Sommartider hej hej!

2009-06-29 @ 18:30:46

HEEEEEEEEEEJSAAAAAAAAN!

Sommarlov här också verkar det vara ;)
Nämen i lördags hann jag inte och igår gjorde jag verkligen inget seriöst överhuvudtaget.

I lördags räknade jag ut att jag var uppe i 22 h, hehe. Upp klockan fem fö golf, gick caddie och laget spelade bra. Efter det var det hem och tog det lugnt en liten stund innan jag gjorde mig i ordning och tog mig tillbaka till Skanör och Mikki och Kattis fest. Blev en riktigt lyckad kväll med vänner och firande! I säng var jag väl vid halv fyra. Igår sov jag längeoch chillade mest. Har fixat lite saker också inför torsdag...

Idag hoppaes vi på sol, men den kom först nu. Så jag och Natha möttes vid lunch på stan och åt på goda Gränden och sedan försökte vi hitta en klänning till henne, gick ju sådär.

Nu är jag hemma oc måste ta tag i mitt tökiga hem. Inser också att det blir hem till familj och vänner på fredag, mysigt!



Storm!

2009-06-26 @ 23:21:22
Heej, detta blir kort, måste sova!

Har spelat foursome idag, som tur var på morgonen, det blåste ordentligt redan då men inte som på eftermiddagen då vissa bollar låg o rörde sig hela tiden :S
Mitt spel var precis som  i måndags och med motvinden som var är det inte mkt att komma med, skittråkigt!!!! Har erkligen inget självförtroende och tänker hela tiden. Det enda som fungerade var puttarna, tur var väl det. Solen har jag också fått för mkt av, men smörjt mig med aloeplantan, gellyn flera gånger o druckit juicen ur Aloeserien. Hudcancer hypoondriker!

Laget klarade sug hyfsat, men som sagt var tuffare på eftermiddagen då ena bollen hade lite tungt, men det skiljer inte så många slag till täten. Imorgon är det singlar, men som sagt var mitt spel är inte mkt att komma med så jag lämnade över till Anne-lie som kommer fixa detta super! Jag går antagligen caddie.

Vet inte om jag hinner skriva
imorgon. Ska hem efteråt och göra mig i ordning och sedan ner till Skanör ige för Katti o Mikkis 18-års fest! Jippi!

Skåneväder

2009-06-25 @ 21:58:23

Hejsan!

Hade en skön dag igår. Spenderade mestadels av tiden på Scaniabadet, underbart härligt. På kvällen hade vi lagmöte inför seriespelet imorgon och sedan tog jag mig till Natha igen. Vi åkte tillbaka till Scania och mötte upp Matilda och Petra. En av de finaste kvällarna på länge, underbrt varmt hela kvällen, tillsammans med en superfin solnedgång!

Vi spelade lite kubb tills insekterna som borrar in sig i hårbotten började störa oss. Påvägen hem blev det en liten hamburgare på donken.

Idag hade vi planerat att också vara på badet. Solen var väldigt varm, var bara det att det blåste som bara den, faktistk varm vind men också moln som kom och gick. Så där var vi bara en stund innan jag och Natha åkte hem till henne och såg film. VId fem var jag hemma igen och bytte saker och sedan till golfbanan för att träna emellan sex och åtta.
Gick faktiskt bra och stod och repeterade samma slag om och om igen så nu känner jag mig mkt mer säker.

Det var det som var problemet i måndags. Första nio gick bra, men sen tappade jag tempot och blev superosäker och då funkade ingeting. Allt gick höger och jag sabbade det. Foursomen med Therese gick faktiskt bra efter lite hjälp från Jocke. Vi vann totaldagen så det ser väldigt bra ut! Tur att de andra verkligen spelade bra!

Nu är det dags för sängen, klockan ringer halv sex imorgon och då väntar foursome på ett väldigt blåsigt Flommen, bara att bita ihop!

Skolkar här ifrån!

2009-06-24 @ 11:10:42
Gårdagen gick bra, kommer bli en tuff bana att spela, med massa vind och vatten. Som tur är är det lika för alla.

Nu är tvätten snart klar och jag ska äta och duscha och sedan är det stranden som gäller. Blir tyvärr inte så mkt skrivet här, men tänker definitivt inte sitta inne idag haha. VId sex har vi lagmöte om helgen och sedan får jag se vad jag gör.

