Varm i hjärtat!

2008-11-12 @ 01:14:22

Nyhet

Det svenska VM-guldlaget amatör-VM Caroline Hedwall Anna Nordqvist Pernilla Lindberg

Det svenska guldlaget, fr v: Caroline Hedwall, Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg. //Foto: SGF


Tre kan få idrottspris

Annika Sörenstam kan bli årets kvinnliga idrottare, Robert Karlsson årets manliga och det svenska amatörlandslaget som tog VM-guld för damer i Australien kan bli bästa lag. Det står klart sedan nomineringarna inför årets Idrottsgala presenterades på torsdagen.

Annika Sörenstam har fått Jerringpriset och Bragdguldet. Hon har dessutom fått utmärkelsen "Årets kvinnliga idrottare". Nu kan det vara dags igen. Sörenstam är nämligen nominerad inför Idrottsgalan som arrangeras den 19 januari. Sörenstam har bland andra längdåkaren Charlotte Kalla och simhopparen Anna Lindberg att konkurrera med.

Robert Karlsson spelade hem hela Europatourens Order of merit efter en fantastisk säsong. Nu kan han som kronan på verket utses till Årets manliga Idrottare vid Idrottsgalan. I samma kategori är bland andra fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic och cyklisten Gustav Larsson nominerade.

Och sist men inte minst: Det svenska damlaget som tog guld vid amatör-VM i Australien i oktober är nominerade i klassen Årets lag. Det var Caroline Hedwall, Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg som spelade hem Sveriges andra guld genom tiderna. Artikel från golf.se

Snacka om att golfen äntligen har fått en stor del i idrottsgalans nomineringar, med hela tre stycken chanser på vinst! Vad sägs om ett hattrick, inte mig emot!

Kommentarer
Postat av: Bea :)

Härlig blogg!

2008-11-12 @ 01:16:40
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: isabelle

hehe okej, nejdå, bara raportera tillbaka till mig efter Öppet hus är du snäll :D

2008-11-12 @ 04:03:41
URL: http://santarosavalley.blogg.se/

Talk to me:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se
RSS 2.0