Gladdag idag!

2009-03-31 @ 20:19:30
Hej på er!

Idag har jag haft en gladdag! Vet inte varför har bara haft det. Började tidigt imorse, men eftersom man har så sköna vänner blev lektionen och fortsättningen av dagen bra. Känns som att alla är mer avslappnade den här veckan innan lovet, som innhåller ovanligt lite arbete.

Skön och kort skoldag idag. Sedan promenerade jag i solen till mataffären och handlade för veckan. Ovanligt tungt tack vare 4 kilo tvättmedel, gash haha, men kom hem. Packade upp och åt lite innan jag tog mig ut till banan för träning! Skönt var det och tyckte det fungerade bra. Vi filmade och det kan ju däremot bli intressant med tanke på att det var andra gången sedan i januari jag körde ordentlig svingträning, men vi får se vad domen blir.

Nu är jag hemma och har ätit lite. Nu ska jag läsa lite ur svenska häftet och sedan ha en tidig kväll. För imorgon ska huvudet vara piggt och redo för tankeverksamhet i några timmar. Nationella i svenska väntar, uppsatsen närmare bestämt. Men tror inte det blir några problem och sedan några timmar senare är det estetiska, belöning vet ni.


Min fina morbror fyller år idag!!! Grattis igen! ♥

En ny vecka

2009-03-30 @ 17:13:20
Hejsan!

Dagen ingår blev lugn och skön, med promenad och plugg.
Idag har jag haft träning på morgonen. Sving och sedan närspelstäning. Svingen gick helt okej, men man märker verkligen vilken okänsla man får efter ingen tränng på ett tag kring greenerna.

Tillbaka till skolan för Natur, matte och engelska och nu är jag hemma. Har tagit det lite lugnt och tog en nap. (tidsskillnaden u know ;-)) Nu ska jag äta nart och sedansätta mig med texterna inför nationella på onsdag. Sedan väntar en dusch och en slapp tidig kväll.

Idag fyller världens bästa Weronika år!! Stort Grattis till dig och hoppas du blir firad idag!

Vilken bragd!!

2009-03-29 @ 13:43:05
ÅÅÅÅHHHH så glad jag är!!! Helena Jonsson har precis vunnit världscupen i skidskytte!! Hon vinner på samma poäng, men med en seger mer än Wilhem!! Superåk hon gjorde idag med 0 bommar! Hon blir tvåa och det räcker! Shit vilken bragd och vilket psyke hon har!! Haha sitter och blir rörd, vågade inte hoppas att hon kunde ta in 16 poäng, men hon gjorde det!

Sommarfeber

2009-03-29 @ 13:04:20
Jag vill ha värme! Solen skiner ju, varför kan det inte bli varmt!

Dagen igår blev lugn. Städade, duschade och lagade god middag. Efter det tog jag mig till skolan för Sverigematchen, som jag tyckte de skötte sig bra i. Det bjöds på korv och snacks till, mkt trevligt.

Idag blir det plugg och tävlingsplanering som ska göras!

Hoppas allt går bra mamma och att du har av dig!

Välkommen härliga helg

2009-03-28 @ 11:50:18
Hejsan!

Det blev en hemmakväll igår framför Let's Dancefinalen. Mycket skönt. Mycket kan hända på kort tid och jag är inte redo och släppa det som berör mig, glad att jag kom fram till det och hoppas och tror att det är besvarat.

Idag är det lördag och det känns som att det här kan bli en skön helg, utan stresstankar. Behöver plugga matte och förbereda mig för Svenskanationella, men det känns helt okej. Ett golfschema behövs också göras.
Men först ska jag dammsuga lite här och ta en dusch. Solen lyser utanför fönstret och det piggar upp. Får se var jag tar vägen idag.

Happy Saturday!

Man får ordna saker själv

2009-03-27 @ 18:01:42
Jippi! Jag har lyckats få tillbaka mitt nät. Fråga inte hur, men jag tror jag tog hjälp av min kvinnliga list och det verkar ha fungerat.

OCH NU till för min del en väldigt trevlig nyhet. En nyhet jag väntat på sedan jag såg den på jullovet! Och som jag också tjatade om här:

Filmen AUSTRAILIA KOMMER PÅ DVD den 8:e April!!! Jag är superglad! En riktigt timead release!! ;-)


Thank good it's Friday!

2009-03-27 @ 12:02:13
Idag är det fredag!!
Jag har precis slutat, vilket är väldigt skönt.