Ha en bra dag allihopa!

Solen och värmen är här igen!

2009-06-23 @ 12:37:42
Åhhh så skönt det är med sol och värme igen, det kom igår! Man glömmer nästan bort hur skönt det känns efter att ha gått och fryst i fjorton dagar.

Men ni jag hinner inte riktigt skriva nu. Gårdagen blev något intressant och jag ska berätta senare, men efteråt tog jag mig till Natha och vi spelade först kubb med några kompisar och sedan tog vi oss till bo01 en stund och träffade lite friidrottare. Jag var väldigt trött men det var mysigt. Och sedan är det tydligen så att på sommaren förväntas alla åka hem vid halv ett för då går sista bussen (det är tydligt att det inte är ungdomar som gjort bussturlistan) så jag kom inte hem haha. Så jag sov hos Natha tills idag. Nu kom jag precis hem och ska ta en dusch och äta lunch, vid två blir jag hämtad av tjejerna i damlaget och vi ska spela in på Flommen inför helgen. Eller rättare sagt de ska spela, jag ska nog putta och anteckna en hel del i banguiden. Har ingen ork i kroppen och väldigt onda fötter efter skavsår och mycket gång igår.

Men ha en underbar dag i solen!

Tidigaste sänggången på länge

2009-06-21 @ 19:33:36
Hejsan!

Haha jag är påväg i säng faktiskt. Halv åtta på kvällen, det är typ sex timmar före det jag gick och lade mig igår :P
Men med tanke på att klockan ringer 5.00 imorgon och jag måste få min sömn blir det så.
Det är juniorserie på Sofiedal hela dagen imorgon. Jag hoppas kunna spela bra så att dagen blir rolig.

Idag har jag tagit det lugnt och fixat ihop bagen inför imorgon. Det innebr att jag också handlat mat
Så nu innehåller den förutom klubbor, bollar, peggar etc. också plåster, alvdedon, solkräm, lypsyl, 2 bananer, 2 äpplen, 4 smörgåsar, 2 pkt russin, 1 aloe energidryck, juice, vatten och 2 drickyoughurt. Så nu är det klart i alla fall, nu fattas bara formen.

Men som sagt har varvat er här nu den senaste timmen och känner mig faktiskt trött så nu ska jag bara göra mig i ordning för sängen. Ni lär få höra av mig sent imorgon.

Inget inspirerande att säga!

2009-06-20 @ 23:40:26
Hejsan!

Idag har jag bara myt framför Sex and the city avsnitt vill verkligen ha samlingsboxen!
Skulle eventuellt påfest ikväll men det ble inte så, utan istället är ljusen tända och jag ska krypa upp i soffan och se How to loose a guy in ten days, kan jag se om och om igen! =)

Imorgon får jag nog slå till huvet så det vaknar till liv och kan komma med något skojsigt.


Men jag vill såklart gratta min fina bonussyster Angela idag igen som fyller år!! Önskar verkligen att allt kommer gå super för er de närmaste dagarna/veckorna! <3

Glad Midsommar!

2009-06-20 @ 13:33:05
Hej på er!

Mobilbloggningen har tydligen inte kommit fram...
Men jag hade en rolig midsommarafton igår. På dagen tog jagdet lugnt och åt sill till lunch. På kvällen var vi ett ganska stort gäng hos en kompis. Vi hade roligt och festade och dansade och hade trevligt. Planen var från början att kanske vara ute, men som traditionen är regnar det alltid någon gång under dagen och  vi var inte jättesugna.

Idag har jag sovit ut och får se vad dagen erbjuder. För tillfället regnar det ute så en mysdag inne är lite frestande.

Ha en skön dag!

Godkänt att ta det lugnt!

2009-06-19 @ 01:12:56
Heej!

Idag har jag tränat och tagit det lugnt. Tvingar mig till det nu den här veckan. Sen drar allt igång och det gillar jag!
Imorgon är det midsommar, jag återkommer! =)

Chillning på schemat

2009-06-17 @ 21:39:18
Hej på er!

Blogg.se har strulat idag, därav inga inlägg.

