Surprise Victor!

2009-10-11 @ 21:55:14

Hej på er!

Ojojoj vad vi lyckades överraska vår kära Victor!

Vi möttes ett gäng på ca 20 stycken vänner en bit upp på hans gata vid niotiden. Sedan gick vi ner till hans hus och började sjunga födelsedagssång vid grinden jättehögt samtidigt som någon sprang och knackade på. Ni skulle ha sett honom när han öppnar dörren och möts av alla oss. Han fick en smärre chock! Hihi! Han trodde att vi alla var hos Johan några hus bort och såg på fotboll medans han satt på en något mindre kul släktmiddag men schi fick han. Han hade till och med svårt att fatta att vi var där för att fira när vi alla kommit innanför dörren och hälsat på de andra gästerna. Det var hans underbara pappa som helt i smyg ordnat med allt bakom både Victor och hans mammas rygg, så det var två mycket förvånade personer som vi möttes av, dock mkt glada.

Och han är så välförtjänt av det. Victor är en underbar person som nog är den mest givmilda personen i min närhet. Han vill alla alltid väl och ställer alltid upp i vått och torrt. Han är alltid den som försöker mäkla fred i gruppen om det är något som hänt och man kan alltid räkna med honom. Han är en superkille som ibland då också tyvärr inte prioriteras av alla då de liksom vet att han alltid finns där. Så att vi kom dit för att fira honom kändes som ett litet tack tillbaka till honom för att visa att vi verkligen bryr oss om honom. Grattis igen Victor!

Hans pappa höll ett rörande tal efter vår ankomst och sedan ordnades det så att den beställda maten åt oss skulle kunna dukas upp. Vi hade en jättetrevlig kväll därefter och Victor fick av oss ett hemmabiosystem. Senare på kvällen fick han också en jättefin film gjord av hans närmaste vänner som vi såg!

Hemma var jag vid två och somnade gott!
Bilder kmr när Oliver lagt upp de på Facebook.

Kommentarer

Talk to me:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0