, då min dator är så seg att jag får trycka flera gånger på samma tangent! BLIR GALEN! Efter det så gick jag förbi Bianco, men hittade inte riktig någonting.

Förbi Espresso house för min absoluta favoritsmörgås kyckling sambal som jag tog med mig och åt under fotbollsmatchen på Slottis fotbollsplan, där killarna ägde med 4-0! Men de borde nog tänka på lite konditionsträning ;)

På hemvägen blev jag väldigt överraskad över en händelse och fundersam, men mer om det imorgon, men det handlar om dejting...

Bilder kan jag glömma så segt som detta är, allt kommer imorgon!

En härlig söndag väntar

2009-05-03 @ 12:37:09
Söndagen är härm för mig är det som lördag eftersom jag är ledig imorgon!

Idag skiner solen och jag ska ner på stan för att botanisera i Indiskabutiken, finns mycket roliga inredningsprylar där och eftersom jag har presentkort där är det extra roligt! Bianco ska jag också förbi om jag hinner.
För vid halv tre är det korpenfotboll som killkompisarna spelar på fotbolsplanen vid Slottis, så det ska jag inte missa!

Så nu är det ut i solen som gäller!

Det är inte den enklaste aktiviteten

2009-05-03 @ 02:09:22
Hej på er! (detta skrevs vid 22.00)

Har haft en jätterolig dag, men ganska jobbig. Idag körde vi med våra riktigt scenkläder och klänningen jag har i första scenen kräver ju en inandning vill jag lova, även av mig. Och kläderna jag sen ska ha är typ av ull så det är varmt och nu har vi inga spotlights heller, så vatten kommer vara avgörande om jag inte ska svimma under föreställningarna, haha! Dessutom har jag en hatt/mössa på mig, som jag hoppas få byta för jag ser inte så manlig ut i den haha, vilket ska vara själva grejen med det hela. Men roligt är det som sagt!

Övade scenerna många gånger eftersom det oftast är flera personer med samma karaktär, men det är bara bra för då blir jag mer förberedd. Idag hade jag problem i början med att rikta mig mot publiken, eller jag tyckte jag gorde det, men Stefan tyckte jag skulle stå rakt ut haha, men sen fick han som han ville och jag får använda mig av mitt kroppsspråk vilket iof inte är svårt.

Hemma var ja vid sex och har tagit det lugnt, känner mig trött. Imorgon blir det nog lite presentkortsshopping, korpenfotboll och pluggning!

Inga bilder fick jag tag i men letar febrilt, kommer så fort jag hittat, såhär såg en normal jag ut idag.



Ser ni de superfina örhängena som var present o som jag fick mkt fint beröm för idag!

Lördagsskola

2009-05-02 @ 11:11:29
Jag ni läste rätt. Jag har skola idag. Men en väldigt rolig skola. Vi ska repetera De tre musketörerna med kläder och allt idag. Kommer bli riktigt kul, förhoppningsvis är rekvisitan på plats också. Vi ska vara i skolan men nästa helg är det riktiga generalrepetitioner på Victoriateatern där vi ska spela under v.20. RIktigt kul!

Så nu har jag duschat och ätit lite och ska snart ge mig iväg i solskenet, vi kanske kan köra ute idag?:)

Ni får ha en härlig lördag och sen så hoppas jag att min klädsel fastnar på bild i dag, det vore lite skoj!

Härliga Valborg!

2009-05-01 @ 17:54:40
Hej på er!

Om ni undrar var jag tagit vägen så tar jag vara på soltimmarna här. Har legat ute i härliga solen under dagen och det var samma igår. Måste påminna mig själv om att det är 1:a maj bara och inte juli. Men härligt är det!

Kvällen igår var trevlig. Mitt härliga killkompisgäng umgicks jag med. Vi var på lite olika platser i Malmö och hade roligt, haha, vi gick en hel del när vi egentligen kunde cykla. Men vi hade ju kul under tiden vi gick så det spelade ingen roll. Poliser träffade vi på också, trodde de skulle be oss och lugna oss, inte för att vi var det minsta stökiga men iaf. Istället var alla mycket trevliga och tyckte det var bra att vi var ett så stort gäng som kunde ta hand om varandra! =)

Var hemma vid ett och somnade strax därefter. Sov länge imorse vilket var skönt och sedan har jag som sagt varit i solen. Nu ändrar jag lite design här inne och ska strax äta lite mat. Ikväll kännre jag för lite musikprogram och sedan filmen Australia som jag måste se efter att ha fått den i födelsedagspresent!

Ha en härlig fredag!

Bloggtoppen.se
RSS 2.0