Dagen började med redovsining av vårt kostprojekt, vilket vi tror gick bra. Efter det väntade senare ett spanskaprov, vilket jag hoppas blev bra. Risken är att jag blandat ihop alla j****la verbformer, vi får se.

Nu försöker jag få tag i någon av mina smarta lärare som kan något om datorer, jag måste få igång mitt internet. Annars kommer detta bli en väldigt opruduktiv helg och det har jag inte planerat.

Vi får se vad kvällen för med sig, förhoppningsvis något trevligt :-)
VI får se när jag hör av mig, förhoppningsvis inom en snar framtid!

FridayHugs.jpg Friday image by kimandchris2

Internetproblem!!

2009-03-27 @ 11:57:24
Hej på er!

RIktigt irriterad är jag på mitt internet hemma. Det fungerar inte! Därav inget bloggande igår.  Det märkliga är att mitt msn funkar..:S HJÄLP!

Men, min torsdag var skön. Började med träning, wedgar och puttning vilket faktiskt gick bra. Efter det tog vi oss till skolan för svenskalektion inför nationella i fem timmar nästa vecka. Sen så blev vi skjutsade till UF-mässan på Malmö Arena. Ärligt talat så var ProCivitas montrar lätt de snyggaste. Ett företag hade A4-papper som tapet...hallå?!

Eftersom mässan var mitt i lektioner, var vi klara sen när vi kom tillbaka till skolan. Då satte jag mig och gjorde klart kost och idrottsuppgiften och pluggade spanska, innan hemgång och tvättning följt av mat och plugg.

En väldigt skön onsdag

2009-03-25 @ 19:19:49
Hej på er! 

Hade bara matte idag, estetiska vart inställd. Just den här veckan var det nästan bra, med tanke på att jag har annat att plugga. Så jag var hemma mycket tidigare än vanlgt. Så då gjorde jag klart kostschemat. Har ätit nu och ska göra powerpointen till vår kost och idrottsredovsining på fredag och sedan plugga spanska.

Solen har strålat in och gett mig energi, men blåsten gör det kallt ute.


 


Min middag, typ

Våffeldagen...utan våfflor

2009-03-25 @ 09:22:37
Godmorgon från ett soligt Malmö!

Idag är det våffeldagen, men jag tror inte jag kommer äta några som det ser ut. Egentligen gör det inte så mycket men något sugen blir man ju! Får se om Linus hittat på någon överrasking i köket idag...

Annars ska jag sätta mig och skriva ett kostschema nu. TIll halv ett ska jag vara i skolan för matte och sedan estetiska.

Njut av dagen! Den kommer aldrig mer igen!


En film som får dig att börja tänka

2009-03-24 @ 20:18:59
Don Cheadle spelar huvudrollen i en sann historia baserad på Paul Rusesabaginas liv, en hotellmanager som huserade och beskyddade över tusen tutsiflyktingar under deras kamp mot massakern i Rwanda. En omskakande film!

Vi fick se Hotell Rwanda idag på samhällen, pratade en del om det förra lektionen om det som utspelats och som utspelar sig i Rwanda. Och jag kan ärligt säga att jag inte inte visste i vilken omfattande mängd saker o ting händer. Klart tagen av att vi lever i samma värld som de med tanke på allt sjukt som händer där nere. Hade någon talat om exakt vad filmen skulle handla om, vet jag inte om jag velat se den. Usch den här är verkligen för nära mig själv, med tanke på dess färska tema, att jag berörs vädigt starkt av den, sorg blandat med stor ilska! Riktigt jobbig film och se, men..DU måste se den om du inte gjort det, VÄLJ att bli medveten om vad som hänt där och vad omvärlden gör åt det. Det är vår plikt! Idag skäms jag för var jag härstammar ifrån.


Aprilväder i...Mars?!

2009-03-24 @ 19:55:18
Hejsansvejsan!

Mötet igår var bra, blir nog en rolig säsong med elitgruppen. Ska kolla över spelschema också, även om det inte ska bli så stort i år. Känner inte motivation till att  jäkta runt på tävlingar bara för att få poäng! Tycker det är kul och träna och att spela sällskapsrundor och en del tävlingar, men inte mer än så i sommar. Vem vet? Detta kanske blir den första sommaren jag känner mig "riktigt" ledig på :)

Somnade snabbt efter hemkomsten igår och var desto piggare idag, när jag vaknar upp till stark vind och hagel...?! Hördes in i lägenheten. Min första tanke var, inte cykel idag! Men mycket märkligt så senare under dagen har vädret skiftat från skinande sol, till snö, till hagel och blåst. Hahaha kan inte minnas att jag varit med om detta förut, flera olika väder på en och samma dag. Den slutade i alla fall med sol så det hoppas vi på imorgon! Och att någon skonar mig från tjejveckan, huvet och magen värker!



