En ganska mör kropp

2009-01-21 @ 00:00:06

Hejhopp!

Sitter här och ska alldeles strax sova, är ganska trött kan man säga efter två dagars intensiv golf, men roligt är det. Idag förbättrade jag resultatet med fem sex slag och var mycket jämnare tillskillnad från gårdagen, tränade sving på morgonen också. Vi spelade norra banan idag (södra igår) imorgon ska vi spela södra igen. Båda banorna är fina, men södra är ju mer utmärkande med sina havshål, bättre greener och vackrare hål. Hoppas på sol så att det blir fina bilder.

Idag har det varit mycket sol, en inte så varmt och mycket blåst, men väret sa att det skulle regna så det var positivt. Imorgon hoppas vi på sol och varmt.

När vi var hemma igen såg vi hela programmet från Washington mycket imponerad av Obama, men det var stora ord han tog i sin mun, samtidigt som han är noga med att poängtera att han inte är någon jultomte som kan trolla, vilket känns bra att han ändå går ut med

Som sagt, riktigt trött så nu ska jag sova. Imorgon väntar tidigt uppgång, måste fia mig och hinna träna innan spel.


Nattinatti!

Kommentarer
Postat av: mamma

Vad härligt att du har det underbart!! Här har det regnat, snöat, slaskat o nu har allt frusit på, det är kallgrader o stjärnklar himmel..m a o FANTASTISKT promenadväder...hörde du ironin där..det går ju inte att promenaera på frusen slask..mmmm den som ändå var din caddie denna vecka!! Härligt att du kapar slag! kanske hinner du slå banrekord innan veckan är över!! Vore väl snyggt! Älskar dig förstås! Sov gott. Pussar o kramar.

2009-01-21 @ 00:53:48
Postat av: Petra

Ååå! :D så mysigt de låtet! Låter väldigt fint där borta!!

Lycka till med den fortsatta träningen! Kram Petra

2009-01-21 @ 11:57:03
URL: http://petraolsen.blogg.se/
Postat av: mamma

<3! You´ve got mail! Puss

2009-01-21 @ 22:08:01

Talk to me:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0