Igår tränade jag på eftermiddagen, sving och närspel. På elitträningen gjorde vi ett handicaptest i närspel, gick okej men vet inte riktigt vad jag gillade det.
Sen när jag kom hem åt jag lite Carbonara och sedan tog jag mig till Natha till nio. Vi hade filmmys med liekompisar, såg Heartbreak kid. Helt okej komedi, lite för mycket ibland och var inte riktig som jag trodde, men helt okej.

Idag har jag tvättat och städat lite. Tagit det lugnt också. Nu ikväll har jag hejat på Natha som tävlade borta på Heleneholms IP. Gick okej, men kunde varit bättre. När molnen kom blev det bara så kallt för oss som satt brevid - så var kall nu när jag kom hem. Har gjort te som jag hoppas ska hjälpa :-)

Publiceringsproblem!

2009-06-17 @ 14:32:25
Återkommer så fort det är löst!

Starten på mitt sista sommarlov!

2009-06-16 @ 15:25:25
Ja det här är ju faktiskt mitt sista sommarlov någonsin, sen heter det väl semester I guess?!

Men skolavslutningen blev som jag sagt tidigare jättebra.
Det började med avslutningen i kyrkan med alla glada studenter som aldrig riktigt tystnade, fina sångframträdanden, prisutdelningar där bla. två duktiga idrottare fick pris på olika sätt och fina tal.
Efter vår avslutning gick vi till en kompis i närheten och hade roligt ett tag innan vi gick upp på stan och fikade lite.

Efter det så ämnade jag vännerna och gick upp för att möta min morbror som var på jobb i Skåne och tog sig ner till Malmö för att träffa mig. Så roligt att man bor så långt ifrån familjen, men ändå lyckas man träffa någon på avslutningen :) Vi hade jättetrevligt och pratade om massa saker innan utspringet väntade nere på skolan.

Så jag tog mig dit för att fira alla underbara treor som sprang ut i det tyvärr regniga vädret och sedan upp på flaken. Vi det här laget ömmade fötterna och man var ganska blöt, så in i skolan för att säga glad sommar till alla lärare och sedan hem. Jag fixade mig lite, bytte skor och så innan jag tog mig till Hannas student vid Kronprinsen. Väl där firades hon rejält och många av golfkompisarna var där, vi hade roligt fram till tolvtiden då alla ungdomar tog sig till ett fullproppat Hipp för att fira med alla andra studenter. Hade jätteroligt trots det något trånga utrymmet till mycket sent innan hemgång väntade.

En jättehärlig dag, som gärna hade fått att haft mer sol, då man blev ganska blöt och kall stundtals.
Grattis till alla er som tog studenten, nästa år är det minn tur och då ska det firas vill jag lova!! :)


Finna nya vägar

2009-06-16 @ 01:22:30
Hejsan!

Idag har jag tränat sving och lite närspel, vilket gick bra. Förlängde svingen tillbaka till normalt och allt fungerade bra. Han träffa lite människor också innan jag tog mig hem vid fyra för att först handla och sedan diska lite innan middagen.

Efter det har jag tagit det lugnt och sett sista avsnittet av Cityakuten.
Försöker komma på planer till midsommar också!

Och nu ska jag sova!

Btw, jag har drömt att det blir en flicka, så det så!

WOW WOW WOW!

2009-06-15 @ 02:07:21
Jag är mållös!

SÅ OTROLIGT IMPONERAD AV ANNA, SÅ DET ÄR OFATTBART VA HON ÅSTADKOMMIT!
Vi satt och först och främst såg hur hon ledde med fem slag efter sju hål. Hon var stabil och lika lugn och fokuserad som tidigare. Man kunde inte se minsta unds till nervositet. Man bara hoppades att det skulle hålla! Med fyra slag går hon och vinner allt, efter en makalös birdie på sista hålet!