Snödroppar såg jag i februari, så april och värmen få gärna komma tidigt =)

Vill ha energi!

2009-03-23 @ 17:45:01
Usch, tröttheten verkar vara ett faktum i min vardag. Känns inte som jag varit riktigt pigg efter köraslutpåmigsjälvveckan, ganska störande med tanke på. Att min vardag kräver energi. Dygnet har inte plats för fler sovtimmar.

Idag började jag med,  tur i oturen, att försova mig. Så missade min svingträning. Vilket var tråkigt. Däremot hann jag öva mer på min engelska muntliga presentation om Johnny Cash, vilket var väldigt bra!

Själva redovisningen blev lyckad, trots att jag stör mig på ord jag hade fått rättat för mig var fel iaf. Plus att läraren HELA tiden är så dubbeltydig. Men som sagt, hade kunnat vara värre. Får nog ta mig en funderare på huruvida jag ska göra extraprovet för att möjligtvis ha chans på högre betyg(lär nog ändå inte gå bra!) som ligger i nästa vecka, med viktigare prov..

Nu efteråt skulle jag försöka vara produktiv och sitta kvar i skolan och försöka mig på ett 2 veckors kostschema till vår uppgift. Men hur motiverande är det att jag måste kaloriräkna allt?? Hahah. Gash inte mycket gjort och snart ska jag ut till golfbanan för träningsmöte. Hungrig är jag, måste äta något...

Sängen är den jag längtar till...


Bara att titta på den här bilden får mig att le och känna mig piggare för en sekund, men så långt borta detta är!

Varför går den så fort!

2009-03-22 @ 14:14:34
Men nu är det ju söndag igen! Helgen går alltid så fort!

Jag har börjat dagen lugnt och ska strax äta lunch och ta tag i plugget. Även fast det tar emot. Hade hellre varit någon annan stans..

Hoppas att ni har haft en skön helg, imorgon är en ny vecka med mkt att ta tag i, största grejerna har såklart med skolan att göra.

=)


Stackars störande hund

2009-03-21 @ 14:37:40
Vad gör man åt grannens ovanför mig hund som gnytt och gnytt sedan i natt?! Min skönhetssömn blev störd och nu är det det enda jag hör!? Hade ingen aning om att de hade hund, förstår inte vad problemet är. De är uppenbarligen inte hemma och har glömt(?) mat till hunden eller?! Tycker riktigt synd om den samtidigt som det är riktigt störande!

Vad ska jag göra? Bör man skriva en lapp och vad ska det isf stå?!!

Lördag idag!

2009-03-21 @ 13:23:18
Hej, äntlgen helg igen!

Kvällen igår blev lyckad. Förutom då att saker och ting bestäms och sen har man åtta minuter att klä på sig,sminka sig och springa till bussen! :S haha men det gick ju.

Spenderade kvällen med vännerna hos en kompis på Ön. Vi lyckades inte att taima bussen dit så jag och Jack gick fem hållpatser iställetför att stanna och vänta i en halvtimme. Haha, kanske inte det smartaste jag gjort för det var kallt, men det gick ändå okej. Lite kul att se Jacks "kondition" hahah, inte den bästa kankske?!

Sen har jag sovit gott i natt och tagit det lugnt fram tills nu. Tänkte försöka plugga lite idag och sedan får jag se var jag blir av ikväll. Idag är första dagen solen inte skiner den här veckan, hm, känner mig bortskämd men samtidigt ledsen för att den inte skiner och ger mig energi!

Ha en bra lördag!

V-stores

2009-03-20 @ 18:50:06
Hejsan!

Haft en skön dag idag! Bara två lektioner. Efter det tog jag mig till Entré för att byta byxor, men det blev likadana bara i mindre storlek, mkt nöjd. Som tur var så var det inte lika många där vi tolv, men ändå många. Fattar inte, har de tagit ledigt för att shoppa? Jag kollade i alla fall igenom en del butiker och hittade en jättefin blus på Veromoda, som var nedsatt satt nästan 200 kronor. Kap!

Älskar verkligen VILA och Veromoda-butikerna, är verkligen helt min klädstil, lätt favoriter i presentkort!

Lägger upp bilder här nu under en del inlägg.


Mina nya beiga jeanstights

Entré-hysteri i Malmö!

2009-03-20 @ 08:00:48
Godmorgon på er!

