Första delen av dagen

2008-10-20 @ 20:51:46
Hejsan!

Morgonen började med träning. Blev sving och chip. Svingen verkar sitta helt plötsligt, så det håller i sig från förra veckan. Så jag var nöjd.

Det tråkiga är bara allt strul kring klubbens ekonomi för tillfället. De måste spara in och tar helt fel beslut för att göra det! De tror att Peter och Bengts företag, som innefattar shop, träning och range är för vinstdrivande för att de ska kunna låta det vara så i fortsättningen och eftersom de tror att de istället kan vinna på det, så har dom sagt upp de. De vill inte som det ser ut nu ha en sådan välsorterad shop i fortsättningen och de vill driva rangen själva, för att de tror att det kommer gå ihop.

Det de osmarta människorna har kokat ihop innefattar inte ett framtidstänk eller ett konsekvens-tänkande, de inser inte att alla juniorer och elit kommer att försvinna med Peter och Bengt eftersom det är därför vi är där.

De inser inte att vi tänker flytta med de och att de inte längre kommer ha tillgång till juniorer. Det innebär att deras klubb komer stå utan junior- och elitverksamhet och definitivt inte kommer att klara sig! Ni märker vilka smartheads som tänker ut detta...

Så såg min förmiddag ut. Berättar snart en annan sak.



 

Kommentarer

Talk to me:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0