Det första skakiga som hände var på 13:e då hon gör sin första tre putt för veckan och tappar ett slag och tvåan tar in. Men vad gör hon då, då höjer hon sig och går och gör två enputtar och birdies och är tillbaka igen, så jäkla otroligt! Det gick inte och rubba henne. Hon slog slag man inte förstår hon kan göra i det läget och hennes avlutande inspel på artonde är makalöst!!! Det är så svårt för någon som inte spelar golf, eller som inte tävlat att förstå vilket enormt psyke, lugn och vinnarskalle det behövs för att klara det hon gjort. Hon är ledit i 54hål och lyckats vinna och hon skjuter en av de bättre scorerna för veckan och vinner! Det går liksom bara att jämföra med Annika i sättet hon beter sig och då är hon nyss fyllda 22.. Hon har gått ifrån att ha varit en framgångsrik amatör med lagmedaljer och singelframgångar, till att efter 5 proffstävlingar gå och vinna en Major! Det är nog tur att hon inte själv förstod vad hon gjort under tiden och när inspelet var slaget på artonde var det knappt så att hon insåg vad det innebar och det lilla fnattet hon fick där var så rörande att se, haha jag är i estas verkligen! SÅ otroligt glad, imponerad, mållös och rördöver att få ha sett en tävling som kommer skrivas in i historieböckerna! Kommer skickas många hälsningar med morbror, det är tur att vissa har möjligheteten att träffa en sådan otrolig tjej då och då.

Sova gott kommer i alla fall jag att göra och jag hoppas det är många som suttit uppe och kollat, idrottsgalan får börja anteckna nomineringarna NU! ETT STORT GRATTIS! Och sen kommer också lättnaden över att ha en bra grund ekonomiskt och tävinginbjudanmässigt att stå på nu infinna sig, välförtjänat! Autografen jag har, känns mycket värd nu.

Nu ska jag heja som aldrig förr!!

2009-06-14 @ 20:08:05
Hejsan!

Träningen blev bättre än jag trodde. Jenny såg saker jag omedvetet förändrat, så i veckan blir det hårdträning. Nästa vecka är det massa golf.

Nu har jag ätit god flintastek och nu blir jag snart hämtad av kompisar. Vi ska till T-bryggan, vissa kanske badar och så blir det nog bandy också. Solen har ju hittat tillbaka igen!

Efter det ska det hejas på Anna Nordquist som jag önskar ska få vinna i natt! Åh vad jag hoppas, hennes framgång är så välförtjänt! Hon är rookie på LPGA - och det råkar vara en major. Hon har varit helcool och hoppas att det håller i sig nu också!

Detta går ju bra...

2009-06-14 @ 12:15:25

Hej på er!

Detta går ju bra...haha näe. Igår tog jag det ganska lugnt och på kvällen åkte jag till en kompis för att följa tjejgolfen. Anna spelar så himla bra! Hoppas verkligen att hon vinner idag!

Nu kom jag precis ur duschen och ska göra i ordning och ta mig till killarnas fotbollsmatch. Efter det ska jag ut till banan för träning. Är inte alls motiverad överhuvudtaget..

Ha en skön söndag!

Uppdatering får komma ikväll

Ett underbart dygn!

2009-06-13 @ 00:56:48
Jag hade ett underbart dygn igår, en massa blandade känslor, härliga stunder och fina minnen att lägga i bagaget! En superfin avslutning, där framträdandena var högklassiga och treorna med all rätt stod i centrum. Många av de som kommer saknas av mig och som lämnar ett tomrum efter sig. Det märktes också på dem, när alla hade svårt att inte visa tårar. Måste bara säga att Banding Corporation (ett uf-företag som är ett band med grymma artister ur trean) och William igår, var hel klart bäst! Gruppen gjorde sina sista framträdanden inför skolan och det märktes kan jag säga. William och Mattias bjöd på, till dansklärarens förtjusning på Fly on the wings på danska med bravur.

En dag som mot slutet bjöd på utspark, studentfest hos kära Hanna och ProCivitas studentfest på Hipp som avslutning. Jag kom i säng sent/tidigt oh idag har jag inte gjort mycket. Men jag bryr mig inte, för jag har sommarlov!!!! :D Haha!
Jag har struntat i  en massa info och överraskningar, men det spar jag tills imorgon då jag är pigg igen. Nu väntar sängen!

Sista inlägget som tvåagluttare!

2009-06-11 @ 00:06:47

Hej på er!