När jag väl kom hem igår, somnade jag nästan direkt. Men dagen blev bra trotts tröttheten hela dagen.
Började ute på Barsebäck med att spela korthålsbanan och träna wedgar. Med tanke på att senast var i Spanien i januari är jag nöjd med det.

Sedan väntade en relativt kort skoldag med bara två lektioner. Sen så är det så att köpcentret Entré öppnade igår med massa erbjudande. Så jag och Natha tog oss dit, vilket resten av Malmö också gjort...men superfint centrum verkligen, galleria känsla över det.
Hittade ett par jeanstights på Vila, som jag nu hoppas kunna byta färg på idag (peppar, peppar.) och en topp på New Yorker. Efter det fikade vi på Barista och sedan tillbaka till skolan för Amerikanska hamburgare följt av filmen Pulp FIction. Gillade den! Men missade precis slutet, så någon måste berätta för mig idag.

Hemma var jag väl vid halv tio ungefär, dödstrött och med ömmande fötter med skavsår efter golfskorna. Så det fick bli ett litet fotbad innan sägen.

Idag hoppas jag på en härlig och lite lugnare  dag i soliga Malmö!




Barsebäck i solsken


Söta Nathalie på mysiga fairtrade Barista

Toppenonsdag

2009-03-18 @ 22:36:29
Onsdagen e ju min dag som ni vet ;) hihi.

Denna är inget undantag. Förstod hela mattelektionen och sen en rolig estetiska. Skrattar sjukt mycket på de lektionerna. Antingen åt roliga kommentarer, felsägningar osv. haha alla har verkligen roligt! :D
Sedan åt vi tillsammans som vanligt och sedan bar det av hem i skolskenet.

Blev en väldigt trevlig kväll med god efterrrätt :-). Nu tar jag det lugnt och ska snart tillaga kycklingen..(får inte glömma!) och sedan ta en dusch.

Imorgon väntar första golfträningen utomhus på Barsebäck! Vet dock inte hur motiverad jag känner mig. Hoppas att det blir bra, känslan e väl lite annorlunda nu men vi får se.


Om jag ligger i en av sofforna i skolan, möts jag av den här synen :-) 


Solen mitt i nyllet :-)

Tröttheten tog över

2009-03-18 @ 11:38:50
Hejsan!

Blev inget mer inlägg igår, ja somnade nämligen ifrån det. Men efter skolan cyklade jag i det underbara väet och handlade och sedn hem och tog det lugnt. Övade lite manus, lagade mat och hade en lugn kväll framför TVn och datorn.

Idag hade jag tänkt förlja med Nathalie och springa i Pildammsparken, menkännde när jag skulle gå upp att jag behövde sova längre, så jag struntade i det. Nu är jag i ordninggjord för att snart ta mig till skolan.
Humöret är på topp, solen skiner och estetiska väntar, då kan jag  t  o m stå ut med matten idag.

Ciaó!

Me happy!

2009-03-17 @ 14:58:27
En klapp på axeln kan göra ens dag, i alla fall för mig. Det är alltid lika kul att ge beröm när man märker att mottagaren blir glad som att få beröm.
Idag fick jag väldigt positiv kritik på spanskan, först ett bra skrivet arbete och sen ett jättebra muntligt (en av de bästa, måste ju skryta när chansen) framförande om min barndom. Made my day! Är väldigt trött men detta piggar upp.

Skoldagen har varit lugn annars, fortfaránde mätt efter lunchen och solen skiner utanför så nu ska jag cykla och handla och sedan hem!! Tänk vad det kan vända på en vecka! :-D

Bra med repetitioner

2009-03-16 @ 17:21:59

Hejsan!

Veckan har börjat okej, först var jag orolig att ja skulle redovisa engelskan, men det skulle jag tydligen göra nästa vecka så då var det löst. Sen hade vi matte och tro det eller ej det var ju lätt! Typ repetition på grejer vi lärde oss förra året, hahah herregud jag kom ju ihåg det, bara en sådan sak. :)

Sen så kollade jag upp lite saker med Jimmy om en utbildning, haha han oc Stefan  frågade hur de skulle klara sig utan mig när jag slutar, haha! Stefan sa att jag hade ju ett år kvar, men Jimmy tyckte att vi måste nog börja leta redan nu, kommer ta tid att hitta, haha de e för roliga :)

Nu har jag ätit god ejengjord lax och ska iväg på ett möte på klubben, tydligen de nya tränarna som ska prata, hm nu ska jag ha rätt inställning...kan fungera..

Btw, det stank sopor när jag kom hem, fattar inte varför? Nu har jag tagit ut de såklart men doften håller i sig, urk!

