WOW WOW WOW!

2009-06-15 @ 02:07:21
Jag är mållös!

SÅ OTROLIGT IMPONERAD AV ANNA, SÅ DET ÄR OFATTBART VA HON ÅSTADKOMMIT!
Vi satt och först och främst såg hur hon ledde med fem slag efter sju hål. Hon var stabil och lika lugn och fokuserad som tidigare. Man kunde inte se minsta unds till nervositet. Man bara hoppades att det skulle hålla! Med fyra slag går hon och vinner allt, efter en makalös birdie på sista hålet!

Det första skakiga som hände var på 13:e då hon gör sin första tre putt för veckan och tappar ett slag och tvåan tar in. Men vad gör hon då, då höjer hon sig och går och gör två enputtar och birdies och är tillbaka igen, så jäkla otroligt! Det gick inte och rubba henne. Hon slog slag man inte förstår hon kan göra i det läget och hennes avlutande inspel på artonde är makalöst!!! Det är så svårt för någon som inte spelar golf, eller som inte tävlat att förstå vilket enormt psyke, lugn och vinnarskalle det behövs för att klara det hon gjort. Hon är ledit i 54hål och lyckats vinna och hon skjuter en av de bättre scorerna för veckan och vinner! Det går liksom bara att jämföra med Annika i sättet hon beter sig och då är hon nyss fyllda 22.. Hon har gått ifrån att ha varit en framgångsrik amatör med lagmedaljer och singelframgångar, till att efter 5 proffstävlingar gå och vinna en Major! Det är nog tur att hon inte själv förstod vad hon gjort under tiden och när inspelet var slaget på artonde var det knappt så att hon insåg vad det innebar och det lilla fnattet hon fick där var så rörande att se, haha jag är i estas verkligen! SÅ otroligt glad, imponerad, mållös och rördöver att få ha sett en tävling som kommer skrivas in i historieböckerna! Kommer skickas många hälsningar med morbror, det är tur att vissa har möjligheteten att träffa en sådan otrolig tjej då och då.

Sova gott kommer i alla fall jag att göra och jag hoppas det är många som suttit uppe och kollat, idrottsgalan får börja anteckna nomineringarna NU! ETT STORT GRATTIS! Och sen kommer också lättnaden över att ha en bra grund ekonomiskt och tävinginbjudanmässigt att stå på nu infinna sig, välförtjänat! Autografen jag har, känns mycket värd nu.

Kommentarer
Postat av: mamma

Kan bara hålla med allt det fina du skrivit! På golf.se kan du kommetera..det har jag gjort!

Vilken fantastisk Anna! Och bragdguldet borde vara GIVET! :) Puss

2009-06-15 @ 02:21:13

Talk to me:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0