Har landat här precis, har diskat undan och gjort mig klar för sängen och så kom jag på att jag måste ju skriva här! Abbamusik håller mig sällskap och jag känner mig väldigt tllfreds med mig själv. Faktisk som att lugnet precis sköljde över mig. Imorgon slutar jag tvåan, TVÅAN! Gash jag vet hur jag har slitit och hur det slitit på mig stundtals, men ändå sitter jag här och känner att tiden gått så fort hit fram, fast jag vet hur långt kvar jag tyckte det var i januari.

Året har som jag sagt tidigare bjudit på både tuffa och roliga stunder. Har fått ännu fler underbara vänner och haft roligt på skolan utanför lektionstid. Som ni redan fått er tjatat för redan har estetiska varit en stor drivmotor igenom allt. Man brukar säga att jag alltid framstår som en glad och positiv tjej, men jag kan säga att jag också kan fejka. Men onsdagarna har jag verkligen fått känna mig som mig och skrattat och haft roligt med gänget, och tillsammans gjorde vi otroliga framträdanden tillsammans! Det har verkligen hjälpt!
Jag är otroligt nöjd och stolt över mina fina betyg jag snart får framför mig, trodde inte alls på det i januari, men på något sätt ordnade sig det också. Jag har blivit arton år också, visserligen tror jag att jag känt mig som det länge, men alltid en glädje att få det bekräftat ;)

Och nu är det avslutning imorgon, det kommer vara stor glädje inte bara för egen del utan för alla underbara treor som går ut! Det känns vill jag lova, jag får en stor känsla i magen om hur det kommer kännas för mig nästa år. Imorgon ska dem firas, och så får saknaden komma i höst! Jag kommer vara fullt upptagen med firande här o där fram till sent sent imorgon, så ni får nog vänta till fredag för uppdatering. Jag ber om ett mirakel att solen ska titta fram också!

Och så till sist, jag hade ALDRIG varit där jag är utan min familj och vänner! Att många inte bor här, ifrågasätts ofta hur jag klarar det, men det är inte konstigt för mig. Jag är i en viss period i mitt liv, antagligen utvecklingsperioden ;) där jag klarar av att göra sådant jag vill, tack vare allt stöd jag har från alla kära människor! Jag har många år kvar att spendera tillsammans med de senare! De bor långt bort, men som tur är sitter mitt hjärta inuti mig och där finns all kärlek och värme från alla. Jag klarar mig långt på det! Men i juli blir det hemresa för att fylla på depåerna. Och sedan har jag ju tur att vissa drar förbi Malmö då och då..!

Sov gott! ♥

Sökes: Sommar!

2009-06-09 @ 23:35:22
Var e värmen och solen som jag njöt av för en vecka sen?
Den känns väldigt avlägsen idag, då regnet öst ner.

Jag hade planerat en del att göra, men blir ju totalt omotiverad av detta väder så det fick räcka med mathandling. Annars har jag tagit det lugnt . Lagade god korv stroganoff till middag också :)

Imorgon blir det dock en mer effektiv dag då jag måste till skolan och tömma skåpet, fixa present och lite så till torsdag och tvätta. Och förhoppnngsvis något roligt mot kvällen.


Nu ska jag sova! Ha de bra!

Nystädad lägenhet!

2009-06-09 @ 18:10:27



Fint va!?

Så fint det blev!

2009-06-09 @ 02:09:28
Åhh underbart härlig doft det har varit här inne sedan dagens städning var över. Luktar så rent och friskt!

Jag kan lova att det nog inte är en enda vrå som är smutsig efter idag. Jag gick på som tåget överallt. Dammat, dammsugit, skurat, speglar, toan, u name it! Haha underbart skönt och nu blänker golvet och inga fläckar någonstans.
Abba inspirerar till vad som helst, idag stod de på under städningen på högsta volym!

Resten av dagen har jag tagit det lugnt, målat naglar och funderat kring studentpresent till Hanna. Vad ska jag ge? Vill hitta något lite galet och roligt, inte det vanliga traditionella som smycken...

Nu är det sent och jag ska lägga mig i en nybäddad säng, sov gott!
Bilder kommer imorgon!

Nu ni!

2009-06-08 @ 12:22:12
Usch såhär ser ut!

Varje gång jag skrivit att jag ska städa har något annat, enligt mig, mycket roligare dykt upp och jag har struntat i det. Men nu är jag rött på hur här ser ut oh ska tag i det på riktigt! Är ändå tråkväder ute och jag fick lite ensamkänsla. Så på med hög musik och nu ska här bli rent och fint!