Världens bästa syster!

2009-03-16 @ 09:33:51
Idag fyller världens bästa syster år!!! Hon blir fjortis, fast en snäll sådan hoppas jag, haha :) Grattis Elena, jag ringer ikväll! Hoppas att alla kom och sjöng för dig imorse!!

Ha en underbar dag!!

xoxo

Nu ska jag göra detta

2009-03-15 @ 11:07:56
Hej på er!

Efter en jättemysig kväll igår ska jag ta tag i mig själv idag och göra det jag borde, plugga engelska. Men först ska jag se reprisen av Let´s Dance.

Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag haft en så länge!


Kan ni gissa vem detta är?! Glad i mat har hon alltid varit!

Helgpyssel

2009-03-14 @ 15:06:25
Hej på er!

Hoppas ni också har en skön dag, här är solen framme till och från vilket är jättehärligt!
Jag har börjat dagen med att sova ut, blev sent innan jag kom hem igår så det var skönt. Sen så har jag pysslat lite med en start på ett inbjudningskort, tagit kort på kort från när jag var liten och tänkt  lite kring gästlistan.

Nu ha jag röjt lite och ska dammsuga hade jag tänkt mig innan en skön dusch väntar.  Lite manusträning också kankse..sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Ciaó!

Inredning står högt upp!

2009-03-14 @ 00:22:56

Ja, det börjar ju närma sig the Big day för min del. Och önskelistan är färdig. Någonting som står hög upp på den är inredning! Skulle verkligen vilja köpa lite nya saker och byråerna som fungerar som TV-bänk har jag gått bananas på för länge sedan, finns jättefina byråer på IKEA som skulle passa! Men det är väl egentligen presentkort på olika butiker jag önskar mig, eftersom jag då kan välja fritt. IKEA, ILVA, Hemtex och Lagerhouse är några heta kandidater!

Jag vill ha in vårens färger i lägenheten! Ljusa varma färger, som till exempel ljusgrönt!

Helgen är här!

2009-03-13 @ 17:04:56
Nu är det helg igen! Skönt!

Min skoldag har varit lugn, varit ganska trött men annars bra. Efter det har jag tagit mig hem och faktiskt sovit en stund, välbehövt. Ska strax ta något att äta och sen ikäll ska jag engna mig åt barnpassning, behöver en lugn kväll så det blir bra. Sedan får vi se vad helgen har att bjuda på!


Min torsdag - Var tog den vägen?

2009-03-13 @ 16:41:53

Ja ni, min torsdag såg väl ut såhär.

Började på morgonen med att vara jätteglad för att solen sken och bestämde mig att äntligen ta en tunnare jacka. Men på eftermiddagen sket sig det direkt när hård blåst och snö kom över oss, jäkla norrväder! Var en av de värsta cykleturerna hem på länge, suck. Snöandet fortsatte, men eftersom våt varmare väder skulle ha börjathöll sig inte snön kvar och idag är det blask. Vill ha SOL igen!!!!

Skoldagen igår blev bra i alla fall. Efter det tog jag mig då hem och vilade en stund och fixade sedan i ordning mig och lägenheten innan tjejerna kom. Vi hade en vädigt rolig kväll! Mycket skratt och lek,  men när det var tänkt att dra vidare till Buddha var jag trött och kände mig inte så pigg på det så blev hemma istället.

Gick och sov tidigt och vaknade upp piggare idag.

Matskills

2009-03-11 @ 22:07:35

Måste bara skryta lite här va!

För en stund sedan tog jag ut den här från ugnen, är ganska imponerad av min första paj som bestod av ost, skinka och broccoli och dessutom var jättegod! Haha, vuxenpoäng till mig =)

Mitt i veckan

2009-03-11 @ 19:18:35
Men vid det här laget borde ni nog ha listat ut vad jag ska skriva...hahah, det är min onsdag idag!

Trots att jag tog bussen till centralen och gick därifrån till skolan var jag ändå trött när jag kom fram, men orkar inte bry mig om det mer, så på med ett leende så löser sig det mesta. Matten tog man sig igenom och sedan väntade estetiska.

Idag flöt allt väldigt bra, inte bara för mig utan för de flesta. Känns jätteroligt att alllt redan går så bra, blir mycket roligare att hitta känslan när replikerna sitter och det är faktiskt en ganska lång tid kvar till allvaret.
Gillar att spela lillasyster med spydiga kommentarer, känns som man på något sätt får ge igen för att man alltid får de emot sig, haha ;) Förutom det blir jag alltid glad av beröm, tack så mycket Jenny! Blir så glad. =)

Nu har jag kommit hem, efter att ha levt på att solen har skinit ända till sex idag och ingen snö på långa vägar, me happy! Känner att kroppen är trött så idag blir det nog en lugn kväll, idrottskvällen flyttas fram ytterligare, men just idag var det nog bra. Grey´s kommer ikväll också!