Återkommer med bilder tror jag!

Seg söndagkväll

2009-06-07 @ 21:39:58
Hejsan!

Idag har jag varit på banan från 8-17. En timme tränade jag av den tiden! Haha resten av tiden stod jag och tog emot betningar av de som spelade tävlingen där juniorerna ger möjligheten till mycket roliga påhitt.
Men det hade kunnat vara varmt, var svinkallt att bara stå stilla hela tiden!

Väl hemma har jag ätit och bara slappat. Är väldigt trött, men orkar ändå lite och är rastlös.

Filip och Fredrik underhåller mig för tillfället, ser framemot en skön dusch och sängen sen.

KAAALLLT!

2009-06-07 @ 09:32:06

0-36ca673227adc9a7785c8a2b15a88963.png

KAAALLLT!

Nu har jag röstat!

2009-06-06 @ 19:05:45
Och självklart moderat!
Glöm inte bort att rösta imorgon om ni inte redan gjort det!

Har tagit det lugnt idag, inte dammsugit än haha. Men däremot hittade jag billiga rosa handukar på Åhlens så nu är badrummets färger bytta, mkt fint!
Som ni ser har jag ändrat headen, men om någon av er har photoshop och skulle kunna hjälp mig, hör av er! E nämligen inte helt nöjd! Vore väldigt snällt!

Nu ska jag äta och sedan ska jag möta upp kompisar vid biljardhallen nära KB och se matchen! Hoppas att Sverige kan spela någorlunda iaf :P

Sveriges Nationaldag!

2009-06-06 @ 13:13:42
Hej på er!

Idag måste vi ju få fira lite extra eftersom det är vår Nationaldag! :D

Gårdagen gick bra, kom hem ganska sent och har sovit ut. Vi får se vad som blir av dagen, det enda som är klart är att det är fotboll ikväll och vi ska slå danskarna!

Slappt!

2009-06-05 @ 18:46:37
Gårdagskvällen blev trevlig.

Vi spelade bandy vid t-bryggan och jag impade lite haha.
Sen åkte vi hem till natta och såg Australia sent. Skulle ha tagit mig hem men det regnade så jag sov där. Idag har vi inte gjort mkt och jag tog mig hem till fem för att fixa mig. Nu är jag påväg till limhamn för att passa barn ikväll.

Ha de!


40fe2e6af66a0a0713acbc1cbe885b46.png

Happiness!

2009-06-04 @ 19:56:58

Så underbart härligt! Nu har jag inofficiellt sommarlov! Har svårt att förstå att år två är klart, men det är det!

Har varit ett riktigt tufft skolår med större skillnader mellan topparna och dalarna. Det är tur att lättnaden är så stor att det för tillfället täcker över allt slit.  Men jag är stolt över att ha klarat mig så pass bra, trodde aldrig jag skulle kunna hålla mig på den nivån jag gjort, men med flyt och förmodligen någon slags talang för skrivande (ni vet ju hur jag pluggar :S ) så har jag lyckats bra.

Jag är riktigt glad nu och ska fira med att umgås med kompisgänget. T-bryggan och solnedgång är första anhalten. Kanske kommer någon bild! ;)

0-16a7830edf03569cd439588176d0464c.png

Ja då sätter vi igång

2009-06-03 @ 23:25:50
Hejsan!

Satt i skolan på förmiddagen med Natha och skrev mattestatistik, riktigt tråkigt men nu är det gjort.
Sedan hanlade jag lite granna och åkte hem och tvättade och diskade. Sen har jag mest tagit det lugnt. Nu ska jag flumma ihop ett svenskaarbete som är det absolut sista jag gör i tvåan! Tro inte att jag är mer motiverad, snarare tvärtom. Det spelar ingen roll vad jag får så det är egentligen sak samma. Men något ska jag nog komma på :)

Guuuud va jag längtar till imorgon vid tvåtiden då har jag inoficiellt sommarlov!!!
Jag återkommer då...

Detta roar jag mig med i skolan!

2009-06-03 @ 11:11:15
0807f6891fbd9894c2775abcf07b5866.png

Boostar mig med Aloe Vera

2009-06-03 @ 00:12:23

Städningen fick vänta till morgondagen, ska ändå tvätta då.

Ikväll har jag bara slappat och lackat på Nordea efter att jag fått en årsavgift att betala på 300 spänn för att använda deras kassa kort. De ska fan va glada för att jag stått ut med dem ( tar sådan tid att söka hjälp) , men nu är det Swedbank som gäller!

Det är underbart på många sätt att vara 18 och det passar mig! Man anses vara kapabel till att klara sig själv, man får vara med och fatta beslut gällande sitt land (ni glömmer väl inte att rösta!?) och man har många roligheter att tillgå. Men att behöva sätta ner foten i landets byråkrati är något jag verkligen inte längat till alls! Och nu är det faktum, usch det finns bra mkt viktigare saker jag kan ta tag i än en ppiiiiiip bank! Orkar inte alla människor som tror de är så mkt bättre än andra och har mer makt, när de snarare är motsatta, det är som att de gillar att sätta sig upp emot folk - trots att de har fel!
Näe orkar inte blir, så arg!

Nu har jag dushat och smörjt in hela mig med Aloe Vera, både plantan och gellyn och druckit av Aloejuicen. Så nu tror jag min kropp får sin välmåendekick den behöver och jag ska nu sova.



www.aloevera.just.nu

Alldeles för mycket att göra och att njuta av!

2009-06-02 @ 18:24:34

Hej på er!

De senaste dagarna har jag levt i en liten bubbla känns det som. Naturarbetet har hängt över mig och Nathalie sedan i söndagskväll occh vi har kämpat på. Samtidigt har vi njutit av det otroliga härliga vädret också!

I söndags kväll pluggade vi en del och sedan tog vi oss till t-bryggan för att se solnedgången och killarna skulle bada lite. Det slutade med att de och Natha gjorde det, det var svinkallt! Men en skön kväll. Sedan spelade killarna lite innebandy och jag var med och visade lite skills, haha. Måste verklgen träna min ben har typ träningsverk.
Hem till Natha för att sova. I går så tog vi oss tidigt till skolan för mer naturarbete. Efter lunch bröt vi dock upp och tog ocss ner till Bo01 och Scaniabadet. Där spenderade vi i stort sett resten av soltimmarna, underbart härligt. Jag är väldigt brun överallt och det kan jag säga att detvar jag knappt i juli förra året.

På kvällen kollade jag killarnas fotbollsträning under tiden Natha tränade och sedan var det powerpointen till arbetet som gällde, fast först tog jag mig mitt första dopp....fast i Nathas pool och 26 gradigt vatten, det räknas väl? Haha:P
Är jobbigt att slita för fyra stycken när man är två, men tack gode gud fungerade det och vi gjorde en bra presentation för Jenny, tsm med Rebecca och Vaness idag. Lättad är ordet!

Dagen har alltså betsått av övningen till presentationen, ett litet spanskatest som jag hoppas blev positivt och något som verkligen också gjorde min något dåsiga dag....min engelskalärare vägde det positiva till min fördel och gav mig VG i kursen!!!! Kan ni fatta!? SÅ underbart skönt! Det innebär nog, lite beroende på spanskan att jag överträffade mina förväntningar och har nog gjort ett bättre skolår än förra och det kan jag bara vara nöjd med!!! Det löser sig tydligen alltid om man hänger i, men oj vilket tufft år det varit. Nu är jag så nära, efter torsdag har jag ingenting kvar och jag känner redan nu vilken klump som lättat. Jag lyckades detta på helt egen hand!

Lång uppdatering och lite bilder följer. Nu har jag sovit och ätit och känner mig piggare. Ska ta tag i lite städning, orkar inte med den för mig oviktiga matteuppgiften får ta det imorgon. Imorgon ska också det sämre vädret ta över så det är bäst att njuta nu. Är dessutom idag som de första studenterna springer ut från Petri, kan ni förstå den känslan att vara helt klar?! Jag kan säga att jag nog kommer att var stolt och glad, men ändå är det något man återigen bryter upp från som man trivts så bra med. Men jag kan inte säga att jag inte vill dit..! :)





Bloggtoppen.se
RSS 2.0