Snart onsdag..

2009-03-10 @ 22:19:43
Tjolahopp!

För tillfället är jag pigg, men det kanske också beror på att jag inte gjort så mycket sen jag kom hem i förmiddags. Föreläsningen var intressant. Han ville visa på att Hitler också var en människa, hur hans vanliga liv såg ut. Men för mig känns det bara ännu värre att veta, så för mig är hanfortfarande ett monster..

Men i alla fall så satt vi där i 1,5 h och man kunde tro att jag gått under den tiden för  jag var trött och hade puls som det. Känns inte riktigt som min vilopuls varit på plats på ett tag. Så istället för att gå till skolan gick jag och handlade och sen hem och sov. Var något piggare efter det och har tvättat  och lagat smarrig köttfärssås och nu sitter jag som sagt still och har sett TV och lyssnat på musik. Dessa inlägg bli lite boring, men som sagt, händer inte så mycket här.

Men imorgon ska jag bita ihop och gå till skolan, har matte, estetiska och förhoppnigsvis en idrottskväll att sköta. Och på torsdag ska vi ha kul och gå på PPP på Buddha :)

Att skriva ett inlägg trött

2009-03-09 @ 23:26:45
Hejsan!

Nu får vi se hur detta går, är väldigt trött.
Dagen har varit lugn fram tills eftermiddagen. Kroppen är fortfarande inte pigg och blir lätt trött, men har röjt lite här hemma och klargjort lite saker inför idrotskvällen som är ordnade nu.

Vid tretiden tog jag mig till tandläkaren och var där alldeles för länge. Satt med uppbendad (stavning?) i två timmar, haha ni skullle sett, hade stora problem med att inte skratta åt mig sälv, men kunde inte det för då hade den åkt ut och då hade det inte blivit bra, haha.

Dumt nog tog jag cykeln (trögfattad..) så var väldigt trött hemma igen, trots att jag typ somnade i t-stolen. Men jag har lagat egen pyttipanna och haft trevliga konvesrationer på msn, så nu ska jag verkligen sova.
Imorgon blir det föreläsning av historikern i Boston Tea Party om Hitler, tror verkligen att det kan bli superintressant!

Sov så gott!

Vill inte!

2009-03-09 @ 00:27:05
Huvet vill åt ena hållet och kroppen vill åt andra, så känns det. Huvudet är ändå ganska piggt och känner sig som att inget vettigt görs, men så fort jag vill göra något så låser sig kroppen och säger Nej Nej Nej! Det går inte att genomföra. Jättesvårt att förklara, men allt nedanför huvudet är helt låst, pulsen har varit hög och det kryper i kroppen.

Dagen har inte innehållit ngt vettigt. Vaknade redan halv nio! Hallå, vem gör det?! Och sedan har jag försökt sova under dagen, lyckades en lite stund, men kroppen kan inte koppla av. Gash, vill inte ha detta mer!

Blir ingen skola imorgon iaf, tur i oturen är det en lugn vecka, så jag missar inte så mkt. Nu skriker magen efter mat och sedan blir det nog en dusch.

Ha dé!

Internationella Kvinnodagen

2009-03-08 @ 13:23:30
Grattis vill jag säga till alla tjejer ute i världen idag!!
Det här är vår dag och även ifall det inte är en så stor grej så har vi ju chansen att bry oss om oss själva idag!

Jag skulle kunna skriva om allt jag inte gillar kring hur kvinnor i världen behandlas på olika sätt, men jag vill inte det idag. Idag skulle jag önska att folk stod upp för kvinnorna och ger stöd på olika sätt istället!

Ge ert stöd genom att göra något för den du älskar eller varför inte gå in på http://www.hjart-lungfonden.se/kvinna och på något sätt, genom att ge bidrag, handla ur deras sortiment eller tipsa en vän om hur de kan stödja arbetet kring forskningen av kvinnohjärtan. Och dessutom kan ni också gå in på http://brostcancerfonden.se/ och även stödja bröstcancerfonden.

Gör något meningsfullt idag som kommer att lämna avtryck!


Skön dag med bussproblem

2009-03-07 @ 21:03:29
Hej på er!

Jag lovade ju att jag skulle vara piggare idag och på ett sätt har jag väl varit det, men kroppen e helt död. Ingen energi alls, på ngt sätt är det ändå skönare än att gå och vara spänd men ändå. Illamåendet har inte gått över och står och fryser helt utan anledning, hoppas att det går över snart.

Men dagen blev för mig jättebra. Kalaset ställdes in vilket var jättesynd, men har man sjuka barn är det svårt att göra något åt tyvärr. Men istället åkte jag till Maria, Leo, Aice och Luc och har varit där hela dagen, kom precis hem. Verkligen dunderskönt att komma bort från vanliga vardagen och umgås med familjen. Vi har pysslat, sett film och busat en hel del! Supermysigt, den vanligaste kommentaren var "Joanna, vi ska busa nu!" haaha det är svårt och säga nej när en treåring ber ;)

Påvägen hem nu blev jag dock väldigt irriterad, jag lovar er att nästa gång jag flytta ska jag aldrig bo där jag är beroende av buss 3! Grr, riktigt arg, stod och väntade två busstider i rad och ingen av dom kom och de kommer bara varje kvart, suck suck! Frös kan jag lova, men nu när jag slog på TVn så ar det Melo och alla jag ville har gått vidare, så det var lite plåster på såren.

Nu ska jag sjunka ännu djupare ner i soffan och kanske se en film snart.

Här är busfröna! Leo får lite fnatt ibland när kameran kommer fram och man får inte sluta ta bilder och han spexar som bara den idag var Alice inte sämre :D Hihi! (klicka, för större)


...

2009-03-07 @ 00:12:04
Det är ungefär det som kommer ur huvudet på mig, absolut ingenting. Jag är helt tom känns det som. Har jag någon gång sagt att jag haft en jobbig vecka har jag underskattat den, den här veckan har absolut varit värst hittills!

Jag fattar inte hur de lyckades, men det gjorde de i alla fall. Är helt slutkörd i huvudet och kan bara tacka den som införde något som kallas för helg. Jag skulle aldrig kunna jobba en hel vecka, skulle få stressjukdom.
Jag kan bara hoppas på att min mage har känt av min ostabilitet och därför får mig att känna mig illamående vid varje mattillfälle, jag som alltid ser framemot att äta har verkligen inte gjort det den här veckan, suck, inte bra. Förum det har jag skakningar i kroppen, parkinsson.....??!!

Men nu är det ÄNTLIGEN helg! Som ni förstår har jag pluggat idag också, från att jag kom hem vid två till halv åtta för att sedan åka och passa tre små urgulliga barn för första gången. Jättemysig familj och jag kommer dra nytta av att öva min engelska och lite spanska då familjen är från Mexico. Idag så var det väldigt enkelt då alla skulle sova när jag kom, så tog det bara lugnt faktiskt och har fått testa mexikanskt godis, mkt gott :)

Men nu ska jag slänga mig i sängen och somna! Imorgon ska jag återkomma med nya pigga och glada krafter!
Imorgon ska jag nämligen med och träffa Maria och familjen plus ytterligare familj till henne, superlängesen så det blir roligt! Hoppas på härliga bilder jag kan återkomma med senare.

Sov nu så gott!

Är nog jobbigaste veckan hitills!

2009-03-05 @ 21:05:16
Usch! Den här veckan är verklign proppad med plugg, det intressanta är att nästa vecka är det helt lugnt, varför kn de inte planera bättre?!

Nu sitter jag med finishen på engelskan och ska strax dra igång med Religionen. Suck.
Annars har dagen varit bra, bra idrottsmöte och resten av dagen var helt okej, god mat idag också, vet inte vad som hände igår :P

ha en skön kväll, jag längtar tills jag går från skolan imorgon, då är det HELG!! :D

Trött

2009-03-04 @ 20:24:28
Jag känner mig trött, fick ändå bra med sömn inatt, men men.

Dagen blev bra, matten fungerade inte men det var ingen nyhet men estetiska var som vanligt roligt =) Hade inte många repliker idag, men ändå med i varje scen, längtar tills vi får rekvisita och kläder! Kommer bli lättare att få in känslan då också.

Mat fick vi där så efter en tung cykeltur hem, supermotvind, hm kanske därför jag är trött så är jag nu hemma och har vilat lite. Nu ska jag ta tag i att göra powerpointen till engelskan.

Ha dé!

Mitt i veckan!

2009-03-04 @ 10:09:30
Idag är det min favoritdag!
Det är ju estetiska idag!! :D

Fast matten först...ska till skolan nu och försöka träna upp så att jag inte går därifrån med 0 poäng, men sannolikheten att det blir så många är inte så stor, men jag "struntar" i det och ser fram emot estetiska!

Ha en härlig onsdag allihopa!


Solen skiner här och jag längtar till värmen kommer!

4 dagar kvar..

2009-03-03 @ 21:25:59
...till helg! :D Önskar att den vore här nu.
Satt kvar en bra stund med engelskan i skolan och blev klar med alla fakta, så nu är det bara powerpointen kvar, känner mig lite duktigt. Lite matte har jag pluggat nu,men insåg att jag måste plugga manus också. Matten har jag förmiddagen på mig imorgon att försöka lösa.

Annars har jag en skön kväll, ser lite på DH i bakgrunden. Hahah, det är så här en students vardag ser ut! (Hinner bara med att vara hemma och försöka plugga i veckorna ;)haha, normalt?! :P)

=)

Det är nu man ska göra göra vettiga saker

2009-03-03 @ 12:46:07
Hej på er!

Idag har jag haft tre lektioner av sex, mycket trevligt. På förra håltimmen gjorde jag inte mycket vettigt, men nu har vi slutat så nu tänker jag jobba med engelskan.

Och ute skiner solen! Så egentligen vore det mysigt att sitta ute, tänk när den dagen kommer när man kan gå och sätta sig i parken och plugga, gaaash vad jag längtar till våren och sommaren!!

Nej, sluta drömma dig bort nu och gör något vettigt!


Slottsparken som ligger rakt över kanalen ovanför skolan

En ny vecka har tagit sin början

2009-03-03 @ 00:16:59
Och hur mkt har jag fått gjort...inte lika mkt som planerat.
Men skoldagen gick bra. Började med ledarskapsutbildning, följt av natur, matte och engelska. På matten finns en liten möjlighet att jag kopplade ett av talen, men med tanke på att jag bör fatta alla tills på onsdag är sannolikheten mycket liten att jag klarar provet bra! :P

Efter skolan har jag handlat en sväng, tvättat och suttit lite med engelskan, men inta alls klar. Lite cityakuten har jag också hunnit med. Nu ska jag somna till lugn musik.

Är inne i en tyngre period mentalt, allt händer hela tiden, hinner inte med sånt jag mår bättre av. När sommaren kommer tror jag det kommer kännas som studenten nästan, man vet att det absolut värsta är över och att det bara är upploppet kvar, kommer vara otoligt lättad och hoppas på att jag klarar mig dit, då ska det firas!

Natti natti!

Ett av de starkaste ögonblicken i idrottshistorien!

2009-03-02 @ 17:10:32
TIger Woods första major efter att hans pappa gått bort, känslorna som svämmar över honom efter sin 11 major seger är enorma, lämnar inte mig oberörd i alla fall!



Vakna med the voice

2009-03-02 @ 08:26:42
Godmorgon!

SKa strax borsta  tänderna och sen till skolan. Min morgon har börjat med dusch, frukost och Vakna med the voice på kanal 5, alltid lika trevligt. Men sakna Adam och Gry på mix megapol, finns inte här nere.

Ni får ha en bra dag!


Slapp söndag

2009-03-01 @ 17:37:29

Just nu sitter jag med min engelska, ska göra en 10 minuter presentation om Johnny Cash, så förbereder allt.
Annars har jag tagit det väldigt lugnt, mest slappat framför TV:n och datorn. Sett vasaloppet och ja, en hel del andra skidor också.

Hoppas bli klar med engelskan snart och då ska jag laga middag. Matten har jag inte orkat ta tag i, det får bli imorgon.
Efter det blir det nog någon film eller så.
Imorgon är en ny tuff vecka som jag hoppas klara av.

Kan man anställa någon?

2009-03-01 @ 00:17:49
Alltså kan man anställa någon för att denne skulle göra allt plugg för en, då hade jag lätt gjort det! Fattade inte matten idag så la ner det. Får kämpa vidare imorgon, men då måste jag också fokusera på engelskan. Istället för att jag skulle gå och ha ångest för det, städade jag istället, så nu är här rent och fint.

Sen lagade jag grillad kyckling och åt god sallad till middag, mumsigt. Sen har det varit Melodifestival, följt av Legally Blond, den filmen får en verkligen att försöka tro på att allt är möjligt, en riktigt sporre och nu blir det nog ytterligare en film som får avsluta kvällen. Ändå nöjd med dagen, med tanke på att jag fick behövda saker gjorda, även om det inte var exakt de sakerna jag hade tänkt att göra.


Bloggtoppen.se
RSS 2.0